Normal canım benim kızların ikisinde de oluyor, stres yapmakta haklısın tabi alerji geçmişi olunca insan herşeyi ona yoruyor.Hem o şekilde çıkıyor hem de muz parçacıkları görüyorum canım diğer gıdalarda olmuyor normal mi acaba senden cevap bekliyordum zaten bilirsin diye düşünüyorum
Seninkiler çok iyi canım gelişim olarak hiç takılma zaten, ayrıca bu gece uykusu meselesi de malesef tamamen mizaca bağlı....Denemez miyim hiç. Canı isterse yiyor istemezse yemiyor ağzını açmıyor bende mecbur yatarken mama veriyorum. Tüm günüm onlara 2 lokma yemek yedirmeye çalışmakla geçiyor. Akşam yatmadan en azından avokada yemiş olurlarsa benim için ok takmıyorım daha fazla ne yapayım kızım 1700 doğdu çok şükür 12 aylık için verileri çok iyi yani öyle de böyle de büyüyorlar. Bende 2 tane birde taksam kafayı yerim :)
Sağol canım. Bağırsaklarda sindirim problemi olmasın diye şeyaptım analık işteNormal canım benim kızların ikisinde de oluyor, stres yapmakta haklısın tabi alerji geçmişi olunca insan herşeyi ona yoruyor.
Uykudayken tek başına olduğunu bilmez ki canım. Uykuda temel güven olmaz derler zaten. Önemli olan uyandığında yanına gitmenAma 3 hafta oldu 3 haftada diş çıkmaz mıydı? İnşallah dediğin gibidir ve bırakır bu gece ilk defa saat 4 te mama içmedi ama uyanınca dalmak için bana dokunmak istiyor. Paşa koynumda oh rahat güzel kızım ise odasında tek başıma. Çok üzülüyorum o tek başına kalıyor diye
Biz de öyleyiz canım. Tüm gün kızın beslenmesinin peşindeyiz. Yazın arkadaşlar bize geldiler. Bir hafta büyük oğulları var. Baktık onlar da aynı, rahatladık :) işte tüm gün yok yumurtasını yedi mi, dolaptan yoğurt çıkarayım da ısınsın, akşama balık yedirelim, meyve alalım da yesin falan. Gördük ki bir biz böyle değilmişiz.Denemez miyim hiç. Canı isterse yiyor istemezse yemiyor ağzını açmıyor bende mecbur yatarken mama veriyorum. Tüm günüm onlara 2 lokma yemek yedirmeye çalışmakla geçiyor. Akşam yatmadan en azından avokada yemiş olurlarsa benim için ok takmıyorım daha fazla ne yapayım kızım 1700 doğdu çok şükür 12 aylık için verileri çok iyi yani öyle de böyle de büyüyorlar. Bende 2 tane birde taksam kafayı yerim :)
Benimki bir önceki bedellide halkbankın önünde yaptıKızlar bedelli askerlik açıklanmış eşim de haziranda asker tabi buna askerlik yapmak denirse :) eşi bedelliye başvuran varsa şimdiden hayırlı olsun.
Bu işler tercih meselesi canım bu bebeğin huysuzluğu ile alakalı birşey değil, senin kızın grupta parmakla gösterilecek kadar normal bir bebek maşallah diyelim. Sende kızını öğlen gelip emzirdikten sonra annene bırakıp spora gidebilirsin ama yapmıyorsun. Bu bebekten kaynaklı değil annenin tercihinden kaynaklı bir durum.Biz de öyleyiz canım. Tüm gün kızın beslenmesinin peşindeyiz. Yazın arkadaşlar bize geldiler. Bir hafta büyük oğulları var. Baktık onlar da aynı, rahatladık :) işte tüm gün yok yumurtasını yedi mi, dolaptan yoğurt çıkarayım da ısınsın, akşama balık yedirelim, meyve alalım da yesin falan. Gördük ki bir biz böyle değilmişiz.
Ama hâlâ başkalarının hayatlarına nasıl devam ettiğini anlayamıyorum. Tüm gün kızımla geçiyor, eski hayatımdan hiçbir şey devam etmiyor. Spora, yürüyüşe, kızım olmadan gezmeye gidemiyorum. Ama görüyorum bazı insanlar bebek üç aylıkken bırakıp spora başlıyor falan. Acaba benim kız mı çok huysuz diye düşünüyorum
Amin canım inşallah :)ayyy kızlar oku oku bitiremedim. 2 gün girmedim 30 sayfa yazmışsınız maşallah :)
Aklımda kalanlarEowynn_arwn kv gıcık oldum :) umarım yarı yolda bırakmaz, domestic canım hamileliğin hayırlı olsun, sonuna kadar sağlıkla gidin inşAllah..
