2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
jenny48 bizim kizlarin ortak yönleri giderek artmaktaydi.Sanki Eliz'i dinliyorum sen yazdikca:)) Aylardır kesin kanaat.Ruh ikizi kizimin adeta.
Aynen öyle bizim bıcırıklar çok benziyor az uyku, az yemek, bol bol hareket ve yaramazlık henüz yürümüyor benimki yürüyünce bakalım ne yapacağım şimdi bile akşamı zor ediyorum

2. Günü mü ayaktaydin ben inim inim inledim 2 hafta. ama dikiş yeri çok muntazam oldu.

Evet ben hic sezeryan olmamış gibiydim annem yat nazar değecek diyordu:) dikişlerim de sıkıntısız. Ben çok korkuyordum sezeryandan 6. Ayda dr degistirdim ben. Oktay beyden çok memnun kalan arkadaşlarım vardı eşimde tanıyordu oraya geçtim. Zor bir karardı ama iyiki geçmişim diyorum

Benim 2 gun geceleri agrim oldu ıkı kez minoset içtim fazla agrim yoktu aslında.Yine aynı doktora gıtmeyı cok soguk oldugu için istemiyorum. En yakın Yıldırım doruk var ama oradaki doktorları da denemiştim. Olmazsa hayat hastanesinde Nazmiye hanım var bir de onu deneyeyım kızımda bir kez denemiştim aslında herkes cok sıcakkanlı diyordu bana ters gelmişti sen duymusmuydun hiç canım Nazmiye hanım hakkında bsyler

Bizim ailenin de profili aynı şekilde:) Bende babaya benzesin istiyorum senin gibi :))

Hayır deyince daha çok yapıyor bu bebeler çok fena :/ Geçende prize parmağını sokuyor olmaz cıs tehlikeli falan dedim sonra gözümün içine baka baka cıss deyip parmağını soktu bence hayırdan olan kasıtı anlamıyor oyun zannedip gülerek yapıyor

bn normal doğurdum ama yırtılmam vardı epizyoya rağmen 15 dikişim vardı dikiş yerime ertesi gün kan oturdu çok fenaydım 1 kutu minoset bitirdim düşün
Evet okuyordum o zamanki sıkıntılarını ama seninki zorlama normal doğum olmustu diye hatırlıyorum oglani siz getirttinizz:)) Senin sıkıntılari okudukca o kadar istememe ugrasmama hazirlanmama ragmen ay iyiki normal dogurmamisim dedigim geldi gecti cok şükür kazasiz belasız.ben yeni regl olabildim bu arada bir senedir gözüm yolda idi senin onceden bahsettigin gibi olacak ve cok rahatlayacagim hissindeydim hicbir degisiklik olmadi

Biz babasıyla sarılınca o da bacaklarımıza sarılıp zıplıyor beni de alın diye:) Onu da alıp sarılınca çok mutlu oluyor bir babasının yanağına bir benim yanağıma kafasını koyup ayy ayy yapıp sarılıyor :))

:) bende olunca ohhg bi söndüm diyeceğim zannediyodum bişey olmamıştı. sonrası da düzensiz devam etti 3 aydır 20 günde bir oluodu bugün 42. gün gelen giden yok belirtide yok ödğmde kopmuo diil bi tedt yapayım en iisi kafam rahstlar

Bende Oktay Beyde normal Doğum yaptım.. Sanırım Bursa’da memnun kalmayan bir ben varım.. Açılmam çok hızlı oluyor diye bebek nasıl olsa geliyor deyip açıklık 7cm iken güçlendirilmiş suni sancı verip suyumu patlattılar durduk yere.. Hiçbir tıbbi zorunluluk yoktu tek dertleri bebek akşam mesaisine yetişsindi.. O iğneyi yedikten sonra kendimden geçtim öyle bir acının tarifi yok zorla bebeği bastıra bastıra doğurttular çünkü suyumu patlatmışlardı bekleyemezlerdi sonuç olarak bir sürü dikiş ve acı sözde normal doğumdu.. İlk gün yataktan bile kaldırmadı beni korkudan çok kanamam olmuş ödü kopmuş hatta korkudan.. Böyle olacağını bilmiyorduk dedi sonradan da.. Akşam 5te çıkıp evine gidecek diye ben durduk yere parçalandım.. Sezaryende iyi olduğunu duymuştum ama normal doğum sürecine zerre saygısı yok

Zaten hep prizlerde elektrikli şeylerde oynuyor oyuncak almıyoruz artık biz yüzlerine bile bakmıyor bozuk saç düzleştiricimi verdim onunla oynuyor bir kağıt parçasıyla bile oyuncaktan daha iyi oynuyor oyuncak olarak tek sevdiği şey top :)

Akşam 9-9:30 gibi uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor gün içinde genelde 30-40 dk arası uyuyor benim kız ve gece sürekli koynumda emiyor yokluyor vs. Senin oğlanla benzer gibi.
Demekki bınlarım cinsi böyle dün gece doğru dürüst uyuldu sürekli ağlayarak uyandı şimdiye kadarki en zor geceydi sanırım. Sabah kalktı uykusuzluktan gözünü açamıyor ama uyumuyor. Saat 10:30 da uyudu, yanından ayrılmadımki doğru düzgün uyusun ama Yok adam kurtlu 11:00 de uyandı kızı da uyandırdı. Şimdi kızı yatırdım adam cin gibi oyun oynuyor. Neyse çoğumuzunki benzermiş içim rahatladı valla çok kafaya takmıştım.

Ya çok mantıklı şimdiye kadar yaptıklarımı hep attık gence kabak tatlısı gibi pişirip üstüne keçi boynuzu özü dökülebilir böylece hiç şeker kullanılmamış olur.

O kullandıkların kortizonlu corosatinin sarı olanını kullan egzama için. O kadar cilt doktoruna gittim hepsi kortizonlu ilaç verdi sadece 1 tanesi bu sarı corasatini verdi be çöl iyi geldi hem de kortizonsuz. Ve bir daha tekrarlamadı egzamam. Bu arada yüzde kuruluk benim kızda da var ben zeytinyağı sürüyorum bir de doktor la rosh un nemlendiricisini vermişti bi ara kızın cildi çok hassas diye ama kullanmamıştım şimdi aklıma geldikçe ondan da sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…