2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Günaydın canm. Bnde merk ediyorum aldım mi diye bir değişiklik yok gbi ama en fazla 1 2 kilo almisimdr. Bnm iştahım iyi

Kilo almaman çok normal ben hamile pantolınlarına 16. Haftadan sonra geçmiştim
Bende de uyku problemi var önceden yastığa başımı koyduğumda hemrn uyurdum şimdi sağa sola dönüp duruyorum gece uyndıysam çok grç uykuya dalıyorum şimdide nöbete geldim işteyim

Kızlar günaydın, dun akıntı devam edince acile gittim beta hcg değerim 4000 çıktı. Doktor yolunda gitmeyen gebelik olabilir dedi. Ordan universite hastahanesine gittik vajinal baktı kalp atışı duyduk. Kesede bozulma var düzeledebilir dusede bilif dedi.. Çok üzgünüm

İnşallah bebişin sana tutunur canım çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun bol bol dinlenmeye bak kendine dikkat et. Ablama da kesenin şekli çok bozuk bu bozulmuş bi gebelik artık demişlerdi ama bebisi sağlıkla doğdu. Sende olumlu düşün olumlu olsun

Canım benim içini ferah tut Allahin izniyle bebişin tutunacak sana. Dualarımız seninle

Günaydın bende 1 kilo ancak aldım ama şişkinlik çok olduğu için rahat edemiyoruz pantolonlarımızla :)

Sağol canım arkadaşımin doktoru ayda 1 kilo ideal falan demiş, bende bişey yiyemiyorum o yüzden tedirgin oldum. Uyanirsan bikere tekrar uyumak gerçekten çok zor :-( kolay gelsin işinde sana

Günaydın canim
Bende de henüz bi değişiklik Yok . İlk gebeliğimde 5-6 ay sonra hamile kıyafetlerine geçmiştim umarım bundada ayni olurum inşallah . Yanı normal . Herkesin bünyesi farklı . Siskinlik oldugu icin rahatsız oluyorlardır muhtemelen

Kalp sesini duymuşsunuz ne güzel . Dr lar hep en kötüsünü söylerler . Sıkma canını çok örnek var böyle . Akıntın kanlimiydi canim bende de bu ara akıntı arttı da?

Teşekkür ederim kızlar inşalla

Evet canım, önce pembe sonra kahve rengi

Canım, benim ilk gebeliğimde 6. ayda karnım belli olmaya başladı. Doğum yapacağım gün sen misin doğuracak olan dediler. Bunda ise etek fermuarlarım kapanmıyor şimdiden. Farklılık olabilir yani.

Çok geçmiş olsun canım inş. Seninle kalır bebeğn

Ben de bu konuyu çok merak ediyorum canım. Sezaryene normal tarihten 1 hafta önce mı alıyorlar?
Dr muhtemel doğumu 6 ekim dedi ama 39.haftadan sonraya bırakmam dedi.28 eylülde büyük ihtimal olur dedi.sanırım normal doğum riskinden kaciniyorlar.mecbur sezeryan durumlarında.

İlkinde 76 ile başlayıp 92 ile doğuma girdim hiç dikkat etmedim ama.bu süreçte ancak 82 ye düştüm şimdi ne olacak bakalım dr un hedefi 93 ama 100 olmasam iyi.

Ben yeterince kilolu başladığımdan henüz kilo almadım çok şükür.

Günaydınnn.
Miğde bulantılarım inşallah gecer kısa zamanda.çok zorluyo beni ve hep ustten gaz çıkarma halindeyimm
Öğürme kusma yok ama sürekli miğde bulantım varrr

Çook geçmiş olsun canım .. inşallah bebeğin senle kalacak .. pozitif düşün lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…