2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Valla ben de yediği herşeyi görüyorum genelde. Sindirilmediği için öyle bence. Uzum biber muz bezelye domates hep çıkıyor.
Aslında sindirememek değil onlar posalı olduğundan öyle çıkıyor bence, şimdi onların tuvaleti hep mercek altında çok afedersiniz kendimizinkini görmediğimizden sindirilmemiş gibi geliyor bence bize.

1 saat filan kaynamıştır heralde . 1 kere but verdik bir kerede göğüs. Bu arada haşlayıp buzluğa atsam olurmu tavuğu?
Ben haşlayıp buzluğa hiç atmadım çiğ haliyle atıyorum bir gece önceden buzdolabına çıkarıyorum.
Organik tavuğu ben minimum bir buçuk saat kaynatıyorum böyle iyice eti kemiği eline aldın mı ayrılıyor et yumuşacık oluyor. Tavuğun göğsünü büyük kızım bile yemiyor but veriyorum ikisine de. Öncelikle butun da en yumuşak yerini denersen belki farkeder canım.

Biliyorsundur belki canım dil balığı dip balığı olduğundan ağır metal oranı yüksekmiş çok tüketmeyin diyorlar canım bebekler için uygun olmayabilir.
Akdeniz ve ege de yetişenlerde çok olmuyo cnm Marmara ve karadeniz balıklarında yoğun,ben balıkçımla kanka oldum iyi balık gelince mesaj atar öyle alırım bir de her balıktan sonra helva veriyorum o da metal emilimini azaltıp dengeliyo..

O ayak numarasından bende çok muzdaribim.hamilelikle ayak numaram 42 ye kadar cıktı doguma eşimin ayakkabılarıyla gitmiştim
Ay bi hayal ettim de çok tatlı aslında :))) benim hamilelikte şükür ki hiç şişlik olmadı ama ayakkabılarım bebek mezarı gibi kabullendim :)) ergenken çok koyuyordu ablam 36 giyiyordu ben 40 :/

Somon ve levrekçiyiz biz cnm oralarda yaşamıyorum oraların balığını pek terch etmiyorum bnm en sevdiğim dil o da kısa bi süre için bol oluyo,omega konusunda somon başı çeker o yüzden onu sık yapıyorum ama son dönemde yemiyo bnmkiler

Akşam akşam görünmez kaza yaşadık. Kızım babasının peşinden emekleyip mutfağa giderken birden yüz üstü düşüp ağzını mama sandalyesinin kenarına çarptı. Şiddetli Bi şekilde ağlamaya başladı, Bi baktık ağzından kan akıyo sonra da üst dudak baya şişti. Dişleri kesti sanırım.
Bişi yapmaya gerek varmı ki ya:/
görünmez kaza işte Rabbim beterinden korusun yavrularınızı.

Geçen Bi yazıya denk geldim, omega açısından en zengin balığın sardalya olduğu yazıyordu. Ne derece doğru olduğunu bilmiyorum tabi.

Kızımın dört kez aynı şey oldu canım. Kısa süreli bir kanama olmuş ve devam etmiyorsa bir şey yapmaya gerek yok. Hemen iyileşir inşallah

Bu arada bizim balıklar eşimden sorulur, eşim tam Bi balıkçı hafta da iki kere balığa gider. İstanbul dayız.
Çupra levrek çinekopla doldu buzluk. Geçen sene palamutla dolmuştu ama bu yıl daha yok palamut hava çok soğumadığı için sanırım.

