2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hakkaten ilginç bi yaklaşım ,bu mite lar insanın ölü derisiyle besleniyo en çok yorgan yastık halı da ev ortamında oluyo ama gözle görülmediği için kimse bilmiyo.mikroskopla görünüyo ama ben cesaret edemedim bakmaya.sen ilk doğdugundan beri diyosun mesela toksik eritem bnm oğlumda da vardı dogdugunda kendiliğinden gecen bişe bebeklerde normal bi durum ama sizin hala dvm etmesi,mite teşhisi değişik geldi bana.kuzenim bu ev akarları için rainbow aldı bebeği astıma doğru gdnce doktoru söylemişti.bnm bildiğim 60 dereceden sonra ölüyo bu mite efendiler.karaciğer değerlerine bakıldmı cnm bu arada? Ast alt?

Rainbow nedir?

benim oğlan gün içinde bile beni bırakmıyor. çok yoruluyorum. sürekli onlarla aynı odada oturmam gerekiyor dışarı çıkarsam ağlayarak arkamdan geliyor. tuvalete bile gidemiyorum Allahtan bakıcı var diğer bütün işleri o yapıyor ama ben sürekli şunu yp bunu yap diye bir de onu kontrol etmek zorunda kalıyorum. neden bu çocuk bana bu kadar düşkün anlamıyorum .bazen beni odada yalnız bırakıp kendileri alıp başlarını gidiyorlar tam diyorum 2 dk oh rahat edeyim bu sefer ikisinden brinin ağlama sesi geliyor. ya biri diğerinin oyuncağını almış oluyor, saçını çekmiş ya da ısırmış oluyor yani yine yanlarına gtmek zorunda kalıyorum. yakında işe başlayacağım bakalım nasıl olacak.

Bnmki de öyle ,okuldan sonra oldu bu,oğlumda hiç yaşamadıgım için tuhaf geliyo bana yapışması.eve girince yaşıyorz bunu.hele 10 gündr uykuda yapıyo yatagına koyup parmak ucunda kapıya geldiğimde baslıyo mızırtı,umarım en kosa sürede biter

Isın çok zor yol yakınken yatağına alıştır bence. Tek başına daha cok zorlanirsin

Allah Allah mite ısırığı ilk duydum, oğlunu gören insanların dikkatini çekiyor mu canım kabartılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…