2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bende küçükken aşırı iştahsızmışım annem cinnet getiriymiş yemek yemediğim için en son film falan çekmişler organlarımda bir anormallik var mı diye.. Sonuç olarak gayet normalim ve annem kendini yediğiyle kalmış, son zamanlara kadar hiç iştah problemi yaşamadım çocukta birkaç gündür bizde de başladı.. 2 kaşık yiyip gerisini diliyle ittiriyor ağzına aldıysa da geri çıkarıyor.. Gerçekten sinir bozucu bir durum bıraktım kendi haline canı isterse yer diyorum.. Memeye düşkünlük var sofrada meme diye ağlıyor.. 4 tane dişi var belki de diş çıkartacaktır.. Devamlı bununla yaşayan arkadaşlar için Eminim çok sinir bozucudur ama sonra çocuklar düzeliyor anne yıprandığıyla kalıyor

Soyisim veya oğlunun ismini bulsak hastaneden ulaşabilirmişiz acaba?

Evet söylemesi kolay ama bırakın dağınık kalsın:)

Herkes bana aynı şeyi söylüyor. Takma kafana herşey düzelecek pişman olacaksın üzüldüğüne diyorlar. Eşim ve ben de zayıfmışız küçükken zaten.. benimki yemesine rağmen zayıf ben ona şaşıyorum

Benim kızım da çok yemiyor pek takmıyorum bende mi sorun var acaba. En çok önem verdiğim şey yumurta ve yoğurt. Ekseriyetle et. Gerisi bonus bana göre.
Sen normalsin bence canım. Zorlamak yada kandırıp ağzına kaşık sokmak iyi birşey değil. Doktorlar da zorlamayın diyor. Bende takıntılarımdan uzaklaşsam ve esnek olsam keşke.

Ah içim yandı çok çok geçmiş olsun, inşallah hiç bişeyi yoktur..

Ah canım çok geçmiş olsun sayfalar hızlı ilerliyor yeni farkettim. Allah korusun inşallah hiçbirşey çıkmaz içini ferah tut canm kaza işte olacağı varsa oluyor. Bütün yavrular Allah’a emanet..

Benim ki portakallı multıvıtamın balık yagı karısık. Icınde 10 ml. yazıyor ama ben de tatlı kasıgıyla verdım 5 ml. yani. Fazla mı olur acaba

Canım hangisi birincisi mi? Birincisi ise multivitamin bu balık yağı içeriği çok az onu kullanmamızı önermedi bizim doktorumuz, ben bebeğe ikincisini kullanıyorum saf balık yağı ve 1 tatlı kaşığı veriyorum diğerini büyük oğlum okula gittiği için ona veriyorum balık yağına hediye olarak aldım multivitamini değerlendiriyorum böyle.

Eklentiler

• 20181121_183159.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 44
Bir ay sonra mı kimliğini çıkarttınız :)
Eşin çok şanslı ne düşünceli bir eşsin sen umarım o da aynı şekilde sana karşı düşünceli olur ve hayat boyu seni üzmez kıymetini bilir canım.

senin kızının kilosu ii onfan takmıyosun canım bizimkiler gibi iskelet olsa :)

Aynen benimki de bu ara reklamlara bakmadan ağzını açmıyor reklam kovalıyorum yemek yedirebilmek için sansliysam bulup acele acele yediriyorum çok yoruyor beni bu durum inşallah alışkanlık yapmaz yoksa yemiyor bıraksam akşama kadar aç sesi çıkmıyor.Ama bir şekilde yediriyorum zayıflar halsiz kalır korkusuyla çünkü akşama kadar yürümüyor koşuyor.

Bundan canım bızımkı

Eklentiler

• IMG_20181121_190224.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…