2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnşallah canım battan 3 gun sonra kan verdım degerım 267 cıkmıs bıraz canım sıkıldı. Tekrar kan versem 3 4 kez daha kan vermem gerekecek haftaya direk doktora gıdıp baktırmayo dusunuyorum ınsallah saglıklı gebelıktır

Sizde kakalar hala civikmi? Bizimki baya katı yapıyor
Cıvık diyemem ama bazen katı bazen de çok katı değil yediği şeylere göre değişiklik gösteriyor sanırım. Huggies stoklarım tükendiğinden beri piyasadaki bir çok bezi denedim ve çok yaptığında hele de hemen değiştiremediysem genellikle bacak ama bazen de sırt kısmından çıkıyordu.

1 yaş civarı ebeveyn odadan çıkınca huzursuz olma ve yabancıları görünce tedirgin olma zihinsel gelişim açısından normal şeylerdir. Tabii her bebekte aynı ayda görülmez ve aynı ayda bitmez.
Ben odadan çıkınca ağlaması veya peşimden gelmesi çok uzun zamandır var kızımda ben de neden bu kadar uzun sürdü acaba normal mi diye düşünüyordum.
Peki acaba bu durum ne zamana kadar sürüyor aşağı yukarı bir zaman dilimi var mı?

Kızlar oğlum çığlık çığlığa Uyandi normalde emer tekrar uyur ama bu akşam çok ağladı uyumak istemedi. Lavaboya girdim eşime bırakıp bir çıktım salonda oyun oynuyorlar sakinlesin diye götürmüş. Şimdi müzik eşliğinde zor uyuttum. Atak yarin başlıyor yazıyordu uygulamada bu ataksa yandık bu atak gümbür gümbür geliyor

Mantıklı bence de. Eşim gelince evde sürekli kalan 2. bir kişiyi bakalım nasıl karşılayacak benim kız :))

Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü ya. Neyse ki acın dinmiş.

Diş olamaz dimi?

Daha yeni tutunuyo için ferah olsun canım sağlıklı gebelik inşallah

büyük gece uyanıp napıyo peki bi arkadaşın oğlu 2.5 yaşında gece uyanıp şarkı fln söylüo kendi kendine dio

işte bu bebek erken uyumalı moduna giremiyoruz biz eve varmamız akşam 7 buçuk 1 saat yemek işi sürüo sonrada vakit geçirmeden uyumak ne bizim ne oğlanın hesabına geliyo.

Bu atak haftalarına nerden bakıyorsunuz brn şimdiye kadar hiç bakmadım anlamıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…