2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Mune bu grupta bir arkadaşımızın ( Tugce16 ) bebeği 10 gün hiçbir şey yiyip içmedi. Açlıktan fenalaşınca iki üç günde bir hastaneye kaldırıp serum taktırıyorlardı. En sonunda hastaneye yatırdılar ama o günden beri haber yok. Çok merak ediyoruz. Elimizden bir şey gelirse yardım etmek istiyoruz ama hiçbir iletişim bilgisi yok. Sizin ulaşmanız mümkün mü?

Yıldırımdayız canım. Şikayet edeceğim sabah ama sonuc alamayacagıma eminim

Bebeğini düşün ve takma böyle insanları. Böyle insanlar hep çıkıyor maalesef karşımıza. Aile hekimini değiştirebiliyorum diye biliyorum başka bir dr a geçsen
Bir yandan da gecmesem ama hıc de gitmesem bu hemsire gebe izlem yapmadığı için uyarılır mı dıyorum ama emınım ben gitmesem de yalan yanlıs bilgiler yazar gıtmıstım gıbı gosterır ruhum bıle duymaz

Esıme o kadar kırgınım ki zaten insan ellerin yaptıgına uzulmuyor kendi insanının yaptıgına uzuldugu kadar..

Evet oyle cıdden Esimin huyu hep bosver bulasma modunda. E ama karsımdaki bulasıyor napayım. O zaman da kesin sen bulasmıssındır diyor. Boylesi daha kolay tabi. Çünkü aksini düşünürse onun da bulasması gerek.O degıl de ya bugun daha buyuk bır tartısma olsaydı eşim bile yanımda olmayacakmış demek

Ceross a danışmak lazım:)

Anladım Eowynn_arwn 'a danışmak lazım

Ama lütfen bi ceross a danışılmalı şimdi Allah için:) ( daha kaç kere gönderckmişim acaba,tutukluk yaptı pardon başının etini yedim ceross dye dye:)

Ay kizlar cok israr ettiniz cevapliyorum :)))
Bilmiyorum
Saka bi yana evde ne kadar saglikli ve olumlu olur bilemedim.sonucta profesyonel kullanimlarda bile cevap alinamayabiliyor.cildin rengi ve kıl kokuyle alakalı

Mail attım, elimizde yalnızca mail adresi var çünkü ama maalesef hiçbir cevap gelmedi

Ay kizlar cok israr ettiniz cevapliyorum :)))
Bilmiyorum
Saka bi yana evde ne kadar saglikli ve olumlu olur bilemedim.sonucta profesyonel kullanimlarda bile cevap alinamayabiliyor.cildin rengi ve kıl kokuyle alakalı
Fineas danıştık bilmiyormuş
Sagol canim:)) 1500 liracık bayilacam bakalım eşime de süprüz olsun o da çok sevinir bak şimdi

bn muneye yazmıştm canım tek iletişim bilgisi olarak mail adresi var mail attım demişti ama ordan da dönüş olmadı

bende senin gibi dusunuyordum. bitecekse 2. olsun oglum yalniz kalmasin dedim. simdi bitiyor ve iki cocukla daha da zor oluyor hersey. ama hissettiklerini cok iyi anliyorum. cocugu kocam icin yada evliligim icin yapmadim once kendim icin ve oglum icin yaptim. ama dogru birsey mi yaptim belki de hayir... insallah hayirlisiyla evladinin kardesi seninde ikinci kuzun cabucak gelir.. cunku insanin aklina bir kere dusmeye gorsun yapana kadar cikmiyor:))

asi icin aradilar mi ki . zamaninda yapilmayan asilar icin performansi kesiliyormus bunlarin bende 1 ay gec goturdum diye azar isittim. aramadiniz deyince dondu kaldi

Kızlar alakasız olacak ama evde lazer epilasyon cihazı kullanan var mı?

biyik icin
kullaniyodum cikmiyordu bebelerden sonra onada vakit bulamadim eskiye oranla cok az var. ama tum vucut icin kullanamadim cook vakit aliyor bide ben fazla killiyim ustune afiyet:))))

Anladım Eowynn_arwn 'a danışmak lazım

deli

biyik icin
kullaniyodum cikmiyordu bebelerden sonra onada vakit bulamadim eskiye oranla cok az var. ama tum vucut icin kullanamadim cook vakit aliyor bide ben fazla killiyim ustune afiyet:))))

deli
Bıktım kıl tüy işinden. ne güzel kendim ağda yapıyordum şimdi nerdee.. hayırlısı nasip kısmet.
Sen nasılsın bu arada?

asi icin aradilar mi ki . zamaninda yapilmayan asilar icin performansi kesiliyormus bunlarin bende 1 ay gec goturdum diye azar isittim. aramadiniz deyince dondu kaldi
Cogu asıda aramıyor ben kendim goturuyorum asıyı yapıp kagıda su tarihte gel yazıyor e o tarihte en az bır ay sonranın tarihi bakalım nerede olucam bır ıkı gun sasınca da trip atıyor. Ustelık cogu asımızı o yapmadı oradakı baska hemsıre yaptı.Evime en yakın saglık ocagı bu ilk kayıt için ilk gittiğimde doktor biz herkesi almıyoruz egıtımli aileleri alıyoruz diyip sukur ki bizim egıtımımızı begenmıs olacak ki kayıt yapmıstı. Komsumu kabul etmemiş mesela.Eger cıdden gebe izlem yapmadığı için de performansı falan dusecekse aile hekimini degistirmeyeyım. Dussun nesi dusuyosa adam secmek neymıs gorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…