- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
ya bu neye gore degisiyor bilmiyorum. beklentilere gore mi karaktere gore mi hayatta yasadiklarina gor mi. o anki hormonlara gore mi.. ben hangisini yasadim onuda bilmiyorum. bi arkadasim var 4 tane cocugu var . evlatlarumi seviyorum ama kocamin yerini kimse tutamaz bu hayatta derdi. oyleside var boyleside. ama cogu gecicici ve donemsel bence. ama erkegi yada kadini tensel olarak istememek cok farkli sevgiyi aninda bitiriyor. umarim gecicidir burada arkadaslarin yasadigi. .
Çocuktan sonra eşime sevgim azalmadı ama herşeye tahammülüm azaldı eşim dahil. Ayrıca Bebeğimden kendime vakit ayıramadığım için kendimi çirkin hissediyorum ve herkes beni çirkin görüyormuş gibime geliyor eşim yine dahil. Böyle olmadığını söylese de ben kendimi iyi hissetmediğini sürece ona iyi gelemem. Çocuk bence evliliği sarsıyor ne yazıkkki. Bağları güçlendirmek için ikinci çocuğun yapılmasını çok saçma buluyorum. Önce bağlar güçlensin ve süreklilik arz etsin sonra belki düşünülebilir. Birçok kadın rahat davrandığı için etkilenmeyebilir ama ben bebeğim için hep en iyisini yapsamda hiç yetemediğini düşünen pimpirikli bir anneyim, benim hayatımı çocuk kökten değiştirdi
Çocuğum ayağımın dibinden ayrılmıyor hep bi isteği var anlatamıyor gibi her hizmetini yapıyorum yine aynı. Eşimle yalnız kalmayı çok özlüyorum bir haftalık kafa tatili lazım en az ama oğlumu görmeden de duramıyorum bu nasıl bi ruh hali. İkinci çocuk olsa ben kendi kişiliğimi tamamen kaybederim heralde şuan biraz büyümesini bekliyorum eski ben olurum belki umuduyla tekrar başa sarmak istemiyorum ama eşim istiyor ikinciyi nasıl olacak bilmiyorum o beni hiç kırmadı ben onu kıracağım mecburAynennnn dediğin gibi benimde tahammülüm azaldı eşime karşı sorunda ordan çıkıyor genelde.bende su durumda 2. Çocuğun bizi yipratacagini düşünüyorum bende çok pimpirik takıntılı biriyim maalesef
Ben de eşimle 17 senedir birlikteyim, 8 senedir evliyim. Doğru diyorsun benim de biraz duygularımı yönlendirmek için çabalamam lazım. Sağ olsun annem öğlene kadar çocuğa bakıyor, sonra hep geziyor. Sosyal hayatta çok aktif biri. O yüzden bir akşam da ben bakayım, siz dışarı çıkın demiyor. Ben söyleyip bırakmayı deneyeceğim.Bence geçici bir dönemdir. Biraz eşinle vakit geçirseniz biri kızına baksa. Eşlerimize vakit ayıramıyoruz hic birsey eskisi gibi değil olamaz da bu surecede alışacağız. Bende eşimle 14 senedir birlikteyim 8 yıldır evliyim cocuk olmadan önce bambaşka bir boyuttaydık şimdi bambaşka. tabiki ikimizin de önceliği degisti. Ama bir süre sonra bebislerimiz büyüdükçe kafa olarak biraz daha rahatlayacağız ve olumlu etkilerini göreceğiz diye düşünüyorum. Bende sevgi tükenmesi degil de eskisi gibi olmadigimiz icin bazen tuhaf geliyor. Çocuk olmadan önce yeni evli gibiydik. Ama eşimde normal değil mi sence biz bir aileyiz artik diyor.Tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz?
