Kızlar aglamaktam helak oldum bugun saglık ocagına gıttım gebe izlem için testlerim vardı hem de onları yaptırayım dedım.Kızımın 1 yas asısında hemsıre hesap sorar gıbı niye 10 gun sonra getirdiniz demişti. ben de doktoru oyle uygun gordu demıstım.O da bunca yıllık hemsıreyım hangı doktor yasından 10 gun sonra yaptırın dıyormus falan demıstı.Ego kasıyor hanım efendi.Bursada surıyelıler fazla olunca onlar uzerinden kastıkları yetmiyor bıze de ego yapıyorlar.Neyse tahlilleri yaptırmak istedim. Bız yapmıyoruz dedı. Dedım herkes saglık ocagından yaptırıyor neden. Kim yaptırıyormus Turkıyede yapılmıyor dedı.İdrar testi de yapmıyorsunuz ama her yer yapıyor dedım. Bız yapmıyoruz dedi. Zaten sen cocugu da asıya gec getırıyorsun degıstır aile hekımlıgını dedı.Özel doktoru ne zaman derse o zaman getırırıyorum dedım. Özel doktorunun dedıgı zaman degıl benım istediğim zaman getireceksin dedi. Ben de degıstırmıyorum siz istediniz diye degıstıremem ben istersem degıstırırım dedım. Benım işlemlerimi yapın dedim gebe izlem için. Ben bakmıyorum git doktor baksın dedi. Doktora gıttım anlattım cocugu 10 gun sonra getirdim dıye sımdı bunlara bakmıyormus dedim.Hemsireyi haklı buldu dedim siz hiç Kadir Tuğcu diye birini duymadınız mı kimmiş Kadir kimmiş Kadir diye bagırmaya basladı. Siz bana bagıramazsınız şikayetci olucam dedım. Sen de benim hemsıreme salak dedın o zaman dedı. Yemın ederım demedim vallahi billahi demedim. Resmen sikayetci olucam dıye korkup ayakustu iftira attı. Eşim geldi dısarı cıkardı beni odadan hemsırede arkamdan senli benli bir şeyler sayıyor ben de ben size siz dedim bana sen diyemezsiniz dedim nasıl bagırıyor egoya bak egoya diye asıl kendısının orada surıyelı veyahut egıtımsız oldugu için insanları ne kadar ezdıgını gozlerımle gormusken bana diyor bunları.Aglamaktan helak oldum işin kötüsü eşim de benım hemsıreyi sinirlendirdiğimi dusunuyor yani beni haksız goruyor. Genelde cengaver hakkını arayan bir insan oldugum için gene oyle yapmıssındır diyor. Ama yok cıdden bsy demedim kadın Dolunayı gec goturdugum ıcın hamileyken de sık gıtmedıgım ıcın gene gitmem dıye benı resmen kovdu. Amaç buydu. Napıyım ben sımdı kızlar Allah askına sinirlerim cok bozuk