Tabi tabi. Mesela geçende anneme bırakıp çarşıya gittim. Belli bir süre sonra annee diye durup durup ağlamış yavrum. Yokluğumun farkında yani.Maşallah canım. Seninki güvenli bağlanmış demek ki :) Her bebek aynı aylarda ve aynı şiddette yaşamaz ayrılık kaygısını. Adı söylenince bakıyor di mi
Eki Görüntüle 2207781 Kızlar merhaba bu balık yağını aldım bebeğim 13 aylık ama içeriğinde 4-10 yaş grubu içindir yazıyor kullanabilir miyim?
yesoka90 , @Yenidunya3 arkadaşlar teşekkür ederim soffio bezi tavsiye ettiğiniz için. Bugün bayağı memnun kaldım dışarıdayken kaka yaptı kızım eve yakındık ama araba koltuğunda olduğu için ya taştıysa diye bayağı panik yaptım. Neyse ki korktuğum gibi olmadı gayet iyiydi. Kalıp olarak huggiese çok benziyor.
Benim anlamadığım sleepy bezi üreten firma yapıyor bu bezi de ama sleepy nin kalıbı bu kadar iyi değildi taşma yapmıştı hep.
Sevgi kelebekleri bunlar :)Aynisi bizde mevcut aşırı mutlu oluyor sonra onu da öpucuklere boguyoruz.
Benimki de giderken ağlamıyor canım , eve döndüğümde sevinçle üstüme atlıyor ama ayrılırken mızımıyor kesinlikleKızımı ilk aylardan beri ben alistirdim yalnız kalmaya. Ana kucağında bırakıp tuvalete gidiyordum, gelecem kızım deyip. Ve hemen gelip bak geldim işte aferin sana diyordum. Şimdi de her sabah altını temizledikten sonra mama sandalyesine oturtup tuvalete gidiyorum. Beni bekliyor. Odadan çıkıp başka yere gidiyorum, oyun oynuyor bazen arkamdan geliyor yada evi geziyor. Sizinkilerin ağladığını okuyunca şüphe ettim bir an :)
Maşallah canım. Ben de akşamına ayaktaydım çok şükür. Doktor tamamen şans işi onu gördüm. Daha önce prof.a gidiyordum, beni mahvetti. Doğumu genç bir doktorda yaptım, cerrahisi çok iyiymiş. Artık nereye gitse bu doktorun peşini bırakmam. Sen de bırakma :)
Evet. Dün otizm belirtilerini okudum, annenin arkasından ağlamamak da vardı. Ondan sordun sanırım. Diğer herşeyi gayet normal. Göz teması, sosyal ilişkiler vb...
iyi o halde tek değilim :)Benimki de giderken ağlamıyor canım , eve döndüğümde sevinçle üstüme atlıyor ama ayrılırken mızımıyor kesinlikle
Kızımı ilk aylardan beri ben alistirdim yalnız kalmaya. Ana kucağında bırakıp tuvalete gidiyordum, gelecem kızım deyip. Ve hemen gelip bak geldim işte aferin sana diyordum. Şimdi de her sabah altını temizledikten sonra mama sandalyesine oturtup tuvalete gidiyorum. Beni bekliyor. Odadan çıkıp başka yere gidiyorum, oyun oynuyor bazen arkamdan geliyor yada evi geziyor. Sizinkilerin ağladığını okuyunca şüphe ettim bir an :)
O da olabilir canım mantıklıSeninki 7/24 sadece seninle yaşadığı için iyice alismis bence senin onun bırakmayacağına güveniyor
Evet ihtiyacı olduğu zaman zamk gibi yapışıyor :) ayrılık kaygısı falan deyince benimki niye kaygısız demiştim ben de :)Aaa evet öyle bir video izlemistim bende bir pedogogtu sanırım. 5. Aydan itibaren kısa kısa kontrollü odada bırakmaya alıştırın ce eee yapın odadan çıkıp filan diye. Ben de yapıyordum. Benimkinin de bir derdi olmadıkça arkamdan ağlamaz, emeklerken yetişemediği için sinirlenir ağlar, emme ve uyku saatlerinde yanımdan ayrılmak istemez o zaman aglar. Normal bence :)
Sancın yokmuş mecbur kalmışlar vermeye benim sancım vardı herşry gayet yolunda ilerliyordu akışında akşam 7-8de doğacaktı erken doğsun diye müdahale ettiler resmen.. Doku yapın kötüymüş dediler bana yırtıklar için, tabi en önemli etken bastıra bastıra bebeğin çıkartılması oldu bendeaynı bnde hala atamadım üzerimden doğumda yaşadıklarımı. 8 cm açıklıpa rağmen sancım yoktu bi suni taktılar anında 2 dk 1 çok şiddetli sancı başladı nie yırtıldığım hala muamma dikiş atılma kısmı ayrı işkenceydi. tam mesai bitimine doğurdum 17.30 da ebeler gidiodu 17.25te doğurdum doğurttan ebeyle sonradan gelen farklı ebelerdi fln
