Elimde değil canım haksızlığa gelemiyorum ayak ustu bi de iftira attılar salak demısım dıye ya inanamıyorum bu insanlar hayatı sadece bu dunyadan mı ibaret sanıyorlar. Öbür dunyada o hemsıreden cok doktordan davacıyım. Resmen sıkayet edersen bize hakaret etti salak dedı deriz demeye getirdi.Ne diyim Allah işlerini guclerini ayaklarına dolasın.Eşime de cok kırgınım sen bsy demıssındır kesin dıyo.Demedim diyorum inanmıyor ya valla sınırım cok bozuldu yazarken bile gozlerım doluyor tekrar10 gün çok mu geç sanki 2 ay sonra göturmüşsün ne olmus yani! Bence şikayetçi ol ikisinden de, sonra da değiştir hekimini. Testler yapılıyor yalan söylemesin o kadın. Bunu da şikayetinde belirt, testlerimi keyfi yapmadı de.
Ağlama canım hamilesin sen değer mi onlar için bebeğini üzmeye.
Ne "insanlar" var ya... Allah onları bildiği gibi yapsın...Elimde değil canım haksızlığa gelemiyorum ayak ustu bi de iftira attılar salak demısım dıye ya inanamıyorum bu insanlar hayatı sadece bu dunyadan mı ibaret sanıyorlar. Öbür dunyada o hemsıreden cok doktordan davacıyım. Resmen sıkayet edersen bize hakaret etti salak dedı deriz demeye getirdi.Ne diyim Allah işlerini guclerini ayaklarına dolasın.Eşime de cok kırgınım sen bsy demıssındır kesin dıyo.Demedim diyorum inanmıyor ya valla sınırım cok bozuldu yazarken bile gozlerım doluyor tekrar
hiç ağlamana değer mi canım hamilesin. bidaha muhattap olman gerekmesin değiştir aile hekimini. şikayetçi de olabilirsin tabiKızlar aglamaktam helak oldum bugun saglık ocagına gıttım gebe izlem için testlerim vardı hem de onları yaptırayım dedım.Kızımın 1 yas asısında hemsıre hesap sorar gıbı niye 10 gun sonra getirdiniz demişti. ben de doktoru oyle uygun gordu demıstım.O da bunca yıllık hemsıreyım hangı doktor yasından 10 gun sonra yaptırın dıyormus falan demıstı.Ego kasıyor hanım efendi.Bursada surıyelıler fazla olunca onlar uzerinden kastıkları yetmiyor bıze de ego yapıyorlar.Neyse tahlilleri yaptırmak istedim. Bız yapmıyoruz dedı. Dedım herkes saglık ocagından yaptırıyor neden. Kim yaptırıyormus Turkıyede yapılmıyor dedı.İdrar testi de yapmıyorsunuz ama her yer yapıyor dedım. Bız yapmıyoruz dedi. Zaten sen cocugu da asıya gec getırıyorsun degıstır aile hekımlıgını dedı.Özel doktoru ne zaman derse o zaman getırırıyorum dedım. Özel doktorunun dedıgı zaman degıl benım istediğim zaman getireceksin dedi. Ben de degıstırmıyorum siz istediniz diye degıstıremem ben istersem degıstırırım dedım. Benım işlemlerimi yapın dedim gebe izlem için. Ben bakmıyorum git doktor baksın dedi. Doktora gıttım anlattım cocugu 10 gun sonra getirdim dıye sımdı bunlara bakmıyormus dedim.Hemsireyi haklı buldu dedim siz hiç Kadir Tuğcu diye birini duymadınız mı kimmiş Kadir kimmiş Kadir diye bagırmaya basladı. Siz bana bagıramazsınız şikayetci olucam dedım. Sen de benim hemsıreme salak dedın o zaman dedı. Yemın ederım demedim vallahi billahi demedim. Resmen sikayetci olucam dıye korkup ayakustu iftira attı. Eşim geldi dısarı cıkardı beni odadan hemsırede arkamdan senli benli bir şeyler sayıyor ben de ben size siz dedim bana sen diyemezsiniz dedim nasıl bagırıyor egoya bak egoya diye asıl kendısının orada surıyelı veyahut egıtımsız oldugu için insanları ne kadar ezdıgını gozlerımle gormusken bana diyor bunları.Aglamaktan helak oldum işin kötüsü eşim de benım hemsıreyi sinirlendirdiğimi dusunuyor yani beni haksız goruyor. Genelde cengaver hakkını arayan bir insan oldugum için gene oyle yapmıssındır diyor. Ama yok cıdden bsy demedim kadın Dolunayı gec goturdugum ıcın hamileyken de sık gıtmedıgım ıcın gene gitmem dıye benı resmen kovdu. Amaç buydu. Napıyım ben sımdı kızlar Allah askına sinirlerim cok bozuk
