2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Öylemiymiş ? Bizimki hep sesli oyuncakları seviyor genelde. Bu aralar favorimiz araba ve top ama . Araba sesi çıkararak geziyor ortalarda:)

Çocuk öncelikle anneyi rol model alır sen bu değerleri gözettiğine göre sende de mevcut olan şeyler,o yüzden merak etme günlük yaşantı içinde kamera gbi herseyi alıyolar.senden alıcaktır henüz yolun başı,çatışmalar olucak inatlaşmalar olucak hepsi gelişimin parçası.sonuç önemli yetişkin bir birey oldugunda şuan ki emeklerin çabaların karşılığını görürüz inşallah.söylediğin değerler bence de çok önemli.

Cok onere oldum, sağ ol canim anneİnsallah hep birlikte cok güzel günler görürüz evlatlarimizla.Aile ve ülke saadeti icinde buyusunler

İKEA’nın parmak kuklalarından ben de aldım ama paketinde üç yaş be üzeri için yazıyor. Acaba çok küçük oldukları için bebeğin odaklanmasını zor olur

Carrefour marketlerde 15-19 Kasim tarihlerinde islak mendillerde %40 indirim var arkadaşlar.Ben uni wipes dokuzlu paketten stokladim popo icin.El yuz icinde sleepy sensitive aldim.Aldiklarimin tarihlerine baktim son kullanma tarihi gelen urunler degil hicbiri ekim ayi üretimleri bile vardi.Oldukca uyguna denk geldi ortalama birim fiyat Uni wipes 60li 3,30 sleepy 90li 3,50 tlye geldi bundan daha uygun uzun zamandır bulamadim cek vs kullanmama rağmen.Evde pamuk islatiyordum popo ve yuz icin ama yetirememeye basladim disarda da pratik olmuyordu.Carrefour mini ve gurme konseptli magazalarda da indirim gecerli bilginize.

Kızlar lcwde böyle bir tulum buldum ne dersiniz? Birde bunun içine ne giydirmek lazim? Bize ebebekten hello baby uyku tulumu gelmişti hediye olarak onu hiç kullanmadim. 1.5 tog yazıyor. Ince mi olur kış için?

LC Waikiki'de çok güzel bir ürün beğendim ve seninle paylaşmak istedim.
https://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=3221602&optionId=586763

Canım yıkayıp kullan bence ıslak mendilleri. Burada bir arkadaş yazmıştı. Unibaby ile dudaklarını silmiş ve dudakları uyuşmuştu. Ben de dışarıda pamuk ıslamayla uğraşmayı hiç sevmiyorum. Bir ketıl su kaynatıp soğutuyorum. Islak mendilin içine suyu dolduruyorum, ters çevirip lavabonun içine iyice sıkıyorum. Böyle beş kez falan yapınca durulanıyor. Duru mendilleri kullanıyorum dışarıda

Mantıklı öneri degerlendirecegim.@Yesoka90 bir kimyasaldan bahsetmisti iceriginde o var mi kontrol etmek istiyorum aslinda.

Kızlar bot almaya geldım ama 21 den baslıyormus numaralar oyle soyledı calısanlar 21 biraz buyuk degıl mı sizin cocuklar kac numara gıyıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…