Tugceyı ben de cok merak edıyorum hem oglunun durumunu hem de doktorlar bu konuda nelerden suphelendı neler yaptılar iştahı duzeldimi. İnşallah tekrar yazar. Kızım yemegi her reddettıgınde daha da korkuyorum artık tugceden sonra
Ben üniversiteye gitmeyi düşündüm ziyarete , gitsem hasta hakkında dışarı Bilgi vermezler soyadını bile bilmiyoruz..Numaranı mi verdin? Ne iyisin.. üniv.de mı yatıyordu? Acaba arayıp oğlunun durumunu tarif edip sorsak tanırlar mi? Belki bilgi verirler?
Çok şükür canımçok şükür doktor birseyden şüphelenmedi. burun tıkanıklığı artarsa getirin dedi. verilmiş sadakamiz varmış, Rabbim korudu
Çocuğun durumunu sorsan en azından ?Ben üniversiteye gitmeyi düşündüm ziyarete , gitsem hasta hakkında dışarı Bilgi vermezler soyadını bile bilmiyoruz..
Evet söylemesi kolay ama bırakın dağınık kalsın:)Kızlar bende küçükken aşırı iştahsızmışım annem cinnet getiriymiş yemek yemediğim için en son film falan çekmişler organlarımda bir anormallik var mı diye.. Sonuç olarak gayet normalim ve annem kendini yediğiyle kalmış, son zamanlara kadar hiç iştah problemi yaşamadım çocukta birkaç gündür bizde de başladı.. 2 kaşık yiyip gerisini diliyle ittiriyor ağzına aldıysa da geri çıkarıyor.. Gerçekten sinir bozucu bir durum bıraktım kendi haline canı isterse yer diyorum.. Memeye düşkünlük var sofrada meme diye ağlıyor.. 4 tane dişi var belki de diş çıkartacaktır.. Devamlı bununla yaşayan arkadaşlar için Eminim çok sinir bozucudur ama sonra çocuklar düzeliyor anne yıprandığıyla kalıyor
Herkes bana aynı şeyi söylüyor. Takma kafana herşey düzelecek pişman olacaksın üzüldüğüne diyorlar. Eşim ve ben de zayıfmışız küçükken zaten.. benimki yemesine rağmen zayıf ben ona şaşıyorumKızlar bende küçükken aşırı iştahsızmışım annem cinnet getiriymiş yemek yemediğim için en son film falan çekmişler organlarımda bir anormallik var mı diye.. Sonuç olarak gayet normalim ve annem kendini yediğiyle kalmış, son zamanlara kadar hiç iştah problemi yaşamadım çocukta birkaç gündür bizde de başladı.. 2 kaşık yiyip gerisini diliyle ittiriyor ağzına aldıysa da geri çıkarıyor.. Gerçekten sinir bozucu bir durum bıraktım kendi haline canı isterse yer diyorum.. Memeye düşkünlük var sofrada meme diye ağlıyor.. 4 tane dişi var belki de diş çıkartacaktır.. Devamlı bununla yaşayan arkadaşlar için Eminim çok sinir bozucudur ama sonra çocuklar düzeliyor anne yıprandığıyla kalıyor
Sen normalsin bence canım. Zorlamak yada kandırıp ağzına kaşık sokmak iyi birşey değil. Doktorlar da zorlamayın diyor. Bende takıntılarımdan uzaklaşsam ve esnek olsam keşke.Benim kızım da çok yemiyor pek takmıyorum bende mi sorun var acaba. En çok önem verdiğim şey yumurta ve yoğurt. Ekseriyetle et. Gerisi bonus bana göre.
Ah içim yandı çok çok geçmiş olsun, inşallah hiç bişeyi yoktur..kızlar dün korkunç bir kaza geçirdik.oglumla dışarı çıktık. bebek arabasında karşıdan karşıya geçerken rampa vardı ne oldu anlayamadan arabanın dengesini kaybettim,tutayım dedim oğlumla birlikte düştük. arabanın içinde yüzüstü asfalta düştü ben de üzerine...trafik durdu gelip kaldırdılar. baktım burnu kanıyor yavrumun hemen ilerde hastane vardı. gittim ama sadece gözle muayene edip gönderdiler.kusarsa,bilinç kaybı olursa getir dediler.uyutmamak için çok uğraştık. bi kbb doktoru tanıdığınızı aradım. o da ün. hastanesine götürüp arka kısımda kanama var mı batırın dedi.acilde 1,5saat sonra kbb asistanı geldi.film çektiler 2 defa yine de becerememişler görüntü tam olmadı dediler çıldırdım. boşuna radrasyon aldı yawrum.bugun tekrar gideceğiz çünkü kanama bazen günler ya da haftalar sonra olabiliyormuş. burunda doku içindeki kanamayı vücut tolere edemediği için kıkırdağı curutuyormus.bu da burun deformesine sebep oluyormuş. nefes alırken hafif bir tisilti var.insallah hematom yoktur çünkü keserek cikariliyormusanestezi alacak eğer varsa.Allah'ım görünen, görünmeyen belalardan korusun evlatlarimzi
Sorarım da giderim de hiç sıkıntı değil soyadını bilmiyoruz bilsek bile hasta hakkında öyle her sorana Bilgi vermezlerÇocuğun durumunu sorsan en azından ?
