2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım bence bir doktora görün. Arkadaşım acı sebebiyle doktora gidince enfeksiyon kaptığını öğrendi ve doktor antibiyotik tedavisi başlatıp emzirmeyi bıraktırdı. Bebek 18 aylıktı
AA ilk defa duydum Allah korusun ya. Burçe iki kere ısırınca yara yaptı, emdikçe de iyileşemedi. Enfeksiyon kapmamıştır inşallah. 2 3 güne geçmeye başlamazsa giderim doktora

Iyi aksamlar kizlar. Ekim annelerini surekli takipteyim yazmasamda hep okumusumdur
Tugceyle ilgili cok uzgunum bilinc altimda buyuk bi yer etti aklimdan cikmiyor.
Biraz arastirdimda instagramda tek bulabildigim hesap buydu. Kendisinemi ait Bilemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20181125-223306.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 69
Aaa olabilir tabii. İsimler aynı. Yoksa çok büyük bir tesadüftür . Hemen ekleyeceğim

AA ilk defa duydum Allah korusun ya. Burçe iki kere ısırınca yara yaptı, emdikçe de iyileşemedi. Enfeksiyon kapmamıştır inşallah. 2 3 güne geçmeye başlamazsa giderim doktora
Ben de ilk kez ondan duydum. İlerlemeden bir göster canım

Çok geçmiş olsun canim allah şifa versin inşallah

Merhaba canım hoşgeldin.çok sagol cok duyarlısın.insallah kendisine aittir !

Fineas canım atladım yada gormedim sanırım gecmis olsun kuzuya.isirik cok can yakar kiyamam ben ona ..benim buyuk kizi da kuzeni isirirdi hep

Merhaba. İsim tam da buydu, inşallah odur. Emeğine sağlık canım

Aaa olabilir tabii. İsimler aynı. Yoksa çok büyük bir tesadüftür . Hemen ekleyeceğim
Evet senin eklemen daha mantikli olur diye dusunuyorum. Yazsa bile beni bilmez burdan birini nickinden tanir en azindan
Merhaba canım hoşgeldin.çok sagol cok duyarlısın.insallah kendisine aittir !
Hosbuldum canim. Insallah
Merhaba. İsim tam da buydu, inşallah odur. Emeğine sağlık canım
Insallah canm

Fineas canım atladım yada gormedim sanırım gecmis olsun kuzuya.isirik cok can yakar kiyamam ben ona ..benim buyuk kizi da kuzeni isirirdi hep
Saol cnm walla koca adamı öyle ısırsalar geçmzdi bi yüzünde kocaman bi ağız izi düşün ciğerim yandı neyseki gün be gün düzeliyo,ağlayasım geliyo yüzüne her baktgmda.bundan 2 hafta önce 4 yaş grubundan bi öğrenci diğer bi öğrenciyi aynen bu şekilde ısırmıştı yanımda oldu dişleri geçmiş yanak etine çocugu görünce aldım sarıldım ben de ağladım çaktrmadan içimden dedim annesi bilse ne kdr üzülürdü şuan.aynısı basıma geldi ilginçtir ki.Allah korusun tüm bebekleri ve çocukları.

Velilere hep şunu derim çocuklarınızı sakın ısırarak sevmeyin ısırmalı şakalar yapmayın çnkü çocuk onu bi sevgi gösterisi sanıyo,ısırarak sevdiğini sanıyo arkadaşını, farkında diil canını acıttıgının.
Tabi sizin de kuzen olunca birararaya getirmeme gbi bi şansınız olmuyodur.

Kızlar aglamaktam helak oldum bugun saglık ocagına gıttım gebe izlem için testlerim vardı hem de onları yaptırayım dedım.Kızımın 1 yas asısında hemsıre hesap sorar gıbı niye 10 gun sonra getirdiniz demişti. ben de doktoru oyle uygun gordu demıstım.O da bunca yıllık hemsıreyım hangı doktor yasından 10 gun sonra yaptırın dıyormus falan demıstı.Ego kasıyor hanım efendi.Bursada surıyelıler fazla olunca onlar uzerinden kastıkları yetmiyor bıze de ego yapıyorlar.Neyse tahlilleri yaptırmak istedim. Bız yapmıyoruz dedı. Dedım herkes saglık ocagından yaptırıyor neden. Kim yaptırıyormus Turkıyede yapılmıyor dedı.İdrar testi de yapmıyorsunuz ama her yer yapıyor dedım. Bız yapmıyoruz dedi. Zaten sen cocugu da asıya gec getırıyorsun degıstır aile hekımlıgını dedı.Özel doktoru ne zaman derse o zaman getırırıyorum dedım. Özel doktorunun dedıgı zaman degıl benım istediğim zaman getireceksin dedi. Ben de degıstırmıyorum siz istediniz diye degıstıremem ben istersem degıstırırım dedım. Benım işlemlerimi yapın dedim gebe izlem için. Ben bakmıyorum git doktor baksın dedi. Doktora gıttım anlattım cocugu 10 gun sonra getirdim dıye sımdı bunlara bakmıyormus dedim.Hemsireyi haklı buldu dedim siz hiç Kadir Tuğcu diye birini duymadınız mı kimmiş Kadir kimmiş Kadir diye bagırmaya basladı. Siz bana bagıramazsınız şikayetci olucam dedım. Sen de benim hemsıreme salak dedın o zaman dedı. Yemın ederım demedim vallahi billahi demedim. Resmen sikayetci olucam dıye korkup ayakustu iftira attı. Eşim geldi dısarı cıkardı beni odadan hemsırede arkamdan senli benli bir şeyler sayıyor ben de ben size siz dedim bana sen diyemezsiniz dedim nasıl bagırıyor egoya bak egoya diye asıl kendısının orada surıyelı veyahut egıtımsız oldugu için insanları ne kadar ezdıgını gozlerımle gormusken bana diyor bunları.Aglamaktan helak oldum işin kötüsü eşim de benım hemsıreyi sinirlendirdiğimi dusunuyor yani beni haksız goruyor. Genelde cengaver hakkını arayan bir insan oldugum için gene oyle yapmıssındır diyor. Ama yok cıdden bsy demedim kadın Dolunayı gec goturdugum ıcın hamileyken de sık gıtmedıgım ıcın gene gitmem dıye benı resmen kovdu. Amaç buydu. Napıyım ben sımdı kızlar Allah askına sinirlerim cok bozuk

10 gün çok mu geç sanki 2 ay sonra göturmüşsün ne olmus yani! Bence şikayetçi ol ikisinden de, sonra da değiştir hekimini. Testler yapılıyor yalan söylemesin o kadın. Bunu da şikayetinde belirt, testlerimi keyfi yapmadı de.
Ağlama canım hamilesin sen değer mi onlar için bebeğini üzmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…