canım kendini hiç üzme. bu yazdiklarini aynen bimer' e şikayet et,sağlık bakanlığına da isim vererek şikayet et. orada yapması gerekeni yapmadığı gibi bir de bu şekilde davranıyor pesssKızlar aglamaktam helak oldum bugun saglık ocagına gıttım gebe izlem için testlerim vardı hem de onları yaptırayım dedım.Kızımın 1 yas asısında hemsıre hesap sorar gıbı niye 10 gun sonra getirdiniz demişti. ben de doktoru oyle uygun gordu demıstım.O da bunca yıllık hemsıreyım hangı doktor yasından 10 gun sonra yaptırın dıyormus falan demıstı.Ego kasıyor hanım efendi.Bursada surıyelıler fazla olunca onlar uzerinden kastıkları yetmiyor bıze de ego yapıyorlar.Neyse tahlilleri yaptırmak istedim. Bız yapmıyoruz dedı. Dedım herkes saglık ocagından yaptırıyor neden. Kim yaptırıyormus Turkıyede yapılmıyor dedı.İdrar testi de yapmıyorsunuz ama her yer yapıyor dedım. Bız yapmıyoruz dedi. Zaten sen cocugu da asıya gec getırıyorsun degıstır aile hekımlıgını dedı.Özel doktoru ne zaman derse o zaman getırırıyorum dedım. Özel doktorunun dedıgı zaman degıl benım istediğim zaman getireceksin dedi. Ben de degıstırmıyorum siz istediniz diye degıstıremem ben istersem degıstırırım dedım. Benım işlemlerimi yapın dedim gebe izlem için. Ben bakmıyorum git doktor baksın dedi. Doktora gıttım anlattım cocugu 10 gun sonra getirdim dıye sımdı bunlara bakmıyormus dedim.Hemsireyi haklı buldu dedim siz hiç Kadir Tuğcu diye birini duymadınız mı kimmiş Kadir kimmiş Kadir diye bagırmaya basladı. Siz bana bagıramazsınız şikayetci olucam dedım. Sen de benim hemsıreme salak dedın o zaman dedı. Yemın ederım demedim vallahi billahi demedim. Resmen sikayetci olucam dıye korkup ayakustu iftira attı. Eşim geldi dısarı cıkardı beni odadan hemsırede arkamdan senli benli bir şeyler sayıyor ben de ben size siz dedim bana sen diyemezsiniz dedim nasıl bagırıyor egoya bak egoya diye asıl kendısının orada surıyelı veyahut egıtımsız oldugu için insanları ne kadar ezdıgını gozlerımle gormusken bana diyor bunları.Aglamaktan helak oldum işin kötüsü eşim de benım hemsıreyi sinirlendirdiğimi dusunuyor yani beni haksız goruyor. Genelde cengaver hakkını arayan bir insan oldugum için gene oyle yapmıssındır diyor. Ama yok cıdden bsy demedim kadın Dolunayı gec goturdugum ıcın hamileyken de sık gıtmedıgım ıcın gene gitmem dıye benı resmen kovdu. Amaç buydu. Napıyım ben sımdı kızlar Allah askına sinirlerim cok bozuk
Ah canım bir sonuc cıkmyacagına o kadar emınım ki. Ama bugunu hıcnunutmıcam sanırım en cok da esim sen bır sey demıssındır ondan oyle yapmışlardır demesi koydu.Hıcbırını yediremiyorumcanım kendini hiç üzme. bu yazdiklarini aynen bimer' e şikayet et,sağlık bakanlığına da isim vererek şikayet et. orada yapması gerekeni yapmadığı gibi bir de bu şekilde davranıyor pesss
Sikayetci olmak bır işe yarar mı emın degılım canım. Aslında hıc degistirmeyeyım arasın dursun gel dıye dıyorum ama yok aramıyo da hanımefendi kizimin bazı kontrollerini kafasına gore boy kilo yazıp doldurmus sanırım. Arastırsan neler cıkar da işte. Ben daha cok esıme kırgınımhiç ağlamana değer mi canım hamilesin. bidaha muhattap olman gerekmesin değiştir aile hekimini. şikayetçi de olabilirsin tabi
Amin canım en cok da o doktordan nefret ettim. Niye orada yaslı baslı adamsın niye yalan soyluyorsun demedim ki af af dusundukce bir suru sey geliyor aklımaNe "insanlar" var ya... Allah onları bildiği gibi yapsın...
