Bu ara mama sandalyesinde ayağa kalkıp sallıyor sandalyeyi kemerini bağlasam kıyamet kopuyor. Gündüz duş almam imkansız hale geldi benim hatta yemek yedirirken arkamı bile dönemiyorum anında vaziyet şu :-/
Benim kızımın da yanakları kıpkırmızı, kuru ve pul pul. Kabartili pütürlü. Geçen kış da aynı şey olmuştu. Acaba salyasi çok fazla akıyor, hava da soğuk tahriş oldu ondan mı dedim. Coresatin, z.yagi, kantaron sürdüm banamisin demedi. Annemler dr.a götür alerjik olabilir diyor ama alerjiye bir tek kışın mı alerji oluyor. yazın yoktu. Alerji testlerine maruz bırakmak da istemiyorum. Napsam bilemedim.
Medicabil oktay altun şiddetle tavsiye ederim. Sezeryanin 2. Günü ayaktaydım ne ağrı ne sancim oldu eli çok hafif ve çok iyi bir kadın doğumcu. Nette araştırabilirsin.
Ay cok gecmis olsun.Ben sezeryan agrisi hic mi hic cekmedim ve normali bu saniyordum.O gun hemen kalktim asla ne agri ne sancı ne de bir agrj kesici vs ictim.Annem de yanimda olmadigi icin evde at gibi koşup durdum.Doktorum kaynakliydi demekki bu durum.
Bize bu belirtiler icin doktorumuz egzama dedi coresatin iki kez surdum azicik gecti suphelerim arasinda ıslak mendil ve sabun kullanmak vardi.Her öğün sonrası sabun kullanmaya devam edince tekrar çıkar gibi oldu sonduler.Bende de egzama ve alerji türevleri hep var market sampuanlari sac ve yuz yerimde,deterjanlar ise parmaklarimda kagit kesigi şeklinde egzamaya neden oluyor.
Kizlar balkabağı ni sadece çorba veya püre olarak mi veriyorsunuz? Patatesli soğanli sarmisakli mercimek çorbası yapar gibi yaptım çok severek icmedi.Bir kilo balkabaginj yarim su bardağı seker ile düdüklüde tatlısını yaptığimda cok sevdi yumoş yumoş:)) Bir kez icine tahin ceviz rendesi koydum digerinde kefir ile püre haline getirip yedirdim aralarda.Tabi rafine şeker kullandigim icin masum bir iceeik degil ama oldukca az kullabmis oluyorum bir kiloya bir kilo seker koyanlar var biz tatsiz gelirse pekmez gezdiriyoruz.
Bize bu belirtiler icin doktorumuz egzama dedi coresatin iki kez surdum azicik gecti suphelerim arasinda ıslak mendil ve sabun kullanmak vardi.Her öğün sonrası sabun kullanmaya devam edince tekrar çıkar gibi oldu sonduler.Bende de egzama ve alerji türevleri hep var market sampuanlari sac ve yuz yerimde,deterjanlar ise parmaklarimda kagit kesigi şeklinde egzamaya neden oluyor.
aynisi bende de var canım temas egzaması . ellerim deterjandan kuruyup eklem yerlerinden kesiliyor. exipol lipo kullanıyorum kötüleşirse. dove kullanıyorum biraz daha iyi ellerim.surekli yikadigim için kuruyor.o yüzden korkuyorum ben de egzama çocukta da olur diye
Zaten seçenek oldu mu insan geriliyor haklısın :)) ama ikinci her anlamda daha kolay oluyor canım o yüzden eve yakın şöyle kasmayan bir doktor olsa yeter
Kizlar balkabağı ni sadece çorba veya püre olarak mi veriyorsunuz? Patatesli soğanli sarmisakli mercimek çorbası yapar gibi yaptım çok severek icmedi.Bir kilo balkabaginj yarim su bardağı seker ile düdüklüde tatlısını yaptığimda cok sevdi yumoş yumoş:)) Bir kez icine tahin ceviz rendesi koydum digerinde kefir ile püre haline getirip yedirdim aralarda.Tabi rafine şeker kullandigim icin masum bir iceeik degil ama oldukca az kullabmis oluyorum bir kiloya bir kilo seker koyanlar var biz tatsiz gelirse pekmez gezdiriyoruz.
Medicabil oktay altun şiddetle tavsiye ederim. Sezeryanin 2. Günü ayaktaydım ne ağrı ne sancim oldu eli çok hafif ve çok iyi bir kadın doğumcu. Nette araştırabilirsin.
Aynen Arkadaşım ikinciye hanile yine ona gidiyor çok memnun. Benim doğumumu deniz Güleryüz çakmak yaptı ben de çok memnunum fsm de muayenehane si var. Seçenek olabilir bunlar belki :)
Anneler bu haftaki black friday alışveriş kampanyalarini takibe alacagim market,online siteler vs ozellikle bez stogu, oyuncak,kitap vs urunleri icin mutlaka bilgilendiriyor olacağım.Sıkı bir indirim avcisiyim banka kampanyaları indirim çekleri vs olmadan genelde almam.
bnm oğlanda babasını öptüğümü ya da tam tersini görsün ya da muck sesini duysun koşa koşs geliyo o da öpcekmiş kucağa aldırıo kendini bi babayı bi beni öpüo :) geçen bi arkadaşın kızı kucağıma çok geldi bnm ki nasıl ağlıo anneeeee die kızı çekiştirio onu indirip bizimkini kucaklayacakmışım :) çok kıskandı
Hem kıskanç hem duyarlı geçen eşim şakacıktan yanağıma vurdu kuzey yine çok sinirlendi babasının burnunu ısırmış iz yapmış :) şiddeti anlıyo kayınvalideme şakacıktan vurunca da ağlamıştı yanında tartışmamak lazım nasıl başarabileceğiz bilmiyorum
Ay cok gecmis olsun.Ben sezeryan agrisi hic mi hic cekmedim ve normali bu saniyordum.O gun hemen kalktim asla ne agri ne sancı ne de bir agrj kesici vs ictim.Annem de yanimda olmadigi icin evde at gibi koşup durdum.Doktorum kaynakliydi demekki bu durum.