2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
doğumdan beri baby&me sıvı deterjan ile 1bucuk saatlik programda yıkıyorum.coraplarina kadar herseyini utuluyorum, anlam veremedim.bir de doktor böcek öldürücü sık dedi truebaby sivrisinek kovucu almıştım doğal diye o olur mu dedim olur dedi. bilmiyorum ün. hastanesinde asistan doktorlar hep, içim rahat etmedi

bu mite lara karşı karışım yapıyorlar ondan alsana hergün yatağına sıkıyorsun ben ilk Art de Huile de gördüm ama instagramda takip ettiğim insanlardan kendi yapanlar da vardı. bi araştır istersen
gerçekten mi? ilk defa duydum.bugun nette araştırdım mite alerjisini ama öyle bir şey okumadım

ama bizde şöyle bir sorun var. benim oğlan kim dışarı çıkarsa zaten onunla dışrı çıkmak istiyor. yani beni evde bırakıp iç tanıamdığı bir insanla bile dışarı gidebilir yeterki dışarı çıksın. bakıcı çöp atmak için dış kapıyı açıp kapattığda bile ağlıyor. yani hem dışarı çıkma isteğinin karşılanmaması hem de benim gidişim 2 ayrı travma yaratmaz mı?

işte o 6 7 se uyuma mahvedio :)
genelde
gece 10.30 11 de uyuyo
eğer şanslıysak 1 kere değilsek 4 5 kere uyanıyor.
sabah 6.30 da uyanıyoruz anneme götürüyorum bazen evdeyken bazen anneme varınca uyanıyor. 6.45 oluo anneme gitmemiz.
sonrası anneme göre melek 10 dan 12 ye uyuyomuş ya da 11 den 1 e.
bide 4 ten 6 ya
ama öğleden sonrakini uyumazsa akşam eve gelince uyku bastırıo 7 de uyuyo yarım saat sonra aman sabahlar olmasn

İkinci var bide allahım kolaylık versin çok zor.Kaka dan eline alıp oynamaya çalıştığı bile oldu afacan ya ben o gece sen pisliksin diyip ellerine vurmuştum anlıyor da ha daha fazla kudurmaya başlıyo ben sinirlenince :) pişman oluyorum sonradan ama beni çileden çıkarıyor ya onu gözümle takip ederken bile yoruluyorum pire ferhat

@nisandeniz bn de hadi görüşürüz akşama öpücük at anneye diyorum öpücük yolluyo yumuk elleriyle bn dayanamayıp gidip öpüyorum tabi sonra çıkıyrum annemden ağlamıyo arkamdan ama evdeyken bn tuvalete gidince anneeee die kapıya vurup ağlıo banyoyu sevio acaba banyo yapmak istioda mı ağlıo çözemedim bi türlğ

gerçekten mi? ilk defa duydum.bugun nette araştırdım mite alerjisini ama öyle bir şey okumadım
bu ara çok revaşta herkes kendi yapıyor.Art de Huile bu konuda çok profosyonel zaten ordan hazır alablirsin bir de chirimirim diye bir kadın var takip ettiğim bence çoğu tarifi çalma ama o yapmıştı onun sayfasına bir göz at bulursun

Benim kız da aynı böyle. Bence banyoya merak ediyor. Cünkü kapıyı açınca hemen içeri dalıyor.

O zaman bu da sezaryen olacak evine yakın eli hafifliği ile bilinen bir doktor seçebilirsin canım. İlkinden memnunsan direk onunla devam et hatta.
İlki cok donuktu muayeneler sırasında o yuzden pek istemiyorum ama bakalım. Eve yakın olması onemli benım için haklısın. Evimin yakınlarında bir suru hastane var o yuzden kafam karısıyor:) keske bir tane yakın hastane olsaydı kesin ona gıderdım:)

Aynen ya geçen artık cımbız verdim evde bi farklı o kaldı ne yapayım:) eşim de kızdı ama bunun adı çaresizlik artık durmuyo. Sinirlenince anlıyo amacına ulaşmış gibi gülüyor daha da çoşuyor

Travma yaratırsa gidemezsin zaten :) susup el sallayana kadar defalarca vedalaşmak gerekebilir

Yarım saat sonra uyandığında odasından çıkarma, ışıkları açma ve iyi geceler de sürekli. Normalde nasıl uyuyordu ona devam et. Yani onu gece uykusuna bağlasın. Bu ayda bebek 6 saate kadar uyanık kalabilir. Yani akşam yedide uyaniyorsa geç yatması normal. Gece uykusunu 10 saate tamamlamadigi için de uykusuz kalıyor. Annen rahatça uyutuyordur

Nasıl olacak bilmiyorum ben de. Eşim şakacıktan beni öpüyormuş gibi yapıyor kuzey sinirlenip dişlerini sıkıyor babasının kafasını ittiriyor gelip bana sarılıyor. Ben kuzeyin normalden fazla bana bağımlı çok hareketli ve zor olduğunu düşünüyordum ama görüyorumki hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz bu beni rahatlattı biraz. Uyku eğitimi konusu da her bebeğe sökmediğini düşünüyorum denemekte yarar var gücün ve vaktin varsa neden olmasın ben başarılı olamadım destekli uyuyor kucağımda müzik eşliğinde uyutuyorum uzun sürmüyor aslında bi derdi yoksa da gece sadece 1 kez kalkıyor.Sadece buara eliyle beni yoklamaya başladı inş diştendir huy edinmemiştir

Benimkiler günde tek uyku uyuduysa akşam 7 de yatar sabah 7 ye kadar uyurkar ama oğlan arada çok ağlayarak uyanıyor tekrar yatıyor. Seninki 11 de yatıyor çünkü 4-6 arası uyuyormuş. 5 ten sonraki uykuyu vücut gece uykusu olarak algılıyormuş

Mama sandalyesine koyup banyo müsaitse içine almayı deneyebilirsin canım belki işe yarar
Bu ara mama sandalyesinde ayağa kalkıp sallıyor sandalyeyi kemerini bağlasam kıyamet kopuyor. Gündüz duş almam imkansız hale geldi benim hatta yemek yedirirken arkamı bile dönemiyorum anında vaziyet şu :-/

Eklentiler

• 4D2774D9-1058-4ECF-8BAE-9F1D0D261262.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 60

Elektrik süpürgesi severlere bizi de ekleyin. Benimki prize takılı halde duruyor yatak odasında. Gidip gidip açıyoruz vuvuuuuuu...
Benimki soyaçekim kaynakli komple cirkef.Yuzu de huyu da herseyi ile babannesi.Ondan gelinlere tavsiyem çok gormeyin ya sevdiğine ya kizdigina hesabi oldu bizimki ben sadece taşiyici annelik yapmışım:))
Çok güldüm:)

Benimki kalkıyor ve ayaklariyla güç aldığında kendini iktiriyor mama sandalyesi ile birlikte düşecek . Duş sesini duydugu anda icine girmek istiyor cok ağlıyor
jenny48 bizim kizlarin ortak yönleri giderek artmaktaydi.Sanki Eliz'i dinliyorum sen yazdikca:)) Aylardır kesin kanaat.Ruh ikizi kizimin adeta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…