çok tatlısınbeni mi sordun emin misin bak bi baslarim saydirmaya sorduguna pisman olursun
cok kotuyum hicbirseyi beceremiyorum iki cocuga bakamiyorum ben arkadaslar boyle bi yetenegim gelismemis . ne yedirebiliyorum ne oynatabiliyorum ne oyalabiliyorum ne uyutabiliyorum. birini bi odada otekini obur oadada birakip acil ihtiyaclarimi gidireriyorum. ikisi birbirini balana kadar vaktim var oyle heyecanliki donumu cekmeden tuvaletten firlamisligim var. carpisan oto gibiler serseri mayin kor kursun gibiler. saatlerce basinda bekledigin kafani cevirdigin an tasan sût gibiler. dun butun evi pirinc ve bulgurla kaplamislar. ben evi temizlerken kizi oyun hamurunu yerken yakaladim. bugun kakasindan cikti yaninda bir adet misketle beraber.iste bu bir gunumun ozeti. tabi hep boyle depresif degilim arada bir muzik acip dans ediyoruz. o zaman dans
Cok geçmiş olsun canım size dua edeceğim. İnan bugun oldu saglık ocagını aklımdan atamıyorum cok etkilendim niye bılmıyrm ama devamlı aklıma geldikçe aglayasım gelıyor. Topluma saglıgı merkezi disiplin birimi varmıs yarın oraya gıdecegım sıkayete. Aynı zamanda aile hekımımı de degıstıreyım dıyorum ama kararsızım da aslında degıstırmeyıp hıc gitmesem eninde sonunda beni aramak zorunda kalsa ne bılıyım performans notu varmıs galiba o dusse falan dıyorum. Cunku ne yazık ki ulkemızde bu konularda sıkayet hıc bır sonuca varmıyorKızlar malesef hastanelik oldu ufaklık an itibariyle uyuyor serum yerken bende öyle yazabiliyorum.. Norovirüsten şüpheleniliyor. Bakalım tahliller ne çıkacak. Dua edersiniz.
Fineas bebişine çok üzüldüm canım inşaallah tekrar yaşamaz.
Hdou4225 şu yalan dünyada ciğeri beş para etmez insanlar için kendini üzüyorsun dolunayı üzüyorsun karnındaki minnoşu üzüyorsun, değer mi? Onların hiç umrunda bile değilken sen kendini böyle harap etme. Muhakkak sabime cimere şikayet et, en azından ifade versinler rahatsız olsunlar. Hemen sağlık ocağını değiştir o kalitesizlerle muhatap olma canım.
Çok geçmiş olsun canım ya bizim sağlık ocağındaki tipler de arızaydı hamileyken anlamıştım ve sonra hiç gitmedim. Kızımın aşılarını da özel sigortası olduğu için özel hastanede yaptırdım. Aile hekimini değiştirmeni ve ALO 184 ü arayarak doktor ve hemşire hakkınıda şikayette bulunmanı tavsiye ederim. Boş yere sinirlerini bozma bebişin de üzülmesin.Kızlar aglamaktam helak oldum bugun saglık ocagına gıttım gebe izlem için testlerim vardı hem de onları yaptırayım dedım.Kızımın 1 yas asısında hemsıre hesap sorar gıbı niye 10 gun sonra getirdiniz demişti. ben de doktoru oyle uygun gordu demıstım.O da bunca yıllık hemsıreyım hangı doktor yasından 10 gun sonra yaptırın dıyormus falan demıstı.Ego kasıyor hanım efendi.Bursada surıyelıler fazla olunca onlar uzerinden kastıkları yetmiyor bıze de ego yapıyorlar.Neyse tahlilleri yaptırmak istedim. Bız yapmıyoruz dedı. Dedım herkes saglık ocagından yaptırıyor neden. Kim yaptırıyormus Turkıyede yapılmıyor dedı.İdrar testi de yapmıyorsunuz ama her yer yapıyor dedım. Bız yapmıyoruz dedi. Zaten sen cocugu da asıya gec getırıyorsun degıstır aile hekımlıgını dedı.