2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

O öpücük atmaları yokmu allahın yiyecem ağzını:))) akşam eve gidince öpücük atıyor benimki. Her sabah hadi akşama görüşürüz annecim diyip çıkıyorum hemen mızmızlanıyor bacaklarıma sarılıyor annem oyalarken çıkıyorum mecburen

Bioderma ise yaradı mı? Z.yagi sürüyorum ben de. Demek doğru düşünmüşüm sebebini. Dr.a götürmek istemiyorum.

Medicabil oktay altun şiddetle tavsiye ederim. Sezeryanin 2. Günü ayaktaydım ne ağrı ne sancim oldu eli çok hafif ve çok iyi bir kadın doğumcu. Nette araştırabilirsin.

Memesini yokluyor? Benimkide teşbih etti uyurken oynuyor nette araştırdım dikkatini başka yere cekin diyordu bazen corap alıyor eline oynuyor ama genelde meme. Babasını kıskanma bizdede var çok komik:)))

Bu ara mama sandalyesinde ayağa kalkıp sallıyor sandalyeyi kemerini bağlasam kıyamet kopuyor. Gündüz duş almam imkansız hale geldi benim hatta yemek yedirirken arkamı bile dönemiyorum anında vaziyet şu :-/

Aaaaabizimki yeltendi bir kac kere yapamadı ama sıkılırsa çığlığı basıyor

Maşallah canım size, benimkiler her sabah kıyameti koparıyor. Bir türlü alışmadılar. Ama her kapıya ağlıyorlar çöp atsam kapıyı kapatınca yine ağlamaya başlıyorlar. Sanırım dışarıyı istiyorlar. Çok fazla dışarı çıkaramıyorum ben iki olunca. Hafta sonu çıkabilirsek çıkıyoruz.

Aynen öyle canım çok şanslıyız aslında evlatlarımız sağlıklı meraklı, ama insna o anı yaşarken evi her yer her yerde gördüğünde bazen bu ince nüansı kaçırıyor.

Aynen yapma dedin mi o iş daha kıymetli gözünün içine içine bakarak bir de işveli yapıyorlar hadi kız dercesine :)) sıpalar.

İnşaallah canım, bizde de durum benzer :) ben babaya çeksinler diyorum eşim de sana çeksinler az cevval olsunlar diyor :) inşaallah ahlakları düzgün evlatlar yetiştirebiliriz.

Bizde kaos forever :))) akşamları dediğin gibi oluyor eşime bırakıyorum sonra bazen birlikte gelip kaos oluşturuyorlar :)

Akşam 9-9:30 gibi uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor gün içinde genelde 30-40 dk arası uyuyor benim kız ve gece sürekli koynumda emiyor yokluyor vs. Senin oğlanla benzer gibi.

Tabi orada asıl amaç karşı tarafı zıvanadan çıkarmak :) sinir ettikçe keyif alıyorlar :)

Zaten seçenek oldu mu insan geriliyor haklısın :)) ama ikinci her anlamda daha kolay oluyor canım o yüzden eve yakın şöyle kasmayan bir doktor olsa yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…