2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Senin kıza 41 kere maşallah diyelim canım Allah yüzüne gülmüş o melek bebek olmuş oğlan da inan ki normal, benim büyük kızım da ufaklıkta senin oğlandan aşağı kalır değiller büyük kızım hala gece defalarca uyanır. Huy işte bazı şeyler biz ne kadar kendimizi paralasakta değişmiyor. İnşaallah büyüdüklerinde sakin olurlar :)

Çok geçmiş olsun canım ben emzirme dönemi bitsin dişleri ciddi bakıma alıcam benzer birşey yaşamadım tekrarlamaz inşallah

Kotu olmuş gerçekten((

İnşaallah kullandıkça daha da memnun kalırsın insan içine bakınca kötü gibi geliyor ama ben hala çok memnunum huggies ten sonra kurtarıcı oldu :)

Evet. Dün otizm belirtilerini okudum, annenin arkasından ağlamamak da vardı. Ondan sordun sanırım. Diğer herşeyi gayet normal. Göz teması, sosyal ilişkiler vb...
Canım senin minnoş maşallah maşallah normal sağlıklı huylu sakin bir bebek sende mesela uyurken seni arıyor bırakmıyorsun filan ya doyuyordur sana :)

İnşaallah çok memnun kalırsın canım, aynen çok hesaplı ve temini çok kolay.

Evet yaaa çok vicdan yapıyorum bende istifa edesim geliyor bazen
Kızlar işiniz çok zor bugün 12 de o uyurken evden çıktım 6 yoktu evdeydim benim olmadığım bu yarım günde eşim bakıyor çocuklara baba ile olmasına rağmen ufaklık beni görünce resmen dünyası griden pembeye döndü yüzünde güller açtı bir dk kucağımdan inmek istemedi.. Haftada bir bazen iki haftada bir gidiyorum genelde iki haftada bir ona rağmen kız böyle sizin bebeler ve siz kim bilir ne özlüyorsunuz. Geç uyuyor diye filan hiç takmayın bol bol vakit geçirin çünkü en temel ihtiyacı sizsiniz. Onlar zaten sizin sevginize doydukça süreç akar gider Allahın izniyle.

O da olabilir canım mantıklı
Canım daha once de yazmıstım benım kızım da ben odadan cıkınca aglamıyor artık ama babası cıksın kıyamet kopuyor. Ben de senın gıbı odadan cıkınca agladı gı zamanlar hemen gelicem annecim 1 dakikaya geliyorum falan diyip gıttıgım odadan gelene kadar ses veriyordum gelınce de geldim ben bak falan diyordum. Bir ara uzuldum hatta niye ben gıdınce aglamıyor sen gıdınce aglıyor dedım esıme. Esim de senın en fazla 5 dk ya donecegını bılıyor ama ben ıse giderim uzun sure gelmem dıye aglıyor dedi. Mantıklı aslında.

Çok geçmiş olsun canım ben emzirme dönemi bitsin dişleri ciddi bakıma alıcam benzer birşey yaşamadım tekrarlamaz inşallah

Cok sagol canım Akşam daha fena oldu ağrı apar topar gittik disciyi asansörde yakaladık neyseki adam açtı muyaneyehaneyi. On dışımdeki dolgu ordaki sinirleri öldürmeye başlamış kanal tedavi yaptı hemen. Agrım kalmadı yapmasaydı bu gece yanmıştım(( bu arada öğlen iş yerime yakın başka bir dişçiye gitmiştim bir sey yok dedi bir gargara birde oral b nin dis fircasi reklamını yapti yolladı beni su dr ları anlamak zor . Nasıl anlamazsın yani sinir oluyorum boyle drlara

Aaaa çok geçmiş olsun iyi ki hallolmuş diş ağrısı hiçbir şeye benzemiyor. Doktorlar gerçekten nanay çok haklısın nasıl içleri rahat uyuyor bilmiyorum

Ben de bugun aldım 54 liraya verdiler bana uzerınde 45 yazmasına ragmen zamlandı bilmem ne bir suru alavere.. 10 ml vereceğim gunde
Eşim 40 tl ye almış. Olsun artık almışsın şifa olsun bebeklerimize inşallah. Hamilelik takvimi görüyorum ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah. Ben kızıma 4 kayıptan sonra aşılamayla kavuştum çok şükür. 4 gebeliğimde doğaldı ama nasip olmadı.

Üstüne benimki erken uyuyor birde(( genelde 8.30 tas çatlasa 9.30da uyur. Çocuğu anca 1.5-2 saat görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…