2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bunun farklı renklisi gelmişti bize ama ince geldi baya bana. gecen şene kullandığım halo polardi mesela sicak tutuyordu da bu penyegibi çok kararsız kaldim
İçinde elyaf varsa ince gibi görünse de bayağı sıcak tutuyor aslında. Halo acayip pahalı geldi bana polar malzeme üstelik o kadar sağlıklı mı bilmiyorum pamuk olsa daha iyi olurdu sanki. Halo ya da baktım merak edip ama pamuk içi elyaflı olanlar 17 derece altı için uygun diyordu.

Maşallah 41 kere Ali henüz Erol kadar detaylı tepkiler vermiyor, mitzi ve ikeanın fare kuklası çok benziyor ikide bir mitziyi gösteriyor birde kuklaya bakıyor, dede fareyi tanıyor birde banyoda oyun oynarken suların yükseldiği sayfada vuuu yapıyor:) Aç tırtılda ayı güneşi yumurtayı gösteriyor.. Onun dışında kedi köpek görüne miyavlıyor havlıyor:)) inek görünce möölüyor ineklere de ayrı bir düşkünlüğü var

bende adidas var bir arkadaşım baby shower da getirmişti çocuklara allah razı olsun çok memnunum ama çok pahalı 160 tl falan internetteki fiyatı

Öylemiymiş ? Bizimki hep sesli oyuncakları seviyor genelde. Bu aralar favorimiz araba ve top ama . Araba sesi çıkararak geziyor ortalarda:)
Benim okuduğum kaynaklar hep o yönde ben doğal ebeveynlik ekolünü takip ediyorum çoğunlukla.. İşte araba kendi ses çıkarınca Kaan’a fırsat bırakmıyor ama araba sessiz olunca Kaan kendisi seslendiriyor:) Çocuğu müzikli sesli oyuncaklara boğmadıktan sonra birkaç tane öyle oyuncağı da olmalı bence

İKEA’nın parmak kuklalarından ben de aldım ama paketinde üç yaş be üzeri için yazıyor. Acaba çok küçük oldukları için bebeğin odaklanmasını zor olur
Ali çok sevdi canım, onlarla oyunlar yaptım en basitinden geldim geldim diyerek adım adım kuklanın yaklaşmasına bayılıyor.. Mesela kukla yanağından öpüyor ya da kukla onunla konuşuyormuş gibi yapınca çok hoşuna gidiyor.. Sadece kukla değil peluş hayvanlarıyla da yapınca çok hoşuna gitti.. Oyuncaklarının kendisiyle konuştuğunu düşünüp mutlu oluyor sanırım:)

Oyy kiyamam kuzuma.Bizim doktor 25 persentil altini sinir sayiyor giderek düşebilir diye uyarmisti bizi de.Yazin yoğurt ve tarhana can kurtaranimdi benimde dişlerin azgın zamanında.tarhananin icine mutlaka dondurucudan haslanmis nohut ve haşlanmış kusbasi etlerden çekiyorum severek yedikleeini zenginlestirebilmek adına.baska bir seferde icine sehriye üstüne tulum rendesi yapiyorum.Anneme kalsa herşeyi cok karıştırıyorum ondan yemiyormus.Cani istedi mi öyle bir güzel yiyorki hayret ediyoruz.Ama bizde malesef ekrana maruziyet söz konusu yedirebilmek için.Bu konuda cok hayiflaniyorum,en buyuk yanlisim.Sadece muzikli çocuk videosu izliyor çizgi film, reklam.vs izlemiyor.yemeyince iste ben birakmiyorum otorite kurmasina izjn vermiyorum bu konuda kati tutumluyum neyi yiyeceğine de ne kadar yiyeceğine de çoğunlukla karar veren benim.Eger çok severek yediyse sadece o zaman zorlamiyorum.Genel olarak yemek yemesin istiyor çünkü.Boyle davranmamdaki neden kilo alimi olmaz ise kan degerleri vs kurcalamasinlar ve bağışıklığı duser hasta olursa cok daha zorlaniriz korkusu.