bence yine de şikayet et, aile hekimliğini de değiştir. benim doktorum,hemşirem de farklı değil.hamileligim ve 13aydir kadını 3 kere gördüm her defasında başkası bakıyor. üstünkörü boy,kilo bakıyor başka bir bilgilendirme,geri arama yok.halbuki yapmaları gerek.Ah canım bir sonuc cıkmyacagına o kadar emınım ki. Ama bugunu hıcnunutmıcam sanırım en cok da esim sen bır sey demıssındır ondan oyle yapmışlardır demesi koydu.Hıcbırını yediremiyorum
Yarin sabim i arayacagım bakalım ılgılenecekler mibence yine de şikayet et, aile hekimliğini de değiştir. benim doktorum,hemşirem de farklı değil.hamileligim ve 13aydir kadını 3 kere gördüm her defasında başkası bakıyor. üstünkörü boy,kilo bakıyor başka bir bilgilendirme,geri arama yok.halbuki yapmaları gerek.
Cnm sen ztn olayı çözmüşsün egolarını tatmin etmye çalışıyolar uslüp fln berbat 10 günden nolucakmış 13 aya kdr süresi var ,gebelik takibinde sdce boy kilo bakılıyo dye biliyorum yani ben hiç sağlık ocağında ilk basta yapılan toksoplazma fln testlerinin yapıldgını duymadım ben aralrda kendi istemimle şeker tiroid folik asit baktırıyodum onlara bakabilirler.tam arızaymış o ekip,ben de haksızlığa gelemem münakşa ederim eşim boşver bulaşma modunda yaklaşır bana.herseyi geçtim şuan hormonlardan dolayı aşırı hassassın anlıyorum bu duygunu,herkesin de anlaması lazım.deiştr bence doktorunu.Kızlar aglamaktam helak oldum bugun saglık ocagına gıttım gebe izlem için testlerim vardı hem de onları yaptırayım dedım.Kızımın 1 yas asısında hemsıre hesap sorar gıbı niye 10 gun sonra getirdiniz demişti. ben de doktoru oyle uygun gordu demıstım.O da bunca yıllık hemsıreyım hangı doktor yasından 10 gun sonra yaptırın dıyormus falan demıstı.Ego kasıyor hanım efendi.Bursada surıyelıler fazla olunca onlar uzerinden kastıkları yetmiyor bıze de ego yapıyorlar.Neyse tahlilleri yaptırmak istedim. Bız yapmıyoruz dedı. Dedım herkes saglık ocagından yaptırıyor neden. Kim yaptırıyormus Turkıyede yapılmıyor dedı.İdrar testi de yapmıyorsunuz ama her yer yapıyor dedım. Bız yapmıyoruz dedi. Zaten sen cocugu da asıya gec getırıyorsun degıstır aile hekımlıgını dedı.Özel doktoru ne zaman derse o zaman getırırıyorum dedım. Özel doktorunun dedıgı zaman degıl benım istediğim zaman getireceksin dedi. Ben de degıstırmıyorum siz istediniz diye degıstıremem ben istersem degıstırırım dedım. Benım işlemlerimi yapın dedim gebe izlem için. Ben bakmıyorum git doktor baksın dedi. Doktora gıttım anlattım cocugu 10 gun sonra getirdim dıye sımdı bunlara bakmıyormus dedim.Hemsireyi haklı buldu dedim siz hiç Kadir Tuğcu diye birini duymadınız mı kimmiş Kadir kimmiş Kadir diye bagırmaya basladı. Siz bana bagıramazsınız şikayetci olucam dedım. Sen de benim hemsıreme salak dedın o zaman dedı. Yemın ederım demedim vallahi billahi demedim. Resmen sikayetci olucam dıye korkup ayakustu iftira attı. Eşim geldi dısarı cıkardı beni odadan hemsırede arkamdan senli benli bir