2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar tugceden haber var mı kızım iyice cıvıttı yemıyor hıc bır sey moralim yerlerde
İki gundür bizde ayniyiz.Es zamanli bir bozulma var.Dolunay mi var nedir kurda dönüştü yine.İki gun kuzu beş gun kurt oluyor adeta.O nedenle ben atak takvimi takip etmeyi biraktim.Hep buhranli çünkü.Az burun tıkanıklığı, biraz da alt cenede kabarmış azi dişi var.Yulaf seviyordu onu deneyecegim simdi.

Son düzenleme:
kızlar dün korkunç bir kaza geçirdik.oglumla dışarı çıktık. bebek arabasında karşıdan karşıya geçerken rampa vardı ne oldu anlayamadan arabanın dengesini kaybettim,tutayım dedim oğlumla birlikte düştük. arabanın içinde yüzüstü asfalta düştü ben de üzerine...trafik durdu gelip kaldırdılar. baktım burnu kanıyor yavrumun hemen ilerde hastane vardı. gittim ama sadece gözle muayene edip gönderdiler.kusarsa,bilinç kaybı olursa getir dediler.uyutmamak için çok uğraştık. bi kbb doktoru tanıdığınızı aradım. o da ün. hastanesine götürüp arka kısımda kanama var mı batırın dedi.acilde 1,5saat sonra kbb asistanı geldi.film çektiler 2 defa yine de becerememişler görüntü tam olmadı dediler çıldırdım. boşuna radrasyon aldı yawrum.bugun tekrar gideceğiz çünkü kanama bazen günler ya da haftalar sonra olabiliyormuş. burunda doku içindeki kanamayı vücut tolere edemediği için kıkırdağı curutuyormus.bu da burun deformesine sebep oluyormuş. nefes alırken hafif bir tisilti var.insallah hematom yoktur çünkü keserek cikariliyormus anestezi alacak eğer varsa.Allah'ım görünen, görünmeyen belalardan korusun evlatlarimzi

Kızlar tugceden haber var mı kızım iyice cıvıttı yemıyor hıc bır sey moralim yerlerde
Ekmek yiyor mu? Hafif kizartip eline versen elinden yemiyorsa yere birak belko oynarken alir yee.Yemeyen cocuk cok zor neler cektim ve çekiyorum.Yaraticiligimi gelistirdi sag olsun dun ne ogle ne aksam hiçbir şey yemedi yemek geldigi anda kavgaya basliyor tadina bakmadan inatlasirsam cok kotu oluyor sonu ilk baslara gore kabullendim.Survivor cocuklar olsa jenny48 'in kiz ,seninki ve benimki finalde oturan üçlü olur

Bızımkı de yulaf ununu tereyağında kavurup biraz sulandırınca yiyor bazen bir iki kasık ama yok Allah yok aglıcam sımdı o derece kotuyum

Cok iyi dedin valla survıvor olsa hem hıc yemeyip hem de bu kadar hareketli olması kesin fınal koltuğuna oturtur. Hayretler içinde kalıyorum her gun.Ekmek de yemıyor

aynen sleepy çok kalındı. Bende soffio kullanalı rahatladım. Çok nadir taşma oldu çünkü. Sleepy de habire üstte değiştirmek zorunda kalıyordum.

Ayy kızlar Tugce16 neden yazmıyor. Ulaşan falan yok mu hiç? keşke telefonunu alsaydık birimiz

Çok geçmiş olsun.Cocugu takip edin ihtimaller üzerine tedbirci yaklasim cok cok yorabilir yavruyu da.Gelmis gecmis olsun arkadasim.Radyasyon konusunda endise ize katılıyorum cekilenleri yorumlatabileceginiz baska bir doktora danisin derim.En basit aile hekiminiz varsa bir sıkıntı aksiyon ongorebilir.Bebek arabasi sepeti agir miydi veya kollarda dengesiz mi agirlik tasiyordunuz? Bir de ön tekerlerden biri kilitli kalmis dkalmis diğer tarafin dengesinj bozmus olabilir zemin bozulunca.Teker aralarina dolanan sac veya sokak kirlerini temizliyoruz zaman zaman çünkü araba yalpaliyor bende de dengesiz yuk varken.Mekanik olarak bir kontrol edin tekerleri yinede

