2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
benimkilerde bu ara pütürlü şeyleri yemeği reddediyorlar sanrım bir geçiş evresindeyiz.
Azi disler kaynıyor sanirim iki tane kabariklik var bizde yemek reddi ile yenidogan gibi memeye yapısma eş zamanlı artış gösteriyor ve uykuda inliyor ise yemek israrimi azaltiyorum o donemde.Dedigin gibi geçiş süreci sayıp cildirmadan kabullenbilsem en hayırlısı olacak bebe icinde

Boylarına göre normal sanırım :)) İlk adım ayakkabısı almaya gidince 19 olmadı 20 olmadı derken 21 oldu.. Satıcı da 21den sonrası ilk adım ayakkabısı olmuyor zaten deyince bir bozuldum
Ben boyu ve ayaklari büyük diye kızim yavaş büyü boyuna göre damat bulamayacağiz diye espri yapıyorum baba ateş puskuruyor.Anneler pehlivanlar yetistiriyor evelallah

Ama Kıvancın da daha değişik ilgi alanları var gelişimi de çok önde maşallah Benimki de yeni uyudu , okunacak sınav kağıtlarım var ama ben buralarda takılıyorum
valla çok yoruyo ya dün arkadaşlarımıza gittik 2 tsne kızları var biri 16 aylık diğeri 3 aylık aman Allah ımmbiz onlardan çok yorulduk büyğk kendi kendine oyuncaklarıyla oynuo küçükse ağzında bi emzik uyusa da uyansa da beşiğinde kendi kendine yatıyo. sadece emzirmek için kucağına aldı annesi ben şok oldum tabi. bnm oğlan her yeri talan etti. onlarda kıvanç a şok oldular. parmaklanmadık yer bırakmadı resmen. bisürü oyuncak verdiler bnmki yine yaramazlıklar buldu.

:)

Kısık ateşte mi 1.5 saat?

ben e bebekten aldım hello baby. kızıma giydiriyorum pijamasının üstüne sabah haif terlemiş oluyor. oğlana giydirmiyorumçok terletiyor. hatta okuduğum şeylerden sonra oğlan sadece pijama ile üstü açık yatıyor öyle bile terliyor. erkek çocuğu sıcağa hiç gelemiyor.

Çok geçmiş olsun canim

Ay ne guzel bayılırım balığa

Bende bakayım

canım geçen dinledim çocuğun üşüdüğünü ellerinden, yüzünden anlayamazsınız karnına bakın diyordu. bir de bebeklerde kan dolaşımı bize göre daha fazlaymış, kalp atışı da öyle. onun için bize göre daha sıcaklarmış ve bizden daha az üşüyorlarmış, hatta uyurken vücut sıcaklığını 34 dereceye düşürüyormuş. yani oda sıcaklığı 20-21 derece ise incecik bir battaniye örtün diyordu hatta zıbınla yatırarak incecik bir battaniye örtün diyordu ama hiçbir türk annesi bunu yapamaz :)

Aynen öyle diyor ve dediğin gibi çok pahalılanmis

Evet deneyim onu sağol balığı seviyor ama kilciktan korkuyorum o yüzden genelde somon veriyorum. Onuda seviyor ama yiyip yediği serçe parmağım kadar anca
bizim doktor somon levrek çupra hepsi çiftlik dedi sadece hamsi palamut ve sardalya verebilirsin dedi. bende onun için hamsi buğulama yapıyorum sürekli ama palamutta sevdiler

kıvanç ın da reflüsü vardı 6 aya kdr foşur foşur kustu burnundan bile geliodu yavrumun ay ne günlerdi yatağı yaptık rampa çocuk gece aşağı kayıyodu em kus em kus gaz gaz gaz

kıvanç ın da reflüsü vardı 6 aya kdr foşur foşur kustu burnundan bile geliodu yavrumun ay ne günlerdi yatağı yaptık rampa çocuk gece aşağı kayıyodu em kus em kus gaz gaz gaz

Aynen ya bizde öyle yapmıştık,aşağı kaydıkça uyanıp ağlıyordu:))) o gaz hele 9.Ayda filan bitti bizde. Bugunlerimize şükür:)

bizde yemeklerini çorbalarını hep etli kıymalı yapıyoruz ama az yiyo boğazlı bi çocuk diil ve inanılmaz hareketli görenler takip edemiyo bi orda bi burda 2 dk oturmuyo sürekli gezio koşa koşa nerden buluo bu enerjiyi bilmiyorum

Önceden uyuyormus canım, simdisık uyanmaya başlamış. Dış sancısı olabilir mi? Calpol vermeyi denedin mi? Kızım da dış sancısı göz yedi kez falan uyanıyor
yok diş değil canım yeni doktora gittik diş yok dedi. mamaya çok düştü bu ara nedense. gün içinde iyi yemiyor birkaç haftadır ondan mı acıkıyor bilemedm. bir de dalamıyor uyanınca onu öğrenmesi gerek. mesela aç deilse boş biberon emerek tekrar uykuya dalıyr. bu alışkanlığını bıraktırmam gerek ama nasıl bilmiyorum onun için uyku eğitimi alsam mı ki diye düşünüyoum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…