- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
@nisandeniz bn de hadi görüşürüz akşama öpücük at anneye diyorum öpücük yolluyo yumuk elleriyle bn dayanamayıp gidip öpüyorum tabi sonra çıkıyrum annemden ağlamıyo arkamdan ama evdeyken bn tuvalete gidince anneeee die kapıya vurup ağlıo banyoyu sevio acaba banyo yapmak istioda mı ağlıo çözemedim bi türlğ
Bioderma ise yaradı mı? Z.yagi sürüyorum ben de. Demek doğru düşünmüşüm sebebini. Dr.a götürmek istemiyorum.canım aynısı bizde de var.15 gündür bi olup bi geçiyor. ben kerevizden sandım yeni verdiğim için değilmiş. doktor olur hava değişiminden dedi.bir de benim cildim çok hassas sana çekmiştir dedi.corasatin losyon(kavanoz olan degil) bioderma önerdi. bir de ozunlu zeytinyağı kullanabilirsin dedi.
İlki cok donuktu muayeneler sırasında o yuzden pek istemiyorum ama bakalım. Eve yakın olması onemli benım için haklısın. Evimin yakınlarında bir suru hastane var o yuzden kafam karısıyor:) keske bir tane yakın hastane olsaydı kesin ona gıderdım:)
Nasıl olacak bilmiyorum ben de. Eşim şakacıktan beni öpüyormuş gibi yapıyor kuzey sinirlenip dişlerini sıkıyor babasının kafasını ittiriyor gelip bana sarılıyor. Ben kuzeyin normalden fazla bana bağımlı çok hareketli ve zor olduğunu düşünüyordum ama görüyorumki hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz bu beni rahatlattı biraz. Uyku eğitimi konusu da her bebeğe sökmediğini düşünüyorum denemekte yarar var gücün ve vaktin varsa neden olmasın ben başarılı olamadım destekli uyuyor kucağımda müzik eşliğinde uyutuyorum uzun sürmüyor aslında bi derdi yoksa da gece sadece 1 kez kalkıyor.Sadece buara eliyle beni yoklamaya başladı inş diştendir huy edinmemiştir
Bu ara mama sandalyesinde ayağa kalkıp sallıyor sandalyeyi kemerini bağlasam kıyamet kopuyor. Gündüz duş almam imkansız hale geldi benim hatta yemek yedirirken arkamı bile dönemiyorum anında vaziyet şu :-/
bnm oğlanda babasını öptüğümü ya da tam tersini görsün ya da muck sesini duysun koşa koşs geliyo o da öpcekmiş kucağa aldırıo kendini bi babayı bi beni öpüo :) geçen bi arkadaşın kızı kucağıma çok geldi bnm ki nasıl ağlıo anneeeee die kızı çekiştirio onu indirip bizimkini kucaklayacakmışım :) çok kıskandı
Maşallah canım size, benimkiler her sabah kıyameti koparıyor. Bir türlü alışmadılar. Ama her kapıya ağlıyorlar çöp atsam kapıyı kapatınca yine ağlamaya başlıyorlar. Sanırım dışarıyı istiyorlar. Çok fazla dışarı çıkaramıyorum ben iki olunca. Hafta sonu çıkabilirsek çıkıyoruz.Kızım da öyle canım. Odadan çıktığım an çığlık başlıyor. Ayrilik kaygisi yaşıyorlar. Gayet normal. Hatta zihinsel gelişiminin yerinde oldugunu gösterir. Ayılık kaygisini aşmak için 8.aydan başlayan alıştırmalar var. Bir saat süreyle. Ben onları yaptım. Şimdi sabah anneme bıraktığımda el sallıyor bana çok şükür
2. Günü mü ayaktaydinMedicabil oktay altun şiddetle tavsiye ederim. Sezeryanin 2. Günü ayaktaydım ne ağrı ne sancim oldu eli çok hafif ve çok iyi bir kadın doğumcu. Nette araştırabilirsin.
Aynen öyle canım çok şanslıyız aslında evlatlarımız sağlıklı meraklı, ama insna o anı yaşarken evi her yer her yerde gördüğünde bazen bu ince nüansı kaçırıyor.Bende fidye veriyorum beni rahat biraksin diye önüne koyuyorum plastik gereclerden ama herşeyi de kurcalamasina izin vermiyorum cok yoruluyorum duzen takıntısı var. Nereye elimi atsam oraya koşuyor.Yeterki oyalansin diye goz yumuyorum ne de olsa minik bir kasif yaratılıştan bu merak duygusu olmasa nasil oogrenmeye acik olacakti çok şükür diyorum.İyiki ilgi ve ogrenmeye istek duyuyor onun icin dünya milyarlarca teferruat ile dolu herseyi tanimak istemesini saglikli gelisimin bir parçası görüyorum.