Öyle valla dile kolay uygulaması zor :) Benimki 4 gündür öyle öncesinde bişeyi yoktu ama yine de sinir bozucu oldu:)Evet söylemesi kolay ama bırakın dağınık kalsın:)
senin kızının kilosu ii onfan takmıyosun canım bizimkiler gibi iskelet olsa :)Benim kızım da çok yemiyor pek takmıyorum bende mi sorun var acaba. En çok önem verdiğim şey yumurta ve yoğurt. Ekseriyetle et. Gerisi bonus bana göre.
Ah canım çok geçmiş olsun sayfalar hızlı ilerliyor yeni farkettim. Allah korusun inşallah hiçbirşey çıkmaz içini ferah tut canm kaza işte olacağı varsa oluyor. Bütün yavrular Allah’a emanet..kızlar dün korkunç bir kaza geçirdik.oglumla dışarı çıktık. bebek arabasında karşıdan karşıya geçerken rampa vardı ne oldu anlayamadan arabanın dengesini kaybettim,tutayım dedim oğlumla birlikte düştük. arabanın içinde yüzüstü asfalta düştü ben de üzerine...trafik durdu gelip kaldırdılar. baktım burnu kanıyor yavrumun hemen ilerde hastane vardı. gittim ama sadece gözle muayene edip gönderdiler.kusarsa,bilinç kaybı olursa getir dediler.uyutmamak için çok uğraştık. bi kbb doktoru tanıdığınızı aradım. o da ün. hastanesine götürüp arka kısımda kanama var mı batırın dedi.acilde 1,5saat sonra kbb asistanı geldi.film çektiler 2 defa yine de becerememişler görüntü tam olmadı dediler çıldırdım. boşuna radrasyon aldı yawrum.bugun tekrar gideceğiz çünkü kanama bazen günler ya da haftalar sonra olabiliyormuş. burunda doku içindeki kanamayı vücut tolere edemediği için kıkırdağı curutuyormus.bu da burun deformesine sebep oluyormuş. nefes alırken hafif bir tisilti var.insallah hematom yoktur çünkü keserek cikariliyormusanestezi alacak eğer varsa.Allah'ım görünen, görünmeyen belalardan korusun evlatlarimzi
Benimki hep atakta gibi artık takibi bıraktım ben de.valla ben nette yazan haftaları takip ediyodum ama kaçtı gitti ucu :) uygulama var harika haftalar ismi ama ücretli uygulamaydı ondan indirmedim
Benim ki portakallı multıvıtamın balık yagı karısık. Icınde 10 ml. yazıyor ama ben de tatlı kasıgıyla verdım 5 ml. yani. Fazla mı olur acaba
Bir ay sonra mı kimliğini çıkarttınız :)İsteseydim İpek olurdu ama eşim de sevsin istedim. Kızım doğdu ismi yoktu, aradan 1 ay geçti galiba düşün düşün yok. En son bir gece ansızın aklıma geldi Sena ismi:) eşim de sevince öyle oldu. Neyse belki 2. ye olur:)) evet @dimetilketon tadını çıkarsın :))
senin kızının kilosu ii onfan takmıyosun canım bizimkiler gibi iskelet olsa :)
Bundan canım bızımkıCanım hangisi birincisi mi? Birincisi ise multivitamin bu balık yağı içeriği çok az onu kullanmamızı önermedi bizim doktorumuz, ben bebeğe ikincisini kullanıyorum saf balık yağı ve 1 tatlı kaşığı veriyorum diğerini büyük oğlum okula gittiği için ona veriyorum balık yağına hediye olarak aldım multivitamini değerlendiriyorum böyle.
Soyisim bulsak olabilir belki üniversitedeki dimiSoyisim veya oğlunun ismini bulsak hastaneden ulaşabilirmişiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?