İyi yapmışsın.. valla ben artık çocuğa kötü davranmaya başladım çalışsam en azından özleyip onunla oyun oynarım.Ben de biraz o nedenle direndim son bir kaç aydır aslında...çocuğumdan kaçacak mıyım diye düşündüm hep. O şekilde düşününce vicdanım hiç rahat etmiyor kaçmak değil de biraz mola vermek diyelim. Toparlanabilmek için, fiziksel ve ruhsal olarak biraz dinlenebilmek ve eve döndüğümde daha enerjik ve mutlu olabilmek için biraz mola vermek olarak düşünmeye başladım. Hayat her şekilde devam eder de, önemli olan süreci daha mutlu, huzurlu geçirebilmek sanırım.
Çalışırken akşam onu göreceksin diye motive olursun. Bu şekilde çok zor oluyor hayat hep aynı. Uyu uyan aynı evin içinde çocuklaşın. Hava da soğuk dışarı çıkılmıyor. Ben kilolardan kurtuldum ama en son ne zaman doğru düzgün giyindiğimi unuttum yani hala çirkin hissediyorumIşe başlamadan önce bende öyleydim ne kadar evin içinde saçımı başımı düzgün topuz yapsam düzgün ev kıyafeti giysemde çocukla akşama kadar tipim kayıyordu. Şimdi ise giderken biraz bakıyorum kendime iyi oluyor insan kendini iyi hissediyor. Birde şu kilolardan kurtulsam özgüvenim iyice yerine gelecek. Çalışmak bir bakıma iyi geliyor bir bakıma kötüözlem çok fena özlem....ama akşam özlemle alıyorum oğlumu çok güzel vakit geçiriyoruz . 2 hafta izinliyken evde iş bitmiyor çamaşır yıka bulaşık yika yemek yap onu yap bunu yap çocukla vakit geçiremiyorum diye hayıflanıyordum yine. Doymuyor insan hiccccc
Ben de calısırsam veya bir yere gidersem kendimi kacmıs gibi hissederim galiba.Özleyeceğimiz kesin ama şimdi niye bu kadar zor geliyor.. benim de annem ve kayınvalidem bakarız diyorlar o açıdan şanslıyım.. biz de geçen eşimle sinemaya gittik evde telefonunu unuturda huzursuz hissederya insan onun bin katı huzursuzluk vardı üstümde evde resmen kolumu bacağımı unuttum gibi bişey oldu. Ayrı kalmadığımız için oğlum olmadan dışarı çıkınca sanki suç işlemiş gibi hissettim halbuki ne alakası var..
oyle valla biz aramizda kiza kucuk bi parti yaptik parkta ama ogluma senin icin demek zorunda kaldim. cunku bir kere kardesin icin diyecek oldum uyuyamadi geceleri:)) bu insta anneleri bana kendimi cok sorgulatiyor sadece bakim degil cocuklarina vakit ayirana ayri imreniyorum beslenmelerine dikkat edenlere ayri oyuncak tv tablet konusundaki tutumlara ayri fizyolojik biyolojik psikolojik sosyolojik gelisimleri icin birseyler yapmalarina ayri kendini gelistiren uyilestiren kariyer yapan kitap okuyan yada univ. okuyanlara ayri bide kitap yazan bi tayfa var tabi. kendimi sorguluyorum da sorguluyorum. okuyorum arastiriyorum uygulamaya sira gelince tikaniyorum. bende 3. universteyi okuyorum aciktan ama yok. bana kattigi bisey yok. bebelerime faydasi yok. cok mu takintiliyim ben boyle deguldim ya ne ara boyle oldum. 33 yas bunalimi mi bu kocasi tarafindan terk edilen iki cocuklu kadin bunalimi miSaol cnm ,oğlum bu sene bi farklı mutlu oldu kardeşinin doğumgününe ne kdr özendyse:) 2 si de birbrni kıskanıyo işte.
Bu instagram annelerine ilk kez bu kdr yakından şahit oldum bu arada,diğer öğretmenin grubundan 5 yaş annesi,kadına barbie dyip duruyolardı dedim kim bu hatun:) kadın 3 çocuklu bi rus kıvamında asla türk demezsin ve instagramdan pastalar satıyo yaşı 29 muş 10,8 ve 5 yaşlarında çocukları.evde asla şeker kullanmadgı için çocuklar okulda şekerli besinlere saldırıyomuş.brz sohbet ettik çokta donanımlı dedim hay maşallah sen gerçekmisin:)
Al al ohhhh bisi degil canım 1500 liracik :)) ay sevinmez mi erkek milletinin en cok sevdigi seyler bunlar :)))
Anaaaammm ..bigunun ozeti ne kadarda aksiyonlu oyle. O zaman renk :* hosgeldin canım benim
Canım benim cok gecmis olsun.ilk defa duyuyorum bende.daha ne tur hastaliklar tureyecek bakalim.Rabbim sifa versin kuzuya tez zamanda atlatir insallah..
