Çok ilginç ya hepsi aynı model bunların galiba kurtlular takımıYerim onu zıpır :))) benimki bağlasam da kurtarıyor kendini kemerden yeni huyu aynı böyle takılmak :)
Öyle öyle başlıyorlar sonra birden bu hareketi keşfediyorlar galiba aman dikkat etAaaaabizimki yeltendi bir kac kere yapamadı ama sıkılırsa çığlığı basıyor
Onu da açmayı öğrenirlerse o zaman ayvayı yedik bencebağlamadan imkanı yok koyamam bnm ki de hep ayakta :) baplıyorum yediği yetince kiliti gösterio aç aç diyo ztn onu diince 1 lokma daha yediremiuorum açıyoruz mecbur
Aynen öyle bizim bıcırıklar çok benziyor az uyku, az yemek, bol bol hareket ve yaramazlıkjenny48 bizim kizlarin ortak yönleri giderek artmaktaydi.Sanki Eliz'i dinliyorum sen yazdikca:)) Aylardır kesin kanaat.Ruh ikizi kizimin adeta.
2. Günü mü ayaktaydinben inim inim inledim 2 hafta. ama dikiş yeri çok muntazam oldu.
Benim 2 gun geceleri agrim oldu ıkı kez minoset içtim fazla agrim yoktu aslında.Yine aynı doktora gıtmeyı cok soguk oldugu için istemiyorum. En yakın Yıldırım doruk var ama oradaki doktorları da denemiştim. Olmazsa hayat hastanesinde Nazmiye hanım var bir de onu deneyeyım kızımda bir kez denemiştim aslında herkes cok sıcakkanlı diyordu bana ters gelmişti sen duymusmuydun hiç canım Nazmiye hanım hakkında bsylerEvet ben hic sezeryan olmamış gibiydim annem yat nazar değecek diyordu:) dikişlerim de sıkıntısız. Ben çok korkuyordum sezeryandan 6. Ayda dr degistirdim ben. Oktay beyden çok memnun kalan arkadaşlarım vardı eşimde tanıyordu oraya geçtim. Zor bir karardı ama iyiki geçmişim diyorum
Ne güzel işte ben bir anormallik olduğunu düşünmüyorum olması gereken o benceBenim kızım yalnız kalınca hiç ağlamıyor. Kendi kendine oynamaya, evi gezmeye devam ediyor. Normal mi acaba.
Ayy yerim yaa çok tatlıKızım rock müzikte sakinleşip göğsüme başını koydu usulca dinledi demek arabesk olsa napacak
Bizim ailenin de profili aynı şekilde:) Bende babaya benzesin istiyorum senin gibi :))Babasi cooook beyefendi coook sevilen bir insan müthiş insan idaresi bilir ben daha terelelli:) İnşallah o da sevilen naif yumusak kalpli bir kız olur ilerde. yeni jenerasyonu aslinda hic beğenmiyorum ogretmen arkadaşlarım ne düşünüyor bilmiyorum.
Hayır deyince daha çok yapıyor bu bebeler çok fena :/ Geçende prize parmağını sokuyor olmaz cıs tehlikeli falan dedim sonra gözümün içine baka baka cıss deyip parmağını soktu bence hayırdan olan kasıtı anlamıyor oyun zannedip gülerek yapıyorİkinci var bide allahım kolaylık versin çok zor.Kaka dan eline alıp oynamaya çalıştığı bile oldu afacan ya ben o gece sen pisliksin diyip ellerine vurmuştum anlıyor da ha daha fazla kudurmaya başlıyo ben sinirlenince :) pişman oluyorum sonradan ama beni çileden çıkarıyor ya onu gözümle takip ederken bile yoruluyorum pire ferhat
Afacana bak sen Maşallah SubhanallahBu ara mama sandalyesinde ayağa kalkıp sallıyor sandalyeyi kemerini bağlasam kıyamet kopuyor. Gündüz duş almam imkansız hale geldi benim hatta yemek yedirirken arkamı bile dönemiyorum anında vaziyet şu :-/
Bizim panik hallerimizi oyuna çevirmiş dalga geçiyorlar hain bebeler..Senin yine pantolonsuz kaciyormus benim kız altında bez yokken kaçıyor bide gülüyor pis pis
Evet okuyordum o zamanki sıkıntılarını ama seninki zorlama normal doğum olmustu diye hatırlıyorum oglani siz getirttinizz:)) Senin sıkıntılari okudukca o kadar istememe ugrasmama hazirlanmama ragmen ay iyiki normal dogurmamisim dedigim geldi gecti cok şükür kazasiz belasız.ben yeni regl olabildim bu arada bir senedir gözüm yolda idi senin onceden bahsettigin gibi olacak ve cok rahatlayacagim hissindeydim hicbir degisiklik olmadibn normal doğurdum ama yırtılmam vardı epizyoya rağmen 15 dikişim vardı dikiş yerime ertesi gün kan oturdu çok fenaydım 1 kutu minoset bitirdim düşün
Biz babasıyla sarılınca o da bacaklarımıza sarılıp zıplıyor beni de alın diye:) Onu da alıp sarılınca çok mutlu oluyor bir babasının yanağına bir benim yanağıma kafasını koyup ayy ayy yapıp sarılıyor :))bnm oğlanda babasını öptüğümü ya da tam tersini görsün ya da muck sesini duysun koşa koşs geliyo o da öpcekmiş kucağa aldırıo kendini bi babayı bi beni öpüo :) geçen bi arkadaşın kızı kucağıma çok geldi bnm ki nasıl ağlıo anneeeee die kızı çekiştirio onu indirip bizimkini kucaklayacakmışım :) çok kıskandı