Kızımın dört kez aynı şey oldu canım. Kısa süreli bir kanama olmuş ve devam etmiyorsa bir şey yapmaya gerek yok. Hemen iyileşir inşallah
Çok şükür devam etmiyor, ilk defa başıma gelince Bi de ağzından kan akınca kötü oldum. Geçer gider aynen iyileşir hemen

Palamutların hepsini biz yemiş olabiliriz. O taraflara gelmeden bitirdik demek ki balıkları şaka bir yana burada kasaplar kan ağlıyor. O kadar çok palamut çıktı ki kimse et almıyor diyorlar

düzenli yediği şeyler sadece tarhana muz balık :) geri kalan şeyler hangisinden nekdr yedirebilirsek dediğin gibi bn hala pekmez yiyemem tahin pekmez olarak yiyebilşyorum balı belki 20 yaşımdan sonra yemeye başladım :) tadını bile bilmediğim ön yargılı olduğum gıdalar var. isterim oğlum seçmesin ama ne mümkün. zorla hiç yedirmedim oyunla yedirmeye çalışıyorum yemiosa bırakıyorum. öyle herşeyi yesin acelem yok aslında ama persentili gitgide düşüyor. doğduğunda 75lerdeydi şimfi 25lere düştü nerdeyse

Palamutların hepsini biz yemiş olabiliriz. O taraflara gelmeden bitirdik demek ki balıkları şaka bir yana burada kasaplar kan ağlıyor. O kadar çok palamut çıktı ki kimse et almıyor diyorlar
Ahahahah olabilir burada hava biraz daha soğusun palamutlar iyice gelmeye başlar bu taraflara

Çok şükür devam etmiyor, ilk defa başıma gelince Bi de ağzından kan akınca kötü oldum. Geçer gider aynen iyileşir hemen
Geçer tabi canım. Kızım aynı gün iki kez kanattı yüz üstü düşüp. Ben de çok korktum ama hemen durdu kanama. Allah daha Büyük dert vermesin hiçbirine

bende bu ara bunu araştırıyorum. ben alırsam bir psikologdan alacağım. pedegog ya da uyku koçu olanlara güvenmiyorum. ancak bazı psikologlar da tavsiye etmiyor şaşırdım kaldım ne yapacağımı. kızım sorunsuz sabaha kadar uyuyor ama oğlan bu ara cozuttu dün saydım tam 6 kere uyanmış. becne yatır kaldır şiş pat teknikleri biizm için geride kaldı başka şeyler yapılması gerek onun için baldan annenin teknikleri bizi kesmez. bir de bence bu uyku eğitimindeki başarı çocuğun mizacı ile ilgili. benimkiler 2. aydan itibaren uyku eğitimi almış gibilerdi ama sadece gecelri :) sadece mama içmek için kalkıyorlardı. doktor 9. ayda gece mamasını kes dedi kesmedim ama kız kendi kendine kesti ve sabaha kadar uyanmadan uyuyor, uyansa bile kendi kendine tekrar uykuya dalabiliyor. oğlan ise abarttı olayı. biraz sakinlemesini bekliyorum ondan sonra dediğinm gibi uyku eğitimi veren bir psikologdan yardım almayı düşünüyorum hatta instagramda takip ettiğim bir bayan var geçen gün telefonda baya uzun uuzn konuştuk benimkiler ikiz olduğu için uyku hariç başka şelyler sordum hepsine de cevap verdi sağ olsun. psiklog tuğçe yılmaz bi araştır istersen

Önceden uyuyormus canım, simdisık uyanmaya başlamış. Dış sancısı olabilir mi? Calpol vermeyi denedin mi? Kızım da dış sancısı göz yedi kez falan uyanıyor

Corap giydiriyormusunuz? Uyurken corap giydirmek kan dolaşımını olumsuz etkiliyormuş ama usumemeleri için ne yapmak lazım bilemedim
Sürekli üzerini açtığı için mecburen giydiriyorum üşür diye. Ama ince pamuklu ve bileğini sıkmayacak bir çorap giydiriyorum. Ben de çözüm bulamadım malesef. Mothercare deki uyku tulumları patikli ve altında kaydırmaz da var son çare öyle bir şey alacağım galiba. Ayak kısımları baya bol yani çorap gibi sarmıyor ayağı daha rahat edebilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…