2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hem o şekilde çıkıyor hem de muz parçacıkları görüyorum canım diğer gıdalarda olmuyor normal mi acaba senden cevap bekliyordum zaten bilirsin diye düşünüyorum
Normal canım benim kızların ikisinde de oluyor, stres yapmakta haklısın tabi alerji geçmişi olunca insan herşeyi ona yoruyor.

Seninkiler çok iyi canım gelişim olarak hiç takılma zaten, ayrıca bu gece uykusu meselesi de malesef tamamen mizaca bağlı....

ayyy kızlar oku oku bitiremedim. 2 gün girmedim 30 sayfa yazmışsınız maşallah :)
Aklımda kalanlar Eowynn_arwn kv gıcık oldum :) umarım yarı yolda bırakmaz, domestic canım hamileliğin hayırlı olsun, sonuna kadar sağlıkla gidin inşAllah..
Tuvalet eğitimi konuşulmuş benimkiler kakalarını yaparken söylüyorlar şuan, hatta kızım kakayı yaptıktan sonra bez torbasını alıp yanıma geliyor değiştir diye :)))) belki yazın bir deneme yaparım bende.
Kitap konusunda şuan 2 tane daha yeni aldım, rengarenk ve hareketli pasta diye iş bankasının çok güzeller. Daha çok ablalarının kitaplarını seviyorlar ve yiyorlar :))) Şuan büyük kızımla kitap okuma yapıyoruz daha çok. Şuana kadar 7 tane hikaye kitabı bitirdi kuzum. Bunda geçmişinin de katkısı çok gerçekten. Küçüklükten okuyorduk kızımla da. Şimdi o zamanın meyvesini topluyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Şükürler olsun.
Tugce16 canım aklım sizdeydi hafta sonu da. Hep yazmıştır diye baktım ama yazmamışsın. İnşAllah her şey yolundadır.

Uykudayken tek başına olduğunu bilmez ki canım. Uykuda temel güven olmaz derler zaten. Önemli olan uyandığında yanına gitmen

Biz de öyleyiz canım. Tüm gün kızın beslenmesinin peşindeyiz. Yazın arkadaşlar bize geldiler. Bir hafta büyük oğulları var. Baktık onlar da aynı, rahatladık :) işte tüm gün yok yumurtasını yedi mi, dolaptan yoğurt çıkarayım da ısınsın, akşama balık yedirelim, meyve alalım da yesin falan. Gördük ki bir biz böyle değilmişiz.

Ama hâlâ başkalarının hayatlarına nasıl devam ettiğini anlayamıyorum. Tüm gün kızımla geçiyor, eski hayatımdan hiçbir şey devam etmiyor. Spora, yürüyüşe, kızım olmadan gezmeye gidemiyorum. Ama görüyorum bazı insanlar bebek üç aylıkken bırakıp spora başlıyor falan. Acaba benim kız mı çok huysuz diye düşünüyorum

Bu işler tercih meselesi canım bu bebeğin huysuzluğu ile alakalı birşey değil, senin kızın grupta parmakla gösterilecek kadar normal bir bebek maşallah diyelim. Sende kızını öğlen gelip emzirdikten sonra annene bırakıp spora gidebilirsin ama yapmıyorsun. Bu bebekten kaynaklı değil annenin tercihinden kaynaklı bir durum.

Amin canım inşallah :)

İşte ben niye öyle olamadım diyorum :)

Valla hic orali gozukmuyor canım..

Yaa çok haklısın aslında doktor da aynı şeyi söyledi genellikle virüsten mikroplardan hastalık kapıyorlar üşümekten değil dedi ama kendim yorganla yatarken ona incecik birşey örtünce de içim bir tuhaf oluyor dayanamıyorum ne garibim yaa

Çok geçmiş olsun canım kızımın da dışı dudağını kesmişti birkaç sefer kanadı durdu sonra bişey yapmadım

Kızlar hemogram elektroforezi yaptıranlar varsa bakabilir mi? Doktora attım henüz cevap yazmadı:/

Eklentiler

• 48A167EE-4B4E-480F-8E53-156422BE5D06.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…