bayılıyorum senin anlatımınabeni mi sordun emin misin bak bi baslarim saydirmaya sorduguna pisman olursun
cok kotuyum hicbirseyi beceremiyorum iki cocuga bakamiyorum ben arkadaslar boyle bi yetenegim gelismemis . ne yedirebiliyorum ne oynatabiliyorum ne oyalabiliyorum ne uyutabiliyorum. birini bi odada otekini obur oadada birakip acil ihtiyaclarimi gidireriyorum. ikisi birbirini balana kadar vaktim var oyle heyecanliki donumu cekmeden tuvaletten firlamisligim var. carpisan oto gibiler serseri mayin kor kursun gibiler. saatlerce basinda bekledigin kafani cevirdigin an tasan sût gibiler. dun butun evi pirinc ve bulgurla kaplamislar. ben evi temizlerken kizi oyun hamurunu yerken yakaladim. bugun kakasindan cikti yaninda bir adet misketle beraber.iste bu bir gunumun ozeti. tabi hep boyle depresif degilim arada bir muzik acip dans ediyoruz. o zaman dans
geçmiş olsunn o neymiş ki ya basit bişeydir inşallahKızlar malesef hastanelik oldu ufaklık an itibariyle uyuyor serum yerken bende öyle yazabiliyorum.. Norovirüsten şüpheleniliyor. Bakalım tahliller ne çıkacak. Dua edersiniz.
Fineas bebişine çok üzüldüm canım inşaallah tekrar yaşamaz.
Hdou4225 şu yalan dünyada ciğeri beş para etmez insanlar için kendini üzüyorsun dolunayı üzüyorsun karnındaki minnoşu üzüyorsun, değer mi? Onların hiç umrunda bile değilken sen kendini böyle harap etme. Muhakkak sabime cimere şikayet et, en azından ifade versinler rahatsız olsunlar. Hemen sağlık ocağını değiştir o kalitesizlerle muhatap olma canım.
işte bu ben özgüven eksikliği yaşıyorum. eşim böyle birşey söylemediği böyle davranmadığı halde. çovukta dediğin gbi sorumluluk arttıkça zorlanmalar başlıoÇocuktan sonra eşime sevgim azalmadı ama herşeye tahammülüm azaldı eşim dahil. Ayrıca Bebeğimden kendime vakit ayıramadığım için kendimi çirkin hissediyorum ve herkes beni çirkin görüyormuş gibime geliyor eşim yine dahil. Böyle olmadığını söylese de ben kendimi iyi hissetmediğini sürece ona iyi gelemem. Çocuk bence evliliği sarsıyor ne yazıkkki. Bağları güçlendirmek için ikinci çocuğun yapılmasını çok saçma buluyorum. Önce bağlar güçlensin ve süreklilik arz etsin sonra belki düşünülebilir. Birçok kadın rahat davrandığı için etkilenmeyebilir ama ben bebeğim için hep en iyisini yapsamda hiç yetemediğini düşünen pimpirikli bir anneyim, benim hayatımı çocuk kökten değiştirdi
Kınamıyoruz seni anlıyoruz bence çocukla hep birlikte olduğun için öyle geliyo bi 3-4 saat biri alıp yedirse gezdirse onu çok özlersin ve onunla geçirdiğin vaktin kalitesi artar. Biz hep çocuklayız tamam çok şükür ama bıkkınlık var. Hava da soğudu dışarı da çıkılmıyo ayağımın dibinde hep o kadar bunaldım ki birine onu teslim edip yalnız kalmak istiyorum.. bu kötü annelik değil bence anane babane eşler biraz bizi anlasa alsa çocuğu.. hep üstğmüzdeler. Wc gidemiyorum rahat rahat. Yaptığım işe kendimi veremiyorum çünkü oyuncakla oynamıyor benim elimde be varsa onu istiyo patlıcan soğan.. iş yaparken bi gün başıma bişey gelecek artık. Gülüşü beni kendime getiriyor oğluma aşığım ama bunlar da beni çok bunalttı.hani diyorlar ya, çok usandığım zaman çocuğumun bir tek gülüşü yetiyor diye. bende niye öyle olmuyor ya. hergun çocuksuz günleri aklına gelir mi insanın..