:) bende olunca ohhg bi söndüm diyeceğim zannediyodum bişey olmamıştı. sonrası da düzensiz devam etti 3 aydır 20 günde bir oluodu bugün 42. gün gelen giden yok belirtide yok ödğmde kopmuo diil bi tedt yapayım en iisi kafam rahstlarEvet okuyordum o zamanki sıkıntılarını ama seninki zorlama normal doğum olmustu diye hatırlıyorum oglani siz getirttinizz:)) Senin sıkıntılari okudukca o kadar istememe ugrasmama hazirlanmama ragmen ay iyiki normal dogurmamisim dedigim geldi gecti cok şükür kazasiz belasız.ben yeni regl olabildim bu arada bir senedir gözüm yolda idi senin onceden bahsettigin gibi olacak ve cok rahatlayacagim hissindeydim hicbir degisiklik olmadi
Bende Oktay Beyde normal Doğum yaptım.. Sanırım Bursa’da memnun kalmayan bir ben varım.. Açılmam çok hızlı oluyor diye bebek nasıl olsa geliyor deyip açıklık 7cm iken güçlendirilmiş suni sancı verip suyumu patlattılar durduk yere.. Hiçbir tıbbi zorunluluk yoktu tek dertleri bebek akşam mesaisine yetişsindi.. O iğneyi yedikten sonra kendimden geçtim öyle bir acının tarifi yok zorla bebeği bastıra bastıra doğurttular çünkü suyumu patlatmışlardı bekleyemezlerdi sonuç olarak bir sürü dikiş ve acı sözde normal doğumdu.. İlk gün yataktan bile kaldırmadı beni korkudan çok kanamam olmuş ödü kopmuş hatta korkudan.. Böyle olacağını bilmiyorduk dedi sonradan da.. Akşam 5te çıkıp evine gidecek diye ben durduk yere parçalandım.. Sezaryende iyi olduğunu duymuştum ama normal doğum sürecine zerre saygısı yokEvet ben hic sezeryan olmamış gibiydim annem yat nazar değecek diyordu:) dikişlerim de sıkıntısız. Ben çok korkuyordum sezeryandan 6. Ayda dr degistirdim ben. Oktay beyden çok memnun kalan arkadaşlarım vardı eşimde tanıyordu oraya geçtim. Zor bir karardı ama iyiki geçmişim diyorum
Zaten hep prizlerde elektrikli şeylerde oynuyor oyuncak almıyoruz artık biz yüzlerine bile bakmıyor bozuk saç düzleştiricimi verdim onunla oynuyor bir kağıt parçasıyla bile oyuncaktan daha iyi oynuyor oyuncak olarak tek sevdiği şey top :)Hayır deyince daha çok yapıyor bu bebeler çok fena :/ Geçende prize parmağını sokuyor olmaz cıs tehlikeli falan dedim sonra gözümün içine baka baka cıss deyip parmağını soktu bence hayırdan olan kasıtı anlamıyor oyun zannedip gülerek yapıyor
Demekki bınlarım cinsi böyleAkşam 9-9:30 gibi uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor gün içinde genelde 30-40 dk arası uyuyor benim kız ve gece sürekli koynumda emiyor yokluyor vs. Senin oğlanla benzer gibi.
Ya çok mantıklı şimdiye kadar yaptıklarımı hep attık gence kabak tatlısı gibi pişirip üstüne keçi boynuzu özü dökülebilir böylece hiç şeker kullanılmamış olur.Kizlar balkabağı ni sadece çorba veya püre olarak mi veriyorsunuz? Patatesli soğanli sarmisakli mercimek çorbası yapar gibi yaptım çok severek icmedi.Bir kilo balkabaginj yarim su bardağı seker ile düdüklüde tatlısını yaptığimda cok sevdi yumoş yumoş:)) Bir kez icine tahin ceviz rendesi koydum digerinde kefir ile püre haline getirip yedirdim aralarda.Tabi rafine şeker kullandigim icin masum bir iceeik degil ama oldukca az kullabmis oluyorum bir kiloya bir kilo seker koyanlar var biz tatsiz gelirse pekmez gezdiriyoruz.
O kullandıkların kortizonlu corosatinin sarı olanını kullan egzama için. O kadar cilt doktoruna gittim hepsi kortizonlu ilaç verdi sadece 1 tanesi bu sarı corasatini verdi be çöl iyi geldi hem de kortizonsuz. Ve bir daha tekrarlamadı egzamam. Bu arada yüzde kuruluk benim kızda da var ben zeytinyağı sürüyorum bir de doktor la rosh un nemlendiricisini vermişti bi ara kızın cildi çok hassas diye ama kullanmamıştım şimdi aklıma geldikçe ondan da sürüyorumaynisi bende de var canım temas egzaması . ellerim deterjandan kuruyup eklem yerlerinden kesiliyor. exipol lipo kullanıyorum kötüleşirse. dove kullanıyorum biraz daha iyi ellerim.surekli yikadigim için kuruyor.o yüzden korkuyorum ben de egzama çocukta da olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?