Ne güzel:) Erol kedi köpeğe düşkün olmasına rağmen hayvan seslerini taklit etmiyor. Sadece hev hev der gibi ağzını oynatıyor sessizce niye sessiz bilmiyorum ilginç:)

Ben ebebekten kukla almıştım onu oynatınca çok gülüyordu bu aralar elini uzatıyor onun eline takıyorum anlatıyor biseyler :))) ne görse onu yapıyor. tabiki oynama süresi 1-2 dk sonra çıkarıp atıyor
Hep öyleler İnan ki.. Birşeyle uzun uzun ilgilenmeleri için sanırım daha çok zaman var..

bnmki hiç dinlemiyo kitapları sayfaları çevirip duruyor. sevdiği sayfalarda oyalanıyor ama okuduklarımla hiç ilgilenmiyor. hevesle bekliyorum yatağa uzanıp bir hikaye okuyup ii geceler anneciğim diip yatağına yatıracağım zamanı yaş kaç olur meçhul imza bebesi hala uyumayan anne

Güle güle giysin cnm ben de çok seviyorum çocuklara kıyafet bakmyı,kendme bakarken sıkılıyorum artık,dediğin gbi daha önce köylerde öğrencilerime de alırdım

Evet böyle şeyler ihtiyaca göre şekilleniyor dediğin gibi ben kar da olsa dışarı çıkarıyorum açık hava alsın diye öyle zamanlarda kullanmıştım
nerden aldın canım bende montun altına giydirmek için böyle birşey istiyorm benim kız astronotu giyer ama oğlan asla giymez montu bile çıkartmak için ağlıyor

Ama Kıvancın da daha değişik ilgi alanları var gelişimi de çok önde maşallah Benimki de yeni uyudu , okunacak sınav kağıtlarım var ama ben buralarda takılıyorum

Odasinda termometre var mi minnosun? Eger oda standart 23 derece ise usunmuyor.Yalitim problemi yok ise oda da sicakligin korunmasi gerekir mevsim şartlarına uygin kıyafetler giymesi bence yeterli diye düşünüyorum hic kat kat giydirmedim terlerse daha cok usur ve hasta olur korkusu yasiyorum.İzmirli için böyle konusmak rahat tabi ama eger aradiginizi bulamiyorsaniz modeli bebegin ihriyacina göre cizin pamuklu bir kumas alip saglikli bir dolgu malzemesi ile doldurup üstüne astar cekip giyilebilir bir yorgan türü ince birsey diktirin.Sanirim Pinterest te var bu tür modeller.Ama yakin çevrem mothercare kullanıyor ve memnunlar.Ust kapatma endisesi anneyi fena yoruyor. bazen kendimi Garfield gibi hissediyorum daha az calismak ,daha az yorulmak icin programlandim sanki çocuktan sonra

Geçmiş olsun canım kan durduysa endişelenmeyin, bizde çok sık yaşıyoruz böyle kazalar

Ne güzel:) Erol kedi köpeğe düşkün olmasına rağmen hayvan seslerini taklit etmiyor. Sadece hev hev der gibi ağzını oynatıyor sessizce niye sessiz bilmiyorum ilginç:)
Bu bebelerin hepsi ayrı bir cins :) Erol’un hızlı kapışına ve sosyalliğinw hayranım maşallah ona.. Tik takları dattileri öğrendiğinde daha küçücüktü.. Benimki öyle şeylere daha yeni başladı , Ali koşsun düşsün kalksın kurcalasın beni kovalasın bir yerlere saklansın biri onu hoplatsın hırpalasın falan :)))

benimkilerde bu ara pütürlü şeyleri yemeği reddediyorlar sanrım bir geçiş evresindeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…