- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Teşekkür ederim canım çok direndim kendimce ben yeterim her şeye diye ama malesef olmadı gerçekten çok zormuş hakkıyla bir çocuğa bakabilmek.Senin için çok sevindim canım. çok iyi düşünmüşsün. inşallah rahat edersin kızın da mutlu olur sorunsuz ilerler herşey sizin için.
Bu dönem bir çok bebek benzer tepkiler veriyor sanırım. Cidden zor bir durum insanı çok yıpratıyor evde bir şeyler yapmak gerekirken hiç bir şey yapamamak.Kızlar hepimiz mi aynıyız yaa. Benim kızım da mutfakta bir çorba karıştırmama izin vermiyor. Paçalarıma yapışıp ağlıyor. Annem siz de öyleydiniz diyor.
jenny48 canım çoook doğru bir karar almışsın. Ben de kızım altı aylıkken yardımcı almaya başladım. Haftada iki gün geliyor, temizlik ütü yapıyor. Öyle rahatladım ki. Ama öğlen işten dönüyorum ve bir daha yanından hiç ayrılmıyorum. Yavaş yavaş öğleden sonra, akşam falan da çıkmaya başlayacağım. Kendime zarar veriyorum artık biraz kendime gelmem lazım
Ben de biraz o nedenle direndim son bir kaç aydır aslında...çocuğumdan kaçacak mıyım diye düşündüm hep. O şekilde düşününce vicdanım hiç rahat etmiyor kaçmak değil de biraz mola vermek diyelim. Toparlanabilmek için, fiziksel ve ruhsal olarak biraz dinlenebilmek ve eve döndüğümde daha enerjik ve mutlu olabilmek için biraz mola vermek olarak düşünmeye başladım. Hayat her şekilde devam eder de, önemli olan süreci daha mutlu, huzurlu geçirebilmek sanırım.Bakıcı çok iyi olur sen büyük ölçüde rahatlarsın. Ben de iş bakacağım artık, annem ben bakarım diyor. Oğlumdan kaçıyorum gibi oluyor ama bu şekilde de hayat devam edemez heralde..
Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum birileri yoksa etrafnzda hastane işi zor gerçkten,Allah kolaylık versin inşallah cork cork emiyodur kuzucuk çabuk atlatırKızlar malesef hastanelik oldu ufaklık an itibariyle uyuyor serum yerken bende öyle yazabiliyorum.. Norovirüsten şüpheleniliyor. Bakalım tahliller ne çıkacak. Dua edersiniz.
Fineas bebişine çok üzüldüm canım inşaallah tekrar yaşamaz.
Hdou4225 şu yalan dünyada ciğeri beş para etmez insanlar için kendini üzüyorsun dolunayı üzüyorsun karnındaki minnoşu üzüyorsun, değer mi? Onların hiç umrunda bile değilken sen kendini böyle harap etme. Muhakkak sabime cimere şikayet et, en azından ifade versinler rahatsız olsunlar. Hemen sağlık ocağını değiştir o kalitesizlerle muhatap olma canım.
Ben de eşimle 17 senedir birlikteyim, 8 senedir evliyim. Doğru diyorsun benim de biraz duygularımı yönlendirmek için çabalamam lazım. Sağ olsun annem öğlene kadar çocuğa bakıyor, sonra hep geziyor. Sosyal hayatta çok aktif biri. O yüzden bir akşam da ben bakayım, siz dışarı çıkın demiyor. Ben söyleyip bırakmayı deneyeceğim.
