İnşaallah bir sefere mahsusturKızlar oğlum çığlık çığlığa Uyandi normalde emer tekrar uyur ama bu akşam çok ağladı uyumak istemedi. Lavaboya girdim eşime bırakıp bir çıktım salonda oyun oynuyorlar sakinlesin diye götürmüş. Şimdi müzik eşliğinde zor uyuttum. Atak yarin başlıyor yazıyordu uygulamada bu ataksa yandık bu atak gümbür gümbür geliyor
Amin canım inşaallah :) Gülce Meryem gece uyurken mırıl mırıl aynen kedi yavrusu gibiler :)küçük kedi yavrusu o benim:) rabbim hepimizin evladını bağışlasın.
Yok canım ya su istiyor ya sallanmak istiyor ya gazı oluyor dönüp duruyor belini karnını ovuyoruz ya da mutfağa gidip birşeyler tırtıklamak istiyorbüyük gece uyanıp napıyo peki bi arkadaşın oğlu 2.5 yaşında gece uyanıp şarkı fln söylüo kendi kendine dio
Canım şimdi hamilelik hormonlar değişiyor sende böyle ağlama isteği kızının normalde yaptığı şeyleri daha çok takma filan olabilir kendine bunu hep hatırlatKızlar tugceden haber var mı kızım iyice cıvıttı yemıyor hıc bır sey moralim yerlerde
Ya çok çok çok geçmiş olsun inşaallah bir sıkıntı çıkmaz, senin gördüğün başka bir anormali yoksa Allahın izniyle sıkıntı yoktur.kızlar dün korkunç bir kaza geçirdik.oglumla dışarı çıktık. bebek arabasında karşıdan karşıya geçerken rampa vardı ne oldu anlayamadan arabanın dengesini kaybettim,tutayım dedim oğlumla birlikte düştük. arabanın içinde yüzüstü asfalta düştü ben de üzerine...trafik durdu gelip kaldırdılar. baktım burnu kanıyor yavrumun hemen ilerde hastane vardı. gittim ama sadece gözle muayene edip gönderdiler.kusarsa,bilinç kaybı olursa getir dediler.uyutmamak için çok uğraştık. bi kbb doktoru tanıdığınızı aradım. o da ün. hastanesine götürüp arka kısımda kanama var mı batırın dedi.acilde 1,5saat sonra kbb asistanı geldi.film çektiler 2 defa yine de becerememişler görüntü tam olmadı dediler çıldırdım. boşuna radrasyon aldı yawrum.bugun tekrar gideceğiz çünkü kanama bazen günler ya da haftalar sonra olabiliyormuş. burunda doku içindeki kanamayı vücut tolere edemediği için kıkırdağı curutuyormus.bu da burun deformesine sebep oluyormuş. nefes alırken hafif bir tisilti var.insallah hematom yoktur çünkü keserek cikariliyormusanestezi alacak eğer varsa.Allah'ım görünen, görünmeyen belalardan korusun evlatlarimzi
Aynen canım ben özelden numaramı vermiştim keşke onunkini de alsaydım sürekli aklımda inşaallah hayırlı haberlerini alırızaynen sleepy çok kalındı. Bende soffio kullanalı rahatladım. Çok nadir taşma oldu çünkü. Sleepy de habire üstte değiştirmek zorunda kalıyordum.
Ayy kızlarTugce16 neden yazmıyor. Ulaşan falan yok mu hiç? keşke telefonunu alsaydık birimiz
O kadar iyi anlıyorum ki kahroluyordum,sinir krizleri ,ofkelenme, tükenmişlik, depresyon, mutsuzluk ne ararsan var cocuga da yansiyor bu durum maalesef.Video ile yedirdigim icin benimki videolari beğenmeyip yemiyor bir de bu var.Sevdigimi bulursan yerim durumu sanki.Video acmaz isek mama sandalyesi nde durmasi agzini acmasi imkansizBen de bir suru cesıt sunuyorum birini yemezse diğerini yer diye en az 1 saat ugrasıyorum ama yemıyor yemıyor. Bazen yumurta sarısı yıyor ama cogunlukla onu da yemiyor meyve sebze agzına surmuyor bazen kofte yiyor bazen et ama azıcık yanı bir corba kasıgı kadar. Hıc bır corbayı içiremedşm. Zaten yemeyen cocuk oldugu için corba yerine daha katı püre yese daha iyi ama onu da sevmedi. Bilmyrm niye boyle. O kadar hareketli ki durmuyor. Sabahtan beri kitaplardan yol yapmış biraz ona kosup onu acıp dıdıklıyor bıraz buna kosup bunu acıp dıdıklıyor aradada sayfaları agzına sokup kemiriyor. Sabahın 8ınden beri mutfakta odada kitap okurken oyun oynarken video acıp acmayıp her sekılde denedim yok yok. Cok uzuluyorum cok
Al benden de o kadarO kadar iyi anlıyorum ki kahroluyordum,sinir krizleri ,ofkelenme, tükenmişlik, depresyon, mutsuzluk ne ararsan var cocuga da yansiyor bu durum maalesef.Video ile yedirdigim icin benimki videolari beğenmeyip yemiyor bir de bu var.Sevdigimi bulursan yerim durumu sanki.Video acmaz isek mama sandalyesi nde durmasi agzini acmasi imkansiz( yanlışa yanlisla devam ediyorum.Keske yeterli ilgiyi duyabilseydi beslenmeye veya ben cook rahat jmursamaz olsaydim da ekran ile zaptetmeye calismasaydim.Ama yemiyor dunden beri tek öğün yedi bu kez cok emmek istiyor bende sut tulumbasi degilimki bastikca gelmiyor valla olan ne ise onu emiyor.
