2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Elimde değil canım haksızlığa gelemiyorum ayak ustu bi de iftira attılar salak demısım dıye ya inanamıyorum bu insanlar hayatı sadece bu dunyadan mı ibaret sanıyorlar. Öbür dunyada o hemsıreden cok doktordan davacıyım. Resmen sıkayet edersen bize hakaret etti salak dedı deriz demeye getirdi.Ne diyim Allah işlerini guclerini ayaklarına dolasın.Eşime de cok kırgınım sen bsy demıssındır kesin dıyo.Demedim diyorum inanmıyor ya valla sınırım cok bozuldu yazarken bile gozlerım doluyor tekrar

Ne "insanlar" var ya... Allah onları bildiği gibi yapsın...

hiç ağlamana değer mi canım hamilesin. bidaha muhattap olman gerekmesin değiştir aile hekimini. şikayetçi de olabilirsin tabi

canım kendini hiç üzme. bu yazdiklarini aynen bimer' e şikayet et,sağlık bakanlığına da isim vererek şikayet et. orada yapması gerekeni yapmadığı gibi bir de bu şekilde davranıyor pesss

canım kendini hiç üzme. bu yazdiklarini aynen bimer' e şikayet et,sağlık bakanlığına da isim vererek şikayet et. orada yapması gerekeni yapmadığı gibi bir de bu şekilde davranıyor pesss
Ah canım bir sonuc cıkmyacagına o kadar emınım ki. Ama bugunu hıcnunutmıcam sanırım en cok da esim sen bır sey demıssındır ondan oyle yapmışlardır demesi koydu.Hıcbırını yediremiyorum

hiç ağlamana değer mi canım hamilesin. bidaha muhattap olman gerekmesin değiştir aile hekimini. şikayetçi de olabilirsin tabi
Sikayetci olmak bır işe yarar mı emın degılım canım. Aslında hıc degistirmeyeyım arasın dursun gel dıye dıyorum ama yok aramıyo da hanımefendi kizimin bazı kontrollerini kafasına gore boy kilo yazıp doldurmus sanırım. Arastırsan neler cıkar da işte. Ben daha cok esıme kırgınım

Ah canım bir sonuc cıkmyacagına o kadar emınım ki. Ama bugunu hıcnunutmıcam sanırım en cok da esim sen bır sey demıssındır ondan oyle yapmışlardır demesi koydu.Hıcbırını yediremiyorum
bence yine de şikayet et, aile hekimliğini de değiştir. benim doktorum,hemşirem de farklı değil.hamileligim ve 13aydir kadını 3 kere gördüm her defasında başkası bakıyor. üstünkörü boy,kilo bakıyor başka bir bilgilendirme,geri arama yok.halbuki yapmaları gerek.

Yarin sabim i arayacagım bakalım ılgılenecekler mi

Cnm sen ztn olayı çözmüşsün egolarını tatmin etmye çalışıyolar uslüp fln berbat 10 günden nolucakmış 13 aya kdr süresi var ,gebelik takibinde sdce boy kilo bakılıyo dye biliyorum yani ben hiç sağlık ocağında ilk basta yapılan toksoplazma fln testlerinin yapıldgını duymadım ben aralrda kendi istemimle şeker tiroid folik asit baktırıyodum onlara bakabilirler.tam arızaymış o ekip,ben de haksızlığa gelemem münakşa ederim eşim boşver bulaşma modunda yaklaşır bana.herseyi geçtim şuan hormonlardan dolayı aşırı hassassın anlıyorum bu duygunu,herkesin de anlaması lazım.deiştr bence doktorunu.

Kızlar alakasız olacak ama evde lazer epilasyon cihazı kullanan var mı?
bi ara ben de düşündüm. 1200lira falandı. kökleri uykuya alıyormuş, ayda bir atim yapınca çıkmıyormuş, hijyenik diye düşündüm ama hamilelik, emzirme derken cort oldu :) keşke çok önce yaptirsaymisim

Kesinlikle katiliyorum canım.cocukları siddetli sevdigin zaman onlarda karsisindakilere oyle davraniyolar..
Aynn canim simdi buyuduler gecti gitti ama kucukken heryeri isirik iziyle doluydu kizimin maalesef
Sinirlenmekte haklisin canim sonuna kadar.ben senin yerinde olsam ortaligi birbirine katardim.kim onlar ne ya neee ! Edebini adabini bilip isini yaoacaklar o kadar..bende kizimi asiya 10 gun sonra goturdum gule oynaya yaptilar.severler guleryuzludur hepsi.bence kesinlikle sikayet edip degistirmelisin aile hekimini.bunlarla yeni hamilelik surecin zehir olur yoksa.esin de yaninda durmaliydi ..

Evet modern ağda ama olsun. Bebekle ağda yapmak imkansız hale geldi. Kuaföre gitmek yerine evde yapmak daha iyi sanki. Braun düşünüyorum alırsam

Bebeğini düşün ve takma böyle insanları. Böyle insanlar hep çıkıyor maalesef karşımıza. Aile hekimini değiştirebiliyorum diye biliyorum başka bir dr a geçsen

Bebeğini düşün ve takma böyle insanları. Böyle insanlar hep çıkıyor maalesef karşımıza. Aile hekimini değiştirebiliyorum diye biliyorum başka bir dr a geçsen

Kesinlikle şikayet etmelisin. Bidaha kimseye ağzını açamasın çıprıntı.Eşin seni yatıştırmalıydı hamilesin.. hangi ilçede oturuyorsun? Ben sağlık ocağı hemşiremden çok memnunum. Arayınca da ulaşabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…