2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar hepimiz mi aynıyız yaa. Benim kızım da mutfakta bir çorba karıştırmama izin vermiyor. Paçalarıma yapışıp ağlıyor. Annem siz de öyleydiniz diyor.
jenny48 canım çoook doğru bir karar almışsın. Ben de kızım altı aylıkken yardımcı almaya başladım. Haftada iki gün geliyor, temizlik ütü yapıyor. Öyle rahatladım ki. Ama öğlen işten dönüyorum ve bir daha yanından hiç ayrılmıyorum. Yavaş yavaş öğleden sonra, akşam falan da çıkmaya başlayacağım. Kendime zarar veriyorum artık biraz kendime gelmem lazım

Senin için çok sevindim canım. çok iyi düşünmüşsün. inşallah rahat edersin kızın da mutlu olur sorunsuz ilerler herşey sizin için.
Teşekkür ederim canım çok direndim kendimce ben yeterim her şeye diye ama malesef olmadı gerçekten çok zormuş hakkıyla bir çocuğa bakabilmek.

Bu dönem bir çok bebek benzer tepkiler veriyor sanırım. Cidden zor bir durum insanı çok yıpratıyor evde bir şeyler yapmak gerekirken hiç bir şey yapamamak.
Ben de bir süre sonra bakıcıya bırakıp ufak ufak dışarı çıkmayı istiyorum. Kendimi kapattıkça daha gergin, daha endişeli, yorgun ve mutsuz oluyorum ki bu da haliyle kızıma yansıyor bazen ve en çok o zaman üzülüyorum. Benim de acilen kendime gelmem gerek artık.

Bakıcı çok iyi olur sen büyük ölçüde rahatlarsın. Ben de iş bakacağım artık, annem ben bakarım diyor. Oğlumdan kaçıyorum gibi oluyor ama bu şekilde de hayat devam edemez heralde..
Ben de biraz o nedenle direndim son bir kaç aydır aslında...çocuğumdan kaçacak mıyım diye düşündüm hep. O şekilde düşününce vicdanım hiç rahat etmiyor kaçmak değil de biraz mola vermek diyelim. Toparlanabilmek için, fiziksel ve ruhsal olarak biraz dinlenebilmek ve eve döndüğümde daha enerjik ve mutlu olabilmek için biraz mola vermek olarak düşünmeye başladım. Hayat her şekilde devam eder de, önemli olan süreci daha mutlu, huzurlu geçirebilmek sanırım.

Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum birileri yoksa etrafnzda hastane işi zor gerçkten,Allah kolaylık versin inşallah cork cork emiyodur kuzucuk çabuk atlatır

Evet biraz da bazi şeyleri istemek lazım annen sonuçta. Ikinizide iyi gelir biraz yalnız kalmak. Ben tüm gün çalıştığım için bırakamıyorum anneme ama sen vaktinin çoğunu kızınla geçiriyorsun arada kaçamak yapabilirsiniz :) bence olumlu etkisi olacak

İnşallah toparlarız canım. Kızım mutlu oldukça ben de mutlu oluyorum. Hava iyiyse parka, kötüyse mağazalara götürüyorum. Burada avm yok. Mağazada kabinlerde saklambaç oynuyor, reyonlardaki kıyafetleri aşağı indiriyor, tabii toplayacağım derken belim kopuyor :) ama çok şükür fazla enerjisini atıyor bu sayede :) böyle olunca da gün bitiveriyor ama her gün benimle olması şart değil. Artık biraz da annemle gezsin :)

Saol cnm ,oğlum bu sene bi farklı mutlu oldu kardeşinin doğumgününe ne kdr özendyse:) 2 si de birbrni kıskanıyo işte.
Bu instagram annelerine ilk kez bu kdr yakından şahit oldum bu arada,diğer öğretmenin grubundan 5 yaş annesi,kadına barbie dyip duruyolardı dedim kim bu hatun:) kadın 3 çocuklu bi rus kıvamında asla türk demezsin ve instagramdan pastalar satıyo yaşı 29 muş 10,8 ve 5 yaşlarında çocukları.evde asla şeker kullanmadgı için çocuklar okulda şekerli besinlere saldırıyomuş.brz sohbet ettik çokta donanımlı dedim hay maşallah sen gerçekmisin:)