şeyler sayıyor ben de ben size siz dedim bana sen diyemezsiniz dedim nasıl bagırıyor egoya bak egoya diye asıl kendısının orada surıyelı veyahut egıtımsız oldugu için insanları ne kadar ezdıgını gozlerımle gormusken bana diyor bunları.Aglamaktan helak oldum işin kötüsü eşim de benım hemsıreyi sinirlendirdiğimi dusunuyor yani beni haksız goruyor. Genelde cengaver hakkını arayan bir insan oldugum için gene oyle yapmıssındır diyor. Ama yok cıdden bsy demedim kadın Dolunayı gec goturdugum ıcın hamileyken de sık gıtmedıgım ıcın gene gitmem dıye benı resmen kovdu. Amaç buydu. Napıyım ben sımdı kızlar Allah askına sinirlerim cok bozuk
bi ara ben de düşündüm. 1200lira falandı. kökleri uykuya alıyormuş, ayda bir atim yapınca çıkmıyormuş, hijyenik diye düşündüm ama hamilelik, emzirme derken cort oldu :) keşke çok önce yaptirsaymisimKızlar alakasız olacak ama evde lazer epilasyon cihazı kullanan var mı?
Kesinlikle katiliyorum canım.cocukları siddetli sevdigin zaman onlarda karsisindakilere oyle davraniyolar..Velilere hep şunu derim çocuklarınızı sakın ısırarak sevmeyin ısırmalı şakalar yapmayın çnkü çocuk onu bi sevgi gösterisi sanıyo,ısırarak sevdiğini sanıyo arkadaşını, farkında diil canını acıttıgının.
Tabi sizin de kuzen olunca birararaya getirmeme gbi bi şansınız olmuyodur.
Sinirlenmekte haklisin canim sonuna kadar.ben senin yerinde olsam ortaligi birbirine katardim.kim onlar ne ya neee ! Edebini adabini bilip isini yaoacaklar o kadar..bende kizimi asiya 10 gun sonra goturdum gule oynaya yaptilar.severler guleryuzludur hepsi.bence kesinlikle sikayet edip degistirmelisin aile hekimini.bunlarla yeni hamilelik surecin zehir olur yoksa.esin de yaninda durmaliydi ..Kızlar aglamaktam helak oldum bugun saglık ocagına gıttım gebe izlem için testlerim vardı hem de onları yaptırayım dedım.Kızımın 1 yas asısında hemsıre hesap sorar gıbı niye 10 gun sonra getirdiniz demişti. ben de doktoru oyle uygun gordu demıstım.O da bunca yıllık hemsıreyım hangı doktor yasından 10 gun sonra yaptırın dıyormus falan demıstı.Ego kasıyor hanım efendi.Bursada surıyelıler fazla olunca onlar uzerinden kastıkları yetmiyor bıze de ego yapıyorlar.Neyse tahlilleri yaptırmak istedim. Bız yapmıyoruz dedı. Dedım herkes saglık ocagından yaptırıyor neden. Kim yaptırıyormus Turkıyede yapılmıyor dedı.İdrar testi de yapmıyorsunuz ama her yer yapıyor dedım. Bız yapmıyoruz dedi. Zaten sen cocugu da asıya gec getırıyorsun degıstır aile hekımlıgını dedı.Özel doktoru ne zaman derse o zaman getırırıyorum dedım. Özel doktorunun dedıgı zaman degıl benım istediğim zaman getireceksin dedi. Ben de degıstırmıyorum siz istediniz diye degıstıremem ben istersem degıstırırım dedım. Benım işlemlerimi yapın dedim gebe izlem için. Ben bakmıyorum git doktor baksın dedi. Doktora gıttım anlattım cocugu 10 gun sonra getirdim dıye sımdı bunlara bakmıyormus dedim.Hemsireyi haklı buldu dedim siz hiç Kadir Tuğcu diye birini