2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnşaallah bir sefere mahsustur

büyük gece uyanıp napıyo peki bi arkadaşın oğlu 2.5 yaşında gece uyanıp şarkı fln söylüo kendi kendine dio
Yok canım ya su istiyor ya sallanmak istiyor ya gazı oluyor dönüp duruyor belini karnını ovuyoruz ya da mutfağa gidip birşeyler tırtıklamak istiyor

Ya çok çok çok geçmiş olsun inşaallah bir sıkıntı çıkmaz, senin gördüğün başka bir anormali yoksa Allahın izniyle sıkıntı yoktur.

Aynen canım ben özelden numaramı vermiştim keşke onunkini de alsaydım sürekli aklımda inşaallah hayırlı haberlerini alırız

O kadar iyi anlıyorum ki kahroluyordum,sinir krizleri ,ofkelenme, tükenmişlik, depresyon, mutsuzluk ne ararsan var cocuga da yansiyor bu durum maalesef.Video ile yedirdigim icin benimki videolari beğenmeyip yemiyor bir de bu var.Sevdigimi bulursan yerim durumu sanki.Video acmaz isek mama sandalyesi nde durmasi agzini acmasi imkansiz( yanlışa yanlisla devam ediyorum.Keske yeterli ilgiyi duyabilseydi beslenmeye veya ben cook rahat jmursamaz olsaydim da ekran ile zaptetmeye calismasaydim.Ama yemiyor dunden beri tek öğün yedi bu kez cok emmek istiyor bende sut tulumbasi degilimki bastikca gelmiyor valla olan ne ise onu emiyor.

Al benden de o kadar

arkadaşım oğlunu aç bırakt. çocuk 1 gün boyunca hçbirşey yemedi. hr öğünde teklif etti yemeyince emzirmedide. çocuk 1 günün sonunda acıkınca yemeğe başladı ve aç kalmanın ne demek olduğunu öğrendi bir daha da yememezlik yapmadı.
bende pek kasmıyorum yemezlerse yemesinler acıkınca illa yerler mantığındayım ki bu sabah birden değişip hapur hupur yediler. dönem dönem değişiyor. pırasalı omlet yaptım 1 lokma dahi kalmadı. 1 haftadır peynir yemeyi reddediyorlardı bu sabh 2 si de yedi. yine 1 haftadır sadece zrytin yiyorlardı bu sabaha 2 si de yemedi. dediğim gibi dönem dönem değişiyor. sıkılıyırlar sürekli aynı şeyi yemekten.

Merhabalar herkese. Tugce16 yı inşallah üzmemişimdir. Niyetim kesinlikle üzmek veya rencide etmek değildi. Benim kızım da yemek konusunda çok problemli olduğu için elimden geldiğince yardımcı olmak istedim, benim yüzümden yazmama ihtimali beni çok üzüyor. Haber alan olduğunda paylaşırsa çok sevinirim.

Yemek yediremeyen anneler yalnız değilsiniz. Ben sırf iki lokma fazla yesin diye ücretsiz izinde olmama rağmen yatılı bakıcı tuttum, yemeyen bebek yemiyor maalesef.

Ankara’da oturuyorum ve güven hastanesine götürüyorum kızımı. Dr iki yaşına kadarki boyu ve kilosu, ileride sahip olacağı boyu ve kilosu için bir anlam ifade etmez, rakamlara takılmayın önemli olan sağlıklı olması diyerek beni teselli ediyor, belki sizi de teselli eder.

Tahin pekmez ile ekmek yedirmeyi deneyebilirsiniz. Biz çok verince cildinde kızarıklık yaptı o yüzden vermiyorum şimdi.

Bir de Trabzon hurması ve yoğurdu blender ile karıştırıp yedirmeyi değerlendirin.

Herkese kolaylıklar diliyorum

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah beterinden korusun. İnşallah birşeyi yoktur yavrunun aklına kötü senaryolar getirme, daha çok düşüp kalkacaklar.

Tugceyı ben de cok merak edıyorum hem oglunun durumunu hem de doktorlar bu konuda nelerden suphelendı neler yaptılar iştahı duzeldimi. İnşallah tekrar yazar. Kızım yemegi her reddettıgınde daha da korkuyorum artık tugceden sonra

Yiyen yiyor valla her daim . hic ozenmeyen ne bulsa agzina tikanlar var onlarinkinin cani sikilmiyor bizimkiler böyle.Yok karar verdim elimde kamera bebeyi full Instagram a koycam kamera elindeki annelerin bebekleri löp löp götürüyor.Keramet Instagram'da galiba:)) Fenomen olmak icin bile yer benim kız:) Eline verdigimiz şeyleri bile yemiyor hele meyveyse tutmuyor korkuyor gibi garip bir tedbircilik var.

KeseK telefonu olsaydı ya. Napacaz böyle haber alamadan... Naptilar acaba nasıl oldu oğlu ..... Tugce16 canım neredesin lütfen yaz çok merak ediyoruz seni

Aynı fıkırdeyız ne bulsa agzına tıkanlardan olamadım burada hepimiz cok ozenlı beslemeye calısıyoruz saglık için. Ama cevremde oyle cocuklar var ki hapur hupur ne bulsalar yiyorlar. Hatta bana da ona ozel hazırlıyorsun ondan yemıyor dıyorlar. Bizim yemeklerden de yemiyor diyorum alıstırmadın dıyorlar. Kızım 4 aylıkken bir doktora goturmustum beslenme alanında baya ıyıymıs hatta. O ek gıda 4.ayda baslanır yoksa 6 aylık oldugunda alıstırman zor olur. 4.ayda baslayacaksın ki 6.ya kadar alıssın demıstı. Dınlesemıydım acaba. Bılemıyorum.Instagramda bir anne var kızına 4.ayda baslattı Masallah bebek bir toparladı bir de iştahlı ki akıllara zarar. Bızımkıne kasıgı uzatıyorum ucuna bakıyor gozlerini sasırtıp dudağının ucuyla bazen dokunuyor bazen dokunmuyor bir de tatlı komik oluyor ki sorma gülsem mi ağlasam mı.Tatlıdan nefret ediyor inanamıyorum parkta yasıtlarının ailelerine soruyorum butun bebekler tatlıya bayılıyor. Sekerli yogurt yediren var ki sekerli yogurt yıyecegıne yememesını tercih ederim. Velhasıl kelam yemedi mi yemiyor

çok geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…