2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızım uyanıkken varsa yürüteç yoksa mama sandalyesine koy banyo kapısının önüne koy üstünde iç çamaşırı ile banyoda duş al arada başını çıkar kızına el salla :) az yapmadım.

Benim oğlum da öyle tuvalete girip çıkıyorum gurbetten gelmişim gibi sarılıp bana ağlıyor. Gece de eliyle yanında yatıyormuyum diye yokluyor. Bazen hoşuma gidiyor ama açıkçası bazen de çok daralıyorum hiçbir yerde rahat Yok

Sen işe başlayınca daha uslu dururlar :))
Benim de ufaklık senin oğlan gibi sürekli gözünün önünde olmam yetmez kucağımda olacak ya da ben oturcam o ayakta paçamı tutacak :)

Aynen yazın ben hep öyle duş alıyordum o zaman yürüyemiyordu yürüteçe koyuyordum banyo kapısına :) ama artık yürüdüğü için yürüteçe koyunca ağlıyor

Kızım da öyle canım. Odadan çıktığım an çığlık başlıyor. Ayrilik kaygisi yaşıyorlar. Gayet normal. Hatta zihinsel gelişiminin yerinde oldugunu gösterir. Ayılık kaygisini aşmak için 8.aydan başlayan alıştırmalar var. Bir saat süreyle. Ben onları yaptım. Şimdi sabah anneme bıraktığımda el sallıyor bana çok şükür

Ben elektrik süpürgesi açamıyorum ödü kopuyor kriz geçiriyor resmen.
bnm ki bayılıo bn süpürürken peşimde gezio kapayıp açıo hızını alçaltıp yükseltio bazen kafasına esio vuuuu die die süpürgeye gidio prize takmaya çalışıo bana çalıştır die işaret edio en büyük aşkımız

Mama sandalyesine koyup banyo müsaitse içine almayı deneyebilirsin canım belki işe yarar
Eskisi gibi değil artık durmuyor canım kurtlu gibi çok hareketli benimki yedirmek için koyduğumda bile önüne birsürü çanak çömlek koyuyorum onlarla oyalanırken ağzına sokuveriyorum kaşığı yoksa durmaz içinde

bn tuvalete giriyorum babasıyla oynsrken bakıo bn tuvaletteyim anneee die feryat figan bi ağlama babası diyo anne gelcrk şimdi çişe gitmiş yok ağlama devam bn apar topsr çıkıyorum duştada aynı tabi

Aynen benim oğlum da bayılıyor süpürgeye beraber süpürüyoruz evi :) bizim bıdıklar da benziyor benim gözlemlediğim,çok hareketli , ayağından çorapları çıkarıyor, iştahsız , en çok muz balık ve ekmek seviyor

ilk başta toksit eritem dendi ama geçmedi.doktorlar cildi alışıyor dedi nemlendirici verdi ama geçmedi. ben de karaciğerden korktum ama bakmadılar öyle olsa kaybolup geçmez dediler. evet 50derecede ölüyorlarmış. dikiş yerlerine giriyor dedi doktor.

Aynı benim zibidi gibi, ben büyüğüne kurtlu diyordum büyük çok masum kaldı ufaklığın yanında:) çok iyi anlıyorum seni.

bn tuvalete giriyorum babasıyla oynsrken bakıo bn tuvaletteyim anneee die feryat figan bi ağlama babası diyo anne gelcrk şimdi çişe gitmiş yok ağlama devam bn apar topsr çıkıyorum duştada aynı tabi
Ben de WC nin kapısını tıklatıyorum oyun sansın ağlamasın falan diye ama kar etmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…