Benim kızım yalnız kalınca hiç ağlamıyor. Kendi kendine oynamaya, evi gezmeye devam ediyor. Normal mi acaba.Kızım da öyle canım. Odadan çıktığım an çığlık başlıyor. Ayrilik kaygisi yaşıyorlar. Gayet normal. Hatta zihinsel gelişiminin yerinde oldugunu gösterir. Ayılık kaygisini aşmak için 8.aydan başlayan alıştırmalar var. Bir saat süreyle. Ben onları yaptım. Şimdi sabah anneme bıraktığımda el sallıyor bana çok şükür
Ne güzel :)) keşke benim olsa :)))bnm ki bayılıo bn süpürürken peşimde gezio kapayıp açıo hızını alçaltıp yükseltio bazen kafasına esio vuuuu die die süpürgeye gidio prize takmaya çalışıo bana çalıştır die işaret edioen büyük aşkımız
Benim de öyle. Altını değiştirmek tam bir adrenalin çılgınlığı. Bezini alsın diye ayrıca birini tutmayı düşünüyorumHiç durmuyor canım hep hareket halinde hep telaşı var altını almak benim için ölüm bi de güçlü ayağıyla tekme atıyor kakanın içine elini sokuyr pipisini tutuyor 2 elim var neresini zaptedeyim şaşırıyorum önceden eline oyuncak verirdim oynarken alırdım bezi şimdi herşey çok zor
Benim kızımın da yanakları kıpkırmızı, kuru ve pul pul. Kabartili pütürlü. Geçen kış da aynı şey olmuştu. Acaba salyasi çok fazla akıyor, hava da soğuk tahriş oldu ondan mı dedim. Coresatin, z.yagi, kantaron sürdüm banamisin demedi. Annemler dr.a götür alerjik olabilir diyor ama alerjiye bir tek kışın mı alerji oluyor. yazın yoktu. Alerji testlerine maruz bırakmak da istemiyorum. Napsam bilemedim.Haklısın tabi insan bu devirde herşeyden şüphelenir oluyor, alerji testleri temiz mi çıktı o zaman?
Senin yine pantolonsuz kaciyormus benim kız altında bez yokken kaçıyor bide gülüyor pis pisHep aynılar demekki alt değiştirirken dursun diye yapmadığım maymunluk kalmıyor birde bu aralar alt değişiyor çıt çıtlar takılıyor sıra alt giymeye gelince hoop kaçıyor ağlıyor altı çıplak duracakmış :/ Bu aralar biraz oyalansın diye ayak alkışı diye birşey uydurduk kendi ayaklarıyla alkış yapmaya çalışıyor o sırada bende jet hızıyla halletmeye çalışıyorum daha mı olmadı baby tv açıyorum kakalarla ortalıkta dolaşmasından iyidir diye düşünüyorum
Tek uyku uyuyor 2 aydir yaklaşık. Bazen yarım saat bazen 2 saat, o da yanında beraber uyursam:/kızlar bebesi gündüz tek uykuya geçen var mı? geçtiyse ne kadar uyuyor. benim oğlan bugün rekor kırıp gün içinde sadece 30 dk uyudu. yani 12 saat içinde sadece 30 dk uyudu. ne yapıcam ben bu çocukla. gündüz uyku yok gece uyku yok.
Pire ferhat ne ya kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum:))))İkinci var bide allahım kolaylık versin çok zor.Kaka dan eline alıp oynamaya çalıştığı bile oldu afacan ya ben o gece sen pisliksin diyip ellerine vurmuştum anlıyor da ha daha fazla kudurmaya başlıyo ben sinirlenince :) pişman oluyorum sonradan ama beni çileden çıkarıyor ya onu gözümle takip ederken bile yoruluyorum pire ferhat
Çok tatlı :)))Bu ara mama sandalyesinde ayağa kalkıp sallıyor sandalyeyi kemerini bağlasam kıyamet kopuyor. Gündüz duş almam imkansız hale geldi benim hatta yemek yedirirken arkamı bile dönemiyorum anında vaziyet şu :-/
Çok iyi olur ya özellikle bez için, sağolAnneler bu haftaki black friday alışveriş kampanyalarini takibe alacagim market,online siteler vs ozellikle bez stogu, oyuncak,kitap vs urunleri icin mutlaka bilgilendiriyor olacağım.Sıkı bir indirim avcisiyim banka kampanyaları indirim çekleri vs olmadan genelde almam.
