2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım çubuk kraker çok tehlikeli. Dik şekilde Boğaz’a saplanabiliyor. Hatta üç yaşına kadar vermeyin diyen duydum

Adının Tugce oldugundan emın olsak anons ettirebılırdık aslında

Ben de Tugralple aynı kısı mı dıye merak ediyordum.O zaman belki gıdıp anons ettirebilir

Biliyorum yaparsın. Bilmedigim için soruyorum, özel bişey öğrenmicez ki? Ya bunu söylediğim için üzgünüm ama en azından hayatta mı keşke onu bilseydik...
Keşke soyadını bilsek , Adı Tuğçe bence gerçekten.. Nasıl anons ettirebiliriz bende onu düşünüyorum gidip durumu anlatınca yardımcı olacaklarını hiç sanmıyorum soyadını bile bilmiyoruz. Babamın Hastane süreçlerinde teyzeme Bilgi vermediklerini illa ki annemi çağırdıklarını biliyorum.. Ah liliya aynısını ben içimden geçirdim bugün , kederine mi daldı ne yaptı diye..

Canım diğer arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama bence çocuğu ek gıdanın ilk üç ayındaki gibi besliyorsun. Yani hep yumuşak ve sıvı şeylerle. Artık sizinle masada üç öğün yemesi lazım. Bakla gibi yasaklı gıdalar hariç her şeyi yemeli.

Kızlar bır gunu nasıl gecırıyorsunuz bebişlerle neler yapıyorsunuz.Malum havalar sogudu parka goturmuyorum artık havalar iyiyken ne guzeldi parkta kumla falan oynuyordu hem enerjisini atıyordu hem de sosyallesıyordu
Canım ben mutlaka arabayla gezdiriyorum. Yani bebek arabasıyla soğukta zor olduğu için otomobille gezdiriyorum. Radyoyu açıyorum, el çırpa çırpa geziyoruz. Bazen bir kafeye oturuyorum. Etrafı geziyor, dergileri karıştıryor. Bazen çocuğu olan bir komşuya gidiyorum bayılıyor. Muhabbet kuşu olan teyzeme gidiyorum bayılıyor :) hastanede bile çocukları izleyip mutlu oluyor :) kalabalığa bayılıyorlar bu yaşta resmen. Evdeyken de bir odada sıkıldığını fark edince başka odaya geçirip orada başka oyun oynatıyorum. Çamaşır makinesini boşaltıyoruz birlikte. Hatta bulaşık makinesinden tabakları bana tek tek veriyor, ben yerleştiriyorum :) öyle geçiyor zaman
Kızlar benim orada çalışan hemşire arkadaşım var. Bölüme gidip sorsa kesin söylerler ama hala orada yatıyor mudur? Bir yaşında bebek bu kadar gündür bir odanın içinde durmuş mudur? Allahım kolaylık versin

Çocukların yemesini bu kadar neden taktınız anlamadım kızlar :)

Pinpirikli anne olmayalım
Bu arada nasılsınız ben Bayadır uğramıyorum topiğe

Biliyorum yaparsın. Bilmedigim için soruyorum, özel bişey öğrenmicez ki? Ya bunu söylediğim için üzgünüm ama en azından hayatta mı keşke onu bilseydik...
bende çok merak içindeyim hatta anlattığım arkadaşlarımda hergün soruyo haber yok mu hala die

Bizim özel sigorta işlemleri için 24 saat içinde hızlıca çıkardı eşim kimlikleri iyiki önceden karar verebilmişim dedim şimdi :)
bizim de bi 4 5 aylıkken karar vermiştik değiştirmedik sonra :) kıvanç tatlıtuğu pek severizde oğlan sarı ama gözleri tutturamamışız. aslında babası çok açık yeşil gözlü ama oğlan bnm gibi kahve gözlü

evet bilgi vermezler ama hala ordalarsa belki bulunabilirler. aslında onun durumunda başka çocuk yoktur ama. bnce de adı tuğçe dir tuğralp de değişik bi isim yaygın bi isim diil acaba site yöneticileri bulabiliomu bilgilerini tlfn numarası soyisim fln kayıt olurken yazmış mıdır

Lütfen sorsun canım nolur. En azından son durumu nasıldı, sevk mı aldı lutfen

valla bnm ki balık köfte et tavuk hepsinden yiyo ama hep miktar olarak az pilav makarna da sevio ama çok az yiyo

bizde çamaşır asıyoruz katlıyoruz bana uzatıyo çamaşırları. öamaşır makinesi duunca koca seleyi sürüklüo çıkaralım durdu die.
yaaa aslında arkadaşın bi bilgi alabşlse ne ii olur

Canım cidden iyice takar oldum her seyi bu durumu kızımın yememesını. Yemesi bir duzelse her sey cok daha iyi olacak
Canım bende senin gibi olmuştum bir de emmeyi reddetmişti kızım, ne emiyor ne yiyor iğrenç bir dönemdi, henüz 7 aylıktı..... Ama öyle pişmanım ki kendimi üzüp kızıma o gerginliğimi yansıttığıma. Yemek dönemleri kabir azabı gibiydi. Ben sürekli gergin ve depresiftim. Sonuç yine değişmedi yine değişmedi. Taktığımla kaldım. Son üç aydır yemesi düzene oturdu diyebilirim. Çok şükür.

Gülce ne güzel isim ya ismiyle büyüsün inşallah :) benim içimde İpek ismi ukde kaldı. Eşim istemedi diye koymamıştım. Hayırlısı :)
Amin canım inşaallah :) İpek ismini çok severim küçükken mahallemizde İpek abla vardı çok naif ve kibardı, artık darısı ikincinin başına :))))

Numaranı mi verdin? Ne iyisin.. üniv.de mı yatıyordu? Acaba arayıp oğlunun durumunu tarif edip sorsak tanırlar mi? Belki bilgi verirler?
Belki istanbula gelir diye yazmıştım canım elinin altında bulunsun diye. Ah keşke hangi hastane olduğunu bilsek onu da bilmiyoruz. İnşaallah hayırlı haberini alırız. Annesi yanında olduğu için süreç yoğun geçiyor giremiyor bence.

Canım senin bebeğin alerji geçmişi vardı dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…