- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Afiyet olsun yarasın :) benim kızlar tavuğa bayılıyor, buğulama olarak bir tek buğulandığında çok yumuşak olan balıkları yiyorlar çinekop lüfer gibi palamutu katiyen buğulama yemiyorlar zeytinyağıyla hamsi tava yapıyorum bende buğulama yediremezsem
Her sbh soğukta evden çıktıgı için heryerini sarması açısından süper oldu çokta pratik,yani okula gdip gelirken giyiyo ztn.yürüyeceği ortamlarda mesela avm de kullanmıyorum oralarda normal montunu da çıkarıyorum.ama karda fln dışarı çıkarsam da kullanırım .sen de okul düşünüyosan çk iyi olur çok rahat bişeÇok iyi oldu canım bunu söylediğin. Ben de onu soracaktım astronot alsam kullanışlı olur mu? Geçen sene kullandığım çok terletmişti memnun kalmamıştım. Acaba şimdi normal kaban yeterli olur mu kışın yoksa bu tarz bir astronot mu almak lazım kararsız kaldım. Tecrübeli anneler fikirleriniz çok önemli.
Benimki kasıgın ucuna bakıyor eger ıstedıgı bir şeyse tamam ama istemedıgı bir şeyse asla acamazsın agzını. Istedıgı sey de pirinç haslaması pilavını yemıyor haslanmıs sade pirinç olacak. Kofte ve etı elımle yedırıyorum zaten. Bazen kofteye ya da ete baska bir şey sıkıstırıyorum azıcık hemen anlıyor agzından atıyor.Bu aralar vıtamın kullanmak istiyorum cunku sebze meyve hıc yemıyorPilav ve kiymali makarnaya da atliyor görünce ama toplasan bir yemek kaşığı anca yiyordur.yildiz sehriyeyi tiftik et,yesil mercimek ve tereyağ sarımsak ile makarba gibi yapiyorum ona da agzini aciyor tam olarak kaşık fobisi denen bir durum degil bende anlayamadım görüntüye göre ilgi duyuyor sanırım.
Onu da deneyeyım canım bakayım bugun bulabılırsemKuzu gerdan haşlama olarak tavsiye ederim
Benimki asla açmıyor degil ama saatlerim yedirmeye calismakla geçiyor hic yemedigi de oluyor kasiga tabaga vuruyor her öğün sonrası komple ust degis camasir yika geçiyor.Eger disarda isek hicbisey yemeden saatlerce duruyor.Benim kız kaşığa asla ağzını açmıyor canım. Aynen et yesin o yeterli. Et yeterli olmasa benim büyük kızımın tıfıl olması lazımdı çünkü o iştahsız mızmızlığa :) ben et yedirlerse o gün mutluyum şayet et de yemediyse o zaman parçalı bulutlu :) bebeğin boyu maşallah çok iyiymiş gelişimi iyi olduktan sonra varsın sebze yemesin o da zamanla olur.
Ay evet ucunu bile degdirebilmek icin ne savas veriyorum egerki hosuna giderse ucuyla yemeye devam edebiliyoruz.Bence memeye aşırı düşkün oldukları için boyleler yada yemek yemek için mama sandalyesinde oturuyor olmak onlara engel olmak diye bizi protesto ediyorlar bu şekilde.Benimki kasıgın ucuna bakıyor eger ıstedıgı bir şeyse tamam ama istemedıgı bir şeyse asla acamazsın agzını. Istedıgı sey de pirinç haslaması pilavını yemıyor haslanmıs sade pirinç olacak. Kofte ve etı elımle yedırıyorum zaten. Bazen kofteye ya da ete baska bir şey sıkıstırıyorum azıcık hemen anlıyor agzından atıyor.Bu aralar vıtamın kullanmak istiyorum cunku sebze meyve hıc yemıyor
Canim koku icin bir çözümün var mı? Sirke mi damlatıliyordu suyuna?Kuzu gerdan haşlama olarak tavsiye ederim
Ben oturmak istemiyor diye dusunuyorum ama ayakta da pek yemıyorAy evet ucunu bile degdirebilmek icin ne savas veriyorum egerki hosuna giderse ucuyla yemeye devam edebiliyoruz.Bence memeye aşırı düşkün oldukları için boyleler yada yemek yemek için mama sandalyesinde oturuyor olmak onlara engel olmak diye bizi protesto ediyorlar bu şekilde.