Ah canım yerlere mı serpiştirmedim eline mi vermedim sıvı seylere elini soksun yalasın dıye medet umup butun evi yogurda mı bulamadım yok yemıyor yemıyor

Evet insanı düşünüp yeni şeyler bulmaya sevk ediyor zor yiyen bebeler yeni keşfim şu şekilde: vakumlu bir kaseye biraz su koyuyorum suyla oynarken güzelce yiyor biraz üstümüz ıslanıyor ama olsun işe yarıyor deneyebilirsiniz

Cok gecmıs olsun canım ınsallah bır sey yoktur korkma içini ferah tut kotuyu cagırma

İnanırmısın bunu denedim sadece 1 gun işe yaradı

Valla hergun onu cok merak ediyorum aklim yavrusunda o sebeple zaten kayitsiz kalamayip aktif olmaya başladım.İsmini bilsem hastaneyi aricam.

Ah canım yerlere mı serpiştirmedim eline mi vermedim sıvı seylere elini soksun yalasın dıye medet umup butun evi yogurda mı bulamadım yok yemıyor yemıyor

Ceviz ben de katıyorum ama digerlerını denemedim canım sabah ogunu olarak ne yıyor ne kadar yiyor mesela
Sabahlari yilmadan alternatif hep hazırlıyorum yemesede avakado peynir ceviz zeytin ezmesi ile karışım yapiyorum ertesi gun icine icine yumurta koyuyorum.yulafi sutle haşlayıp tereyağı ceviz tulum peyniri koyup pilav gibi olacak şekilde hazirliyorum biraz yiyor.bu ara sut ile ekmegi birlikte isitip ustune bal ceviz muz koyuyorum.bazende menemMe yediriyorum ama cooook zorlanıyorum agzini acabilecek duruma getirmek lokmalar arası sakin tutmak cok zor.Sanki benim icin yiyor havasında yemek yeme sakinliği içinde hic degil. Bir saat uğraşıyorum yediremedigim cogunluk.Genelde kahvaltilar karisim seklinde

Ben de bir suru cesıt sunuyorum birini yemezse diğerini yer diye en az 1 saat ugrasıyorum ama yemıyor yemıyor. Bazen yumurta sarısı yıyor ama cogunlukla onu da yemiyor meyve sebze agzına surmuyor bazen kofte yiyor bazen et ama azıcık yanı bir corba kasıgı kadar. Hıc bır corbayı içiremedşm. Zaten yemeyen cocuk oldugu için corba yerine daha katı püre yese daha iyi ama onu da sevmedi. Bilmyrm niye boyle. O kadar hareketli ki durmuyor. Sabahtan beri kitaplardan yol yapmış biraz ona kosup onu acıp dıdıklıyor bıraz buna kosup bunu acıp dıdıklıyor aradada sayfaları agzına sokup kemiriyor. Sabahın 8ınden beri mutfakta odada kitap okurken oyun oynarken video acıp acmayıp her sekılde denedim yok yok. Cok uzuluyorum cok

Üstüne benimki erken uyuyor birde(( genelde 8.30 tas çatlasa 9.30da uyur. Çocuğu anca 1.5-2 saat görüyorum
İnsanın böyle durumda keşke 10da uyusa diyesi geliyor, şayet imkanın varsa eve ev işleri için yarı zamanlı bir çalışan gelirse sende evdeki tüm bu Vakti yemek hazırlığı vs olmadan onunla geçirebilirsin belki?

Geç döllenmedir canım sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…