2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benimki 19 giyiyor. İki üç kat çorapla anca 20 olur ama 19 aldım. Vico da olabilir numaralar.
Sen nasıl bir şey aldın canım fotograf atarmısın

Nazara inanırım tabi ama bunu hiç duymamıştım. Dünden beri okuyorum zaten sürekli. Geçmezse denerim hemen

Canım 1.5 tog daha iyi bence ince olmaz içine uzun kollu body giydirip yatırabilirsin. Hello baby de göremedim ben 1.5 tog nasıl birşey foto paylaşabilir misin? Tog değerleri markadan markaya değişmiyorsa 1 tog 21-23 derecelik bir oda için yeterliymiş. Senin gösterdiğin lcw deki tuluma baktım ancak 2.7 tog bayağı kalın 17 derece altında giydirmek için uygun deniyor. Bununla yatırırsam çocuk sıcaktan bayılır uyuyamaz gibime geldi almadım. Mothercare dekiler de çok kalın 2.5 tog ve üzerinde 21 derecenin üzerinde kullanılmaz yazıyordu. Bir türlü bulamadım yahu kuzuyu örtmekten uyuyamıyorum gece :-/

Kızlar bot almaya geldım ama 21 den baslıyormus numaralar oyle soyledı calısanlar 21 biraz buyuk degıl mı sizin cocuklar kac numara gıyıyor
18-19 bile var canım normalde bence ilk kez giyeceği için o kadar büyük alma. 20 aldım ben kalınca bir çorapla iyi oluyor şimdilik.

Aralık ayı dil balığının en lezzetli oldugu dönem ,hiç balık gbi kokmuyo tavuk eti gbi çokta yumuşak seninki onu sevebilir aklında olsun cnm.
Biliyorsundur belki canım dil balığı dip balığı olduğundan ağır metal oranı yüksekmiş çok tüketmeyin diyorlar canım bebekler için uygun olmayabilir.

Ben once bir ortu ile dürüm gibi sariyorum kuzuyu kucagimda uykuya dalmış ise ayaklarini oynatabilecek genişlikte bırakıyorum alt kısmı yatiriyorum tekrar ortuyorum.Hic usumuyor böylelikle.Kalinligi siz ortam sicakligina göre ayarlarsiniz.

Benim bıdık çok dönüyor hareket ediyor üzerindeki örtüyü açıyor bilinçli olarak hatta çorabını da çıkarıyor bazen :-/ O nedenle kalın giydiriyorum yatarken 2 kat üzerine yelek filan. Örtüyü de ince bir şey örtüyorum ama bazen üşüyor elleri sırtı filan bi türlü ayarlayamadım :-/ odayı 21-22 derecede tutuyorum. Odayı daha çok ısıtsam bu sefer burnu tıkanıyor. Uyku tulumunu giyer de rahatlarız inşallah.

18-19 bile var canım normalde bence ilk kez giyeceği için o kadar büyük alma. 20 aldım ben kalınca bir çorapla iyi oluyor şimdilik.
18 gıyıyor canım su an ama ıkı corapla sıkıyor bıraz 20 denedık iyi olur ıkı corapla ama onda da istedıgım gıbı karda gıyılecek cıns bulamadık

Oğluma muz yedirdiğim zaman kakasında sindirilmemiş olarak görüyorum arkadaşlar bu normal mi? Kırmızı biber yediği zaman da kabuklarını görüyorum. Nette bi sitede o gıdayı kesin yazıyor zaten bi muz seviyor onu da kesersem işimiz çok Zor. Sizce kesmem mi gerekiyor ?

İKEA’nın parmak kuklalarından ben de aldım ama paketinde üç yaş be üzeri için yazıyor. Acaba çok küçük oldukları için bebeğin odaklanmasını zor olur

Ben ebebekten kukla almıştım onu oynatınca çok gülüyordu bu aralar elini uzatıyor onun eline takıyorum anlatıyor biseyler :))) ne görse onu yapıyor. tabiki oynama süresi 1-2 dk sonra çıkarıp atıyor

Aralık ayı dil balığının en lezzetli oldugu dönem ,hiç balık gbi kokmuyo tavuk eti gbi çokta yumuşak seninki onu sevebilir aklında olsun cnm.

Evet deneyim onu sağol balığı seviyor ama kilciktan korkuyorum o yüzden genelde somon veriyorum. Onuda seviyor ama yiyip yediği serçe parmağım kadar anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…