2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bnmki de öyle hem komik hem de kıyamıyorum niyeyse,bi ara kızım çok fena kabızdı kucağımda oturtma pozisyonunda yaptırıyodum ordan kaldı çömelme son dönemde de dediğin gbi bi yerlere saklanıp ıh ıh:))

Canim çayın hiç faydası yok. Hem de demiri baglayıp kansızlık yapıyor.
Çay öğretmenin mazotudur demişler ama ben bile içmiyorum :)
Çok tüketimde sıkıntı cnm yetişkin için günde bikaç bardakta hiç sıkıntı yok.20 bardak tüketen var o fena.) bitki çayı sonuçta o da,keyif işidir çay hem de:) hatta daha geçenlerde Osman müftüoğlu şunu dedi içtiğiniz ıhlamurun adaçayının normal çaydan farkı yok hepsi bitki çayı.

Aa aynı şeyi yaşamışız kakasını zor yapıyor diye kucağımda yaptırıyodum ayaklarını karnına doğru çekip hadi bakalım ıhh ıhh yapalım filan diyodum. Ondan sonra hep oturarak yapmaya başladı. Annem de artık lazımlık al ufak ufak alıştır filan diyor ama erken değil mi daha?

Daha yarım saat önce esimle aynı şeyi konuştuk. Ihlamur yapmak istedi, ben de az yapalım dedim. Eğer bir bardaktan fazla içersem hiç sütüm olmuyor. Bitki çayları vücuttan su attiriyor.

Senin bahsettiğin uyku tulumundan vardır inşallah bir bakayım haber verdiğin çok iyi oldu canım sağ ol.
Canım ben o uyku tulumunu geçen sene cok iyi kullandım. Gecen gece giydireyim dedim. Uyandığında ağlıyor, tulumu çekiştiriyor. Ayaga kalkmasını engelledigi icin sinir olmuş :) geçen yıl daha kalkamiyordu, sorun yoktu

Daha yarım saat önce esimle aynı şeyi konuştuk. Ihlamur yapmak istedi, ben de az yapalım dedim. Eğer bir bardaktan fazla içersem hiç sütüm olmuyor. Bitki çayları vücuttan su attiriyor.
Aaaa demli mi içiyorsun acaba ben çayı çok severim ve içerim ve aksine içince sütüm daha iyi oluyor adaçayı negatif etkiliyor beni

Aslında tuvalet iletişimi denen şey kurulabilir canım yani lazımlığa oturması için teşvik edebilirsin daha sonra ona oturarak büyük tuvaletini yaptırabilirsin sonra da zamanla küçük tuvaletini. Böylece lazımlık kültürüne alışmış olur ve bezi tamamen bırakırken zorlanmadan o süreç yaşanmış olur. Ama tabi bunlar hep emek :)

Hayırlı uğurlu olsun canım inşaallah süreç sen ve bebeğin/bebeklerin için çok güzel geçer ve bir avazda kucağına alırsın :)
Benzer yollardan geçmiş biri olarak aklına ne gelirse sorabilirsin.
Çok tesekkur ederım canım aslında aklımda bir kac soru var kızım uyusun danısacagım sana:)

ah biz anneler ne yapacağomızı şaşırmış durumdayız benimki dr etçil sebze hiç sevmiyo :) hala püre mi yapıyorsun taneli hiç yemiyor mu bebiş
Sebzeleri taneli yediremedim pırasayı bile incecik böreklik dilimleyip pisiriyorum veya kabagi da ama oyle hic yemiyor.Taneli diyebileceğim seyler pilav, makarna,sehriyeli yesil mercimekli pirincli bugdayli corbalar bunlarin icindeki puturleri yiyor ama kahvaltida peyniri yumurtayı onceden tek tek yerdi uzun zamandır yemiyor diye bende karışım yapiyorum.Cok bilinmeyenli karmaşık bir denklem teorisi gibiyiz velhasıl.Senin oglan gibi eline mandalina alsin yesin daha göremedik.Anca koltuga haliya surtsun elinde hurma kemiriyor muz bile yemiyor.

einsteinmiss yazıcam yazıcam kısmet olmadı bu arada Hoşgeldin :)
Hoşbuldum canim.Artik sessiz kalmak sizlerin iyi niyetlerini suistimale giriyor diye ses vermek istedim.Aslinda o kadar icinizdeyimki hepinize dair kafamda profiller bile mevcut Senin arastirma ve sorgulama seklin akademik turumun hep favorim oldu

Hoşbuldum canim.Artik sessiz kalmak sizlerin iyi niyetlerini suistimale giriyor diye ses vermek istedim.Aslinda o kadar icinizdeyimki hepinize dair kafamda profiller bile mevcut Senin arastirma ve sorgulama seklin akademik turumun hep favorim oldu
Hamileyken aktif olmuştum bende seni çok anlıyorum ben herkesi tanıyordum kimse beni tanımıyordu :)) çok teşekkür ederim, biliyorsun mesleğim araştırma görevlisi, yansıtabildiysem ne mutlu :)))

Ruslar 1 yaşında baslıyo :) ben henüz uygun bulmuyorum ,şuanda bu konuda hissettgi bi baskı ilerde cimrilik paylaşımcılıksızlık yaratabilir:) bu yaz fena sayılmaz bu iş için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…