Aslında sindirememek değil onlar posalı olduğundan öyle çıkıyor bence, şimdi onların tuvaleti hep mercek altında çok afedersiniz kendimizinkini görmediğimizden sindirilmemiş gibi geliyor bence bize.Valla ben de yediği herşeyi görüyorum genelde. Sindirilmediği için öyle bence. Uzum biber muz bezelye domates hep çıkıyor.
Ben haşlayıp buzluğa hiç atmadım çiğ haliyle atıyorum bir gece önceden buzdolabına çıkarıyorum.1 saat filan kaynamıştır heralde . 1 kere but verdik bir kerede göğüs. Bu arada haşlayıp buzluğa atsam olurmu tavuğu?
Akdeniz ve ege de yetişenlerde çok olmuyo cnm Marmara ve karadeniz balıklarında yoğun,ben balıkçımla kanka oldum iyi balık gelince mesaj atar öyle alırım bir de her balıktan sonra helva veriyorum o da metal emilimini azaltıp dengeliyo..Biliyorsundur belki canım dil balığı dip balığı olduğundan ağır metal oranı yüksekmiş çok tüketmeyin diyorlar canım bebekler için uygun olmayabilir.
Ay bi hayal ettim de çok tatlı aslında :))) benim hamilelikte şükür ki hiç şişlik olmadı ama ayakkabılarım bebek mezarı gibi kabullendim :)) ergenken çok koyuyordu ablam 36 giyiyordu ben 40 :/O ayak numarasından bende çok muzdaribim.hamilelikle ayak numaram 42 ye kadar cıktıdoguma eşimin ayakkabılarıyla gitmiştim
Somon ve levrekçiyiz biz cnm oralarda yaşamıyorum oraların balığını pek terch etmiyorum bnm en sevdiğim dil o da kısa bi süre için bol oluyo,omega konusunda somon başı çeker o yüzden onu sık yapıyorum ama son dönemde yemiyo bnmkilerCanım balık yedirmekteki en önemli nokta omaga3 almaları. Omega3 de yağ asidi olduğu için somon, palamut gibi bol yağlı balıklarda bulunuyor. Karadeniz civarı ve İstanbul’da palamut zamanı. Eğer buralarda yaşıyorsan bol bol yedir. Hatta kar yağsa palamut iyice yağlanır
Geçen Bi yazıya denk geldim, omega açısından en zengin balığın sardalya olduğu yazıyordu. Ne derece doğru olduğunu bilmiyorum tabi.Somon ve levrekçiyiz biz cnm oralarda yaşamıyorum oraların balığını pek terch etmiyorum bnm en sevdiğim dil o da kısa bi süre için bol oluyo,omega konusunda somon başı çeker o yüzden onu sık yapıyorum ama son dönemde yemiyo bnmkiler
Kızımın dört kez aynı şey oldu canım. Kısa süreli bir kanama olmuş ve devam etmiyorsa bir şey yapmaya gerek yok. Hemen iyileşir inşallahAkşam akşam görünmez kaza yaşadık. Kızım babasının peşinden emekleyip mutfağa giderken birden yüz üstü düşüp ağzını mama sandalyesinin kenarına çarptı. Şiddetli Bi şekilde ağlamaya başladı, Bi baktık ağzından kan akıyosonra da üst dudak baya şişti. Dişleri kesti sanırım.
Bişi yapmaya gerek varmı ki ya:/
görünmez kaza işte Rabbim beterinden korusun yavrularınızı.
Çok şükür devam etmiyor, ilk defa başıma gelince Bi de ağzından kan akınca kötü oldum. Geçer gider aynen iyileşir hemenKızımın dört kez aynı şey oldu canım. Kısa süreli bir kanama olmuş ve devam etmiyorsa bir şey yapmaya gerek yok. Hemen iyileşir inşallah
Palamutların hepsini biz yemiş olabiliriz. O taraflara gelmeden bitirdik demek ki balıklarıBu arada bizim balıklar eşimden sorulur, eşim tam Bi balıkçı hafta da iki kere balığa gider. İstanbul dayız.
