2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben geçen sene de normal mont kullandı. Ama ana kucağında olduğu için üstüne hep battaniye örtüyorduk. Bu sene de bir sürü nırmal montumuz var. Astronot kullanamam diye düşünüyorum çünkü dışarı çıkınca da mutlaka bez değiştirmek gerekiyor. Bez değişimi için çocuğu tamamen soymak gerekiyor. Bir de kaka falan yaptı mı diye nasıl kontrol edeceğiz astronot montta. Kızım günde üç civarı kaka yapıyor, sürekli kontrol ediyorum o yüzden

Canım sağ ol paylaştığın için. Ben de kitap arayışındaydım. Hepsini alacağım :) Türkçe öğretmeniyim o yüzden ortaokul seviyesindeki en iyi kitapları biliyorum. Bunların çoğunu duymamıştım. Tekrar teşekkür ederim :)

bunları bi yerden bi yere giderken kullanmıyosunuz dimi dışarda oynatcağınız zaman mı kullanıosunuz ben sadece mony aldım da
Evet canım parka gidince, dışarıda sahilde yürüyüşte, markete giderken filan kullandım. Arabada ve kapalı yerde mont yeterli hatta fazla bile geliyor.

Kızımın gözünde arpacık çıktı birden acaba niye oldu ki? İçinde birşey yok ama göz kapağında sivilce gibi kızarıp şişmiş bir bölge var. Birşey yapmam gerekir mi?
Çok geçmiş olsun zamanla kendiliğinden geçer canım şayet şişlik çok büyür veya bir hafta içinde geçmezse doktora gitmek gerekebilir.

Biraz daha kısa süreli durumlar için almak istiyorum canım hava çok soğuduğunda da kar yağdığında dışarı çıkartmak amacıyla. Kaka durumu olursa mecburen eve ya da dışarıdaysak en yakın bebek odası olan bir yere filan girmek gerekir. Ankara ciddi soğuk oluyor ve dışarı çıkarken kat kat giydirmek zor olduğundan pratik olabilir diye düşündüm.
Bir de benim kızım artık kaka yaparken masa altına, koltukların veya kapıların arkalarına saklanmaya başladı. Birden yok olup saklanıyor anlıyorum kaka yapacağını çok komik yaa utanıyor mu nedir anlayamadım

Aaa canım mahremiyet duygusu gelişiyor. Masallah çok güzel bir şey. Duygusal gelisimi için çok önemli bir aşama. Biraz arastir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…