2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
topiğin en huylu bbebesi sende bence :) oylama yapabiliriz

kızlar 13 aylik rutin testlerde periferik yayma da yatırmıştım dermatoloji istedi diye.oglumda doğduğundan beri teninde kırmızı ortası kabarık şeyler çıkıyor ertesi gün geçiyor ama sonra yine çıkıyor. neden diye cildiyeye gittik.o da test istedi ama sonucları yorumlayamadı şüphelendi çocuk hemotolojiye gönderdi. onlar testi kendimiz yapmalıyız diyip yine kan aldı sonra çocuk alerjiye gönderdi. orada bu gıda alerjisi değil mite ısırığı dedi.kafayi yiyeceğim.bocek ısırığı dedi.yahu bu çocuk doğduğunda kuvözdeyken de vardı, 1ay zonguldak 'ta kaldigimda da,ankara'da kaldigimda da... mekan,ortam,mevsim değişse de geçmiyor bu nasıl birşey...çocuğun canı çıktı kan alınırken enjektorle çekip almadılar, damlattilar

Canım elinde iki test varsa başkandır doktora göster. Bir daha kan aldırma. Zaten böcek ısırığı demişler doğrudur yanlıştır bilemem ama kötü birşey olsa bilirlerdi.

Allah korusun ciddi birşey olsa çıkardı bence tahlillerde, gıda dışında bir sürü şeye alerjisi de olabilir kıyafetin dokusuna deterjana vs.

Aynen katılıyorum

Ben boyu ve ayaklari büyük diye kızim yavaş büyü boyuna göre damat bulamayacağiz diye espri yapıyorum baba ateş puskuruyor.Anneler pehlivanlar yetistiriyor evelallah
Ahahaha babalar :))) Leylek bacaklı güzel kızların peşinde koşan çok olur :)) Allahım çok mutlu etsin yavrularımızı bahtları kendilerinden de güzel olsun inşallah

Sadece muz değil afedersin yemek menüsü gibi oluyor bezleri beze bakıp ne yediğini anlıyorsun direk.. Sanırım sindirim sistemleri tam gelişinceye kadar böyle olacak

Dermatoloji, hematoloji, alerji, bütün ji'ler bakmış sonuç yine yok hayret bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…