duymadınız mı kimmiş Kadir kimmiş Kadir diye bagırmaya basladı. Siz bana bagıramazsınız şikayetci olucam dedım. Sen de benim hemsıreme salak dedın o zaman dedı. Yemın ederım demedim vallahi billahi demedim. Resmen sikayetci olucam dıye korkup ayakustu iftira attı. Eşim geldi dısarı cıkardı beni odadan hemsırede arkamdan senli benli bir şeyler sayıyor ben de ben size siz dedim bana sen diyemezsiniz dedim nasıl bagırıyor egoya bak egoya diye asıl kendısının orada surıyelı veyahut egıtımsız oldugu için insanları ne kadar ezdıgını gozlerımle gormusken bana diyor bunları.Aglamaktan helak oldum işin kötüsü eşim de benım hemsıreyi sinirlendirdiğimi dusunuyor yani beni haksız goruyor. Genelde cengaver hakkını arayan bir insan oldugum için gene oyle yapmıssındır diyor. Ama yok cıdden bsy demedim kadın Dolunayı gec goturdugum ıcın hamileyken de sık gıtmedıgım ıcın gene gitmem dıye benı resmen kovdu. Amaç buydu. Napıyım ben sımdı kızlar Allah askına sinirlerim cok bozuk
Evet modern ağda ama olsun. Bebekle ağda yapmak imkansız hale geldi. Kuaföre gitmek yerine evde yapmak daha iyi sanki. Braun düşünüyorum alırsambi ara ben de düşündüm. 1200lira falandı. kökleri uykuya alıyormuş, ayda bir atim yapınca çıkmıyormuş, hijyenik diye düşündüm ama hamilelik, emzirme derken cort oldu :) keşke çok önce yaptirsaymisim
Ceross a danışmak lazım:)Kızlar alakasız olacak ama evde lazer epilasyon cihazı kullanan var mı?
Bence annelik kaygılarından kaynaklanıyor. Şu an kızın bir yandan, iş diğer taraftan, öbür taraftan ev işleri vs derken bu geçiş dönemine tam alışamamış olabilirsin. Ben de öyle hissediyorum işe başlayınca da bir süre böyle devam eder gibime geliyor. Ancak iyice alışıp düzeni kurduktan sonra yeni düzeni normalleştirdiğimizde yeni bir sayfa açacağız her şey yeniden başlayacak diye Ó
Kızlar aglamaktam helak oldum bugun saglık ocagına gıttım gebe izlem için testlerim vardı hem de onları yaptırayım dedım.Kızımın 1 yas asısında hemsıre hesap sorar gıbı niye 10 gun sonra getirdiniz demişti. ben de doktoru oyle uygun gordu demıstım.O da bunca yıllık hemsıreyım hangı doktor yasından 10 gun sonra yaptırın dıyormus falan demıstı.Ego kasıyor hanım efendi.Bursada surıyelıler fazla olunca onlar uzerinden kastıkları yetmiyor bıze de ego yapıyorlar.Neyse tahlilleri yaptırmak istedim. Bız yapmıyoruz dedı. Dedım herkes saglık ocagından yaptırıyor neden. Kim yaptırıyormus Turkıyede yapılmıyor dedı.İdrar testi de yapmıyorsunuz ama her yer yapıyor dedım. Bız yapmıyoruz dedi. Zaten sen cocugu da asıya gec getırıyorsun degıstır aile hekımlıgını dedı.