2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
aynı bnde hala atamadım üzerimden doğumda yaşadıklarımı. 8 cm açıklıpa rağmen sancım yoktu bi suni taktılar anında 2 dk 1 çok şiddetli sancı başladı nie yırtıldığım hala muamma dikiş atılma kısmı ayrı işkenceydi. tam mesai bitimine doğurdum 17.30 da ebeler gidiodu 17.25te doğurdum doğurttan ebeyle sonradan gelen farklı ebelerdi fln

sen baya stalkkuyormuşsun bizi ya heyyy diğer sessiz takipçiler sizde buyrunnn

Kızlar 2 gündür 2 disim ara ara çok zonkluyor 1-2 dk sonra geçiyor. Dişçiye gittim röntgen çekti çürük iltihap filan da yok. Dişlerinizi sıkıyorsunuz dedi ondan olabilir dedi. Benzer sıkıntı yaşayan oldumu acaba ne oldu ki

Hayat hastanesinde naciye değilde nigar i tanıyorum. O da sıcakkanlı bir kadın gürcüydü sanırım. Bizim musterimizdi subeye gelip gidiyordu. Ama dr olarak Nasil hic bilmiyorum

yesoka90 , Yenidunya3 arkadaşlar teşekkür ederim soffio bezi tavsiye ettiğiniz için. Bugün bayağı memnun kaldım dışarıdayken kaka yaptı kızım eve yakındık ama araba koltuğunda olduğu için ya taştıysa diye bayağı panik yaptım. Neyse ki korktuğum gibi olmadı gayet iyiydi. Kalıp olarak huggiese çok benziyor.
Benim anlamadığım sleepy bezi üreten firma yapıyor bu bezi de ama sleepy nin kalıbı bu kadar iyi değildi taşma yapmıştı hep.

Sağ ol canım. Yakında alışırlar inşallah

Medicabil oktay altun şiddetle tavsiye ederim. Sezeryanin 2. Günü ayaktaydım ne ağrı ne sancim oldu eli çok hafif ve çok iyi bir kadın doğumcu. Nette araştırabilirsin.
Maşallah canım. Ben de akşamına ayaktaydım çok şükür. Doktor tamamen şans işi onu gördüm. Daha önce prof.a gidiyordum, beni mahvetti. Doğumu genç bir doktorda yaptım, cerrahisi çok iyiymiş. Artık nereye gitse bu doktorun peşini bırakmam. Sen de bırakma :)

Ne güzel işte ben bir anormallik olduğunu düşünmüyorum olması gereken o bence maşallah annesi seni üzmüyor huylu bebe böyle bir şey olsa gerek
1 yaş civarı ebeveyn odadan çıkınca huzursuz olma ve yabancıları görünce tedirgin olma zihinsel gelişim açısından normal şeylerdir. Tabii her bebekte aynı ayda görülmez ve aynı ayda bitmez.

Evet. Dün otizm belirtilerini okudum, annenin arkasından ağlamamak da vardı. Ondan sordun sanırım. Diğer herşeyi gayet normal. Göz teması, sosyal ilişkiler vb...
Maşallah canım. Seninki güvenli bağlanmış demek ki :) Her bebek aynı aylarda ve aynı şiddette yaşamaz ayrılık kaygısını. Adı söylenince bakıyor di mi

1 yaş civarı ebeveyn odadan çıkınca huzursuz olma ve yabancıları görünce tedirgin olma zihinsel gelişim açısından normal şeylerdir. Tabii her bebekte aynı ayda görülmez ve aynı ayda bitmez.
Kızımı ilk aylardan beri ben alistirdim yalnız kalmaya. Ana kucağında bırakıp tuvalete gidiyordum, gelecem kızım deyip. Ve hemen gelip bak geldim işte aferin sana diyordum. Şimdi de her sabah altını temizledikten sonra mama sandalyesine oturtup tuvalete gidiyorum. Beni bekliyor. Odadan çıkıp başka yere gidiyorum, oyun oynuyor bazen arkamdan geliyor yada evi geziyor. Sizinkilerin ağladığını okuyunca şüphe ettim bir an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…