- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Canım yıkayıp kullan bence ıslak mendilleri. Burada bir arkadaş yazmıştı. Unibaby ile dudaklarını silmiş ve dudakları uyuşmuştu. Ben de dışarıda pamuk ıslamayla uğraşmayı hiç sevmiyorum. Bir ketıl su kaynatıp soğutuyorum. Islak mendilin içine suyu dolduruyorum, ters çevirip lavabonun içine iyice sıkıyorum. Böyle beş kez falan yapınca durulanıyor. Duru mendilleri kullanıyorum dışarıda
Oğluma muz yedirdiğim zaman kakasında sindirilmemiş olarak görüyorum arkadaşlar bu normal mi? Kırmızı biber yediği zaman da kabuklarını görüyorum. Nette bi sitede o gıdayı kesin yazıyor zaten bi muz seviyor onu da kesersem işimiz çok Zor. Sizce kesmem mi gerekiyor ?
Bileği daha iyi saranlar da vardı ama ben bunu aldım.https://www.viccoshop.com.tr/vicco-deri-taba-ilk-adim-ayakkabisi Örneğin bu tarzlar da var.
Bileği daha iyi saranlar da vardı ama ben bunu aldım.https://www.viccoshop.com.tr/vicco-deri-taba-ilk-adim-ayakkabisi Örneğin bu tarzlar da var.
Baktım ama göremedim canım malesef. Hatta yakınlarda bir hm mağazası var oraya da baktım ama dolgulu pamuklu uyku tulumu göremedim peluş gibi olanlardan vardı sadece bir de ince pamuklu tulum tarzında olanlardan vardı.
Canım bende kızlara özel pek birşey almıyorum ancak benim kızlar doğduktan sonra ev düzenim değişti. Kimyasallara bay bay dedim, tavukta yumurtada organik hayata geçtim :) bence en çok dikkat edilmesi gereken şey paketli gıda ve kimyasal. Söylediklerin zaten üç aşağı beş yukarı hepimizin yaptığı şeyler. Temizlik konusunda ben birçok annenin yanında bayağı rahatım yani (evde) yerleri yalarlar ben takmam her elini aldığı ağzındadır kesici olmadıktan sonra takmam. Evi haftada üç-dört süpürüp bir siliyorum.Ben kizima yumurta ve süt haric hicbir ekstra özel ürün almadim.Etimiz kurban kesildigi icin var, yoğurt evden,un,pirinc unu ,irmik ,ekmek vs aşırı ve duzenli tuketim neredeyse yok.Simdilerde süt ile ekmegi isitip icine bal ceviz muz koymaya basladim ekmek tam bugday unu firindan alinma.Tek oldugum.icin asiri titizlenme bende daha anksiyete bozukluğuna yol acacakti olduğu kadariyla hijyenik ortamda tutmaya çalışıyorum bu kadar.Keciboynuzu unu aldim neye koysam sevmedi.Bebek irmigi sifir numara aldim olmasa da olur dedim pek kullanmadim.Eskiden bu kadar kolay market ve pazarlara ulasim imkani olmadigi için pirinc unlu,ekmekli tahil agirliklk beslenme önerileri agirliktaydi bence.Marketten aldigim cogunlukla yayla marka bakliyat ,makarna ve pirinc kullanıyorum.Kendimi diğer Instagram anneleri kadar dogal,gdosuz,katkisiz vs yiyecek diye paralamadigim icin kendimden de şüphe etmiyor degilim ama köy de kirk günlük iken cayli ekmekle annesiz buyutulen kuzenimin bugün Tr de en genç prof doktorlardan oldugunu görünce ( yüksek önem derecesinde bir mevkide) cokta tükenme diyorum.Beni esas panikleten iyi ahlaklı,vicdanli,durust ve hayırlı bir evlat olarak yetistirmenin zorlukları.
Canım 1.5 tog daha iyi bence ince olmaz içine uzun kollu body giydirip yatırabilirsin. Hello baby de göremedim ben 1.5 tog nasıl birşey foto paylaşabilir misin? Tog değerleri markadan markaya değişmiyorsa 1 tog 21-23 derecelik bir oda için yeterliymiş. Senin gösterdiğin lcw deki tuluma baktım ancak 2.7 tog bayağı kalın 17 derece altında giydirmek için uygun deniyor. Bununla yatırırsam çocuk sıcaktan bayılır uyuyamaz gibime geldi almadım. Mothercare dekiler de çok kalın 2.5 tog ve üzerinde 21 derecenin üzerinde kullanılmaz yazıyordu. Bir türlü bulamadım yahu kuzuyu örtmekten uyuyamıyorum gece :-/
Biliyorsundur belki canım dil balığı dip balığı olduğundan ağır metal oranı yüksekmiş çok tüketmeyin diyorlar canım bebekler için uygun olmayabilir.