İnşallah toparlarız canım. Kızım mutlu oldukça ben de mutlu oluyorum. Hava iyiyse parka, kötüyse mağazalara götürüyorum. Burada avm yok. Mağazada kabinlerde saklambaç oynuyor, reyonlardaki kıyafetleri aşağı indiriyor, tabii toplayacağım derken belim kopuyor :) ama çok şükür fazla enerjisini atıyor bu sayede :) böyle olunca da gün bitiveriyor ama her gün benimle olması şart değil. Artık biraz da annemle gezsin :)Evet biraz da bazi şeyleri istemek lazım annen sonuçta. Ikinizide iyi gelir biraz yalnız kalmak. Ben tüm gün çalıştığım için bırakamıyorum anneme ama sen vaktinin çoğunu kızınla geçiriyorsun arada kaçamak yapabilirsiniz :) bence olumlu etkisi olacak
Saol cnm ,oğlum bu sene bi farklı mutlu oldu kardeşinin doğumgününe ne kdr özendyse:) 2 si de birbrni kıskanıyo işte.ne istifasi var ne emeklisi bu isin. ama bu yetememezlik hissi caresizlik hissi cok fena kac universite bitirmis olursan ol bi boka yaramiyor bildiklerin.
gecmis olsun canim .Fineas senin findigada gecmis olsun. oglunun d. gununu yaptiniz mi memnun oldumu oglusun
ya pardon cok yanlis anlattim. sanki gozunu kapat yap o isi gibi oldu. ozur dilerum. bende ilk dogumdan sonra senin gibi oldum. aramiz bayagi bozuldu. bana dokunmasuna bile tahammul edemedim yanimda uyumasi bile tuylerimi diken diken yapiyordu. vel hasili once sevgi sonra saygida azalma oldu. ayrilik karari aldik. senin gibi dusunuyordum. keske 2. olsaydi da oyle ayrilsaydik diye. sonra bi hastalik bi oldu aramiz yumusadi. tekrar toparlar gibi olduk. o ara 2. oldu. ama hamilelikle birlikte bicak gibi kesildi aramizdaki bag. sanki duamin kabulu icin o yumusama gerekiyormus gibi oldu. cunku asla tekrar ilisku yasayabilecegimi dusunmuyordum. anlatmak istedigim buydu. o yumusamadan sonra topaelanabilirdik de ama olmadi hersey vaktine esirdir.
Cnm süpersin hadi hayırlısı kendne gelirsin mutlu anne gbisi var mı,hiç vicdan azabı çekme.senin sevgini her türlü alır daha ötesi yokki,büyüyüp gidiyolar-loyalty , @liliyaa , Polyanna82 arkadaşlar ben de sizin gibi hissediyorum malesef 7/24 kızımla birlikte olmak bir taraftan çok güzel ama diğer taraftan tükenmiş hissediyorum kendimi depresyona girdim sanırım. Çok bunaldım ve artık kızıma yetemiyorum gibi hissediyorum onunla oyun oynamaya enerjim kalmıyor. Sadece yemek yapabiliyorum ki onlar da basit şeyler bunun dışında hiç bir şey yapmama izin vermiyor kızım bacaklarıma yapışıp ağlıyor mutfakta yemek hazırlarken bile. Ben artık bir bakıcı ayarlamaya karar verdim birileriyle görüştüm ve birini beğendim. Eğer bir aksilik olmazsa haftaya başlayacak. Ben de 2 ay kadar hem alışma sürecini geçirip hem de biraz dinlenip kendimi toparlamaya karar verdim. Sonrasında da mecburen işe başlamam gerekecek maddi olarak karşılayabilmem için.
hani diyorlar ya, çok usandığım zaman çocuğumun bir tek gülüşü yetiyor diye. bende niye öyle olmuyor ya. hergun çocuksuz günleri aklına gelir mi insanın..
