- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Polyanna82 market tavukları hormon yüklü cnm,vermesen daha iyi.
Aralık ayında kaz oluyo bulablsekte yeseler o kdr faydalıki.
Oyuncak konusu konuşulmuş yazacaktım yazamadım bir türlü, eğitici oyuncak olarak Bizde kuzeninden kalma fisher price’ın kurabiye kavanozu , çiftlik hayvanları kitabı ve 3 değişik modda (sayılar,alfabe,şarkılar) çalışan kumanda gibi ama sadece tek tuşu olan bir oyuncağı var.. Bunlar uzun yolda kurtarıcı oldu yazın, ama evde iki oynayıp bir kenara attı.. Kendimizde emekleme oyuncağı yookidoo salyangoz almıştık hareket eden herşeye bayıldığı için çok sevdi, birde vardem oyuncağın hayvanlı piyanosunu almıştık bunu da çok sevdi çünkü hayvanlara bayılıyor.. En favori oyuncakları açık ara farkla sessiz olanlar.. Peluş hayvanlara ve arabalara bayılıyor, mesela kocaman bir ineği var üstüne binip dıgıdık dıgıdık yapıyor.. Geçen gün yemekli misafirliğe gittik mama sandalyesini çıkardık kuracağız derken Ali mama sandalyesinin ayağına gitti oturdu dıgıdık dıgıdık yaptı.. O hiçbir eğitici yönü olmayan sessiz oyuncağında oynadığı oyunu dışarı taşırıp hayali oyun kurmuş oldu.. Acaba eğitici diye nitelendirilen oyuncaklar gerçekten eğitici mi? Birde şöyle bir bakıyorsun çok şey vaat ediyor şöyle geliştirir böyle geliştirir insanda ben buna çocuğa almazsam çocuk eksik kalacak zannediyor insan.. Araştırmalarım okuduklarım bu tarz oyuncakların hayal gücünü kısıtladığı yönde bilgiler içeriyor o yüzden eğitici adı altındaki oyuncaklardan almamaya karar verdim
Çocuk öncelikle anneyi rol model alır sen bu değerleri gözettiğine göre sende de mevcut olan şeyler,o yüzden merak etme günlük yaşantı içinde kamera gbi herseyi alıyolar.senden alıcaktır henüz yolun başı,çatışmalar olucak inatlaşmalar olucak hepsi gelişimin parçası.sonuç önemli yetişkin bir birey oldugunda şuan ki emeklerin çabaların karşılığını görürüz inşallah.söylediğin değerler bence de çok önemli.Ben kizima yumurta ve süt haric hicbir ekstra özel ürün almadim.Etimiz kurban kesildigi icin var, yoğurt evden,un,pirinc unu ,irmik ,ekmek vs aşırı ve duzenli tuketim neredeyse yok.Simdilerde süt ile ekmegi isitip icine bal ceviz muz koymaya basladim ekmek tam bugday unu firindan alinma.Tek oldugum.icin asiri titizlenme bende daha anksiyete bozukluğuna yol acacakti olduğu kadariyla hijyenik ortamda tutmaya çalışıyorum bu kadar.Keciboynuzu unu aldim neye koysam sevmedi.Bebek irmigi sifir numara aldim olmasa da olur dedim pek kullanmadim.Eskiden bu kadar kolay market ve pazarlara ulasim imkani olmadigi için pirinc unlu,ekmekli tahil agirliklk beslenme önerileri agirliktaydi bence.Marketten aldigim cogunlukla yayla marka bakliyat ,makarna ve pirinc kullanıyorum.Kendimi diğer Instagram anneleri kadar dogal,gdosuz,katkisiz vs yiyecek diye paralamadigim icin kendimden de şüphe etmiyor degilim ama köy de kirk günlük iken cayli ekmekle annesiz buyutulen kuzenimin bugün Tr de en genç prof doktorlardan oldugunu görünce ( yüksek önem derecesinde bir mevkide) cokta tükenme diyorum.Beni esas panikleten iyi ahlaklı,vicdanli,durust ve hayırlı bir evlat olarak yetistirmenin zorlukları.
Belki aroması yüksek geliyordur? Sizin orada köy tavuğu vardır belki bir de onları denesen?
Yesoka yazmış sanırım. Organik tavuk değil de gezen tavuk oluyor, büyümesi için hırmın yüklenmeyen günü gelince kesilen tavuklar... Sanırım markası bolezdi. Ben çok tavuk vermedim ama bundan veriyorum.Onu da denedik yemedi. Bir süre geçsin deneyeceğim tekrar bakalım
Cok onere oldum, sağ ol canim anneÇocuk öncelikle anneyi rol model alır sen bu değerleri gözettiğine göre sende de mevcut olan şeyler,o yüzden merak etme günlük yaşantı içinde kamera gbi herseyi alıyolar.senden alıcaktır henüz yolun başı,çatışmalar olucak inatlaşmalar olucak hepsi gelişimin parçası.sonuç önemli yetişkin bir birey oldugunda şuan ki emeklerin çabaların karşılığını görürüz inşallah.söylediğin değerler bence de çok önemli.