Hayirlisi olsun canim.hepimiz ayni dertlerden muzdaripizbende fenalardayim.bugun ne evde ne disarda durmadi agladi agladi..hicbisiden memnun degil biktim usandim artik.bende bu hafta sonuna kadar acicam dukkani insallah.bakici ile bende anlastim.fakat icime lök diye bisi oturdu simdi de.nasil birakicam nasil olacak vicdan azabi vs vs ay bu analik ne zor ya..
Ben bi süredir kardeşinin de hakları oldugunu onu da çok sevdgmzi,empoze etmye çalışıyorum tabi genelde yine kendinden yola çıkarak ,hep kardeşin seni çok özlemiş senle vakit geçirmyi seviyo senden öğreniyo fln dye dye yapıyorum bi yolunu bulup sakin olun dyince olmucaz dyo mesela.onla birlik olup kafa tutuyo bana onu da yanında gözetmesi hoşuma gdiyo.ama kriz anları da oluyo.ben hiç inst kullanmıyorum takipte etmiyorum vaktim de yok yapmacık geliyo pembe dünyalar.sen iyi bi annesin ki kendni heder ettin yetemiyorum dye yaşadgın hersey normal,ince düşündgün için sdce yıpranan sensin onlar büyüyolar sevginle ztnoyle valla biz aramizda kiza kucuk bi parti yaptik parkta ama ogluma senin icin demek zorunda kaldim. cunku bir kere kardesin icin diyecek oldum uyuyamadi geceleri:)) bu insta anneleri bana kendimi cok sorgulatiyor sadece bakim degil cocuklarina vakit ayirana ayri imreniyorum beslenmelerine dikkat edenlere ayri oyuncak tv tablet konusundaki tutumlara ayri fizyolojik biyolojik psikolojik sosyolojik gelisimleri icin birseyler yapmalarina ayri kendini gelistiren uyilestiren kariyer yapan kitap okuyan yada univ. okuyanlara ayri bide kitap yazan bi tayfa var tabi. kendimi sorguluyorum da sorguluyorum. okuyorum arastiriyorum uygulamaya sira gelince tikaniyorum. bende 3. universteyi okuyorum aciktan ama yok. bana kattigi bisey yok. bebelerime faydasi yok. cok mu takintiliyim ben boyle deguldim ya ne ara boyle oldum. 33 yas bunalimi mi bu kocasi tarafindan terk edilen iki cocuklu kadin bunalimi mi
ay yine kafanizi sisirdim ben. bak yine damarima bastin insta anneleri diyerek senoturu fineas
analik zor ya zor olmaz mi calisan anne olmak da zor calismayan anne olmak da zor. bu analigin neresinden tutarsan tut zor yani.