Evet böyle şeyler ihtiyaca göre şekilleniyor dediğin gibi ben kar da olsa dışarı çıkarıyorum açık hava alsın diye öyle zamanlarda kullanmıştımBende aynı gorusteyim canim seninle oturan bebege olurda yuruyen koşan cocuga zor gibi astronot.arabanizin ayak yorgani kismi varsa onu kullanıyorum ben çünkü üstünde battaniye serili olursa ayaklari ile surekli vurup dusuruyor.Cok soguk iklimde olan ve araç ile seyahat etmeyen cocuklar icin yine de düşünülebilir tabi ki
Sen kayınvalideni daha iyi tanıyorsun canım, belki de maaş teklif etmelisin sende..Canim oyle olsa soylerdi kv diye dusunuyorum.ben bakamam der gecerdi.basta bakarim deyip snra bana maas baglandi diye vazgecti..
Canim herzaman fikir ve goruslere acik olmusumdur.aynn oyle..esim yeri gelir savunur ailesine karsi..simdi de tavir almis durumda.bakici tutacagim zaten bu gidisle.salonu acmama az bi sure kaldi..hakkimizda hayirlisi olsun..
Ay cok guzel bayildimmm.nerden aldin canim nasil bulabiliriz bu takimi ?
Evet organik ve gezen(bazıları organik yemle besleniyor ama gezen tavuk olmuyor) alıyorum butu ve kanadı deriden sıyırıp kızlara veriyorum göğüs sert oluyorTavuğu organikmi alıyorsun?
Ben kaşıkla pilav yedirmeye kalkarsam dediği n gibi oluyor ama elimle verirsem bir yemek kaşığı kadar yiyor o da yeterli zaten.Benimki asla açmıyor degil ama saatlerim yedirmeye calismakla geçiyor hic yemedigi de oluyor kasiga tabaga vuruyor her öğün sonrası komple ust degis camasir yika geçiyor.Eger disarda isek hicbisey yemeden saatlerce duruyor.
Önce suda bekletiyorum kanı aksın diye sonra klorsuz su ile tencereye koyup kedini alıyorum koku her türlü oluyor canım küçükbaşta başlarda çok zorlandım ama artık alıştımCanim koku icin bir çözümün var mı? Sirke mi damlatıliyordu suyuna?
bn instagramdan kokopatik almıştm sltı deri üstü pamuklu kumaş içi bahsrlık ve jışlık olmasına göre incr vrya kalın astarlı yaz sıcağınfa bile terlrtmedi evde de giydiriyorum üşütmüyor da bi arkadaş daha satın almıştı memnun mu fir bifr o yazsınEvet yorumlarda bahsetmisler benim kizimda 20-21 giyiyor sanirim bende degistircem.Terletiyor mu corapsiz denediniz mi?
Çok güzelmiş güle güle giysin kuzucuk nereden almıştın?Astronot hareket kısıtlar gibi geldiğinden şöyle bir takım almıştım ben geçen yıl büyük kıza bu yıl ufaklığa kullanmış olacağım geçen yıl çok memnun kalmıştım.
Kısa süreli gidip gelirken biryerlere ve kar yağdığında çok kullanışlı olur bence de. Bazen çok karşı koyuyor birşeyler giydirmek çok zor oluyor dışarı çıkarken bunu giydirmek o bakımdan da rahat gibi. Bir de Ankara soğuk memleket yakında başlar Angara’nın 3G si gar, gış, gıyametHer sbh soğukta evden çıktıgı için heryerini sarması açısından süper oldu çokta pratik,yani okula gdip gelirken giyiyo ztn.yürüyeceği ortamlarda mesela avm de kullanmıyorum oralarda normal montunu da çıkarıyorum.ama karda fln dışarı çıkarsam da kullanırım .sen de okul düşünüyosan çk iyi olur çok rahat bişe
Tamam canim bakiyorum hemen cok sagol :*https://www.hepsiburada.com/baby-rose-zebra-kozmonot-2-li-takim-pm-HB0000029991
Eowynn_arwn aynı rengi bulamadım canım kayak takımı diye de geçiyor
başka balıklar ya da çorba buğulama gibi denedin mi canım bizim oğlan çok iştahsız bi çocuk ama balığı seviyo levreğin 4 te 1 ini yiyo belki biraz daha fazlasını balik balik diip duruoNasılsınız kızlar.
Dün akşam sardalya yaptım fırında. Kızım 2 lokmadan sonra yemedi:/ balık yağı verecem ben de galiba. Ocean mi veriyorsunuz bide ne kadar miktar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?