çok güzel akıllı bir çocuk çok şükür çok seviyorum ama mutlu olamıyorum. (kınamayın beni lütfen)
Eski zamanlarımdaki gibi süslenince eşim kanıksıyo. Halbuki ekstra bişey Yok eski halim. Alışmış paspal halime onun da işine gelmiş demekki. Doğal güzelsin dese de ben kendimi güzel hissetmiyosam anlamı Yok zaten kendim için süslenirim her zaman
-loyalty , @liliyaa , Polyanna82 arkadaşlar ben de sizin gibi hissediyorum malesef 7/24 kızımla birlikte olmak bir taraftan çok güzel ama diğer taraftan tükenmiş hissediyorum kendimi depresyona girdim sanırım. Çok bunaldım ve artık kızıma yetemiyorum gibi hissediyorum onunla oyun oynamaya enerjim kalmıyor. Sadece yemek yapabiliyorum ki onlar da basit şeyler bunun dışında hiç bir şey yapmama izin vermiyor kızım bacaklarıma yapışıp ağlıyor mutfakta yemek hazırlarken bile. Ben artık bir bakıcı ayarlamaya karar verdim birileriyle görüştüm ve birini beğendim. Eğer bir aksilik olmazsa haftaya başlayacak. Ben de 2 ay kadar hem alışma sürecini geçirip hem de biraz dinlenip kendimi toparlamaya karar verdim. Sonrasında da mecburen işe başlamam gerekecek maddi olarak karşılayabilmem için.
Çalışmak terapi gibi oluyor. Ben de yarım gün çalışsam aslında..
Kızlar tek tek hepinizi alıntılayamadım çok teşekkür ederim hepinize. Norovirüs kusma ateş bulantı ve ishale sebep olan bir tür virüs bakteri değil virüs olduğu için yapılacak birşey yok ilaç etki etmiyor, gaita alamadığımız için o olup olmadığı kesin teşhis edilemedi, idrar da alamadık o yüzden salmadılar bizde aldık ufaklığı kaçtık eve geldik. Malum evde bekleyen bir minik daha var ve onu emanet edebileceğimiz kimsemiz yok. O yüzden yanınızda olan annelerinizin(eksiği gediği olsa da) kıymetini bilin... Gurbet gerçekten zor.
Al al ohhhh bisi degil canım 1500 liracik :)) ay sevinmez mi erkek milletinin en cok sevdigi seyler bunlar :)))Fineas danıştık bilmiyormuş
Sagol canim:)) 1500 liracık bayilacam bakalım eşime de süprüz olsun o da çok sevinir bak şimdi
Anaaaammm ..bigunun ozeti ne kadarda aksiyonlu oyle. O zaman renk :* hosgeldin canım benimbeni mi sordun emin misin bak bi baslarim saydirmaya sorduguna pisman olursun
cok kotuyum hicbirseyi beceremiyorum iki cocuga bakamiyorum ben arkadaslar boyle bi yetenegim gelismemis . ne yedirebiliyorum ne oynatabiliyorum ne oyalabiliyorum ne uyutabiliyorum. birini bi odada otekini obur oadada birakip acil ihtiyaclarimi gidireriyorum. ikisi birbirini balana kadar vaktim var oyle heyecanliki donumu cekmeden tuvaletten firlamisligim var. carpisan oto gibiler serseri mayin kor kursun gibiler. saatlerce basinda bekledigin kafani cevirdigin an tasan sût gibiler. dun butun evi pirinc ve bulgurla kaplamislar. ben evi temizlerken kizi oyun hamurunu yerken yakaladim. bugun kakasindan cikti yaninda bir adet misketle beraber.iste bu bir gunumun ozeti. tabi hep boyle depresif degilim arada bir muzik acip dans ediyoruz. o zaman dans
Canım benim cok gecmis olsun.ilk defa duyuyorum bende.daha ne tur hastaliklar tureyecek bakalim.Rabbim sifa versin kuzuya tez zamanda atlatir insallah..Kızlar malesef hastanelik oldu ufaklık an itibariyle uyuyor serum yerken bende öyle yazabiliyorum.. Norovirüsten şüpheleniliyor. Bakalım tahliller ne çıkacak. Dua edersiniz.
Fineas bebişine çok üzüldüm canım inşaallah tekrar yaşamaz.