çok güzel akıllı bir çocuk çok şükür çok seviyorum ama mutlu olamıyorum. (kınamayın beni lütfen)
Çok geçmiş olsun canım ya nasıl bir hastalık bahsettiğin ve nasıl bulaşıyor? İnşallah daha iyidir şimdi Allah şifa versin dua edeceğim ben de.Kızlar malesef hastanelik oldu ufaklık an itibariyle uyuyor serum yerken bende öyle yazabiliyorum.. Norovirüsten şüpheleniliyor. Bakalım tahliller ne çıkacak. Dua edersiniz.
Fineas bebişine çok üzüldüm canım inşaallah tekrar yaşamaz.
Hdou4225 şu yalan dünyada ciğeri beş para etmez insanlar için kendini üzüyorsun dolunayı üzüyorsun karnındaki minnoşu üzüyorsun, değer mi? Onların hiç umrunda bile değilken sen kendini böyle harap etme. Muhakkak sabime cimere şikayet et, en azından ifade versinler rahatsız olsunlar. Hemen sağlık ocağını değiştir o kalitesizlerle muhatap olma canım.
Eski zamanlarımdaki gibi süslenince eşim kanıksıyo. Halbuki ekstra bişey Yok eski halim. Alışmış paspal halime onun da işine gelmiş demekki. Doğal güzelsin dese de ben kendimi güzel hissetmiyosam anlamı Yok zaten kendim için süslenirim her zamanişte bu ben özgüven eksikliği yaşıyorum. eşim böyle birşey söylemediği böyle davranmadığı halde. çovukta dediğin gbi sorumluluk arttıkça zorlanmalar başlıo
Ben de akşamı nasıl edecem onu düşünüyorum uyanır uyanmaz. günde sadece 1 saat uyuyor o da koynumda. Bütün gün oyalamak zorundayım. Kendi kendine oynuyor ama bi yerden sonra sıkılıyor haklı olarak. bilmiyorum ya vallahi. Allah yardımcimiz olsun.Kınamıyoruz seni anlıyoruz bence çocukla hep birlikte olduğun için öyle geliyo bi 3-4 saat biri alıp yedirse gezdirse onu çok özlersin ve onunla geçirdiğin vaktin kalitesi artar. Biz hep çocuklayız tamam çok şükür ama bıkkınlık var. Hava da soğudu dışarı da çıkılmıyo ayağımın dibinde hep o kadar bunaldım ki birine onu teslim edip yalnız kalmak istiyorum.. bu kötü annelik değil bence anane babane eşler biraz bizi anlasa alsa çocuğu.. hep üstğmüzdeler. Wc gidemiyorum rahat rahat. Yaptığım işe kendimi veremiyorum çünkü oyuncakla oynamıyor benim elimde be varsa onu istiyo patlıcan soğan.. iş yaparken bi gün başıma bişey gelecek artık. Gülüşü beni kendime getiriyor oğluma aşığım ama bunlar da beni çok bunalttı.
Senin için çok sevindim canım. çok iyi düşünmüşsün. inşallah rahat edersin kızın da mutlu olur sorunsuz ilerler herşey sizin için.-loyalty , liliyaa , Polyanna82 arkadaşlar ben de sizin gibi hissediyorum malesef 7/24 kızımla birlikte olmak bir taraftan çok güzel ama diğer taraftan tükenmiş hissediyorum kendimi depresyona girdim sanırım. Çok bunaldım ve artık kızıma yetemiyorum gibi hissediyorum onunla oyun oynamaya enerjim kalmıyor. Sadece yemek yapabiliyorum ki onlar da basit şeyler bunun dışında hiç bir şey yapmama izin vermiyor kızım bacaklarıma yapışıp ağlıyor mutfakta yemek hazırlarken bile. Ben artık bir bakıcı ayarlamaya karar verdim birileriyle görüştüm ve birini beğendim. Eğer bir aksilik olmazsa haftaya başlayacak. Ben de 2 ay kadar hem alışma sürecini geçirip hem de biraz dinlenip kendimi toparlamaya karar verdim. Sonrasında da mecburen işe başlamam gerekecek maddi olarak karşılayabilmem için.
