Kızımın adını eşim koydu Dolunay:) Yıllar once bız cıkarken romantik bir şekilde soylemişti tabiri caizse oha falan olmustum kabul ettim hemenİsteseydim İpek olurdu ama eşim de sevsin istedim. Kızım doğdu ismi yoktu, aradan 1 ay geçti galiba düşün düşün yok. En son bir gece ansızın aklıma geldi Sena ismi:) eşim de sevince öyle oldu. Neyse belki 2. ye olur:)) evet @dimetilketon tadını çıkarsın :))
Beni de annem babam doktor doktor gezdırmıs yemiyor diye en son bir doktor ogrencılık yıllarında bir deney yaptıklarından bahsetmıs. Her ne kadar hos bır deney olmasa da. Kediyi bir baş kuru soganla bir odaya koyup gozlemlemişler.İlk basta koklayıp gıden kedi acıktıkca soganı yemeye baslamıs.Babama kedi sogan yer mi yemez ama acıkınca yedıgıne gore sızınkı de acıkınca yer demiş yollamısKızlar bende küçükken aşırı iştahsızmışım annem cinnet getiriymiş yemek yemediğim için en son film falan çekmişler organlarımda bir anormallik var mı diye.. Sonuç olarak gayet normalim ve annem kendini yediğiyle kalmış, son zamanlara kadar hiç iştah problemi yaşamadım çocukta birkaç gündür bizde de başladı.. 2 kaşık yiyip gerisini diliyle ittiriyor ağzına aldıysa da geri çıkarıyor.. Gerçekten sinir bozucu bir durum bıraktım kendi haline canı isterse yer diyorum.. Memeye düşkünlük var sofrada meme diye ağlıyor.. 4 tane dişi var belki de diş çıkartacaktır.. Devamlı bununla yaşayan arkadaşlar için Eminim çok sinir bozucudur ama sonra çocuklar düzeliyor anne yıprandığıyla kalıyor
Adı Tugce mı onu da bilmiyoruz ki Belkı nick sadeceBen üniversiteye gitmeyi düşündüm ziyarete , gitsem hasta hakkında dışarı Bilgi vermezler soyadını bile bilmiyoruz..
Adının Tugce oldugundan emın olsak anons ettirebılırdık aslındaSorarım da giderim de hiç sıkıntı değil soyadını bilmiyoruz bilsek bile hasta hakkında öyle her sorana Bilgi vermezler
Yoğun olarak vitamin bu canım balık yağı oranı baya az doktorunuz mu önerdi bunu size ? Bizim dr özellikle saf balık yağı olacak içinde multivitamin değil kimyasallar çok bebek için uygun değil şimdilik dedi yine de kullanacaksan bir tatlı kaşığı kullan fazlası iyi olmaz benceBundan canım bızımkı
Daha önce nicki Tuğralpti oğlunun ismiydi sonra değiştirdi Tuğçe yaptı bence kendi ismi olabilir..Adının Tugce oldugundan emın olsak anons ettirebılırdık aslında
Doktor baska bir tane onermıstı ama ogun bulamamıstık sonra da adını unuttum eczacı da ilk gıttıgımızde bu da aynısı bunu verelim demıstı aklımda bu kaldı bunu aldım hemen canım bir kaşık vereyım tatlı kasıgıyla bıtınce saf balık yagı olanı alayım ben deYoğun olarak vitamin bu canım balık yağı oranı baya az doktorunuz mu önerdi bunu size ? Bizim dr özellikle saf balık yağı olacak içinde multivitamin değil kimyasallar çok bebek için uygun değil şimdilik dedi yine de kullanacaksan bir tatlı kaşığı kullan fazlası iyi olmaz bence
Ben de Tugralple aynı kısı mı dıye merak ediyordum.O zaman belki gıdıp anons ettirebilirDaha önce nicki Tuğralpti oğlunun ismiydi sonra değiştirdi Tuğçe yaptı bence kendi ismi olabilir..
Evet kimliği sonra çıktı :) sağol canımBir ay sonra mı kimliğini çıkarttınız :)
Eşin çok şanslı ne düşünceli bir eşsin sen umarım o da aynı şekilde sana karşı düşünceli olur ve hayat boyu seni üzmez kıymetini bilir canım.