Tuvalet eğitimi konuşulmuş benimkiler kakalarını yaparken söylüyorlar şuan, hatta kızım kakayı yaptıktan sonra bez torbasını alıp yanıma geliyor değiştir diye :)))) belki yazın bir deneme yaparım bende.
Kitap konusunda şuan 2 tane daha yeni aldım, rengarenk ve hareketli pasta diye iş bankasının çok güzeller. Daha çok ablalarının kitaplarını seviyorlar ve yiyorlar :))) Şuan büyük kızımla kitap okuma yapıyoruz daha çok. Şuana kadar 7 tane hikaye kitabı bitirdi kuzum. Bunda geçmişinin de katkısı çok gerçekten. Küçüklükten okuyorduk kızımla da. Şimdi o zamanın meyvesini topluyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Şükürler olsun.
Tugce16 canım aklım sizdeydi hafta sonu da. Hep yazmıştır diye baktım ama yazmamışsın. İnşAllah her şey yolundadır.
Saol canımBenimki bir önceki bedellide halkbankın önünde yaptıhayırlı olsun canım şimdiden
İşte ben niye öyle olamadım diyorum :)Bu işler tercih meselesi canım bu bebeğin huysuzluğu ile alakalı birşey değil, senin kızın grupta parmakla gösterilecek kadar normal bir bebek maşallah diyelim. Sende kızını öğlen gelip emzirdikten sonra annene bırakıp spora gidebilirsin ama yapmıyorsun. Bu bebekten kaynaklı değil annenin tercihinden kaynaklı bir durum.
Valla hic orali gozukmuyor canım..ayyy kızlar oku oku bitiremedim. 2 gün girmedim 30 sayfa yazmışsınız maşallah :)
Aklımda kalanlarEowynn_arwn kv gıcık oldum :) umarım yarı yolda bırakmaz, domestic canım hamileliğin hayırlı olsun, sonuna kadar sağlıkla gidin inşAllah..
Tuvalet eğitimi konuşulmuş benimkiler kakalarını yaparken söylüyorlar şuan, hatta kızım kakayı yaptıktan sonra bez torbasını alıp yanıma geliyor değiştir diye :)))) belki yazın bir deneme yaparım bende.
Kitap konusunda şuan 2 tane daha yeni aldım, rengarenk ve hareketli pasta diye iş bankasının çok güzeller. Daha çok ablalarının kitaplarını seviyorlar ve yiyorlar :))) Şuan büyük kızımla kitap okuma yapıyoruz daha çok. Şuana kadar 7 tane hikaye kitabı bitirdi kuzum. Bunda geçmişinin de katkısı çok gerçekten. Küçüklükten okuyorduk kızımla da. Şimdi o zamanın meyvesini topluyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Şükürler olsun.
Tugce16 canım aklım sizdeydi hafta sonu da. Hep yazmıştır diye baktım ama yazmamışsın. İnşAllah her şey yolundadır.
Yaa çok haklısın aslında doktor da aynı şeyi söyledi genellikle virüsten mikroplardan hastalık kapıyorlar üşümekten değil dedi ama kendim yorganla yatarken ona incecik birşey örtünce de içim bir tuhaf oluyor dayanamıyorum ne garibim yaacanım geçen dinledim çocuğun üşüdüğünü ellerinden, yüzünden anlayamazsınız karnına bakın diyordu. bir de bebeklerde kan dolaşımı bize göre daha fazlaymış, kalp atışı da öyle. onun için bize göre daha sıcaklarmış ve bizden daha az üşüyorlarmış, hatta uyurken vücut sıcaklığını 34 dereceye düşürüyormuş. yani oda sıcaklığı 20-21 derece ise incecik bir battaniye örtün diyordu hatta zıbınla yatırarak incecik bir battaniye örtün diyordu ama hiçbir türk annesi bunu yapamaz :)
Çok geçmiş olsun canım kızımın da dışı dudağını kesmişti birkaç sefer kanadı durdu sonra bişey yapmadımAkşam akşam görünmez kaza yaşadık. Kızım babasının peşinden emekleyip mutfağa giderken birden yüz üstü düşüp ağzını mama sandalyesinin kenarına çarptı. Şiddetli Bi şekilde ağlamaya başladı, Bi baktık ağzından kan akıyosonra da üst dudak baya şişti. Dişleri kesti sanırım.
Bişi yapmaya gerek varmı ki ya:/
görünmez kaza işte Rabbim beterinden korusun yavrularınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?