2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
aynen dediğin şeyleri yaşıyorum. oğlanın yüzünden kızla da yeteri adar ilgilenemiyorum. kızda yanıma gelmek istiyor. kız gelince o da koşarak gelip kızı itiyor. geceleri beraber yatıoruz yoksa dediğin gibi yoklayıp uyanıyor. nasıl alıştırıcam kendi yatağına bilmiyorum onun için uyku eğitimi almayı düşünüyorum.

Benimki soyaçekim kaynakli komple cirkef.Yuzu de huyu da herseyi ile babannesi.Ondan gelinlere tavsiyem çok gormeyin ya sevdiğine ya kizdigina hesabi oldu bizimki ben sadece taşiyici annelik yapmışım:))
Ay kahkaha attım ilahi sen yaa :)))) inşaallah büyüdükçe huyu iyi olur canım. Ben çocukken çok çirkeftim şimdi genelde çevremdekiler sever

Hep aynılar demekki alt değiştirirken dursun diye yapmadığım maymunluk kalmıyor birde bu aralar alt değişiyor çıt çıtlar takılıyor sıra alt giymeye gelince hoop kaçıyor ağlıyor altı çıplak duracakmış :/ Bu aralar biraz oyalansın diye ayak alkışı diye birşey uydurduk kendi ayaklarıyla alkış yapmaya çalışıyor o sırada bende jet hızıyla halletmeye çalışıyorum daha mı olmadı baby tv açıyorum kakalarla ortalıkta dolaşmasından iyidir diye düşünüyorum

canım neymiş onlar bende yapayım. böyle hayat çok zor

Bende fidye veriyorum beni rahat biraksin diye önüne koyuyorum plastik gereclerden ama herşeyi de kurcalamasina izin vermiyorum cok yoruluyorum duzen takıntısı var. Nereye elimi atsam oraya koşuyor.Yeterki oyalansin diye goz yumuyorum ne de olsa minik bir kasif yaratılıştan bu merak duygusu olmasa nasil oogrenmeye acik olacakti çok şükür diyorum.İyiki ilgi ve ogrenmeye istek duyuyor onun icin dünya milyarlarca teferruat ile dolu herseyi tanimak istemesini saglikli gelisimin bir parçası görüyorum.

yaaa benim ki de aynı hele annemin evinde işenmedik nokta kalmamış. tam annem bezi açınca kaçıomuş annem kalkıp yakalayana kdr işiomuş halı parke en son lavaboya zor yetişmişler pipisini sündürüo bez değiştirirken bn tepki vermemeye çalışıyorum ama annem oğlummm yapmaa die şaka gibi söylüo o da oyun zannedio eşimde yapmaması gerekn bişeyi bir iki söylüo sonra dayanamayıp hülüo şekerliğine bu sefer bizim ki iice coşuo

öğrendiklerini uygulamak için çabalıyosun ama kızında hakkını veriyor. bizimkiler gibi birer küçük canavar olsa ne yapsan olmuyor. aslında laf anlıyolar benim mi çok güzel yardım ediyo birlikte çamaşır asıp topluyoruz katlıyoruz. bişey isteyince koşup getiriyor. yapmaması gereken şeyleri biliyor. ama yine de merakına yenik düşüp yapıyor. :)

Ay kahkaha attım ilahi sen yaa :)))) inşaallah büyüdükçe huyu iyi olur canım. Ben çocukken çok çirkeftim şimdi genelde çevremdekiler sever
Babasi cooook beyefendi coook sevilen bir insan müthiş insan idaresi bilir ben daha terelelli:) İnşallah o da sevilen naif yumusak kalpli bir kız olur ilerde. yeni jenerasyonu aslinda hic beğenmiyorum ogretmen arkadaşlarım ne düşünüyor bilmiyorum.

bu mite lara karşı karışım yapıyorlar ondan alsana hergün yatağına sıkıyorsun ben ilk Art de Huile de gördüm ama instagramda takip ettiğim insanlardan kendi yapanlar da vardı. bi araştır istersen

bn uyku eğitiminde çok ikilemde kalıyorum işte okdr çok özlğyorum ki oğlumu kim bilir o beni ne kdr özlüyodur. kendi kendine sabaha kdr uyuması büyük bir lüks hrpimiz için. ama bana en ihtiyacı olan dönem emzirme dönemi bitene kdr yarı uyur yatı uyanık devam edicem sanırım. sizin 2 bebe olunca daha da zor tabi

bn tuvalete giriyorum babasıyla oynsrken bakıo bn tuvaletteyim anneee die feryat figan bi ağlama babası diyo anne gelcrk şimdi çişe gitmiş yok ağlama devam bn apar topsr çıkıyorum duştada aynı tabi

Aynen benimde öyle. Ne rahatca tuvalet ne banyo. Ne zaman banyoya girsem pat pat kapıya vuruyor.esim su sesini duyunca geliyor hemen diyor

biz ikimizde çalıştığımız için akşamları dönüşümlğ bakıyoruz eşimle. o bakarken ben yemek bulaşık haşlediyorum ben bakarken o kendi işlerinş hallediyor. öyle geçinip gidiyoruz. 1 hafta izin kullnmıştm o zaman mama sandalyrsine koyup eline de sğrekli oyalancak yeni bişiler tutuşturmuştm ya da boğazında kalmayacak gıdalar mikser kettle fln çalıştığında çok ilgisini çekiyor ztn izliodu onları ama kısa süre sonra çıplık kıyamet ağlıodu tabi

seninki kaç saat uyuyor tam onu soracaktım sen yazmışsın. gece 11 de uyuyor diye hatırlıyorum. sabaha kaçta kalkıyor ve gün içinde ne kadar uyuyor? benim oğlan iyice zıvanadan çıktı bu sabah 7:30 da uayndı 11:30-12:00 arası 30 dk uyudu bir daha uyku yok. akşam 7 de uyudu tekrar. nasıl yapıcam bilmiyorum.

kızlar bebesi gündüz tek uykuya geçen var mı? geçtiyse ne kadar uyuyor. benim oğlan bugün rekor kırıp gün içinde sadece 30 dk uyudu. yani 12 saat içinde sadece 30 dk uyudu. ne yapıcam ben bu çocukla. gündüz uyku yok gece uyku yok.

canım neymiş onlar bende yapayım. böyle hayat çok zor
Kabaca şöyle: bebeğe hoşça kal deyip el sallayip evden çıkıyorsun. Eğer çok ağlarsa dönüp sarılıyorsun. Şimdi gidiyorum ama geleceğim diyorsun. Sakinleşince tekrar vedalaşıyorsun ve gidiyorsun. En fazla bir saat uzak kalıp dönüyorsun. Bak geleceğim dedim, geldim diye birkac kez tekrarlıyorsun. Bu alıştırmayı birkaç kez tekrarlayın

inşallah öyle olur, geçmeyince korku sarıyor insanı acaba bir şey mi var diye
bu mite lara karşı karışım yapıyorlar ondan alsana hergün yatağına sıkıyorsun ben ilk Art de Huile de gördüm ama instagramda takip ettiğim insanlardan kendi yapanlar da vardı. bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…