Yesoka yazmış sanırım. Organik tavuk değil de gezen tavuk oluyor, büyümesi için hırmın yüklenmeyen günü gelince kesilen tavuklar... Sanırım markası bolezdi. Ben çok tavuk vermedim ama bundan veriyorum.
İKEA’nın parmak kuklalarından ben de aldım ama paketinde üç yaş be üzeri için yazıyor. Acaba çok küçük oldukları için bebeğin odaklanmasını zor olurÇok uzun yazmışım yine uzun yazacağım inşallah sıkılmazsınız:) Bizde halka dizme ,numaralı kaplar , ikea labirentli boncuklu oyuncak , ikea parmak kuklaları , içine bakliyat doldurulmuş şişeler, intex havuzu var onun içine 100lü pilsan top aldım top havuzu oldu, Classic world 10lu boy boy kutu oyuncak, peluş oyuncakları var (inek,kedi,ceylan, domestos mikrobu ve yumoş ayısı) Bunun dışında çocuk evdeki kağıtları peçeteleri yırtmaya bayılıyor, bulaşık makinesine girip oturuyor orda kap kaşıkla çok güzel vakit geçiriyor.. Kitapları çok seviyor hareketli kitaplar aç tırtıl hayvanlar dokun hisset birde iyi geceler farecikler var onun hikayesine bayılıyor, resimlerine bayılıyor resmen anlatmamı dinliyor hikayenin ortasında çekip gitmiyor.. Lego hediye gelmişti pek ilgilenmedi.. Ben çocuğa ek olarak büyük boy top, ahşap puzzle ve 1 yaş boya kalemi ve duvara yapışan beyaz kağıtlardan almayı düşünüyorum şimdilik.Polyanna82 manyetik tahta da çok güzel fikirmiş.. Birde cuytherock un yaptığı aktivite panosundan yapmaya başlayacağız
Geçen sene ne güzel koyduğumuz yerde kalıyorlardı :)Bende geçen sene çok rahat kullanmıştım ama bu sene dediğin gibi bende kullanamıyorum. Rahat hareket edemedikce sinirleniyor uyanıyor
Aminn inşallah canımCok onere oldum, sağ ol canim anneİnsallah hep birlikte cok güzel günler görürüz evlatlarimizla.Aile ve ülke saadeti icinde buyusunler
Aralık ayı dil balığının en lezzetli oldugu dönem ,hiç balık gbi kokmuyo tavuk eti gbi çokta yumuşak seninki onu sevebilir aklında olsun cnm.Evet normalde vermiyorum çok seyrek annem seviyor diye vermiş. Organik aldık yemedi
Canım yıkayıp kullan bence ıslak mendilleri. Burada bir arkadaş yazmıştı. Unibaby ile dudaklarını silmiş ve dudakları uyuşmuştu. Ben de dışarıda pamuk ıslamayla uğraşmayı hiç sevmiyorum. Bir ketıl su kaynatıp soğutuyorum. Islak mendilin içine suyu dolduruyorum, ters çevirip lavabonun içine iyice sıkıyorum. Böyle beş kez falan yapınca durulanıyor. Duru mendilleri kullanıyorum dışarıdaCarrefour marketlerde 15-19 Kasim tarihlerinde islak mendillerde %40 indirim var arkadaşlar.Ben uni wipes dokuzlu paketten stokladim popo icin.El yuz icinde sleepy sensitive aldim.Aldiklarimin tarihlerine baktim son kullanma tarihi gelen urunler degil hicbiri ekim ayi üretimleri bile vardi.Oldukca uyguna denk geldi ortalama birim fiyat Uni wipes 60li 3,30 sleepy 90li 3,50 tlye geldi bundan daha uygun uzun zamandır bulamadim cek vs kullanmama rağmen.Evde pamuk islatiyordum popo ve yuz icin ama yetirememeye basladim disarda da pratik olmuyordu.Carrefour mini ve gurme konseptli magazalarda da indirim gecerli bilginize.
Mantıklı öneri degerlendirecegim.@Yesoka90 bir kimyasaldan bahsetmisti iceriginde o var mi kontrol etmek istiyorum aslinda.Canım yıkayıp kullan bence ıslak mendilleri. Burada bir arkadaş yazmıştı. Unibaby ile dudaklarını silmiş ve dudakları uyuşmuştu. Ben de dışarıda pamuk ıslamayla uğraşmayı hiç sevmiyorum. Bir ketıl su kaynatıp soğutuyorum. Islak mendilin içine suyu dolduruyorum, ters çevirip lavabonun içine iyice sıkıyorum. Böyle beş kez falan yapınca durulanıyor. Duru mendilleri kullanıyorum dışarıda
Ben mandıradan alıyorum. Dağıtımı yapılıyordur belki.Nerede satılıyor bu marka?
Benimki 19 giyiyor. İki üç kat çorapla anca 20 olur ama 19 aldım. Vico da olabilir numaralar.Kızlar bot almaya geldım ama 21 den baslıyormus numaralar oyle soyledı calısanlar 21 biraz buyuk degıl mı sizin cocuklar kac numara gıyıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?