2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ne güzel:) Erol kedi köpeğe düşkün olmasına rağmen hayvan seslerini taklit etmiyor. Sadece hev hev der gibi ağzını oynatıyor sessizce niye sessiz bilmiyorum ilginç:)
Çünkü dudak okuyarak da dili öğreniyorlar :) agiz taklidi yapıyor, sonra sesli söyleyecek :)

ahaha çok komiksin 2 yaşa kadar iştahsızlık normal çok takma ben öyle yapıyorum bugün kız 1 yumurta yedi biraz zeytin, akşama kadar aç durdu yatmadan 3 kaşık yeşil mercimek ve 1 kaşık yoğurt yedi o kadar, oğlan 1 yumurta, 1 muz, öğlen yarım avakado ve az yoğurt yedi akşam hiçbirşey yemeden uyudu.

Diş ağrısını emme hafifletiyor canım. Çene kasları gevşiyor, çocuk rahatliyor emdikçe. Bence o yüzden biberonu bırakmıyor. Doktor içeriyi görmüyor ki sonuçta. Dişin içeride hareketlenip çeneyi yarması günler sürüyor. En iyisini sen bilirsin tabii. Bakarsın danışmanın faydası olur

Canim gece uykusunun bölünmemesi için beslenme de önemli. Uyumadan bir saat önce doyurmayı da deneyebilirsin

Enerji diyince aklıma geldi yazacaktım unuttum. Dün akşam oğluma tahin pekmez verdim enerjisini atamadi cocuk çok komikti halleri. 7 saat uyanık kaldı

Ama 3 hafta oldu 3 haftada diş çıkmaz mıydı? İnşallah dediğin gibidir ve bırakır bu gece ilk defa saat 4 te mama içmedi ama uyanınca dalmak için bana dokunmak istiyor. Paşa koynumda oh rahat güzel kızım ise odasında tek başıma. Çok üzülüyorum o tek başına kalıyor diye

Canim gece uykusunun bölünmemesi için beslenme de önemli. Uyumadan bir saat önce doyurmayı da deneyebilirsin
Denemez miyim hiç. Canı isterse yiyor istemezse yemiyor ağzını açmıyor bende mecbur yatarken mama veriyorum. Tüm günüm onlara 2 lokma yemek yedirmeye çalışmakla geçiyor. Akşam yatmadan en azından avokada yemiş olurlarsa benim için ok takmıyorım daha fazla ne yapayım kızım 1700 doğdu çok şükür 12 aylık için verileri çok iyi yani öyle de böyle de büyüyorlar. Bende 2 tane birde taksam kafayı yerim :)

Normal canım bahsettiklerin muz böyle siyah siyah iplik gibi çıkıyor dimi?
Hem o şekilde çıkıyor hem de muz parçacıkları görüyorum canım diğer gıdalarda olmuyor normal mi acaba senden cevap bekliyordum zaten bilirsin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…