Özel doktoru ne zaman derse o zaman getırırıyorum dedım. Özel doktorunun dedıgı zaman degıl benım istediğim zaman getireceksin dedi. Ben de degıstırmıyorum siz istediniz diye degıstıremem ben istersem degıstırırım dedım. Benım işlemlerimi yapın dedim gebe izlem için. Ben bakmıyorum git doktor baksın dedi. Doktora gıttım anlattım cocugu 10 gun sonra getirdim dıye sımdı bunlara bakmıyormus dedim.Hemsireyi haklı buldu dedim siz hiç Kadir Tuğcu diye birini duymadınız mı kimmiş Kadir kimmiş Kadir diye bagırmaya basladı. Siz bana bagıramazsınız şikayetci olucam dedım. Sen de benim hemsıreme salak dedın o zaman dedı. Yemın ederım demedim vallahi billahi demedim. Resmen sikayetci olucam dıye korkup ayakustu iftira attı. Eşim geldi dısarı cıkardı beni odadan hemsırede arkamdan senli benli bir şeyler sayıyor ben de ben size siz dedim bana sen diyemezsiniz dedim nasıl bagırıyor egoya bak egoya diye asıl kendısının orada surıyelı veyahut egıtımsız oldugu için insanları ne kadar ezdıgını gozlerımle gormusken bana diyor bunları.Aglamaktan helak oldum işin kötüsü eşim de benım hemsıreyi sinirlendirdiğimi dusunuyor yani beni haksız goruyor. Genelde cengaver hakkını arayan bir insan oldugum için gene oyle yapmıssındır diyor. Ama yok cıdden bsy demedim kadın Dolunayı gec goturdugum ıcın hamileyken de sık gıtmedıgım ıcın gene gitmem dıye benı resmen kovdu. Amaç buydu. Napıyım ben sımdı kızlar Allah askına sinirlerim cok bozuk
Tesekkur ederım canım sabimi aradım ama vatandas temsilcisine baglanamadım mesai saati degıldı sanırım. Toplum saglıgı merkezini aradım disiplin birimi varmıs oraya sıkayet edecegım yarın. Aile hekimliğinde benim de cok işim olmuyor genelde özel hastanede hallediyordum ama bu sefer ozeldekı doktorum testler fazla zamlandı dısarda yaptırsan da sorun olmaz diyince ben de saglık ocagına yaptırayım dedım. Demez olaydım. Kadın bana asırı bılenmıs. Daha once de kanda gebelık testi baktıracaktım. 11e kadar kan alıyorlar gitmeden arayayım dedim. Gorevlı hemsıreye sorayım dedı sordu tamam gelin alacakmış kan dedı gıttım hemsıre sen mıydın dıyo bana.Yani ben oldugumu bilse kabul etmeyecekmiş. Allahım ben bu kadına hıc bır sey yapmadım dogru duzgun yuzunu bıle gormedım. Niye bana bu kadar bılendi hırslandı anlamıyorum. Eşim de tutturmus sen bsy demıssındır kadına dıyo. En çok da bu uzuyo benı sınır oluyorum. Acaba aile hekimliğini değiştirmesem bu hemsire beni aramak zorunda kalmaz mı gebe izlem için.Ya da ası için falan. Ya da inat edip bir daha gidip degıstırmıyorum benim kan testlerimı yapın mı desem. Vallahi billahi yediremiyorum ya hiç boyle olmamıştım. Acayip etkiledi bu olay beniÇok geçmiş olsun canım ya bizim sağlık ocağındaki tipler de arızaydı hamileyken anlamıştım ve sonra hiç gitmedim. Kızımın aşılarını da özel sigortası olduğu için özel hastanede yaptırdım. Aile hekimini değiştirmeni ve ALO 184 ü arayarak doktor ve hemşire hakkınıda şikayette bulunmanı tavsiye ederim. Boş yere sinirlerini bozma bebişin de üzülmesin.
