Boyu kilosu iyi diye düşünüyorum bu kadar az yemeye. İlk 6 ay yeterli kilo almayınca onu telafi edemiyorlar ben bunu anladım. Oğlum ilk 6 ay idrar yolu enf. Geçirdi, sünnet oldu, alerji oldu emmedi. Bunlar hep kötü etkiledi kilo alamadı. Şimdi de telafi edemiyor zaten hareketli. İlerde düzelir inş. En çok yediği günü sayayım mı :)) sabah bir dilim ekmek içi tarhana çorbası 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü 1 yemek kaşığı lor. Uyumadan önce yarım kase yoğurt muz ve 1 tatlı kaşığı ceviz. Kalkınca 1 kase mercimek içine 1 ekmek içi koyuyorum. 3 saat sonra 10 cicibebeyi ıhlamurla ıslatıp yediriyorum. Akşam 5 hamsi ve biraz ekmek ve çorba. Yatmadan 1 kase muhallebi. Ve günde 4-5 kere de emiyor. Buna rağmen 1 yaşında 9 kilo bile yoktu.1 yaşında tartılmıstı 9200 9300 dü boy 78 cm.Bir kac gundur gece de sut içmek istemiyor bir ya da iki kez besleniyor. Normalde ıkı saatte bır vermesem bıle uyanırdı. En cok yedıgi gun sabah 1 yumurta 100 cc Sut. Oglen 2 kofte 1 kasık pilav 100 cc Sut aksam 2 kofte 1 kasık pilav 100 cc Sut gece yatarken 100 cc Sut. En fazla bu yani. Bir de geceleri 4 kez besleniyordu kendısı 2 ya da 1 e dusurdu biberonu versem de almıyor
Maşallah ,masallah aylardir bu miktarlari görmüş degiliz asla bu kadar yemiyor kilo alımı ayda 300 gram max ama kilosu daha fazla ilginçtir ki.bizde biberon mamasi,kasik mamasi gece beslenmesi va hic yok.Gece beslenen cocugun sabaha istekli bir sekilde kahvalti yapabilecegini düşünmüyorum.Basucunuzda duran bir pasta dusunun gece uyanip uc bes dilim yiyorsunuz sabah gune basladiginizda istekli kahvalti yapar miydiniz?Sabahtan beri 90 cc süt mükilosu nasıl? Valla oğlum sabah 8 de emdi 10 buçukta annemin yaptığı tarhana içine bi yemek kaşığı lor bi yumurta sarısı koydum onu yedi 1 de yarım kase yoğurt az önce 1 muz yedi ve uyudu. Kalkınca bamya yemeği yedircem 3 saat sonra sonra ıhlamurla bisküvi yatmadan da muhallebi. İstedği zaman da emecek. Her gün en az bu kadar yediriyorum yine de kilo almıyor acaba bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım. Çok kaka yapıyır günde en az 2-3 kere. Yediğini çıkarıyor diye mi almıyor bilmiyorum artık bu olaya çok taktım Allah’a şükür sağlığı yerinde tabi takmamam lazım ama..
Ayda 300 gr çok iyi maşallah 2 ayda 200 gr almıştı en son. Gece kalkıp emiyor gece emmeyi bıraktırmak lazım uykuları da daha kaliteli olur o zaman ama nasıl olacak bilmiyorum geceleri ağlayınca cinnet geçiriyorum nasıl dayanıcaz birkaç hafta sıksak dişimizi alışır aslındaMaşallah ,masallah aylardir bu miktarlari görmüş degiliz asla bu kadar yemiyor kilo alımı ayda 300 gram max ama kilosu daha fazla ilginçtir ki.bizde biberon mamasi,kasik mamasi gece beslenmesi va hic yok.Gece beslenen cocugun sabaha istekli bir sekilde kahvalti yapabilecegini düşünmüyorum.Basucunuzda duran bir pasta dusunun gece uyanip uc bes dilim yiyorsunuz sabah gune basladiginizda istekli kahvalti yapar miydiniz?
Emmeyi kesebilcek güç ve isteğim yok zaten daha cok kucuk kesmek istemiyorum.gittigi yere kadar dayancaz.Ayda 300 gr çok iyi maşallah 2 ayda 200 gr almıştı en son. Gece kalkıp emiyor gece emmeyi bıraktırmak lazım uykuları da daha kaliteli olur o zaman ama nasıl olacak bilmiyorum geceleri ağlayınca cinnet geçiriyorum nasıl dayanıcaz birkaç hafta sıksak dişimizi alışır aslında
Yok emsin 2 yaşına kadar da gece emmeyi kesmek lazım sen emzirmiyorsun galiba geceleri uyanmıyor muEmmeyi kesebilcek güç ve isteğim yok zaten daha cok kucuk kesmek istemiyorum.gittigi yere kadar dayancaz.
Kizİm da göstermiyor. Gülerken veya hoplatirken alttan bakmaya çalışıyorum:)
Bu atak haftalarına nerden bakıyorsunuz brn şimdiye kadar hiç bakmadım anlamıyorumda
Maşallah diyelim darısı basımızaBoyu kilosu iyi diye düşünüyorum bu kadar az yemeye. İlk 6 ay yeterli kilo almayınca onu telafi edemiyorlar ben bunu anladım. Oğlum ilk 6 ay idrar yolu enf. Geçirdi, sünnet oldu, alerji oldu emmedi. Bunlar hep kötü etkiledi kilo alamadı. Şimdi de telafi edemiyor zaten hareketli. İlerde düzelir inş. En çok yediği günü sayayım mı :)) sabah bir dilim ekmek içi tarhana çorbası 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü 1 yemek kaşığı lor. Uyumadan önce yarım kase yoğurt muz ve 1 tatlı kaşığı ceviz. Kalkınca 1 kase mercimek içine 1 ekmek içi koyuyorum. 3 saat sonra 10 cicibebeyi ıhlamurla ıslatıp yediriyorum. Akşam 5 hamsi ve biraz ekmek ve çorba. Yatmadan 1 kase muhallebi. Ve günde 4-5 kere de emiyor. Buna rağmen 1 yaşında 9 kilo bile yoktu.