haklisin. ancak kardesler arasi esitlik kardesler arasi adaleti saglamaktan daha kolay esitlik de cogu zaman adil olmuyor bu da vicdanen bana cok yuk oluyor. adaleti saglamak ise krize sebep oluyor cogu zaman. vicdanim rahat etse kaos ortami durulmuyor. bunuda arastirdim ve kucukken kavga etmesine izin verilmeyen kisiler ileride anne baba olduklarinda cocuklarinin kavga etmelerine tahammul edemezmis. aslinda kavga degil birbirleriyle iletisim halinde onlar baska turlusunu bilmiyorlar hisleriyle durtuleriyle hareket ediyorlar ve bu onlarin en dogal hakki. ama iste biz yetiskin dunyasi mantik aramaya kalktigimiz icin duygulariyla hareket eden cocuklari cogu zaman manasiz buluyoruz. takip ettigim kisilerin cogu akademik kariyeri olan insanlar bazilarida hafiften gelir duzeyi iyi olan insanlar yani birseyler ogrenebilirim diye girdigim bu insta dunyasinda kendimi cirilciplak olarak buldum. simdi elime yuzume bulasik halde bilgi yiginlari icerisinde yolumu bulmaya calisiyorum. umarim kendimi kaybetmeden buyuturum bebeleri :) destegin icin tsk ederim.Ben bi süredir kardeşinin de hakları oldugunu onu da çok sevdgmzi,empoze etmye çalışıyorum tabi genelde yine kendinden yola çıkarak ,hep kardeşin seni çok özlemiş senle vakit geçirmyi seviyo senden öğreniyo fln dye dye yapıyorum bi yolunu bulup sakin olun dyince olmucaz dyo mesela.onla birlik olup kafa tutuyo bana onu da yanında gözetmesi hoşuma gdiyo.ama kriz anları da oluyo.ben hiç inst kullanmıyorum takipte etmiyorum vaktim de yok yapmacık geliyo pembe dünyalar.sen iyi bi annesin ki kendni heder ettin yetemiyorum dye yaşadgın hersey normal,ince düşündgün için sdce yıpranan sensin onlar büyüyolar sevginle ztn
Sağol canım inşallah daha iyi olur dediğin gibi mutlu anne olmak çok önemli. Zaten endişeyle, yorgunlukla geçip gidiyor zaman ve hemen büyüyor kuzular biraz da keyfini çıkarabilmek lazım.Cnm süpersin hadi hayırlısı kendne gelirsin mutlu anne gbisi var mı,hiç vicdan azabı çekme.senin sevgini her türlü alır daha ötesi yokki,büyüyüp gidiyolar
Sağol canım :) arkadaşına da maşallah ben şimdi bile yapamıyorum öyle şeyler 4 aylık halimiz daha da beterdiBencede çok iyi yapmissin fineasin dediği gibi mutlu anne mutlu çocuk :) şubede arkadaşım kızıni anlatıyor söyle sakin böyle sakin. Gece 1 kere mikirdaniyormus sut veriyorlarmış uykuya devam.Eşi 4 aylık bebekle pastalar börekler çörekler yapıyor ben ağzım açık dinliyorum. Bebekler de sans işi:) ama olsun hareketli olsunlar sağlıklı sıhhatli olsunlar insallah :)
Sağol canım öyle hepimizin dertleri benziyor inşallah zamanla düzelicek her şey. Senin de yoğundur şimdi dükkan telaşın var umarım her şey gönlüne göre olur. İyice oturunca, işlerin açılınca herkes ağzının payını alırAl al ohhhh bisi degil canım 1500 liracik :)) ay sevinmez mi erkek milletinin en cok sevdigi seyler bunlar :)))
Anaaaammm ..bigunun ozeti ne kadarda aksiyonlu oyle. O zaman renk :* hosgeldin canım benim
Canım benim cok gecmis olsun.ilk defa duyuyorum bende.daha ne tur hastaliklar tureyecek bakalim.Rabbim sifa versin kuzuya tez zamanda atlatir insallah..
Hayirlisi olsun canim.hepimiz ayni dertlerden muzdaripizbende fenalardayim.bugun ne evde ne disarda durmadi agladi agladi..hicbisiden memnun degil biktim usandim artik.bende bu hafta sonuna kadar acicam dukkani insallah.bakici ile bende anlastim.fakat icime lök diye bisi oturdu simdi de.nasil birakicam nasil olacak vicdan azabi vs vs ay bu analik ne zor ya..
Aşırı yorulup bunaldığın için canım. sen de en kısa sürede biraz yardım almaya çalış inşallah iyi gelir biraz uzaklaşmak.İyi yapmışsın.. valla ben artık çocuğa kötü davranmaya başladım çalışsam en azından özleyip onunla oyun oynarım.
Vay be gerçekten var mıymış öyle anneler. Helal olsun vallahi bu da bir yetenek sanırım Allah vergisiSaol cnm ,oğlum bu sene bi farklı mutlu oldu kardeşinin doğumgününe ne kdr özendyse:) 2 si de birbrni kıskanıyo işte.