Özel doktoru ne zaman derse o zaman getırırıyorum dedım. Özel doktorunun dedıgı zaman degıl benım istediğim zaman getireceksin dedi. Ben de degıstırmıyorum siz istediniz diye degıstıremem ben istersem degıstırırım dedım. Benım işlemlerimi yapın dedim gebe izlem için. Ben bakmıyorum git doktor baksın dedi. Doktora gıttım anlattım cocugu 10 gun sonra getirdim dıye sımdı bunlara bakmıyormus dedim.Hemsireyi haklı buldu dedim siz hiç Kadir Tuğcu diye birini duymadınız mı kimmiş Kadir kimmiş Kadir diye bagırmaya basladı. Siz bana bagıramazsınız şikayetci olucam dedım. Sen de benim hemsıreme salak dedın o zaman dedı. Yemın ederım demedim vallahi billahi demedim. Resmen sikayetci olucam dıye korkup ayakustu iftira attı. Eşim geldi dısarı cıkardı beni odadan hemsırede arkamdan senli benli bir şeyler sayıyor ben de ben size siz dedim bana sen diyemezsiniz dedim nasıl bagırıyor egoya bak egoya diye asıl kendısının orada surıyelı veyahut egıtımsız oldugu için insanları ne kadar ezdıgını gozlerımle gormusken bana diyor bunları.Aglamaktan helak oldum işin kötüsü eşim de benım hemsıreyi sinirlendirdiğimi dusunuyor yani beni haksız goruyor. Genelde cengaver hakkını arayan bir insan oldugum için gene oyle yapmıssındır diyor. Ama yok cıdden bsy demedim kadın Dolunayı gec goturdugum ıcın hamileyken de sık gıtmedıgım ıcın gene gitmem dıye benı resmen kovdu. Amaç buydu. Napıyım ben sımdı kızlar Allah askına sinirlerim cok bozuk
Ceross a danışmak lazım:)Kızlar alakasız olacak ama evde lazer epilasyon cihazı kullanan var mı?
Kızlar aglamaktam helak oldum bugun saglık ocagına gıttım gebe izlem için testlerim vardı hem de onları yaptırayım dedım.Kızımın 1 yas asısında hemsıre hesap sorar gıbı niye 10 gun sonra getirdiniz demişti. ben de doktoru oyle uygun gordu demıstım.O da bunca yıllık hemsıreyım hangı doktor yasından 10 gun sonra yaptırın dıyormus falan demıstı.Ego kasıyor hanım efendi.Bursada surıyelıler fazla olunca onlar uzerinden kastıkları yetmiyor bıze de ego yapıyorlar.Neyse tahlilleri yaptırmak istedim. Bız yapmıyoruz dedı. Dedım herkes saglık ocagından yaptırıyor neden. Kim yaptırıyormus Turkıyede yapılmıyor dedı.İdrar testi de yapmıyorsunuz ama her yer yapıyor dedım. Bız yapmıyoruz dedi. Zaten sen cocugu da asıya gec getırıyorsun degıstır aile hekımlıgını dedı.Özel doktoru ne zaman derse o zaman getırırıyorum dedım. Özel doktorunun dedıgı zaman degıl benım istediğim zaman getireceksin dedi. Ben de degıstırmıyorum siz istediniz diye degıstıremem ben istersem degıstırırım dedım. Benım işlemlerimi yapın dedim gebe izlem için. Ben bakmıyorum git doktor baksın dedi. Doktora gıttım anlattım cocugu 10 gun sonra getirdim dıye sımdı bunlara bakmıyormus dedim.Hemsireyi haklı buldu dedim siz hiç Kadir Tuğcu diye birini duymadınız mı kimmiş Kadir kimmiş Kadir diye bagırmaya basladı. Siz bana bagıramazsınız şikayetci olucam dedım. Sen de benim hemsıreme salak dedın o zaman dedı. Yemın ederım demedim vallahi billahi demedim. Resmen sikayetci olucam dıye korkup ayakustu iftira attı. Eşim geldi dısarı cıkardı beni odadan hemsırede arkamdan senli benli bir şeyler sayıyor ben de ben size siz dedim bana sen diyemezsiniz dedim nasıl bagırıyor egoya bak egoya diye asıl kendısının orada surıyelı veyahut egıtımsız oldugu için