Ay emzirmez miyim kesemem dememdeki gaye oydu.Gece sayisiz kez kalkıyor uykular cok kötüYok emsin 2 yaşına kadar da gece emmeyi kesmek lazım sen emzirmiyorsun galiba geceleri uyanmıyor mu
kızlar dün korkunç bir kaza geçirdik.oglumla dışarı çıktık. bebek arabasında karşıdan karşıya geçerken rampa vardı ne oldu anlayamadan arabanın dengesini kaybettim,tutayım dedim oğlumla birlikte düştük. arabanın içinde yüzüstü asfalta düştü ben de üzerine...trafik durdu gelip kaldırdılar. baktım burnu kanıyor yavrumun hemen ilerde hastane vardı. gittim ama sadece gözle muayene edip gönderdiler.kusarsa,bilinç kaybı olursa getir dediler.uyutmamak için çok uğraştık. bi kbb doktoru tanıdığınızı aradım. o da ün. hastanesine götürüp arka kısımda kanama var mı batırın dedi.acilde 1,5saat sonra kbb asistanı geldi.film çektiler 2 defa yine de becerememişler görüntü tam olmadı dediler çıldırdım. boşuna radrasyon aldı yawrum.bugun tekrar gideceğiz çünkü kanama bazen günler ya da haftalar sonra olabiliyormuş. burunda doku içindeki kanamayı vücut tolere edemediği için kıkırdağı curutuyormus.bu da burun deformesine sebep oluyormuş. nefes alırken hafif bir tisilti var.insallah hematom yoktur çünkü keserek cikariliyormusanestezi alacak eğer varsa.Allah'ım görünen, görünmeyen belalardan korusun evlatlarimzi
Bizimde kılo alımı son aylarda durdu ne yazık ki saglık olsun da napalım ama biraz yese de İcim rahat etseAyda 300 gr çok iyi maşallah 2 ayda 200 gr almıştı en son. Gece kalkıp emiyor gece emmeyi bıraktırmak lazım uykuları da daha kaliteli olur o zaman ama nasıl olacak bilmiyorum geceleri ağlayınca cinnet geçiriyorum nasıl dayanıcaz birkaç hafta sıksak dişimizi alışır aslında
Aynen bizim de.. önceden 1 kez kalkıyordu şimdi çok arttı. Arkadaşım geceleri memeden kesince rahatlamıştı darısı başımıza o mecbur kaldı hamile kalınca. Öyle birşey olmasında ben tüm gece emzirmeye razıyım şuanda o ayrı konuAy emzirmez miyim kesemem dememdeki gaye oydu.Gece sayisiz kez kalkıyor uykular cok kötü
İnsanın böyle durumda keşke 10da uyusa diyesi geliyor, şayet imkanın varsa eve ev işleri için yarı zamanlı bir çalışan gelirse sende evdeki tüm bu Vakti yemek hazırlığı vs olmadan onunla geçirebilirsin belki?
Uykuya geç yatması ile sizinle olan iletişimi arasında bir analiz yapin yaşı itibariyle bedensel gelişime paralek ruhsal gelişimde artik cok ccook onemli hatta bana gore birincil oncelik bundan sonra.iki saat gec yattiginda ertesi gunde ona göre kalkmaya baslayacaktir.yapacaginjz analizi durumun kazanclari,eksileri , tehditleri ve firsatlari olarak dört aşama da olcumlerseniz sizi dogruya goturecektir.Akil vermek gibi olmasin lütfen yanlis anlamayınZaten eşim akşam yemek yemiyor benim yemeğimi annem yapıyor. Oğlumun akşam yemeğini de biz gelene kadar annem yediriyor bende yerken oda bir iki şey tirtikliyor yanımda. Pek bir iş yapmıyorum açıkçası temizliğe kadın geliyor o ne yaparsa o onun haricinde pek birşey yapamıyorum maalesef
İsteseydim İpek olurdu ama eşim de sevsin istedim. Kızım doğdu ismi yoktu, aradan 1 ay geçti galiba düşün düşün yok. En son bir gece ansızın aklıma geldi Sena ismi:) eşim de sevince öyle oldu. Neyse belki 2. ye olur:)) evet @dimetilketon tadını çıkarsın :))Bende Ipek ismine bayılırım ikinci çocuğum kız olsaydı aklımdaydı ama oda erkek oldu nasip değilmiş, bizde isim işi benden sorulur eşim sadece son sözü söyleyebilir o da "peki karıcim" olur :)) Neysedimetilketon bebeğine koydu bizim sevdiğimiz ismi bunu düşünüp avunalım :)
esra_s geçmiş olsun Allah beterinden saklasın, benimkide bugün abisinin koca kamyonunun üstüne düştü dudağının kenarı kocaman çizildi yüzünde iz eksik olmuyor alışayım diyorum ama alışamıyorum düşmelerine..
Çok sevindim canım çok geçmiş olsun yaşadığınız en kötü şey bu olsun Allah beterinden saklasınçok şükür doktor birseyden şüphelenmedi. burun tıkanıklığı artarsa getirin dedi. verilmiş sadakamiz varmış, Rabbim korudu
amin canım benim... Allah'ım esirgesin tüm kazalardan, belalardanÇok sevindim canım çok geçmiş olsun yaşadığınız en kötü şey bu olsun Allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?