Bakıcı çok iyi olur sen büyük ölçüde rahatlarsın. Ben de iş bakacağım artık, annem ben bakarım diyor. Oğlumdan kaçıyorum gibi oluyor ama bu şekilde de hayat devam edemez heralde..-loyalty , liliyaa , Polyanna82 arkadaşlar ben de sizin gibi hissediyorum malesef 7/24 kızımla birlikte olmak bir taraftan çok güzel ama diğer taraftan tükenmiş hissediyorum kendimi depresyona girdim sanırım. Çok bunaldım ve artık kızıma yetemiyorum gibi hissediyorum onunla oyun oynamaya enerjim kalmıyor. Sadece yemek yapabiliyorum ki onlar da basit şeyler bunun dışında hiç bir şey yapmama izin vermiyor kızım bacaklarıma yapışıp ağlıyor mutfakta yemek hazırlarken bile. Ben artık bir bakıcı ayarlamaya karar verdim birileriyle görüştüm ve birini beğendim. Eğer bir aksilik olmazsa haftaya başlayacak. Ben de 2 ay kadar hem alışma sürecini geçirip hem de biraz dinlenip kendimi toparlamaya karar verdim. Sonrasında da mecburen işe başlamam gerekecek maddi olarak karşılayabilmem için.
Çalışmak terapi gibi oluyor. Ben de yarım gün çalışsam aslında..Bakıcı çok iyi olur sen büyük ölçüde rahatlarsın. Ben de iş bakacağım artık, annem ben bakarım diyor. Oğlumdan kaçıyorum gibi oluyor ama bu şekilde de hayat devam edemez heralde..
Canım.bol bol sıvı almasını sağla. Sen bilirsin zaten. Allah yardımcıniz olsun inşallahKızlar tek tek hepinizi alıntılayamadım çok teşekkür ederim hepinize. Norovirüs kusma ateş bulantı ve ishale sebep olan bir tür virüs bakteri değil virüs olduğu için yapılacak birşey yok ilaç etki etmiyor, gaita alamadığımız için o olup olmadığı kesin teşhis edilemedi, idrar da alamadık o yüzden salmadılar bizde aldık ufaklığı kaçtık eve geldik. Malum evde bekleyen bir minik daha var ve onu emanet edebileceğimiz kimsemiz yok. O yüzden yanınızda olan annelerinizin(eksiği gediği olsa da) kıymetini bilin... Gurbet gerçekten zor.
Annem babam kızıma gül gibi bakar bıraksam hatta göbek atarlarKınamıyoruz seni anlıyoruz bence çocukla hep birlikte olduğun için öyle geliyo bi 3-4 saat biri alıp yedirse gezdirse onu çok özlersin ve onunla geçirdiğin vaktin kalitesi artar. Biz hep çocuklayız tamam çok şükür ama bıkkınlık var. Hava da soğudu dışarı da çıkılmıyo ayağımın dibinde hep o kadar bunaldım ki birine onu teslim edip yalnız kalmak istiyorum.. bu kötü annelik değil bence anane babane eşler biraz bizi anlasa alsa çocuğu.. hep üstğmüzdeler. Wc gidemiyorum rahat rahat. Yaptığım işe kendimi veremiyorum çünkü oyuncakla oynamıyor benim elimde be varsa onu istiyo patlıcan soğan.. iş yaparken bi gün başıma bişey gelecek artık. Gülüşü beni kendime getiriyor oğluma aşığım ama bunlar da beni çok bunalttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?