Canım kaç dk kaynamıştı ve neresini verdiniz peki?Onu da denedik yemedi. Bir süre geçsin deneyeceğim tekrar bakalım
Ben once bir ortu ile dürüm gibi sariyorum kuzuyu kucagimda uykuya dalmış ise ayaklarini oynatabilecek genişlikte bırakıyorum alt kısmı yatiriyorum tekrar ortuyorum.Hic usumuyor böylelikle.Kalinligi siz ortam sicakligina göre ayarlarsiniz.
Çok şükür geçmiş gitmiş canım. Tıkanma bende takıntı şeklindeydi. Bahar hiç reflü yaşamadı ama iki ay hep yan yatırdım. Sırf onun için kamera alıp odasına koydum. Uyurken hep kameradan izliyordum. Oysa şimdi düşünüyorum. Bebek boşuna kameranın sinyaline maruz kalmış. İkincide daha deneyimli oluruz inşallah :)Aynen:) ama gecen şene bu zamanlar bizim çok sıkıntılıydı. Kaan 'ın reflüsü vardı ve çok kusuyordu uyurken tıkanacak birşey olacak diye çok korkuyordum.
Benim bıdık çok dönüyor hareket ediyor üzerindeki örtüyü açıyor bilinçli olarak hatta çorabını da çıkarıyor bazen :-/ O nedenle kalın giydiriyorum yatarken 2 kat üzerine yelek filan. Örtüyü de ince bir şey örtüyorum ama bazen üşüyor elleri sırtı filan bi türlü ayarlayamadım :-/ odayı 21-22 derecede tutuyorum. Odayı daha çok ısıtsam bu sefer burnu tıkanıyor. Uyku tulumunu giyer de rahatlarız inşallah.
İçlerinde yok yok. Yıkamak çok mantıklı hem de zahmetsiz. Yıka yıka kullan canım.Mantıklı öneri degerlendirecegim.@Yesoka90 bir kimyasaldan bahsetmisti iceriginde o var mi kontrol etmek istiyorum aslinda.
Canım kaç dk kaynamıştı ve neresini verdiniz peki?
Ben hiç söylemiyim :))) benim kızlar malesef koca ayaklı :))) kime çektilerse(ben 40 eşim 45 giyiyor :))Kızlar bot almaya geldım ama 21 den baslıyormus numaralar oyle soyledı calısanlar 21 biraz buyuk degıl mı sizin cocuklar kac numara gıyıyor
Çok şükür geçmiş gitmiş canım. Tıkanma bende takıntı şeklindeydi. Bahar hiç reflü yaşamadı ama iki ay hep yan yatırdım. Sırf onun için kamera alıp odasına koydum. Uyurken hep kameradan izliyordum. Oysa şimdi düşünüyorum. Bebek boşuna kameranın sinyaline maruz kalmış. İkincide daha deneyimli oluruz inşallah :)
Canım balık yedirmekteki en önemli nokta omaga3 almaları. Omega3 de yağ asidi olduğu için somon, palamut gibi bol yağlı balıklarda bulunuyor. Karadeniz civarı ve İstanbul’da palamut zamanı. Eğer buralarda yaşıyorsan bol bol yedir. Hatta kar yağsa palamut iyice yağlanırAralık ayı dil balığının en lezzetli oldugu dönem ,hiç balık gbi kokmuyo tavuk eti gbi çokta yumuşak seninki onu sevebilir aklında olsun cnm.
Normal canım bahsettiklerin muz böyle siyah siyah iplik gibi çıkıyor dimi?Oğluma muz yedirdiğim zaman kakasında sindirilmemiş olarak görüyorum arkadaşlar bu normal mi? Kırmızı biber yediği zaman da kabuklarını görüyorum. Nette bi sitede o gıdayı kesin yazıyor zaten bi muz seviyor onu da kesersem işimiz çok Zor. Sizce kesmem mi gerekiyor ?
Ben hiç söylemiyim :))) benim kızlar malesef koca ayaklı :))) kime çektilerse(ben 40 eşim 45 giyiyor :))
Hadi birlikte gidelim :)))kizlar ben geriden geliyorum. okumadanda gecmek istemiyorum hasta kuzucuklarima gecmisler olsun insallah.
son gundeminiz ne onu da bilmiyorum :))
ben uykusuzluktan gebericiimde musadenizle.
Yürümeye başlayınca ben çok rahatladım. Kucakta taşımaktan ağrılardan duramıyordum artık. Çok şükür bu günlere geldik. Başlardaki hata yapma korkusu da işi zorlaştırıyor. Şimdi bir tane daha bebişim olsa çok profesyonel hissediyorum kendimiBende de takıntı vardı iste. Bir tanıdığımızin kızını hastaneye zor yetirtirmislerdi. Aslında ben 6. Ayda odasını ayırırım diyordum ama çok kusunca korktum ayırmaya. Allahtan geçti gitti o günler. Ne kadar zor olursa olsun o günler kadar zor olamaz. Yeni doğduklarında herşey daha zormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?