Canım cidden iyice takar oldum her seyi bu durumu kızımın yememesını. Yemesi bir duzelse her sey cok daha iyi olacakGeç döllenmedir canım sorun yoktur
arkadaşım oğlunu aç bırakt. çocuk 1 gün boyunca hçbirşey yemedi. hr öğünde teklif etti yemeyince emzirmedide. çocuk 1 günün sonunda acıkınca yemeğe başladı ve aç kalmanın ne demek olduğunu öğrendi bir daha da yememezlik yapmadı.O kadar iyi anlıyorum ki kahroluyordum,sinir krizleri ,ofkelenme, tükenmişlik, depresyon, mutsuzluk ne ararsan var cocuga da yansiyor bu durum maalesef.Video ile yedirdigim icin benimki videolari beğenmeyip yemiyor bir de bu var.Sevdigimi bulursan yerim durumu sanki.Video acmaz isek mama sandalyesi nde durmasi agzini acmasi imkansiz( yanlışa yanlisla devam ediyorum.Keske yeterli ilgiyi duyabilseydi beslenmeye veya ben cook rahat jmursamaz olsaydim da ekran ile zaptetmeye calismasaydim.Ama yemiyor dunden beri tek öğün yedi bu kez cok emmek istiyor bende sut tulumbasi degilimki bastikca gelmiyor valla olan ne ise onu emiyor.
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah beterinden korusun. İnşallah birşeyi yoktur yavrunun aklına kötü senaryolar getirme, daha çok düşüp kalkacaklar.kızlar dün korkunç bir kaza geçirdik.oglumla dışarı çıktık. bebek arabasında karşıdan karşıya geçerken rampa vardı ne oldu anlayamadan arabanın dengesini kaybettim,tutayım dedim oğlumla birlikte düştük. arabanın içinde yüzüstü asfalta düştü ben de üzerine...trafik durdu gelip kaldırdılar. baktım burnu kanıyor yavrumun hemen ilerde hastane vardı. gittim ama sadece gözle muayene edip gönderdiler.kusarsa,bilinç kaybı olursa getir dediler.uyutmamak için çok uğraştık. bi kbb doktoru tanıdığınızı aradım. o da ün. hastanesine götürüp arka kısımda kanama var mı batırın dedi.acilde 1,5saat sonra kbb asistanı geldi.film çektiler 2 defa yine de becerememişler görüntü tam olmadı dediler çıldırdım. boşuna radrasyon aldı yawrum.bugun tekrar gideceğiz çünkü kanama bazen günler ya da haftalar sonra olabiliyormuş. burunda doku içindeki kanamayı vücut tolere edemediği için kıkırdağı curutuyormus.bu da burun deformesine sebep oluyormuş. nefes alırken hafif bir tisilti var.insallah hematom yoktur çünkü keserek cikariliyormusanestezi alacak eğer varsa.Allah'ım görünen, görünmeyen belalardan korusun evlatlarimzi
Yiyen yiyor valla her daim . hic ozenmeyen ne bulsa agzina tikanlar var onlarinkinin cani sikilmiyor bizimkiler böyle.Yok karar verdim elimde kamera bebeyi full Instagram a koycam kamera elindeki annelerin bebekleri löp löp götürüyor.Keramet Instagram'da galiba:)) Fenomen olmak icin bile yer benim kız:) Eline verdigimiz şeyleri bile yemiyor hele meyveyse tutmuyor korkuyor gibi garip bir tedbircilik var.arkadaşım oğlunu aç bırakt. çocuk 1 gün boyunca hçbirşey yemedi. hr öğünde teklif etti yemeyince emzirmedide. çocuk 1 günün sonunda acıkınca yemeğe başladı ve aç kalmanın ne demek olduğunu öğrendi bir daha da yememezlik yapmadı.
bende pek kasmıyorum yemezlerse yemesinler acıkınca illa yerler mantığındayım ki bu sabah birden değişip hapur hupur yediler. dönem dönem değişiyor. pırasalı omlet yaptım 1 lokma dahi kalmadı. 1 haftadır peynir yemeyi reddediyorlardı bu sabh 2 si de yedi. yine 1 haftadır sadece zrytin yiyorlardı bu sabaha 2 si de yemedi. dediğim gibi dönem dönem değişiyor. sıkılıyırlar sürekli aynı şeyi yemekten.
