2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ah biz anneler ne yapacağomızı şaşırmış durumdayız benimki dr etçil sebze hiç sevmiyo :) hala püre mi yapıyorsun taneli hiç yemiyor mu bebiş

deri makosen bizde de var hiç hoşuma gitmedi giydirmiyorum bende

Astronot hareket kısıtlar gibi geldiğinden şöyle bir takım almıştım ben geçen yıl büyük kıza bu yıl ufaklığa kullanmış olacağım geçen yıl çok memnun kalmıştım.
bunları bi yerden bi yere giderken kullanmıyosunuz dimi dışarda oynatcağınız zaman mı kullanıosunuz ben sadece mony aldım da

Kızımın gözünde arpacık çıktı birden acaba niye oldu ki? İçinde birşey yok ama göz kapağında sivilce gibi kızarıp şişmiş bir bölge var. Birşey yapmam gerekir mi?
Pamuğa hafif çayın deminden döküp bikaç dk tut bakalım sıcak olmasın tabi:) bnm kız çay içiyo bu arada:)

başka balıklar ya da çorba buğulama gibi denedin mi canım bizim oğlan çok iştahsız bi çocuk ama balığı seviyo levreğin 4 te 1 ini yiyo belki biraz daha fazlasını balik balik diip duruo
Maşallah ne güzel,bnmkiler aynı anda hasta olmşlardı ve hmn öncesnde balık yemişlerdi tabi istifra edince o zmndan beri yemiyolar tiksindiler herlde,balığa denk gelmesi kötü oldu.oh sen bol bol yedir yiyoken.

nasıl bi bağımsız bu odaya yatağa bırakıp çıkıo musun yoksa uyuyana kdr yatağın başında mı bekliyosun gecr kaç kere uyanıyor uyandığında emmeden sakinleşip tekrar uykuya dalabilşyor mu
Canım iki akşamda bir banyo yaptırıyorum. Banyo yapmadığımız akşamlar da pijamasını giydirip pearson dokun öğren iyi geceler kitabımız var. Onu okuyoruz, artık gece oldu diyoruz. Sarılıyorum, öpüyorum, o da beni öpüyor, çenemi ısırıyor :) yatağına bırakıyorum ve piş piş demeye başlıyorum. Kalkıyor, beni öpüyor, tekrar yatıyor, uyku arkadaşıyla oynuyor, defalarca kalkıp yatıyor vb. Sonra uyuyor çok şükür. Beş on dakika sürüyor uykuya geçmesi.

kızım bir haftalıkken başladım uyku rutinine. Her akşam aynı sırayla aynı şeyleri yapmak önemli. Ve uyku aralığına dikkat etmek. Yani üçte uyandıysa sekizde uyur ama altıda uyanan bebeği sekizde uyutmaya çalışmak boşuna.
Kızım bir buçuk aylıktan beri gece bir kez emmek için uyanıyor. Dişlerde ve hastalıkta bu sayı yediye kadar çıkabiliyor tabii. Şimdi gece emzirmeyi bırakmaya çalışıyorum ama çok diş patladı, bıraktıramıyorum. Ah yöntemi diye bir şey var. Diş sancısı bitince belki onu denerim.

Aynen canım öyle yapıyorum. Hep yanındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…