2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Maşallah canım. Seninki güvenli bağlanmış demek ki :) Her bebek aynı aylarda ve aynı şiddette yaşamaz ayrılık kaygısını. Adı söylenince bakıyor di mi
Tabi tabi. Mesela geçende anneme bırakıp çarşıya gittim. Belli bir süre sonra annee diye durup durup ağlamış yavrum. Yokluğumun farkında yani.

Sizde kakalar hala civikmi? Bizimki baya katı yapıyor

Benimki de giderken ağlamıyor canım , eve döndüğümde sevinçle üstüme atlıyor ama ayrılırken mızımıyor kesinlikle

Aynen şans işi ve cesaret işi:) butun dr ları tek kalemde silebiliyorum ama kadın doğumcu baya zor degistitmistim ama herseyde bir hayır var derler çok doğru

Aaa evet öyle bir video izlemistim bende bir pedogogtu sanırım. 5. Aydan itibaren kısa kısa kontrollü odada bırakmaya alıştırın ce eee yapın odadan çıkıp filan diye. Ben de yapıyordum. Benimkinin de bir derdi olmadıkça arkamdan ağlamaz, emeklerken yetişemediği için sinirlenir ağlar, emme ve uyku saatlerinde yanımdan ayrılmak istemez o zaman aglar. Normal bence :)

Evet ihtiyacı olduğu zaman zamk gibi yapışıyor :) ayrılık kaygısı falan deyince benimki niye kaygısız demiştim ben de :)

Sancın yokmuş mecbur kalmışlar vermeye benim sancım vardı herşry gayet yolunda ilerliyordu akışında akşam 7-8de doğacaktı erken doğsun diye müdahale ettiler resmen.. Doku yapın kötüymüş dediler bana yırtıklar için, tabi en önemli etken bastıra bastıra bebeğin çıkartılması oldu bende

yaa hiç hatırlamak istrmiyorum inan ama aklımdan hiç çıkmıyo doğumdan sonrası felaketti bnm için yırtılma var die plrsantayı bastırarak çok aceleylr çıkarttılar dikmeye başlafılar ama o iğnenin her geçisi ölümdü resmen

Offf... Allah onları bildiği gibi yapsın..

evet gerçekten çok teşekkürler bende bugün kullanmaya başladım inşallah memnun kalırım. doğduklarından bu yana sleepy kullanıyorduk ancak sleepy kendini çok bozdu kızımda remen yra büyüklüğünde pişik yaptı 1 büyük boy bezi çöpe attık ve kızımda yaralardan dolayı iz kaldı ayrıca taşma yapmaya başlamıştı. daha sonra primaya geçtik ancak primadada taşma yaşıyorduk. inşallah soffio iyi olur hem de hesaplı.

Yabancıları görünce tedirgin oluyor mu?
benim kızda arkamdan ağlamıyor tek başına takılıyor oyun oynuyor. adını söyleyince canı isterse bakıyor istmezse bakmıyor. anne nerde diye sorunca da bakmıyor ama sabah uyandıktan sonra hızla emekleyerek yanıma geliyor. anneyi öp kızım diyorum öpüyor daha doğrusu ısırıyor :) ben gelişim geriliğinden korkuyorum onun için haftaya gelişimsel pediatriye götürmeyi düşünüyorum. bu anlatttıklarımdan sence gelişim geriliği olabilir mi?

Evet canım bu tip şeyleri market tipi temizlik ürünleri çok negatif etkiliyor şükür ben kızlarda henüz yaşamadım benim de sağ elimde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…