2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben de zaman zaman sanci oluyor son gunlerde Dr hep normal olduğunu söylüyor.

Canim inseallah hersey yolunda gider dua ediyorum hepimiz icin Rabbim saglik afiyet versin bisey olmaz inseallah sen kendini strese sokmamaya gayret et canim pozitif dusunelim hep..Gokleri yerleri sabit tutan Rabbim hepimizin bebeklerini sabit tutsun inseallah amin..

Günaydınnn.
Miğde bulantılarım inşallah gecer kısa zamanda.çok zorluyo beni ve hep ustten gaz çıkarma halindeyimm
Öğürme kusma yok ama sürekli miğde bulantım varrr
Benimde aynen oyle mide bulantisi var yemek gormek kokusunu duymak ve de dusunmek istemiyorum bu kadar erken baslayacagini dusunmezdim zor bi surec Allah yardim etsin..hicbirsey yemek istemiyorum ne yapmaliyim ki?

ayyy bendede eğilip kalkınca sol tarafımda batma sonra vajınaya doğru ınce sızı sancı vuruyor sendedemı oyle
Benimki de sol tarafta belimden gibi bir sanci ve yumurtalik agrisi. Sanirim rahim büyüyor. Suan portakal buyuklugundeymis. Hareketli annelerin rahmi daha fazla genisliyormus ve bebegin sagligi ve zeka gelisimi icin iyi birseymis. Bulantim tavan yapti biryandan.

Canım ben de aynı jeli kullanıyorum. Sende de arada kahve rengi tortu geliyor mu?
Dr bana jeli kullandiktan sonra 10 dk yat sonra yarim saat yürü mutlaka dedi. Yürüyünce birikme yapmıyor. Bazen unutup uyumadan once koyuyorum ozamanlarda bir kac gune siyahlasip dökülüyor. Normal dedi ona da Dr.

Dr bana jeli kullandiktan sonra 10 dk yat sonra yarim saat yürü mutlaka dedi. Yürüyünce birikme yapmıyor. Bazen unutup uyumadan once koyuyorum ozamanlarda bir kac gune siyahlasip dökülüyor. Normal dedi ona da Dr.
Yarım saat yürü demedi bana. Biraz yürü dedi. Ben de evde az dolanıyorum. Öyle yapayım o zaman. Sağ ol

kızlar aranızda progestan kullanan varmı ? varsa kac aya kadar kullanmanız gerektıiğini söyledi doktorunuz..
Canm ben kullanıyorum doktorum 5 li iğne vermişti onu 3 günde bir vuruldum bitirdim geri vermedi ama kapsülü 14. Haftaya kadr kullanacağız dedi.

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz ben bitik durumdayim iki gündür oglum fena huysuz simdi zor uyuttum hic oturamiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…