2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Evet bendim o. Islak mendilleri sadece dışarda veya kaka yaptığında kullanıyorum. Sonrasında ıslak pamukla siliyorun üstünden takıntı kaldı bende ((

Valla ben de yediği herşeyi görüyorum genelde. Sindirilmediği için öyle bence. Uzum biber muz bezelye domates hep çıkıyor.

Bileği daha iyi saranlar da vardı ama ben bunu aldım.https://www.viccoshop.com.tr/vicco-deri-taba-ilk-adim-ayakkabisi Örneğin bu tarzlar da var.

Bileği daha iyi saranlar da vardı ama ben bunu aldım.https://www.viccoshop.com.tr/vicco-deri-taba-ilk-adim-ayakkabisi Örneğin bu tarzlar da var.

Ben biraz büyük almışım ayakkabısını yürümeye başlayınca bir tane daha almam gerekecek. Yürürken denemek daha kolay olur sanırım. Bu aralar tutunmadan durmaya başladı ve bir kac adım atıyor arada yürümesi yakın sanırım. Artik yürüse keşke söyle paytak paytak :))))

Benimde acilen tulum almam lazım. Dün yorgan örttüm yorganin üzerindeydi ustunu örttüm başka battaniye ile . Gecede uzun uyuyacagi tutmuş bende uyumuşum ustunu açmış buz gibiydi uyandığımda(( içim kötü oldu çocuğu üşüttüm diye inşallah hasta olmaz

Canım bende kızlara özel pek birşey almıyorum ancak benim kızlar doğduktan sonra ev düzenim değişti. Kimyasallara bay bay dedim, tavukta yumurtada organik hayata geçtim :) bence en çok dikkat edilmesi gereken şey paketli gıda ve kimyasal. Söylediklerin zaten üç aşağı beş yukarı hepimizin yaptığı şeyler. Temizlik konusunda ben birçok annenin yanında bayağı rahatım yani (evde) yerleri yalarlar ben takmam her elini aldığı ağzındadır kesici olmadıktan sonra takmam. Evi haftada üç-dört süpürüp bir siliyorum.
Söylediğin şeye kesinlikle katılıyorum aslolan bir "insan" yetiştirebilmek. İnşaallah muvaffak oluruz.

Bunun farklı renklisi gelmişti bize ama ince geldi baya bana. gecen şene kullandığım halo polardi mesela sicak tutuyordu da bu penyegibi çok kararsız kaldim

Eklentiler

• Screenshot_20181118-212322_ebebek.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20181118-212305_ebebek.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 37

Benim oğlum sıkıntılı doğduğu günden beri ortturmez öyle sıkı sıkı:) elleri yorgan battaniye altında hayatta kalmaz kalırsa hemen uyanır . O eller dışarda olacak :)))

Aynen:) ama gecen şene bu zamanlar bizim çok sıkıntılıydı. Kaan 'ın reflüsü vardı ve çok kusuyordu uyurken tıkanacak birşey olacak diye çok korkuyordum.
Çok şükür geçmiş gitmiş canım. Tıkanma bende takıntı şeklindeydi. Bahar hiç reflü yaşamadı ama iki ay hep yan yatırdım. Sırf onun için kamera alıp odasına koydum. Uyurken hep kameradan izliyordum. Oysa şimdi düşünüyorum. Bebek boşuna kameranın sinyaline maruz kalmış. İkincide daha deneyimli oluruz inşallah :)

Corap giydiriyormusunuz? Uyurken corap giydirmek kan dolaşımını olumsuz etkiliyormuş ama usumemeleri için ne yapmak lazım bilemedim

Bende de takıntı vardı iste. Bir tanıdığımızin kızını hastaneye zor yetirtirmislerdi. Aslında ben 6. Ayda odasını ayırırım diyordum ama çok kusunca korktum ayırmaya. Allahtan geçti gitti o günler. Ne kadar zor olursa olsun o günler kadar zor olamaz. Yeni doğduklarında herşey daha zormuş :)

Aralık ayı dil balığının en lezzetli oldugu dönem ,hiç balık gbi kokmuyo tavuk eti gbi çokta yumuşak seninki onu sevebilir aklında olsun cnm.
Canım balık yedirmekteki en önemli nokta omaga3 almaları. Omega3 de yağ asidi olduğu için somon, palamut gibi bol yağlı balıklarda bulunuyor. Karadeniz civarı ve İstanbul’da palamut zamanı. Eğer buralarda yaşıyorsan bol bol yedir. Hatta kar yağsa palamut iyice yağlanır

Normal canım bahsettiklerin muz böyle siyah siyah iplik gibi çıkıyor dimi?

Yürümeye başlayınca ben çok rahatladım. Kucakta taşımaktan ağrılardan duramıyordum artık. Çok şükür bu günlere geldik. Başlardaki hata yapma korkusu da işi zorlaştırıyor. Şimdi bir tane daha bebişim olsa çok profesyonel hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…