Bu instagram annelerine ilk kez bu kdr yakından şahit oldum bu arada,diğer öğretmenin grubundan 5 yaş annesi,kadına barbie dyip duruyolardı dedim kim bu hatun:) kadın 3 çocuklu bi rus kıvamında asla türk demezsin ve instagramdan pastalar satıyo yaşı 29 muş 10,8 ve 5 yaşlarında çocukları.evde asla şeker kullanmadgı için çocuklar okulda şekerli besinlere saldırıyomuş.brz sohbet ettik çokta donanımlı dedim hay maşallah sen gerçekmisin:)
Canım iyi ki sosyal medya hesabım yok yani böyle görünce insan kendini sorgular doğal olarak. Bence hiç bakmamak lazım ben çoğunun tek başına yapabildiğini sanmıyorum yardım aldıklarını gizliyor olabilirler.oyle valla biz aramizda kiza kucuk bi parti yaptik parkta ama ogluma senin icin demek zorunda kaldim. cunku bir kere kardesin icin diyecek oldum uyuyamadi geceleri:)) bu insta anneleri bana kendimi cok sorgulatiyor sadece bakim degil cocuklarina vakit ayirana ayri imreniyorum beslenmelerine dikkat edenlere ayri oyuncak tv tablet konusundaki tutumlara ayri fizyolojik biyolojik psikolojik sosyolojik gelisimleri icin birseyler yapmalarina ayri kendini gelistiren uyilestiren kariyer yapan kitap okuyan yada univ. okuyanlara ayri bide kitap yazan bi tayfa var tabi. kendimi sorguluyorum da sorguluyorum. okuyorum arastiriyorum uygulamaya sira gelince tikaniyorum. bende 3. universteyi okuyorum aciktan ama yok. bana kattigi bisey yok. bebelerime faydasi yok. cok mu takintiliyim ben boyle deguldim ya ne ara boyle oldum. 33 yas bunalimi mi bu kocasi tarafindan terk edilen iki cocuklu kadin bunalimi mi
ay yine kafanizi sisirdim ben. bak yine damarima bastin insta anneleri diyerek senoturu fineas
analik zor ya zor olmaz mi calisan anne olmak da zor calismayan anne olmak da zor. bu analigin neresinden tutarsan tut zor yani.
Bana annem geliyor haftada bi gün kalıyor öbür hafta ben gidip kalıyorum kayınvalidem de gelip bazen alıp onu gezidiyor aslında yardım var ama şu 3 gündür kimse gelmedi evden de dışarı çıkmadım o yüzden kafayı yedim galiba..çok yoruldum ya bide sabah erken uyanınca gün geçmek bilmiyor sabah 8 den beri üstümde duruyor oğlumAşırı yorulup bunaldığın için canım. sen de en kısa sürede biraz yardım almaya çalış inşallah iyi gelir biraz uzaklaşmak.
Canım ya bende kurtulamadım kilolardan, şuan 71 oldum yine. Kocaman bir göbek ortada. İyice psikolojim bozuldu. İştahımı keser belki diye sigaraya bile başladım aradaama yok. Kıyafetlerim olmuyor. Gören kilo almışsın deyip iyice sinirimi bozuyor.
Bunun dışında çalışmak bana o kadar iyi geldiki. Şimdi bebeklerle daha güzel vakit geçiriyorum. Önceden sabahtan akşama kadar bitik durumdaydım.
mutlaka vardir yardimcilari. ya bakici ya akraba vardir elbet. sosyal ortamlarida iyi maddiyat fena degil vbg.. bide hersey guzelmis hayat toz pembeymis gibi yansitiyorlar. en basitinden pedagog yada psikolog anneler bile hic olumsuz bir durum paylasmiyorlar. hic mi kriz cikmiyor o anlarda neler yapiyorsunuz bunlardan bahsetmek yerine genellemelerden bahsetmeleri inandiriciliklarini yitiriyor. mesela biri cikmis diyor ki cocuklarim kavga ettiginde oturup sukrediyorum. yahu bi git isine baslayacam sukrune diyesim geliyor (tovbe tovbe)Canım iyi ki sosyal medya hesabım yok yani böyle görünce insan kendini sorgular doğal olarak. Bence hiç bakmamak lazım ben çoğunun tek başına yapabildiğini sanmıyorum yardım aldıklarını gizliyor olabilirler.
Bana annem geliyor haftada bi gün kalıyor öbür hafta ben gidip kalıyorum kayınvalidem de gelip bazen alıp onu gezidiyor aslında yardım var ama şu 3 gündür kimse gelmedi evden de dışarı çıkmadım o yüzden kafayı yedim galiba..çok yoruldum ya bide sabah erken uyanınca gün geçmek bilmiyor sabah 8 den beri üstümde duruyor oğlum
Her ayrıntıyı yazan biri neden birden bire keser? Aklıma köyü şeyler geliyor...Işte de girip bakıyorum arada acaba tugce16 yazdi mi diye yine yok((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?