insanları ne kadar ezdıgını gozlerımle gormusken bana diyor bunları.Aglamaktan helak oldum işin kötüsü eşim de benım hemsıreyi sinirlendirdiğimi dusunuyor yani beni haksız goruyor. Genelde cengaver hakkını arayan bir insan oldugum için gene oyle yapmıssındır diyor. Ama yok cıdden bsy demedim kadın Dolunayı gec goturdugum ıcın hamileyken de sık gıtmedıgım ıcın gene gitmem dıye benı resmen kovdu. Amaç buydu. Napıyım ben sımdı kızlar Allah askına sinirlerim cok bozuk
Kesinlikle şikayet etmelisin. Bidaha kimseye ağzını açamasın çıprıntı.Eşin seni yatıştırmalıydı hamilesin.. hangi ilçede oturuyorsun? Ben sağlık ocağı hemşiremden çok memnunum. Arayınca da ulaşabiliyorum.Kızlar aglamaktam helak oldum bugun saglık ocagına gıttım gebe izlem için testlerim vardı hem de onları yaptırayım dedım.Kızımın 1 yas asısında hemsıre hesap sorar gıbı niye 10 gun sonra getirdiniz demişti. ben de doktoru oyle uygun gordu demıstım.O da bunca yıllık hemsıreyım hangı doktor yasından 10 gun sonra yaptırın dıyormus falan demıstı.Ego kasıyor hanım efendi.Bursada surıyelıler fazla olunca onlar uzerinden kastıkları yetmiyor bıze de ego yapıyorlar.Neyse tahlilleri yaptırmak istedim. Bız yapmıyoruz dedı. Dedım herkes saglık ocagından yaptırıyor neden. Kim yaptırıyormus Turkıyede yapılmıyor dedı.İdrar testi de yapmıyorsunuz ama her yer yapıyor dedım. Bız yapmıyoruz dedi. Zaten sen cocugu da asıya gec getırıyorsun degıstır aile hekımlıgını dedı.Özel doktoru ne zaman derse o zaman getırırıyorum dedım. Özel doktorunun dedıgı zaman degıl benım istediğim zaman getireceksin dedi. Ben de degıstırmıyorum siz istediniz diye degıstıremem ben istersem degıstırırım dedım. Benım işlemlerimi yapın dedim gebe izlem için. Ben bakmıyorum git doktor baksın dedi. Doktora gıttım anlattım cocugu 10 gun sonra getirdim dıye sımdı bunlara bakmıyormus dedim.Hemsireyi haklı buldu dedim siz hiç Kadir Tuğcu diye birini duymadınız mı kimmiş Kadir kimmiş Kadir diye bagırmaya basladı. Siz bana bagıramazsınız şikayetci olucam dedım. Sen de benim hemsıreme salak dedın o zaman dedı. Yemın ederım demedim vallahi billahi demedim. Resmen sikayetci olucam dıye korkup ayakustu iftira attı. Eşim geldi dısarı cıkardı beni odadan hemsırede arkamdan senli benli bir şeyler sayıyor ben de ben size siz dedim bana sen diyemezsiniz dedim nasıl bagırıyor egoya bak egoya diye asıl kendısının orada surıyelı veyahut egıtımsız oldugu için insanları ne kadar ezdıgını gozlerımle gormusken bana diyor bunları.Aglamaktan helak oldum işin kötüsü eşim de benım hemsıreyi sinirlendirdiğimi dusunuyor yani beni haksız goruyor. Genelde cengaver hakkını arayan bir insan oldugum için gene oyle yapmıssındır diyor. Ama yok cıdden bsy demedim kadın Dolunayı gec goturdugum ıcın hamileyken de sık gıtmedıgım ıcın gene gitmem dıye benı resmen kovdu. Amaç buydu. Napıyım ben sımdı kızlar Allah askına sinirlerim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?