Demekki bınlarım cinsi böyle dün gece doğru dürüst uyuldu sürekli ağlayarak uyandı şimdiye kadarki en zor geceydi sanırım. Sabah kalktı uykusuzluktan gözünü açamıyor ama uyumuyor. Saat 10:30 da uyudu, yanından ayrılmadımki doğru düzgün uyusun ama Yok adam kurtlu 11:00 de uyandı kızı da uyandırdı. Şimdi kızı yatırdım adam cin gibi oyun oynuyor. Neyse çoğumuzunki benzermiş içim rahatladı valla çok kafaya takmıştım.
Senin kıza 41 kere maşallah diyelim canım Allah yüzüne gülmüş o melek bebek olmuş oğlan da inan ki normal, benim büyük kızım da ufaklıkta senin oğlandan aşağı kalır değiller büyük kızım hala gece defalarca uyanır. Huy işte bazı şeyler biz ne kadar kendimizi paralasakta değişmiyor. İnşaallah büyüdüklerinde sakin olurlar :)
Kızlar 2 gündür 2 disim ara ara çok zonkluyor 1-2 dk sonra geçiyor. Dişçiye gittim röntgen çekti çürük iltihap filan da yok. Dişlerinizi sıkıyorsunuz dedi ondan olabilir dedi. Benzer sıkıntı yaşayan oldumu acaba ne oldu ki
Sancın yokmuş mecbur kalmışlar vermeye benim sancım vardı herşry gayet yolunda ilerliyordu akışında akşam 7-8de doğacaktı erken doğsun diye müdahale ettiler resmen.. Doku yapın kötüymüş dediler bana yırtıklar için, tabi en önemli etken bastıra bastıra bebeğin çıkartılması oldu bende
yesoka90
, @Yenidunya3 arkadaşlar teşekkür ederim soffio bezi tavsiye ettiğiniz için. Bugün bayağı memnun kaldım dışarıdayken kaka yaptı kızım eve yakındık ama araba koltuğunda olduğu için ya taştıysa diye bayağı panik yaptım. Neyse ki korktuğum gibi olmadı gayet iyiydi. Kalıp olarak huggiese çok benziyor.
Benim anlamadığım sleepy bezi üreten firma yapıyor bu bezi de ama sleepy nin kalıbı bu kadar iyi değildi taşma yapmıştı hep.
Evet. Dün otizm belirtilerini okudum, annenin arkasından ağlamamak da vardı. Ondan sordun sanırım. Diğer herşeyi gayet normal. Göz teması, sosyal ilişkiler vb...
evet gerçekten çok teşekkürler bende bugün kullanmaya başladım inşallah memnun kalırım. doğduklarından bu yana sleepy kullanıyorduk ancak sleepy kendini çok bozdu kızımda remen yra büyüklüğünde pişik yaptı 1 büyük boy bezi çöpe attık ve kızımda yaralardan dolayı iz kaldı ayrıca taşma yapmaya başlamıştı. daha sonra primaya geçtik ancak primadada taşma yaşıyorduk. inşallah soffio iyi olur hem de hesaplı.
Kızlar işiniz çok zor bugün 12 de o uyurken evden çıktım 6 yoktu evdeydim benim olmadığım bu yarım günde eşim bakıyor çocuklara baba ile olmasına rağmen ufaklık beni görünce resmen dünyası griden pembeye döndü yüzünde güller açtı bir dk kucağımdan inmek istemedi.. Haftada bir bazen iki haftada bir gidiyorum genelde iki haftada bir ona rağmen kız böyle sizin bebeler ve siz kim bilir ne özlüyorsunuz. Geç uyuyor diye filan hiç takmayın bol bol vakit geçirin çünkü en temel ihtiyacı sizsiniz. Onlar zaten sizin sevginize doydukça süreç akar gider Allahın izniyle.
Canım daha once de yazmıstım benım kızım da ben odadan cıkınca aglamıyor artık ama babası cıksın kıyamet kopuyor. Ben de senın gıbı odadan cıkınca agladı gı zamanlar hemen gelicem annecim 1 dakikaya geliyorum falan diyip gıttıgım odadan gelene kadar ses veriyordum gelınce de geldim ben bak falan diyordum. Bir ara uzuldum hatta niye ben gıdınce aglamıyor sen gıdınce aglıyor dedım esıme. Esim de senın en fazla 5 dk ya donecegını bılıyor ama ben ıse giderim uzun sure gelmem dıye aglıyor dedi. Mantıklı aslında.
Cok sagol canım Akşam daha fena oldu ağrı apar topar gittik disciyi asansörde yakaladık neyseki adam açtı muyaneyehaneyi. On dışımdeki dolgu ordaki sinirleri öldürmeye başlamış kanal tedavi yaptı hemen. Agrım kalmadı yapmasaydı bu gece yanmıştım(( bu arada öğlen iş yerime yakın başka bir dişçiye gitmiştim bir sey yok dedi bir gargara birde oral b nin dis fircasi reklamını yapti yolladı beni su dr ları anlamak zor . Nasıl anlamazsın yani sinir oluyorum boyle drlara
Cok sagol canım Akşam daha fena oldu ağrı apar topar gittik disciyi asansörde yakaladık neyseki adam açtı muyaneyehaneyi. On dışımdeki dolgu ordaki sinirleri öldürmeye başlamış kanal tedavi yaptı hemen. Agrım kalmadı yapmasaydı bu gece yanmıştım(( bu arada öğlen iş yerime yakın başka bir dişçiye gitmiştim bir sey yok dedi bir gargara birde oral b nin dis fircasi reklamını yapti yolladı beni su dr ları anlamak zor . Nasıl anlamazsın yani sinir oluyorum boyle drlara
Eşim 40 tl ye almış. Olsun artık almışsın şifa olsun bebeklerimize inşallah. Hamilelik takvimi görüyorum ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah. Ben kızıma 4 kayıptan sonra aşılamayla kavuştum çok şükür. 4 gebeliğimde doğaldı ama nasip olmadı.
Kızlar işiniz çok zor bugün 12 de o uyurken evden çıktım 6 yoktu evdeydim benim olmadığım bu yarım günde eşim bakıyor çocuklara baba ile olmasına rağmen ufaklık beni görünce resmen dünyası griden pembeye döndü yüzünde güller açtı bir dk kucağımdan inmek istemedi.. Haftada bir bazen iki haftada bir gidiyorum genelde iki haftada bir ona rağmen kız böyle sizin bebeler ve siz kim bilir ne özlüyorsunuz. Geç uyuyor diye filan hiç takmayın bol bol vakit geçirin çünkü en temel ihtiyacı sizsiniz. Onlar zaten sizin sevginize doydukça süreç akar gider Allahın izniyle.