Cnm süpersin hadi hayırlısı kendne gelirsin mutlu anne gbisi var mı,hiç vicdan azabı çekme.senin sevgini her türlü alır daha ötesi yokki,büyüyüp gidiyolar

Belki yalniz oldugun için bunalıyor olabilirsin

Işe başlamadan önce bende öyleydim ne kadar evin içinde saçımı başımı düzgün topuz yapsam düzgün ev kıyafeti giysemde çocukla akşama kadar tipim kayıyordu. Şimdi ise giderken biraz bakıyorum kendime iyi oluyor insan kendini iyi hissediyor. Birde şu kilolardan kurtulsam özgüvenim iyice yerine gelecek. Çalışmak bir bakıma iyi geliyor bir bakıma kötü özlem çok fena özlem....ama akşam özlemle alıyorum oğlumu çok güzel vakit geçiriyoruz . 2 hafta izinliyken evde iş bitmiyor çamaşır yıka bulaşık yika yemek yap onu yap bunu yap çocukla vakit geçiremiyorum diye hayıflanıyordum yine. Doymuyor insan hiccccc

Bencede çok iyi yapmissin fineasin dediği gibi mutlu anne mutlu çocuk :) şubede arkadaşım kızıni anlatıyor söyle sakin böyle sakin. Gece 1 kere mikirdaniyormus sut veriyorlarmış uykuya devam.Eşi 4 aylık bebekle pastalar börekler çörekler yapıyor ben ağzım açık dinliyorum. Bebekler de sans işi:) ama olsun hareketli olsunlar sağlıklı sıhhatli olsunlar insallah :)

Allah yardımcınız olsun canim

Fineas danıştık bilmiyormuş
Sagol canim:)) 1500 liracık bayilacam bakalım eşime de süprüz olsun o da çok sevinir bak şimdi
Al al ohhhh bisi degil canım 1500 liracik :)) ay sevinmez mi erkek milletinin en cok sevdigi seyler bunlar :)))

Anaaaammm ..bigunun ozeti ne kadarda aksiyonlu oyle. O zaman renk :* hosgeldin canım benim

Canım benim cok gecmis olsun.ilk defa duyuyorum bende.daha ne tur hastaliklar tureyecek bakalim.Rabbim sifa versin kuzuya tez zamanda atlatir insallah..
Hayirlisi olsun canim.hepimiz ayni dertlerden muzdaripiz bende fenalardayim.bugun ne evde ne disarda durmadi agladi agladi..hicbisiden memnun degil biktim usandim artik.bende bu hafta sonuna kadar acicam dukkani insallah.bakici ile bende anlastim.fakat icime lök diye bisi oturdu simdi de.nasil birakicam nasil olacak vicdan azabi vs vs ay bu analik ne zor ya..

Canım ya bende kurtulamadım kilolardan, şuan 71 oldum yine. Kocaman bir göbek ortada. İyice psikolojim bozuldu. İştahımı keser belki diye sigaraya bile başladım arada ama yok. Kıyafetlerim olmuyor. Gören kilo almışsın deyip iyice sinirimi bozuyor.
Bunun dışında çalışmak bana o kadar iyi geldiki. Şimdi bebeklerle daha güzel vakit geçiriyorum. Önceden sabahtan akşama kadar bitik durumdaydım.

Özleyeceğimiz kesin ama şimdi niye bu kadar zor geliyor.. benim de annem ve kayınvalidem bakarız diyorlar o açıdan şanslıyım.. biz de geçen eşimle sinemaya gittik evde telefonunu unuturda huzursuz hissederya insan onun bin katı huzursuzluk vardı üstümde evde resmen kolumu bacağımı unuttum gibi bişey oldu. Ayrı kalmadığımız için oğlum olmadan dışarı çıkınca sanki suç işlemiş gibi hissettim halbuki ne alakası var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…