Biliyorum yaparsın. Bilmedigim için soruyorum, özel bişey öğrenmicez ki? Ya bunu söylediğim için üzgünüm ama en azından hayatta mı keşke onu bilseydik...Sorarım da giderim de hiç sıkıntı değil soyadını bilmiyoruz bilsek bile hasta hakkında öyle her sorana Bilgi vermezler
Ne güzel isim o öyle pek de anlamliymis adıyla yaşasın inşallah :)Kızımın adını eşim koydu Dolunay:) Yıllar once bız cıkarken romantik bir şekilde soylemişti tabiri caizse oha falan olmustum kabul ettim hemen
Amin canım cok tesekkur ederiz:)Ne güzel isim o öyle pek de anlamliymis adıyla yaşasın inşallah :)
Yakın bir arkadaşıma da aynısını yapmış eczacı arkadaşım bendeki şişenin arkasındaki değerlerle kendinsiniki kıyaslayınca üzülmüştü ama çözümsüz bişey değil Allahtan, niye böyle doğru bilgi vermiyorlar çok tuhaf.Doktor baska bir tane onermıstı ama ogun bulamamıstık sonra da adını unuttum eczacı da ilk gıttıgımızde bu da aynısı bunu verelim demıstı aklımda bu kaldı bunu aldım hemen canım bir kaşık vereyım tatlı kasıgıyla bıtınce saf balık yagı olanı alayım ben de
Bizim özel sigorta işlemleri için 24 saat içinde hızlıca çıkardı eşim kimlikleri iyiki önceden karar verebilmişim dedim şimdi :)Evet kimliği sonra çıktı :) sağol canım
Bilgiyi gectım kutunun altında 45tl yaziyo bıze 54e verdi. Sözde zamlanmıs o eski fiyatmıs eskiden olsa carlardım ama ugrasamadımYakın bir arkadaşıma da aynısını yapmış eczacı arkadaşım bendeki şişenin arkasındaki değerlerle kendinsiniki kıyaslayınca üzülmüştü ama çözümsüz bişey değil Allahtan, niye böyle doğru bilgi vermiyorlar çok tuhaf.
Canım tam olarak ne zamana kadar sürer, bununla ilgili bir çalışma var mı bilmiyorum ama 2 yaş sendromunda da çok ciddi ayrılık kaygısı yaşanabiliyor. İki yaş sendromu 16.aydan itibaren başlayabilir. Normalde özerkleşme de iki yaşında başlar diyorlar ama kızım beresini kendi gitmeye başladı, yeleğini montunu kendi çıkarıyor. Biz yardımcı olursak bize bağırıyor :) Yani şimdiki çocuklar bir başka :)Ben odadan çıkınca ağlaması veya peşimden gelmesi çok uzun zamandır var kızımda ben de neden bu kadar uzun sürdü acaba normal mi diye düşünüyordum.
Peki acaba bu durum ne zamana kadar sürüyor aşağı yukarı bir zaman dilimi var mı?
Sadece bunlara göre ne desem yanlış olur. Anne, baba, dede vb. Nerede diye sorulunca hiç göstermiyor mu? İşaret parmağıyla bir şeyleri gösteriyor mu peki? İstediği şeyleri falan. Bence de bir uzman daha doğru bilgi verirbenim kızda arkamdan ağlamıyor tek başına takılıyor oyun oynuyor. adını söyleyince canı isterse bakıyor istmezse bakmıyor. anne nerde diye sorunca da bakmıyor ama sabah uyandıktan sonra hızla emekleyerek yanıma geliyor. anneyi öp kızım diyorum öpüyor daha doğrusu ısırıyor :) ben gelişim geriliğinden korkuyorum onun için haftaya gelişimsel pediatriye götürmeyi düşünüyorum. bu anlatttıklarımdan sence gelişim geriliği olabilir mi?
Oğlun hangi tarih doğumlu canım. Ben hiç atak haftalarını takip etmiyorum. Hata mı ediyorum acaba diye de düşünüyorumKızlar oğlum çığlık çığlığa Uyandi normalde emer tekrar uyur ama bu akşam çok ağladı uyumak istemedi. Lavaboya girdim eşime bırakıp bir çıktım salonda oyun oynuyorlar sakinlesin diye götürmüş. Şimdi müzik eşliğinde zor uyuttum. Atak yarin başlıyor yazıyordu uygulamada bu ataksa yandık bu atak gümbür gümbür geliyor
Geçmiş olsun canım ya okuyunca bile kötü oldum. Sen ne kadar üzülmüşsündür. İnşallah hiçbir şey olmaz Allah korusunkızlar dün korkunç bir kaza geçirdik.oglumla dışarı çıktık. bebek arabasında karşıdan karşıya geçerken rampa vardı ne oldu anlayamadan arabanın dengesini kaybettim,tutayım dedim oğlumla birlikte düştük. arabanın içinde yüzüstü asfalta düştü ben de üzerine...trafik durdu gelip kaldırdılar. baktım burnu kanıyor yavrumun hemen ilerde hastane vardı. gittim ama sadece gözle muayene edip gönderdiler.kusarsa,bilinç kaybı olursa getir dediler.uyutmamak için çok uğraştık. bi kbb doktoru tanıdığınızı aradım. o da ün. hastanesine götürüp arka kısımda kanama var mı batırın dedi.acilde 1,5saat sonra kbb asistanı geldi.film çektiler 2 defa yine de becerememişler görüntü tam olmadı dediler çıldırdım. boşuna radrasyon aldı yawrum.bugun tekrar gideceğiz çünkü kanama bazen günler ya da haftalar sonra olabiliyormuş. burunda doku içindeki kanamayı vücut tolere edemediği için kıkırdağı curutuyormus.bu da burun deformesine sebep oluyormuş. nefes alırken hafif bir tisilti var.insallah hematom yoktur çünkü keserek cikariliyormusanestezi alacak eğer varsa.Allah'ım görünen, görünmeyen belalardan korusun evlatlarimzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?