2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
aynı aynı çorap şapka önlük nr varsa çıkarıo yeleğini de çıkarıo bazen tek kolunu bu arada montunun fermuarını açmayı öğrenmiş.

Allah Allah mite ısırığı ilk duydum, oğlunu gören insanların dikkatini çekiyor mu canım kabartılar?
hayır öyle dikkat çekecek gibi yoğun değil artık.genelde kolunda,bacağında tek tük çıkıyor ama bir türlü geçmediği için canımı sıkıyor

Canım sen de araştırmışsındır. Miteler evlerde kumaşta yaşayan mikroskopik canlılar. Herkes aynı duyarlılıkta olmuyor. Senin minnosun daha duyarlıymış. 50 derecenin üstünde ölüyorlar. Nevresimlerini açık renk seçip yüksek ısıda yıkarsan ve kıyafetlerini güzelce ütülersen biraz engellersin. İlk zamanlardaki sivilceler gayet normal. Kızım da olmuştu

Aynı benim zibidi gibi, ben büyüğüne kurtlu diyordum büyük çok masum kaldı ufaklığın yanında:) çok iyi anlıyorum seni.
Hiç durmuyor canım hep hareket halinde hep telaşı var altını almak benim için ölüm bi de güçlü ayağıyla tekme atıyor kakanın içine elini sokuyr pipisini tutuyor 2 elim var neresini zaptedeyim şaşırıyorum önceden eline oyuncak verirdim oynarken alırdım bezi şimdi herşey çok zor

topiğin en huylu bbebesi sende bence :) oylama yapabiliriz
Uykusu iyi çok şükür canım ama uyku eğitimi için ve başlarda sütün bol gelmesi için çok uğraştım gerçekten. Her bebenin bir mutsuzluğu vardır. Kızım da yemek yaptırmıyor. Tencerelerin içini merak ediyor, kucağıma gelmek istiyor ve âşırı ağlıyor

@nisandeniz sen çok teorik gidiyosun çnkü araştırıp uyguladıgın şeylerden dönüş alıyosun anladıgım kadarıyla bu da seni motive ediyo ve ay ay ilerliosunuz bu gerçekten ender bi durum bence.kitap gibisiniz maşallah:) hey yavrum hey bnmkiler beni terbiye etti 4 yılda,kızım oğlum kdr olmaz daha sakin olur diye düşünürken oğlumu geçti sayılır.sen 2.annelik kıvamına gelmişsin hadi tabana kuvvet inşallah:))

Benim kizim ikidir klozet kapaklarıni kilite ragmen acip icine girmeye basladi her fırsatta klozete gitmek istiyor( cookkk hareketli anormal bir cekmece meraki var aninda aninda dokup saciyor karıştıriyor.Mutfakta isem mutlaka ayaklarimin dibinde donup dolaşıyor rahatca bir iş yapmak mümkün değil.Bugun dolabini bastan asagi duzelttim hersey yer degistirdi o sirada tum cekmeceleri doktu herseyi biryere taşıdı onunla iş yaparken daha coook yoruluyorum.Bir is yapacakken on iş daha yapiyorum.Tek uyku zorla uyurdu şimdi o da kalkti yatincaya kadar uyutamiyorum cogunlukla.Ama mutlu görünüyor.AhsaP bul taklari eslestirmiyor ama terlik giyme giydirme, biberon kapatma,oyuncak araba bagaji acma kapatma gibi seylere ilgi duyuyor.

hayır öyle dikkat çekecek gibi yoğun değil artık.genelde kolunda,bacağında tek tük çıkıyor ama bir türlü geçmediği için canımı sıkıyor
Haklısın tabi insan bu devirde herşeyden şüphelenir oluyor, alerji testleri temiz mi çıktı o zaman?

Gitgide azalıyosa tamamen tolere edicektir bence,2 yaşından sonra kalmaz Allahın izniyle.

Aynen birebir aynı ben ayaklarımla kollarını zaptetmeye çalışırken bir elimle iki bacağını tutup diğer elimle iş görmeye çalışıyorum altını almak tam bir işkence hele sıçtıysa off :)) büyük kızım aşırı mızmızdır her yeri birbirine katardı hep kucaktaydı/hala kucakta ama üstünü giydirirken ve altını alırken zulmü olmazdı. Her bebek farklı yönden çirkef oluyor :)

Ay benim kizimda aşırı kudurgaç alt acmalar zulüm sirtlarim çekiliyor ortadan ikiye alt acip giydirene zaptetmek zor.Kizsam daha agresiflesiyor alt acacagim zaman mutlaka ilgisini cekecek daha once gormedigi hep yeni birsey eline vermeye çalışıyorum.

Ayy canım ne güzel dedin. İnşallah bir yavrum daha olur :) sağ ol. Aynen canım kitap bilgileri. Ben öğretmenim, gelişim psikolojisi ve öğrenme psikolojisi derslerinde öğrendim hepsini. Eşim de akademisyen psikolojik danışman. Allah hakkıyla yetiştirmeyi nasip eder inşallah yavrumuzu.

Benimki soyaçekim kaynakli komple cirkef.Yuzu de huyu da herseyi ile babannesi.Ondan gelinlere tavsiyem çok gormeyin ya sevdiğine ya kizdigina hesabi oldu bizimki ben sadece taşiyici annelik yapmışım:))

Büyük kızımın bebekliğinden beri mutfaktayken yemek yapacaksam(şayet kanguruda sırtımda değillerse) mutfak babamın deyimiyle Sakarya meydan muharebesinden çıkmışa dönüyor :))) tüm o dolaplar boşalacak hepsi birbirine katılacak kaos en sevdikleri hadise :)) ben artık dokunmuyorum çünkü biliyorum ki arada toplasam yine dağılacak en iyisi iş bitince topluyorum onlar rahat ben rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…