2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben acayip şekilde korkuyorum çünkü oğlumda 34.haftaya gelene kadar bir ay hastanede kontrol altındaydım artık almamız lazım dediler bu bebeğimde ozamana kadar sabretse şükredecem daha erken doğmasından korkuyorum senin kaç haftalıktı ilk Doğumun Rabbim yardımcımız olsun inşallah bidaha yaşamayız bende Almanya'da yaşıyorum haftaya normal doktor kontrolümde hepsini soracam

Biz de bugün 8+3 de bebeği ve kalp atışını gördük. 28 eylülde sezeryan doğumu gerçekleşebilir sağlıklı olursa inşallah
Ben de bu konuyu çok merak ediyorum canım. Sezaryene normal tarihten 1 hafta önce mı alıyorlar?

Kızlar bütün gun gezmelerdeydim yazamadım bugün doktora gittim ve bebişimizi gördük ve kalp atımını duyduk cok şükür .
7+1 haftalığım ama 6+5 görünüyor
Ayniyiz canim bende dun duydum kalp atisini benimde sata gore 7 ama 6 hafta bes gunluguz senin gibi..ilk bebismi

Ben 32+5 te doğum yaptım.bende çok korkuyorum bu sefer.şimdiden sıkı tutmak lzm bazı şeylerii.tuzu mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorum ve fazla kilo almamam lzm zaten kilolu başladım 76 ile.kaçla doğurucam bilemiyorum artıkk

Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun

Ay Allah yardimcin olsun canım rabbim tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin sana

kızlar kalp atışını duyanlar kaçıncı haftada duydu? sata göre 7+3 te randevum var cuma günü sizce duyar mıyım?

Dr dan gelen annişler ne güzel haberlerle gelmişsiniz çok mutlu oldum sizin adınıza . Hayırlısıyla Tamamlamak nasıp olsun

kızlar kalp atışını duyanlar kaçıncı haftada duydu? sata göre 7+3 te randevum var cuma günü sizce duyar mıyım?
Duyarsın bence büyük ihtimalle ben 6+2 de duydum

Allahin izniyle bebegin iyi..daha cok kasilmalar olacak haftalar ilerledikce bunlaarda hamileligin tadi tuzu...
Ben bulantıdan cekıyodum bu kasık agrısı da yenı basladı sabah usudum bıraz ondan da olabılır belkı tam tanı koyamıyorum bende:) bu kramp durumlarında özel bı formulun varmı ılac mı alıyorsun acaba

ay inş canım ya 6+2 de randevum vardı sadece kese gördük.

Ya benim artı eksisi varmış öyle dedi keseye göre ölçüm yapıyorlar ufak gözüküyor.
aslında 7 ekim Doğum 19 u falan dedi o zaman gittiğimizde . 9 Mart'ta gidicem tekrar değişir büyuk ihtimalle daha net olur. Kızımda da erken duymuştum

Hayir imdu suktehlike i yoksa hic bi ilac verilmiyo..bulantida kasilmaya sebep oluyo ben ilk bes ayimda bulantidan hastanede yattim surekli benim gibi geciren cok nadir hamileler varmis..ve bulanti bebegin saglikli oldunun buyudunun gostergesiymis

Günaydın kizlar aksam 9da uyuyunca erkenden kalktim halbuki pazar yatsamya..okula giderkende böyle olurdu ya hafta ici zor kalkardik haftasonu 7 olmadan uyanirdik yarinda kesin esneyerek gidecem ise ) sey soracaktım ben tartildim simdi hic kilo almamisim 8 haftaligim. Mide bulantim cok olmuyo ama istahim yok. Arkadaşlar hamile pantolonu almaya başlamışlar bende henuz gram degisiklik yok normal mi bu durum yoksa herkes kilo aldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…