Aynen yapma dedin mi o iş daha kıymetli gözünün içine içine bakarak bir de işveli yapıyorlar hadi kız dercesine :)) sıpalar.yaaa benim ki de aynı hele annemin evinde işenmedik nokta kalmamış. tam annem bezi açınca kaçıomuş annem kalkıp yakalayana kdr işiomuş halı parke en son lavaboya zor yetişmişlerpipisini sündürüo bez değiştirirken bn tepki vermemeye çalışıyorum ama annem oğlummm yapmaa die şaka gibi söylüo o da oyun zannedio eşimde yapmaması gerekn bişeyi bir iki söylüo sonra dayanamayıp hülüo şekerliğine bu sefer bizim ki iice coşuo
İnşaallah canım, bizde de durum benzer :) ben babaya çeksinler diyorum eşim de sana çeksinler az cevval olsunlar diyor :) inşaallah ahlakları düzgün evlatlar yetiştirebiliriz.Babasi cooook beyefendi coook sevilen bir insan müthiş insan idaresi bilir ben daha terelelli:) İnşallah o da sevilen naif yumusak kalpli bir kız olur ilerde. yeni jenerasyonu aslinda hic beğenmiyorum ogretmen arkadaşlarım ne düşünüyor bilmiyorum.
Vay anasını. Siz oraya konu mankeni olarak gittiniz çünkü.allerji doktoru test dahi yapmadı.
Bizde kaos forever :))) akşamları dediğin gibi oluyor eşime bırakıyorum sonra bazen birlikte gelip kaos oluşturuyorlar :)biz ikimizde çalıştığımız için akşamları dönüşümlğ bakıyoruz eşimle. o bakarken ben yemek bulaşık haşlediyorum ben bakarken o kendi işlerinş hallediyor. öyle geçinip gidiyoruz. 1 hafta izin kullnmıştm o zaman mama sandalyrsine koyup eline de sğrekli oyalancak yeni bişiler tutuşturmuştm ya da boğazında kalmayacak gıdalar mikser kettle fln çalıştığında çok ilgisini çekiyor ztn izliodu onları ama kısa süre sonra çıplık kıyamet ağlıodu tabi
Akşam 9-9:30 gibi uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor gün içinde genelde 30-40 dk arası uyuyor benim kız ve gece sürekli koynumda emiyor yokluyor vs. Senin oğlanla benzer gibi.kızlar bebesi gündüz tek uykuya geçen var mı? geçtiyse ne kadar uyuyor. benim oğlan bugün rekor kırıp gün içinde sadece 30 dk uyudu. yani 12 saat içinde sadece 30 dk uyudu. ne yapıcam ben bu çocukla. gündüz uyku yok gece uyku yok.
ben dün getirdim cildiyeye onlar hemotolojiye yolladı. sonuçlar çıkmadı henüzBioderma ise yaradı mı? Z.yagi sürüyorum ben de. Demek doğru düşünmüşüm sebebini. Dr.a götürmek istemiyorum.
sorma sinirden öldümVay anasını. Siz oraya konu mankeni olarak gittiniz çünkü.
Amaninnnn benimki de bağlayan iplerden kurtuluyor ne kadar sıkı bağlı olursa olsun. Bunların hepsi ayrı zıpır :)Benimki kalkıyor ve ayaklariyla güç aldığında kendini iktiriyor mama sandalyesi ile birlikte düşecek . Duş sesini duydugu anda icine girmek istiyor cok ağlıyor
O günlük öyle olur canım. Bu sayede sonraki gün düzene oturur7 de gece uykusuna geçmesi imkansız canım bn eve yeni gelmiş oluyorum çocuk anne babayı hiç görmeden günü tamamlamış olur.
Tabi orada asıl amaç karşı tarafı zıvanadan çıkarmak :) sinir ettikçe keyif alıyorlar :)İkinci var bide allahım kolaylık versin çok zor.Kaka dan eline alıp oynamaya çalıştığı bile oldu afacan ya ben o gece sen pisliksin diyip ellerine vurmuştum anlıyor da ha daha fazla kudurmaya başlıyo ben sinirlenince :) pişman oluyorum sonradan ama beni çileden çıkarıyor ya onu gözümle takip ederken bile yoruluyorum pire ferhat
Zaten seçenek oldu mu insan geriliyor haklısın :)) ama ikinci her anlamda daha kolay oluyor canım o yüzden eve yakın şöyle kasmayan bir doktor olsa yeterİlki cok donuktu muayeneler sırasında o yuzden pek istemiyorum ama bakalım. Eve yakın olması onemli benım için haklısın. Evimin yakınlarında bir suru hastane var o yuzden kafam karısıyor:) keske bir tane yakın hastane olsaydı kesin ona gıderdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?