Hdou4225 şu yalan dünyada ciğeri beş para etmez insanlar için kendini üzüyorsun dolunayı üzüyorsun karnındaki minnoşu üzüyorsun, değer mi? Onların hiç umrunda bile değilken sen kendini böyle harap etme. Muhakkak sabime cimere şikayet et, en azından ifade versinler rahatsız olsunlar. Hemen sağlık ocağını değiştir o kalitesizlerle muhatap olma canım.
Hayirlisi olsun canim.hepimiz ayni dertlerden muzdaripiz-loyalty , @liliyaa , Polyanna82 arkadaşlar ben de sizin gibi hissediyorum malesef 7/24 kızımla birlikte olmak bir taraftan çok güzel ama diğer taraftan tükenmiş hissediyorum kendimi depresyona girdim sanırım. Çok bunaldım ve artık kızıma yetemiyorum gibi hissediyorum onunla oyun oynamaya enerjim kalmıyor. Sadece yemek yapabiliyorum ki onlar da basit şeyler bunun dışında hiç bir şey yapmama izin vermiyor kızım bacaklarıma yapışıp ağlıyor mutfakta yemek hazırlarken bile. Ben artık bir bakıcı ayarlamaya karar verdim birileriyle görüştüm ve birini beğendim. Eğer bir aksilik olmazsa haftaya başlayacak. Ben de 2 ay kadar hem alışma sürecini geçirip hem de biraz dinlenip kendimi toparlamaya karar verdim. Sonrasında da mecburen işe başlamam gerekecek maddi olarak karşılayabilmem için.
Ah annelik gerçekten dünyanın en zor şeyi. Rabbim öyle Bi sevgi vermiş ki hepimiz bu zor görevi hakkıyla yerine getiriyoruz bence.
Hepimizin bebişleri inşallah değer, kıymet bilirler
Canım ya bende kurtulamadım kilolardan, şuan 71 oldum yine. Kocaman bir göbek ortada. İyice psikolojim bozuldu. İştahımı keser belki diye sigaraya bile başladım aradaIşe başlamadan önce bende öyleydim ne kadar evin içinde saçımı başımı düzgün topuz yapsam düzgün ev kıyafeti giysemde çocukla akşama kadar tipim kayıyordu. Şimdi ise giderken biraz bakıyorum kendime iyi oluyor insan kendini iyi hissediyor. Birde şu kilolardan kurtulsam özgüvenim iyice yerine gelecek. Çalışmak bir bakıma iyi geliyor bir bakıma kötüözlem çok fena özlem....ama akşam özlemle alıyorum oğlumu çok güzel vakit geçiriyoruz . 2 hafta izinliyken evde iş bitmiyor çamaşır yıka bulaşık yika yemek yap onu yap bunu yap çocukla vakit geçiremiyorum diye hayıflanıyordum yine. Doymuyor insan hiccccc
Özleyeceğimiz kesin ama şimdi niye bu kadar zor geliyor.. benim de annem ve kayınvalidem bakarız diyorlar o açıdan şanslıyım.. biz de geçen eşimle sinemaya gittik evde telefonunu unuturda huzursuz hissederya insan onun bin katı huzursuzluk vardı üstümde evde resmen kolumu bacağımı unuttum gibi bişey oldu. Ayrı kalmadığımız için oğlum olmadan dışarı çıkınca sanki suç işlemiş gibi hissettim halbuki ne alakası var..Annem babam kızıma gül gibi bakar bıraksam hatta göbek atarlarama bırakamıyorum hafta sonu ıkıncı unıversıte ıcın acıkogretım sınavlarım vardı eve kendımı nasıl attım bilmiyorum.. Bazen yetemediğimi dusunup uzuluyorum bazen de daha nasıl bakıcam iyiyim iyi diyip kendimi gaza getiriyorum:)Hepsi geçecek ve biz bugunleri özleyeceğiz diye dusunuyorum cok bunalırsam. Tıpkı o gazlı ama minicik oldukları günleri özlediğimiz gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?