Çupra levrek çinekopla doldu buzluk. Geçen sene palamutla dolmuştu ama bu yıl daha yok palamut hava çok soğumadığı için sanırım.
düzenli yediği şeyler sadece tarhana muz balık :) geri kalan şeyler hangisinden nekdr yedirebilirsek dediğin gibi bn hala pekmez yiyemem tahin pekmez olarak yiyebilşyorum balı belki 20 yaşımdan sonra yemeye başladım :) tadını bile bilmediğim ön yargılı olduğum gıdalar var. isterim oğlum seçmesin ama ne mümkün. zorla hiç yedirmedim oyunla yedirmeye çalışıyorum yemiosa bırakıyorum. öyle herşeyi yesin acelem yok aslında ama persentili gitgide düşüyor. doğduğunda 75lerdeydi şimfi 25lere düştü nerdeyseİsbankasi yayinlarinin hareketli kitaplarından birini hallettik hunharca sayfalari oynatmaktan 23 Nisan'da indirimden ucuz masal kitapları almistim onlari da sirayla hallediyiruz
Aslinda bunu dert etmiyor olmamiz gerek ileri de şüphesiz ki yiyecek.Suan bizlere doğruymuş veya olması gereken buymus dayatmasi ile bilinçaltımıza islenen bebek beslenmesi temelleri icin hepimiz fazla aceleci fazla telasliyiz.İki yasindan once pek tavsiye edilmiyor zaten bal ve pekmez gibi agir gidalarin tuketilmesi.Ben 30umu gectim yeni yemeye başladığım veya eskiden hic tuketmedigim aimdilerde keyifle tükettiğim bircok şey oldu.Yeme kültürü zamanla oturan birşey.Benim kizim dışarda veya biryere gidince yemeyen,evde de yemege karşı agresif tutum geliştiriyor diye ne yedirebilsek kar mantifiyla seçenekleri deniyoruz.Duzenli tahin pekmez verdigimde egzama oldu mesela.
Ahahahah olabilirPalamutların hepsini biz yemiş olabiliriz. O taraflara gelmeden bitirdik demek ki balıklarışaka bir yana burada kasaplar kan ağlıyor. O kadar çok palamut çıktı ki kimse et almıyor diyorlar
Geçer tabi canım. Kızım aynı gün iki kez kanattı yüz üstü düşüp. Ben de çok korktum ama hemen durdu kanama. Allah daha Büyük dert vermesin hiçbirineÇok şükür devam etmiyor, ilk defa başıma gelince Bi de ağzından kan akınca kötü oldum. Geçer gider aynen iyileşir hemen
bende bu ara bunu araştırıyorum. ben alırsam bir psikologdan alacağım. pedegog ya da uyku koçu olanlara güvenmiyorum. ancak bazı psikologlar da tavsiye etmiyor şaşırdım kaldım ne yapacağımı. kızım sorunsuz sabaha kadar uyuyor ama oğlan bu ara cozuttu dün saydım tam 6 kere uyanmış. becne yatır kaldır şiş pat teknikleri biizm için geride kaldı başka şeyler yapılması gerek onun için baldan annenin teknikleri bizi kesmez. bir de bence bu uyku eğitimindeki başarı çocuğun mizacı ile ilgili. benimkiler 2. aydan itibaren uyku eğitimi almış gibilerdi ama sadece gecelri :) sadece mama içmek için kalkıyorlardı. doktor 9. ayda gece mamasını kes dedi kesmedim ama kız kendi kendine kesti ve sabaha kadar uyanmadan uyuyor, uyansa bile kendi kendine tekrar uykuya dalabiliyor. oğlan ise abarttı olayı. biraz sakinlemesini bekliyorum ondan sonra dediğinm gibi uyku eğitimi veren bir psikologdan yardım almayı düşünüyorum hatta instagramda takip ettiğim bir bayan var geçen gün telefonda baya uzun uuzn konuştuk benimkiler ikiz olduğu için uyku hariç başka şelyler sordum hepsine de cevap verdi sağ olsun. psiklog tuğçe yılmaz bi araştır istersenArkadaşlar uyku eğitimi konusunda fikirlerinizi merak ediyorum. İnternette bir sürü danışman var ağlatmadan güven tekniği ile bebeklere uyumayı öğrettiklerini söylüyorlar. Baldan anne, dandini, pınar sibirsky ve birkaç isim daha var benim şimdiye kadar internette araştırdığım. Denemeye değer mi sizce? Acaba bir eğitim alsak mı diye düşünüyorum da...
