2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Granger canım ben çok uzun süre o yaralarla uğraştım doğumdan sonra. En son earth mama nın göğüs ucu kremini tavsiye ettiler ve çok iyi geldi içeriği de doğal emse de sıkıntı olmaz. Bir dene istersen umarım iyi gelir. Bir de göğüs kalkanı kullanabilirsin iyileşene kadar iyi gelir.

Eklentiler

• 405D3D6A-276B-4D88-A918-46C14595D56D.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 28
Ben duyguların bitmesinden bahsettim canım. Yanlış anlamışsın

Canım şimdi olan bir şey değil ki. Özellikle son altı aydır eşime karşı sevgim bitti sanki. Eskiden onu görünce çok mutlu olurdum. Şimdi bir şey hissetmiyorum. Acaba böyle olup tekrar başlayan var mıdır?

Bence annelik kaygılarından kaynaklanıyor. Şu an kızın bir yandan, iş diğer taraftan, öbür taraftan ev işleri vs derken bu geçiş dönemine tam alışamamış olabilirsin. Ben de öyle hissediyorum işe başlayınca da bir süre böyle devam eder gibime geliyor. Ancak iyice alışıp düzeni kurduktan sonra yeni düzeni normalleştirdiğimizde yeni bir sayfa açacağız her şey yeniden başlayacak diye düşünüyorum. Eşlerimiz de bizdeki değişikliklere adapte olmaya çalışıyor belki de çünkü ben psikolojik anlamda baya değiştiğimi görüyorum. Eskiden verdiğim tepkileri veremiyorum bazen eşime. Çoğunlukla çok yorgun, bıkkın, duygusuz davranıyorum gibi üzülüyorum bu duruma ama elimden bir şey de gelmiyor şimdilik.

Çok teşekkür ederim canım madecasol aldım iki gün içinde geçmezse hemen bunu alıp denicem. Göğüs kalkanımı kız kardeşime vermiştim ben de kelebek göğüs ucu var onu takıyorum artık..

kızlar biz 3gundur minies deniyoruz, pişik olmadı şimdilik. gece yine prima premium care kullanıyoruz ne olur ne olmaz diye. ama böyle devam ederse çok iyi...parfüm yok,dokusu yumuşak ben çok begendim

kızlar biz 3gundur minies deniyoruz, pişik olmadı şimdilik. gece yine prima premium care kullanıyoruz ne olur ne olmaz diye. ama böyle devam ederse çok iyi...parfüm yok,dokusu yumuşak ben çok begendim
Ben de soffia deneyim dedim ama elim gıtmedı gene prima aldım

İnşallah öyle olur canım

Denedim canım fayda etmedi emdikçe açılıyo sanki yara. Emzirmesem de olmuyo, biberonla içmiyo
Canım bence bir doktora görün. Arkadaşım acı sebebiyle doktora gidince enfeksiyon kaptığını öğrendi ve doktor antibiyotik tedavisi başlatıp emzirmeyi bıraktırdı. Bebek 18 aylıktı

Ben de soffia deneyim dedim ama elim gıtmedı gene prima aldım
soffiada da parfüm vardı ama kullananlar memnum.en iyisi olsun diye prima aldık ama içinde petrol türevi madde olduğunu öğrenince iyice soğudum.bir ara ybb bile düşündüm ama cesaret edemedim. minies içeriği temiz,emiciligi gün içinde sorun olmadı ama gece emin olamadım.bir de 2 koli prima var onları gece bağlayarak bitireceğim.

Ybb buyuk cesaret. Cesaretin dısında içime de sinmez benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…