2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızımın adını eşim koydu Dolunay:) Yıllar once bız cıkarken romantik bir şekilde soylemişti tabiri caizse oha falan olmustum kabul ettim hemen

Beni de annem babam doktor doktor gezdırmıs yemiyor diye en son bir doktor ogrencılık yıllarında bir deney yaptıklarından bahsetmıs. Her ne kadar hos bır deney olmasa da. Kediyi bir baş kuru soganla bir odaya koyup gozlemlemişler.İlk basta koklayıp gıden kedi acıktıkca soganı yemeye baslamıs.Babama kedi sogan yer mi yemez ama acıkınca yedıgıne gore sızınkı de acıkınca yer demiş yollamıs babam hala anlatır ama anneme sor bi de hala daha iştah acıcı bir şey bulsa bize içirmeye yedirmeye calısır

Son düzenleme:
Bundan canım bızımkı
Yoğun olarak vitamin bu canım balık yağı oranı baya az doktorunuz mu önerdi bunu size ? Bizim dr özellikle saf balık yağı olacak içinde multivitamin değil kimyasallar çok bebek için uygun değil şimdilik dedi yine de kullanacaksan bir tatlı kaşığı kullan fazlası iyi olmaz bence

Doktor baska bir tane onermıstı ama ogun bulamamıstık sonra da adını unuttum eczacı da ilk gıttıgımızde bu da aynısı bunu verelim demıstı aklımda bu kaldı bunu aldım hemen canım bir kaşık vereyım tatlı kasıgıyla bıtınce saf balık yagı olanı alayım ben de

Sorarım da giderim de hiç sıkıntı değil soyadını bilmiyoruz bilsek bile hasta hakkında öyle her sorana Bilgi vermezler
Biliyorum yaparsın. Bilmedigim için soruyorum, özel bişey öğrenmicez ki? Ya bunu söylediğim için üzgünüm ama en azından hayatta mı keşke onu bilseydik...

Yakın bir arkadaşıma da aynısını yapmış eczacı arkadaşım bendeki şişenin arkasındaki değerlerle kendinsiniki kıyaslayınca üzülmüştü ama çözümsüz bişey değil Allahtan, niye böyle doğru bilgi vermiyorlar çok tuhaf.

Bilgiyi gectım kutunun altında 45tl yaziyo bıze 54e verdi. Sözde zamlanmıs o eski fiyatmıs eskiden olsa carlardım ama ugrasamadım

Canım tam olarak ne zamana kadar sürer, bununla ilgili bir çalışma var mı bilmiyorum ama 2 yaş sendromunda da çok ciddi ayrılık kaygısı yaşanabiliyor. İki yaş sendromu 16.aydan itibaren başlayabilir. Normalde özerkleşme de iki yaşında başlar diyorlar ama kızım beresini kendi gitmeye başladı, yeleğini montunu kendi çıkarıyor. Biz yardımcı olursak bize bağırıyor :) Yani şimdiki çocuklar bir başka :)

Sadece bunlara göre ne desem yanlış olur. Anne, baba, dede vb. Nerede diye sorulunca hiç göstermiyor mu? İşaret parmağıyla bir şeyleri gösteriyor mu peki? İstediği şeyleri falan. Bence de bir uzman daha doğru bilgi verir

Oğlun hangi tarih doğumlu canım. Ben hiç atak haftalarını takip etmiyorum. Hata mı ediyorum acaba diye de düşünüyorum

Geçmiş olsun canım ya okuyunca bile kötü oldum. Sen ne kadar üzülmüşsündür. İnşallah hiçbir şey olmaz Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…