çay ağacı merhemiKızlar geçen hafta Ali oyuncağının sivri tarafına düştü alnını kanattı demiştim.. Kabuğu düştü yarası derin görünüyor, iz kalmaması için yapabileceğim birşey var mı? Lr’ın konsantre kremini kullanıyorum şu an yaraya
Önceden uyuyormus canım, simdisık uyanmaya başlamış. Dış sancısı olabilir mi? Calpol vermeyi denedin mi? Kızım da dış sancısı göz yedi kez falan uyanıyorbende bu ara bunu araştırıyorum. ben alırsam bir psikologdan alacağım. pedegog ya da uyku koçu olanlara güvenmiyorum. ancak bazı psikologlar da tavsiye etmiyor şaşırdım kaldım ne yapacağımı. kızım sorunsuz sabaha kadar uyuyor ama oğlan bu ara cozuttu dün saydım tam 6 kere uyanmış. becne yatır kaldır şiş pat teknikleri biizm için geride kaldı başka şeyler yapılması gerek onun için baldan annenin teknikleri bizi kesmez. bir de bence bu uyku eğitimindeki başarı çocuğun mizacı ile ilgili. benimkiler 2. aydan itibaren uyku eğitimi almış gibilerdi ama sadece gecelri :) sadece mama içmek için kalkıyorlardı. doktor 9. ayda gece mamasını kes dedi kesmedim ama kız kendi kendine kesti ve sabaha kadar uyanmadan uyuyor, uyansa bile kendi kendine tekrar uykuya dalabiliyor. oğlan ise abarttı olayı. biraz sakinlemesini bekliyorum ondan sonra dediğinm gibi uyku eğitimi veren bir psikologdan yardım almayı düşünüyorum hatta instagramda takip ettiğim bir bayan var geçen gün telefonda baya uzun uuzn konuştuk benimkiler ikiz olduğu için uyku hariç başka şelyler sordum hepsine de cevap verdi sağ olsun. psiklog tuğçe yılmaz bi araştır istersen
Sürekli üzerini açtığı için mecburen giydiriyorum üşür diye. Ama ince pamuklu ve bileğini sıkmayacak bir çorap giydiriyorum. Ben de çözüm bulamadım malesef. Mothercare deki uyku tulumları patikli ve altında kaydırmaz da var son çare öyle bir şey alacağım galiba. Ayak kısımları baya bol yani çorap gibi sarmıyor ayağı daha rahat edebilir belki.Corap giydiriyormusunuz? Uyurken corap giydirmek kan dolaşımını olumsuz etkiliyormuş ama usumemeleri için ne yapmak lazım bilemedim
Güle güle giysin kuzucuk :))Eki Görüntüle 2207203 Eki Görüntüle 2207204 Eki Görüntüle 2207205 Eki Görüntüle 2207206
Kızlar h&m’den çok güzel şeyler aldım. Kızıma kıyafet almaya bayılıyorum. Geçen gün bir öğrencime kıyafet aldım. Ona almak da o kadar keyifli geldi ki bana. kıyafetleri seçmek falan . Sanırım çocuk kıyafetleri olunca insan sevmeden edemiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?