2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Tavuğu organikmi alıyorsun?

Her sbh soğukta evden çıktıgı için heryerini sarması açısından süper oldu çokta pratik,yani okula gdip gelirken giyiyo ztn.yürüyeceği ortamlarda mesela avm de kullanmıyorum oralarda normal montunu da çıkarıyorum.ama karda fln dışarı çıkarsam da kullanırım .sen de okul düşünüyosan çk iyi olur çok rahat bişe

Benimki kasıgın ucuna bakıyor eger ıstedıgı bir şeyse tamam ama istemedıgı bir şeyse asla acamazsın agzını. Istedıgı sey de pirinç haslaması pilavını yemıyor haslanmıs sade pirinç olacak. Kofte ve etı elımle yedırıyorum zaten. Bazen kofteye ya da ete baska bir şey sıkıstırıyorum azıcık hemen anlıyor agzından atıyor.Bu aralar vıtamın kullanmak istiyorum cunku sebze meyve hıc yemıyor

Benimki asla açmıyor degil ama saatlerim yedirmeye calismakla geçiyor hic yemedigi de oluyor kasiga tabaga vuruyor her öğün sonrası komple ust degis camasir yika geçiyor.Eger disarda isek hicbisey yemeden saatlerce duruyor.

Ay evet ucunu bile degdirebilmek icin ne savas veriyorum egerki hosuna giderse ucuyla yemeye devam edebiliyoruz.Bence memeye aşırı düşkün oldukları için boyleler yada yemek yemek için mama sandalyesinde oturuyor olmak onlara engel olmak diye bizi protesto ediyorlar bu şekilde.

Ben oturmak istemiyor diye dusunuyorum ama ayakta da pek yemıyor biraz tezcanlı işi hemen bitsin istiyor. Bu yuzden biberon dan anne sutu emmek kolayına gelıyor. Ben de cok usenırım yemek yerken hele corba içmekten gına gelir kasıgı durmadan agzına gotur getir kızımın agzına sabırla goturuyorum tabi ama o da bana cekmiş sanırım üşeniyor ağzını aç çiğne yut uzun iş :)

Evet böyle şeyler ihtiyaca göre şekilleniyor dediğin gibi ben kar da olsa dışarı çıkarıyorum açık hava alsın diye öyle zamanlarda kullanmıştım

Sen kayınvalideni daha iyi tanıyorsun canım, belki de maaş teklif etmelisin sende..

İnternetten almıştım canım ama hangi siteden aldığımı hatırlayamadım hatırlarsam hemen link atarım

Benimki asla açmıyor degil ama saatlerim yedirmeye calismakla geçiyor hic yemedigi de oluyor kasiga tabaga vuruyor her öğün sonrası komple ust degis camasir yika geçiyor.Eger disarda isek hicbisey yemeden saatlerce duruyor.
Ben kaşıkla pilav yedirmeye kalkarsam dediği n gibi oluyor ama elimle verirsem bir yemek kaşığı kadar yiyor o da yeterli zaten.

bizde hareketli bahçem var çok sevdi bi kaç tane daha harekrtli alıcam iş bankası. minik kuş şarkısını arıyor var onuda sevio bide zeka kartlsrı var. oyuncaktna çok kitap alasm var bugün yarın alırım gibi ama karar veremedm henğz

Evet yorumlarda bahsetmisler benim kizimda 20-21 giyiyor sanirim bende degistircem.Terletiyor mu corapsiz denediniz mi?
bn instagramdan kokopatik almıştm sltı deri üstü pamuklu kumaş içi bahsrlık ve jışlık olmasına göre incr vrya kalın astarlı yaz sıcağınfa bile terlrtmedi evde de giydiriyorum üşütmüyor da bi arkadaş daha satın almıştı memnun mu fir bifr o yazsın Polyanna82

Kısa süreli gidip gelirken biryerlere ve kar yağdığında çok kullanışlı olur bence de. Bazen çok karşı koyuyor birşeyler giydirmek çok zor oluyor dışarı çıkarken bunu giydirmek o bakımdan da rahat gibi. Bir de Ankara soğuk memleket yakında başlar Angara’nın 3G si gar, gış, gıyamet

Nasılsınız kızlar.
Dün akşam sardalya yaptım fırında. Kızım 2 lokmadan sonra yemedi:/ balık yağı verecem ben de galiba. Ocean mi veriyorsunuz bide ne kadar miktar?
başka balıklar ya da çorba buğulama gibi denedin mi canım bizim oğlan çok iştahsız bi çocuk ama balığı seviyo levreğin 4 te 1 ini yiyo belki biraz daha fazlasını balik balik diip duruo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…