2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim kızım yalnız kalınca hiç ağlamıyor. Kendi kendine oynamaya, evi gezmeye devam ediyor. Normal mi acaba.

Benim de öyle. Altını değiştirmek tam bir adrenalin çılgınlığı. Bezini alsın diye ayrıca birini tutmayı düşünüyorum

Haklısın tabi insan bu devirde herşeyden şüphelenir oluyor, alerji testleri temiz mi çıktı o zaman?
Benim kızımın da yanakları kıpkırmızı, kuru ve pul pul. Kabartili pütürlü. Geçen kış da aynı şey olmuştu. Acaba salyasi çok fazla akıyor, hava da soğuk tahriş oldu ondan mı dedim. Coresatin, z.yagi, kantaron sürdüm banamisin demedi. Annemler dr.a götür alerjik olabilir diyor ama alerjiye bir tek kışın mı alerji oluyor. yazın yoktu. Alerji testlerine maruz bırakmak da istemiyorum. Napsam bilemedim.

Senin yine pantolonsuz kaciyormus benim kız altında bez yokken kaçıyor bide gülüyor pis pis

Tek uyku uyuyor 2 aydir yaklaşık. Bazen yarım saat bazen 2 saat, o da yanında beraber uyursam:/

Pire ferhat ne ya kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum:))))

Çok iyi olur ya özellikle bez için, sağol

Tuğçe arkadaşım persembe gununden beri haberini alamadik.Gecenin bu saatinde bile aklimizdasiniz.İnsallah hersey yolundadir.

Benim kizim da ilk zamanlar ben odadan cikinca aglardi ama artik aglamiyor yalniz basina odadan cikiyor gidiyor baska odalari dolasiyor.Babasi odadan cikarsa cok ağlıyor ama.Elektrik supurgesi ve blendira agliyor.ama eger babasinin veya benim elimdeyse calistirip kenara koyduk o zaman aglamadi.esim de diyor ki makine bize zarar verecek diye korkup ağlıyor cunku sadece biz makineye calisirken dokunduysak agliyor.Babasi geldiginde muhabbet kusunu kafesten cikariyor bir iki dakika cok hosuna gidiyor.zil calinca babamm diye kapiya kosuyor kapiyi acinca da babasina bakip ku ku cik cik diye odaya kosuyor kusu cikar demek istiyor.Bir cok kelime soyluyor ne duysa tekrar etmeye calisiyor.Eslestirme kartlarinin bir tik daha zor olanini aldim.Kartlarda pepenin elinde bayrak olan var mesela sapkasi ters olan kiyafeti farkli olan vs.onlari da dogru eslestirdi.Gorsel hafizasi cok iyi.Uzun zamandir mama sandalyesinde kemeri takiki bile olsa cikip ayagi kalkip zipliyor o yuzden mama sandalyesinde birakip arkami donemiyorum.Uzerinde hirka yelek ne varsa cikarip atiyor çoraplarını cikarip tekrar giymeye çalışıyor.Bu aralar gece anne sutu versem de icmiyor bazen 1 kere kabul ediyor sadece.Gunduz de yemedigi icin gece cok ac kaldigini dusunup endise ediyorum.Gece 1 ya da 2 kez uyaniyor bazen.Ayaklarinin ortulmesine sinir oluyor uzerini aciyor.Ben de doğalgazı iyice actim uzerini acsa da usumez diye düşünüyorum.Kalin giynmeyi sevmiyor bana cekmis bu konuda.Yaninda yatmaya o da ben de cok alistik.Eliyle yokluyor bazen egee yaninda degilsem anniii diye agliyor burdayim kizim diyince susuyor.Uyurken yanina uzaniyorum uzerime atlaya atlaya sacimi basimi yola yola uyuyor Ama dalmasi 1 saatten fazla sürüyor.9 da yatiriyorum 10 bucukta anca daliyor.Kitaplara ilgisi artti.Minicik isaret parmagiyla bu bu diyip soruyor.Sabah yeni kitaplar almaya gidecegiz.Biz de durumlar boyle.Onun bu halleri beni cok mutlu ediyor insallah o da mutludur.Hala babasini benden cok sevdiğini düşunup acikcasi kiskaniyorum.Ama olsun zaten buyuyunce en cok beni sevecek en cok beni en cok beni ben saksi degilim

Ay evet ya neden çıplaklığı çok seviyorlar ki:) bizimki bazen bezsiz kaçıyor elimden ne neşe ne neşe ondan sonra

canım aynısı bizde de var.15 gündür bi olup bi geçiyor. ben kerevizden sandım yeni verdiğim için değilmiş. doktor olur hava değişiminden dedi.bir de benim cildim çok hassas sana çekmiştir dedi.corasatin losyon(kavanoz olan degil) bioderma önerdi. bir de ozunlu zeytinyağı kullanabilirsin dedi.

Benim kız da aynı böyle. Bence banyoya merak ediyor. Cünkü kapıyı açınca hemen içeri dalıyor.
evet oraya girme dedikçe daha çok merak ediyo paspası görmüş ben kullanırken bastırıosun dönüyı ya o da bastırıo dönsün die :) geçen babası kapıyı açık unutmuş bnm afacanı koşup yakalayana kdr klozetin içindeki kokuyu elledi

7 de gece uykusuna geçmesi imkansız canım bn eve yeni gelmiş oluyorum çocuk anne babayı hiç görmeden günü tamamlamış olur.

bnm oğlanda babasını öptüğümü ya da tam tersini görsün ya da muck sesini duysun koşa koşs geliyo o da öpcekmiş kucağa aldırıo kendini bi babayı bi beni öpüo :) geçen bi arkadaşın kızı kucağıma çok geldi bnm ki nasıl ağlıo anneeeee die kızı çekiştirio onu indirip bizimkini kucaklayacakmışım :) çok kıskandı

evet bence tek uykuya düşse rahatlayacağız ama hazır diil dayanamıo o kdr 15 dk 15 dk gündğz uykusunu geciktirip gün ortasına kaydıralım diyorum yapamıyoruz çok ağlıo uyumak için

Bu ara mama sandalyesinde ayağa kalkıp sallıyor sandalyeyi kemerini bağlasam kıyamet kopuyor. Gündüz duş almam imkansız hale geldi benim hatta yemek yedirirken arkamı bile dönemiyorum anında vaziyet şu :-/
bağlamadan imkanı yok koyamam bnm ki de hep ayakta :) baplıyorum yediği yetince kiliti gösterio aç aç diyo ztn onu diince 1 lokma daha yediremiuorum açıyoruz mecbur

aaa çok ii olur ya çalışıyorum eve gidince de ayrı bi koşturma hiç takip edemiyorum önceden indirimde olmayan şeyş asla almazdm

Aynen bizimki de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…