bizimki normsl kaka gibi katıSizde kakalar hala civikmi? Bizimki baya katı yapıyor
bencr de bizim ki işe gidip uzun saatler gelmediğimiz için öyle olacak zannediyo. kıyamam kuzucuklara anne koynunda büyüyemiolarSeninki 7/24 sadece seninle yaşadığı için iyice alismis bence senin onun bırakmayacağına güveniyor
yaa hiç hatırlamak istrmiyorum inan ama aklımdan hiç çıkmıyo doğumdan sonrası felaketti bnm için yırtılma var die plrsantayı bastırarak çok aceleylr çıkarttılar dikmeye başlafılar ama o iğnenin her geçisi ölümdü resmenSancın yokmuş mecbur kalmışlar vermeye benim sancım vardı herşry gayet yolunda ilerliyordu akışında akşam 7-8de doğacaktı erken doğsun diye müdahale ettiler resmen.. Doku yapın kötüymüş dediler bana yırtıklar için, tabi en önemli etken bastıra bastıra bebeğin çıkartılması oldu bende
Offf... Allah onları bildiği gibi yapsın..Sancın yokmuş mecbur kalmışlar vermeye benim sancım vardı herşry gayet yolunda ilerliyordu akışında akşam 7-8de doğacaktı erken doğsun diye müdahale ettiler resmen.. Doku yapın kötüymüş dediler bana yırtıklar için, tabi en önemli etken bastıra bastıra bebeğin çıkartılması oldu bende
evet gerçekten çok teşekkürler bende bugün kullanmaya başladım inşallah memnun kalırım. doğduklarından bu yana sleepy kullanıyorduk ancak sleepy kendini çok bozdu kızımda remen yra büyüklüğünde pişik yaptı 1 büyük boy bezi çöpe attık ve kızımda yaralardan dolayı iz kaldı ayrıca taşma yapmaya başlamıştı. daha sonra primaya geçtik ancak primadada taşma yaşıyorduk. inşallah soffio iyi olur hem de hesaplı.yesoka90 , @Yenidunya3 arkadaşlar teşekkür ederim soffio bezi tavsiye ettiğiniz için. Bugün bayağı memnun kaldım dışarıdayken kaka yaptı kızım eve yakındık ama araba koltuğunda olduğu için ya taştıysa diye bayağı panik yaptım. Neyse ki korktuğum gibi olmadı gayet iyiydi. Kalıp olarak huggiese çok benziyor.
Benim anlamadığım sleepy bezi üreten firma yapıyor bu bezi de ama sleepy nin kalıbı bu kadar iyi değildi taşma yapmıştı hep.
benim kızda arkamdan ağlamıyor tek başına takılıyor oyun oynuyor. adını söyleyince canı isterse bakıyor istmezse bakmıyor. anne nerde diye sorunca da bakmıyor ama sabah uyandıktan sonra hızla emekleyerek yanıma geliyor. anneyi öp kızım diyorum öpüyor daha doğrusu ısırıyor :) ben gelişim geriliğinden korkuyorum onun için haftaya gelişimsel pediatriye götürmeyi düşünüyorum. bu anlatttıklarımdan sence gelişim geriliği olabilir mi?Yabancıları görünce tedirgin oluyor mu?
Evet canım bu tip şeyleri market tipi temizlik ürünleri çok negatif etkiliyor şükür ben kızlarda henüz yaşamadım benim de sağ elimde varBize bu belirtiler icin doktorumuz egzama dedi coresatin iki kez surdum azicik gecti suphelerim arasinda ıslak mendil ve sabun kullanmak vardi.Her öğün sonrası sabun kullanmaya devam edince tekrar çıkar gibi oldu sonduler.Bende de egzama ve alerji türevleri hep var market sampuanlari sac ve yuz yerimde,deterjanlar ise parmaklarimda kagit kesigi şeklinde egzamaya neden oluyor.
Yürü bre :) bende muhacirim ve aynen ev ekonomisine dikkat ederim :)))Ben de sıkı bir indirim avcısıyım çünkü macırım ve iktisat fakültesi mezunuyum :) çok araştırır alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?