2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Boyu kilosu iyi diye düşünüyorum bu kadar az yemeye. İlk 6 ay yeterli kilo almayınca onu telafi edemiyorlar ben bunu anladım. Oğlum ilk 6 ay idrar yolu enf. Geçirdi, sünnet oldu, alerji oldu emmedi. Bunlar hep kötü etkiledi kilo alamadı. Şimdi de telafi edemiyor zaten hareketli. İlerde düzelir inş. En çok yediği günü sayayım mı :)) sabah bir dilim ekmek içi tarhana çorbası 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü 1 yemek kaşığı lor. Uyumadan önce yarım kase yoğurt muz ve 1 tatlı kaşığı ceviz. Kalkınca 1 kase mercimek içine 1 ekmek içi koyuyorum. 3 saat sonra 10 cicibebeyi ıhlamurla ıslatıp yediriyorum. Akşam 5 hamsi ve biraz ekmek ve çorba. Yatmadan 1 kase muhallebi. Ve günde 4-5 kere de emiyor. Buna rağmen 1 yaşında 9 kilo bile yoktu.

Maşallah ,masallah aylardir bu miktarlari görmüş degiliz asla bu kadar yemiyor kilo alımı ayda 300 gram max ama kilosu daha fazla ilginçtir ki.bizde biberon mamasi,kasik mamasi gece beslenmesi va hic yok.Gece beslenen cocugun sabaha istekli bir sekilde kahvalti yapabilecegini düşünmüyorum.Basucunuzda duran bir pasta dusunun gece uyanip uc bes dilim yiyorsunuz sabah gune basladiginizda istekli kahvalti yapar miydiniz?

Ayda 300 gr çok iyi maşallah 2 ayda 200 gr almıştı en son. Gece kalkıp emiyor gece emmeyi bıraktırmak lazım uykuları da daha kaliteli olur o zaman ama nasıl olacak bilmiyorum geceleri ağlayınca cinnet geçiriyorum nasıl dayanıcaz birkaç hafta sıksak dişimizi alışır aslında

Emmeyi kesebilcek güç ve isteğim yok zaten daha cok kucuk kesmek istemiyorum.gittigi yere kadar dayancaz.

Maşallah diyelim darısı basımıza

Çok geçmiş olsun canim(( umarım biseyi yoktur

Bizimde kılo alımı son aylarda durdu ne yazık ki saglık olsun da napalım ama biraz yese de İcim rahat etse

Ay emzirmez miyim kesemem dememdeki gaye oydu.Gece sayisiz kez kalkıyor uykular cok kötü
Aynen bizim de.. önceden 1 kez kalkıyordu şimdi çok arttı. Arkadaşım geceleri memeden kesince rahatlamıştı darısı başımıza o mecbur kaldı hamile kalınca. Öyle birşey olmasında ben tüm gece emzirmeye razıyım şuanda o ayrı konu Allah isteyenlere nasip etsin inşallah.

Yasi doldu bundan sonra ayda 200 gram alsalar ikinci yasi 2,5 kilo almis olarak karsilarlar gayet iyi rakam almazsa da yapacak birsey yok.bir ay almaz diger ay alir dengelerler muhtemelen. Bundan sonra sosyal ve beseri bir varlik olmalari yönünde gelişimsel etkinliklere daha oncelik verecegim belki beslenme odakliliktan uzaklasmak uzun vadede baskisiz beslenmeyi de beraberinde getirir.Bir tasla iki kuş Yazin kizim ilk pütürlü gidasini tatilde iken yedi ilk ve son kesintisiz uykusunu otelde uyudu cok ilginc bir deneyimdi.Diger günler yine eskisi gibiydi ama puturlu ve taneli yemede asama kaydetti tatil ortami herkesjn yemek yedigi yerde bulunmak.(Sanki hic restaurant gormemis gibi)

Zaten eşim akşam yemek yemiyor benim yemeğimi annem yapıyor. Oğlumun akşam yemeğini de biz gelene kadar annem yediriyor bende yerken oda bir iki şey tirtikliyor yanımda. Pek bir iş yapmıyorum açıkçası temizliğe kadın geliyor o ne yaparsa o onun haricinde pek birşey yapamıyorum maalesef

Uykuya geç yatması ile sizinle olan iletişimi arasında bir analiz yapin yaşı itibariyle bedensel gelişime paralek ruhsal gelişimde artik cok ccook onemli hatta bana gore birincil oncelik bundan sonra.iki saat gec yattiginda ertesi gunde ona göre kalkmaya baslayacaktir.yapacaginjz analizi durumun kazanclari,eksileri , tehditleri ve firsatlari olarak dört aşama da olcumlerseniz sizi dogruya goturecektir.Akil vermek gibi olmasin lütfen yanlis anlamayın

Kızlar bır gunu nasıl gecırıyorsunuz bebişlerle neler yapıyorsunuz.Malum havalar sogudu parka goturmuyorum artık havalar iyiyken ne guzeldi parkta kumla falan oynuyordu hem enerjisini atıyordu hem de sosyallesıyordu

İsteseydim İpek olurdu ama eşim de sevsin istedim. Kızım doğdu ismi yoktu, aradan 1 ay geçti galiba düşün düşün yok. En son bir gece ansızın aklıma geldi Sena ismi:) eşim de sevince öyle oldu. Neyse belki 2. ye olur:)) evet @dimetilketon tadını çıkarsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…