çok tatlısın
ben de diyorum bazen yapamıyorum ya yok olmuyor istifa etmek istiyorum diye. amann ne bileyim..
Kızlar malesef hastanelik oldu ufaklık an itibariyle uyuyor serum yerken bende öyle yazabiliyorum.. Norovirüsten şüpheleniliyor. Bakalım tahliller ne çıkacak. Dua edersiniz.
Hdou4225 şu yalan dünyada ciğeri beş para etmez insanlar için kendini üzüyorsun dolunayı üzüyorsun karnındaki minnoşu üzüyorsun, değer mi? Onların hiç umrunda bile değilken sen kendini böyle harap etme. Muhakkak sabime cimere şikayet et, en azından ifade versinler rahatsız olsunlar. Hemen sağlık ocağını değiştir o kalitesizlerle muhatap olma canım.
Cok geçmiş olsun canım size dua edeceğim. İnan bugun oldu saglık ocagını aklımdan atamıyorum cok etkilendim niye bılmıyrm ama devamlı aklıma geldikçe aglayasım gelıyor. Topluma saglıgı merkezi disiplin birimi varmıs yarın oraya gıdecegım sıkayete. Aynı zamanda aile hekımımı de degıstıreyım dıyorum ama kararsızım da aslında degıstırmeyıp hıc gitmesem eninde sonunda beni aramak zorunda kalsa ne bılıyım performans notu varmıs galiba o dusse falan dıyorum. Cunku ne yazık ki ulkemızde bu konularda sıkayet hıc bır sonuca varmıyor
Yarın toplum saglıgı merkezinde sıkayette bulunacağım gıtmısken de degıstırırım artık canım değmez dediğin gibiSen hamile olduğum için daha yoğun yaşıyorsun duygularını ondan bence. Ama kızına odaklan onu düşün başka şey düşünme ben bir ara sürekli fıkra okuyordum karikatür okuyordum kafam dağılsın diye. Bu arada şahsi fikrim dr ve ebeyi şikayet et ve değiştir. Gitmen gerektiğinde sinirlerin bozulmasın.
Canım eşime karşı duyularım bitmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden kendisine dediğin şekilde yaklaşabileceğimi sanmıyorum.bende senin gibi dusunuyordum. bitecekse 2. olsun oglum yalniz kalmasin dedim. simdi bitiyor ve iki cocukla daha da zor oluyor hersey. ama hissettiklerini cok iyi anliyorum. cocugu kocam icin yada evliligim icin yapmadim once kendim icin ve oglum icin yaptim. ama dogru birsey mi yaptim belki de hayir... insallah hayirlisiyla evladinin kardesi seninde ikinci kuzun cabucak gelir.. cunku insanin aklina bir kere dusmeye gorsun yapana kadar cikmiyor:))
Norovirüs diye birşey hiç duymamıştım şimdi baktım varmış.. geçmişolsun canım. inşallah değildir de serumdan sonra çıkarsınız..dua ederimKızlar malesef hastanelik oldu ufaklık an itibariyle uyuyor serum yerken bende öyle yazabiliyorum.. Norovirüsten şüpheleniliyor. Bakalım tahliller ne çıkacak. Dua edersiniz.
geçmiş olsun canım, niro virüs neymiş, ilk defa duydum.Kızlar malesef hastanelik oldu ufaklık an itibariyle uyuyor serum yerken bende öyle yazabiliyorum.. Norovirüsten şüpheleniliyor. Bakalım tahliller ne çıkacak. Dua edersiniz.
Canım geçmiş olsun. Allah şifasını bir an önce verir inşallahKızlar malesef hastanelik oldu ufaklık an itibariyle uyuyor serum yerken bende öyle yazabiliyorum.. Norovirüsten şüpheleniliyor. Bakalım tahliller ne çıkacak. Dua edersiniz.