Tuğçe arkadaşım persembe gununden beri haberini alamadik.Gecenin bu saatinde bile aklimizdasiniz.İnsallah hersey yolundadir.Kizlar hepinize dusunceleriniz yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum suan zorla yatış yaptirdik ogleden sonra geldi hoca tahlilleri sabah serum verilmeden ac yapilcakmis alerji testleride yarina kaldi .. tok karnina yapilanlarida serum verip aldilar ama sonuç ile ilgili yarin gelecekmis tekrar hocalari asistanlarda pek bilgi vermiyor tpn dedikleri karışım bi mama veriyorlar damardan şuanda emme konusundada saolun sizin dediginiz gibi hemsireler surekli gelip denetiyor .. oglum pek hastanede kalacak gibi gozukmuyor ortaligi yikip geciriyor serumlar kendine getirdi damar yolunu cekip atiyor annem geldi yanimda .. yardim konusunda ise durumumu sizden boyle bi talep icin soylemedim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum siz bizlerden duanizi eksik etmeyin yeter Allahim insallah en kisa surede bu sureci atlatmamiza vesile olur burasi olmazsa istanbul ankaraya sevk istedigimizide belirttik saolsun hocalar her yonden tetkik yapiyolar
Hep aynılar demekki alt değiştirirken dursun diye yapmadığım maymunluk kalmıyor birde bu aralar alt değişiyor çıt çıtlar takılıyor sıra alt giymeye gelince hoop kaçıyor ağlıyor altı çıplak duracakmış :/ Bu aralar biraz oyalansın diye ayak alkışı diye birşey uydurduk kendi ayaklarıyla alkış yapmaya çalışıyor o sırada bende jet hızıyla halletmeye çalışıyorum daha mı olmadı baby tv açıyorum kakalarla ortalıkta dolaşmasından iyidir diye düşünüyorum
canım aynısı bizde de var.15 gündür bi olup bi geçiyor. ben kerevizden sandım yeni verdiğim için değilmiş. doktor olur hava değişiminden dedi.bir de benim cildim çok hassas sana çekmiştir dedi.corasatin losyon(kavanoz olan degil) bioderma önerdi. bir de ozunlu zeytinyağı kullanabilirsin dedi.Benim kızımın da yanakları kıpkırmızı, kuru ve pul pul. Kabartili pütürlü. Geçen kış da aynı şey olmuştu. Acaba salyasi çok fazla akıyor, hava da soğuk tahriş oldu ondan mı dedim. Coresatin, z.yagi, kantaron sürdüm banamisin demedi. Annemler dr.a götür alerjik olabilir diyor ama alerjiye bir tek kışın mı alerji oluyor. yazın yoktu. Alerji testlerine maruz bırakmak da istemiyorum. Napsam bilemedim.
evet oraya girme dedikçe daha çok merak ediyo paspası görmüş ben kullanırken bastırıosun dönüyı ya o da bastırıo dönsün die :) geçen babası kapıyı açık unutmuş bnm afacanı koşup yakalayana kdr klozetin içindeki kokuyu ellediBenim kız da aynı böyle. Bence banyoya merak ediyor. Cünkü kapıyı açınca hemen içeri dalıyor.
7 de gece uykusuna geçmesi imkansız canım bn eve yeni gelmiş oluyorum çocuk anne babayı hiç görmeden günü tamamlamış olur.Yarım saat sonra uyandığında odasından çıkarma, ışıkları açma ve iyi geceler de sürekli. Normalde nasıl uyuyordu ona devam et. Yani onu gece uykusuna bağlasın. Bu ayda bebek 6 saate kadar uyanık kalabilir. Yani akşam yedide uyaniyorsa geç yatması normal. Gece uykusunu 10 saate tamamlamadigi için de uykusuz kalıyor. Annen rahatça uyutuyordur
bnm oğlanda babasını öptüğümü ya da tam tersini görsün ya da muck sesini duysun koşa koşs geliyo o da öpcekmiş kucağa aldırıo kendini bi babayı bi beni öpüo :) geçen bi arkadaşın kızı kucağıma çok geldi bnm ki nasıl ağlıo anneeeee die kızı çekiştirio onu indirip bizimkini kucaklayacakmışım :) çok kıskandıNasıl olacak bilmiyorum ben de. Eşim şakacıktan beni öpüyormuş gibi yapıyor kuzey sinirlenip dişlerini sıkıyor babasının kafasını ittiriyor gelip bana sarılıyor. Ben kuzeyin normalden fazla bana bağımlı çok hareketli ve zor olduğunu düşünüyordum ama görüyorumki hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz bu beni rahatlattı biraz. Uyku eğitimi konusu da her bebeğe sökmediğini düşünüyorum denemekte yarar var gücün ve vaktin varsa neden olmasın ben başarılı olamadım destekli uyuyor kucağımda müzik eşliğinde uyutuyorum uzun sürmüyor aslında bi derdi yoksa da gece sadece 1 kez kalkıyor.Sadece buara eliyle beni yoklamaya başladı inş diştendir huy edinmemiştir
evet bence tek uykuya düşse rahatlayacağız ama hazır diil dayanamıo o kdr 15 dk 15 dk gündğz uykusunu geciktirip gün ortasına kaydıralım diyorum yapamıyoruz çok ağlıo uyumak içinBenimkiler günde tek uyku uyuduysa akşam 7 de yatar sabah 7 ye kadar uyurkar ama oğlan arada çok ağlayarak uyanıyor tekrar yatıyor. Seninki 11 de yatıyor çünkü 4-6 arası uyuyormuş. 5 ten sonraki uykuyu vücut gece uykusu olarak algılıyormuş
bağlamadan imkanı yok koyamam bnm ki de hep ayakta :) baplıyorum yediği yetince kiliti gösterio aç aç diyo ztn onu diince 1 lokma daha yediremiuorum açıyoruz mecburBu ara mama sandalyesinde ayağa kalkıp sallıyor sandalyeyi kemerini bağlasam kıyamet kopuyor. Gündüz duş almam imkansız hale geldi benim hatta yemek yedirirken arkamı bile dönemiyorum anında vaziyet şu :-/
aaa çok ii olur ya çalışıyorum eve gidince de ayrı bi koşturma hiç takip edemiyorum önceden indirimde olmayan şeyş asla almazdmAnneler bu haftaki black friday alışveriş kampanyalarini takibe alacagim market,online siteler vs ozellikle bez stogu, oyuncak,kitap vs urunleri icin mutlaka bilgilendiriyor olacağım.Sıkı bir indirim avcisiyim banka kampanyaları indirim çekleri vs olmadan genelde almam.
ama bizde şöyle bir sorun var. benim oğlan kim dışarı çıkarsa zaten onunla dışrı çıkmak istiyor. yani beni evde bırakıp iç tanıamdığı bir insanla bile dışarı gidebilir yeterki dışarı çıksın. bakıcı çöp atmak için dış kapıyı açıp kapattığda bile ağlıyor. yani hem dışarı çıkma isteğinin karşılanmaması hem de benim gidişim 2 ayrı travma yaratmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?