KeseK telefonu olsaydı ya. Napacaz böyle haber alamadan... Naptilar acaba nasıl oldu oğlu .....aynen sleepy çok kalındı. Bende soffio kullanalı rahatladım. Çok nadir taşma oldu çünkü. Sleepy de habire üstte değiştirmek zorunda kalıyordum.
Ayy kızlarTugce16 neden yazmıyor. Ulaşan falan yok mu hiç? keşke telefonunu alsaydık birimiz
Gülce ne güzel isim ya ismiyle büyüsün inşallah :) benim içimde İpek ismi ukde kaldı. Eşim istemedi diye koymamıştım. Hayırlısı :)Amin canım inşaallah :) Gülce Meryem gece uyurken mırıl mırıl aynen kedi yavrusu gibiler :)
Numaranı mi verdin? Ne iyisin.. üniv.de mı yatıyordu? Acaba arayıp oğlunun durumunu tarif edip sorsak tanırlar mi? Belki bilgi verirler?Aynen canım ben özelden numaramı vermiştim keşke onunkini de alsaydım sürekli aklımda inşaallah hayırlı haberlerini alırız
Aynı fıkırdeyız ne bulsa agzına tıkanlardan olamadım burada hepimiz cok ozenlı beslemeye calısıyoruz saglık için. Ama cevremde oyle cocuklar var ki hapur hupur ne bulsalar yiyorlar. Hatta bana da ona ozel hazırlıyorsun ondan yemıyor dıyorlar. Bizim yemeklerden de yemiyor diyorum alıstırmadın dıyorlar. Kızım 4 aylıkken bir doktora goturmustum beslenme alanında baya ıyıymıs hatta. O ek gıda 4.ayda baslanır yoksa 6 aylık oldugunda alıstırman zor olur. 4.ayda baslayacaksın ki 6.ya kadar alıssın demıstı. Dınlesemıydım acaba. Bılemıyorum.Instagramda bir anne var kızına 4.ayda baslattı Masallah bebek bir toparladı bir de iştahlı ki akıllara zarar. Bızımkıne kasıgı uzatıyorum ucuna bakıyor gozlerini sasırtıp dudağının ucuyla bazen dokunuyor bazen dokunmuyorYiyen yiyor valla her daim . hic ozenmeyen ne bulsa agzina tikanlar var onlarinkinin cani sikilmiyor bizimkiler böyle.Yok karar verdim elimde kamera bebeyi full Instagram a koycam kamera elindeki annelerin bebekleri löp löp götürüyor.Keramet Instagram'da galiba:)) Fenomen olmak icin bile yer benim kız:) Eline verdigimiz şeyleri bile yemiyor hele meyveyse tutmuyor korkuyor gibi garip bir tedbircilik var.
çok geçmiş olsunnkızlar dün korkunç bir kaza geçirdik.oglumla dışarı çıktık. bebek arabasında karşıdan karşıya geçerken rampa vardı ne oldu anlayamadan arabanın dengesini kaybettim,tutayım dedim oğlumla birlikte düştük. arabanın içinde yüzüstü asfalta düştü ben de üzerine...trafik durdu gelip kaldırdılar. baktım burnu kanıyor yavrumun hemen ilerde hastane vardı. gittim ama sadece gözle muayene edip gönderdiler.kusarsa,bilinç kaybı olursa getir dediler.uyutmamak için çok uğraştık. bi kbb doktoru tanıdığınızı aradım. o da ün. hastanesine götürüp arka kısımda kanama var mı batırın dedi.acilde 1,5saat sonra kbb asistanı geldi.film çektiler 2 defa yine de becerememişler görüntü tam olmadı dediler çıldırdım. boşuna radrasyon aldı yawrum.bugun tekrar gideceğiz çünkü kanama bazen günler ya da haftalar sonra olabiliyormuş. burunda doku içindeki kanamayı vücut tolere edemediği için kıkırdağı curutuyormus.bu da burun deformesine sebep oluyormuş. nefes alırken hafif bir tisilti var.insallah hematom yoktur çünkü keserek cikariliyormusanestezi alacak eğer varsa.Allah'ım görünen, görünmeyen belalardan korusun evlatlarimzi
İpek ismini ben de severim cok naif gelir banaGülce ne güzel isim ya ismiyle büyüsün inşallah :) benim içimde İpek ismi ukde kaldı. Eşim istemedi diye koymamıştım. Hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?