Canım eşime karşı duyularım bitmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden kendisine dediğin şekilde yaklaşabileceğimi sanmıyorum.
İnşallah geçici bir dönemdir ve eskisi gibi hissetmeye başlarım. Yoksa çok yazık olacak
Ben nişanlıyken bir arkadasım vardı komşumuz daha dogrusu 5 yıllık evlıydı. 4 yasında bir oglu vardı. Bir gun bana cok seviyorsun dimi demişti ben de cok seviyorum demiştim.Sev tabi çocugun oldugunda artık eskisi gibi sevmeyeceksin yabi aslında sevginin o olmadığını anlayacaksın artık askım değil cocugunun babası olacak o sadece demişti. Bilmem haklı mi henuz oyle dusunmuyorum ama cocugum her seyden once gelir o kesin.Bence geçici bir dönemdir. Biraz eşinle vakit geçirseniz biri kızına baksa. Eşlerimize vakit ayıramıyoruz hic birsey eskisi gibi değil olamaz da bu surecede alışacağız. Bende eşimle 14 senedir birlikteyim 8 yıldır evliyim cocuk olmadan önce bambaşka bir boyuttaydık şimdi bambaşka. tabiki ikimizin de önceliği degisti. Ama bir süre sonra bebislerimiz büyüdükçe kafa olarak biraz daha rahatlayacağız ve olumlu etkilerini göreceğiz diye düşünüyorum. Bende sevgi tükenmesi degil de eskisi gibi olmadigimiz icin bazen tuhaf geliyor. Çocuk olmadan önce yeni evli gibiydik. Ama eşimde normal değil mi sence biz bir aileyiz artik diyor.Tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz?
ne istifasi var ne emeklisi bu isin. ama bu yetememezlik hissi caresizlik hissi cok fena kac universite bitirmis olursan ol bi boka yaramiyor bildiklerin.çok tatlısın
ben de diyorum bazen yapamıyorum ya yok olmuyor istifa etmek istiyorum diye. amann ne bileyim..
gecmis olsun canim .Kızlar malesef hastanelik oldu ufaklık an itibariyle uyuyor serum yerken bende öyle yazabiliyorum.. Norovirüsten şüpheleniliyor. Bakalım tahliller ne çıkacak. Dua edersiniz.
Canım eşime karşı duyularım bitmiş gibi hissediyorum. Bu yüzden kendisine dediğin şekilde yaklaşabileceğimi sanmıyorum.
İnşallah geçici bir dönemdir ve eskisi gibi hissetmeye başlarım. Yoksa çok yazık olacak
Ben nişanlıyken bir arkadasım vardı komşumuz daha dogrusu 5 yıllık evlıydı. 4 yasında bir oglu vardı. Bir gun bana cok seviyorsun dimi demişti ben de cok seviyorum demiştim.Sev tabi çocugun oldugunda artık eskisi gibi sevmeyeceksin yabi aslında sevginin o olmadığını anlayacaksın artık askım değil cocugunun babası olacak o sadece demişti. Bilmem haklı mi henuz oyle dusunmuyorum ama cocugum her seyden once gelir o kesin.
Bence geçici bir dönemdir. Biraz eşinle vakit geçirseniz biri kızına baksa. Eşlerimize vakit ayıramıyoruz hic birsey eskisi gibi değil olamaz da bu surecede alışacağız. Bende eşimle 14 senedir birlikteyim 8 yıldır evliyim cocuk olmadan önce bambaşka bir boyuttaydık şimdi bambaşka. tabiki ikimizin de önceliği degisti. Ama bir süre sonra bebislerimiz büyüdükçe kafa olarak biraz daha rahatlayacağız ve olumlu etkilerini göreceğiz diye düşünüyorum. Bende sevgi tükenmesi degil de eskisi gibi olmadigimiz icin bazen tuhaf geliyor. Çocuk olmadan önce yeni evli gibiydik. Ama eşimde normal değil mi sence biz bir aileyiz artik diyor.Tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?