2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sosyal medya annelerine ben de gıcık oluyorum hesabım var ama onların olağanüstü mükemmel hayatlarını takip etmiyorum

Kilo almışsın diyenlere sınır oluyorum ben karşımdaki üzülmesin diye söylemem oyke şeyler. Bende diyetisyen gidiyorum gecen ay 5 kilo verdim bu ay gr veremedim Hsonu gidicem bakalım
bnm boyum 168 kilom 68 kendimi çok tontiş hissediyorum eski çıtır beni istiyorum eşime diyetisyene mi gitsen fedim saçmalama senin neyin var dio

Evet canım senin yine iyiymiş en azından o zamanlarda bırakıp biraz dışarı çıkabilirsin iyi gelir. Benimkiler idare edemiyor pek ne zaman bıraksam yarım saat sonra durmuyor gel diye arıyorlar Eşime bırakıp çıkıyorum bazen o bile çok iyi geliyor. Bu aralar iyice bana yapıştı kızım da dediğin gibi sürekli üzerimde yani diş midir başka dönemsel bir şey mi bilmiyorum ama gerçekten çok yorucu oluyor. Dışarda gezdirsem bebek arabasında da oturmak istemiyor. Elinden tutup yürütüyorum evde bütün gün iki büklüm gezmekten belim de pert oldu :-/

Kriz anlarında bir şekilde dikkatlerini başka yöne çekmek gerekiyor sanırım benim kızımda çok işe yarıyor. Bazen de kaptığım gibi dışarı veya balkona çıkarıyorum temiz hava sakinleştiriyor biraz. Kavga ettiklerinde de işe yarayabilir belki. Bir de geçen gün komik bir şey oldu kızım her şeye ağlama modundaydı bir türlü susmuyordu tam birşeyler söyleyecekken birden beni öksürük tuttu ve kızımın baya dikkati dağıldı. Ağlamayı kesti ve yanıma gelip gülmeye başladı bebeler değişik bir alem

Aynı moddayız ne temizse onu geçiriveriyorum üzerime. Saç baş zaten nanay. Eskiden ütülerdim şimdi o da yok üstümde açılıyor kırışıklar
Bu arada bakıcı başladığında bir süre yanında olacak mısın? O süreçte bakıcıyı severse çok sorun olmaz inşallah ben de bu konuda endişeliyim biraz.

Oğlum özellikle kendi annemlere bırakınca beni aramıyor o benim için büyük şans. Babama hele deli oluyor kucağıma gel yapınca ellerimi ittiriyor:)) ay canım benim kurtlu oğlum da durmuyor arabasında. Kanguruda da durmuyor dar canlı. Avm ye falan yalnız götüremiyorum baş edemiyorum heryere koşuyor.. eşimle gezdiriyoruz anca. O yüzden eve tıkılıp kalıyorum ve bunalıyorum.. bizi ne hale getirdiler ya sayfalarca isyan yazıyoruz:)

Her ayrıntıyı yazan biri neden birden bire keser? Aklıma köyü şeyler geliyor...

Bir ara yine girmemişti 1 hafta 10 gün kadar bir yere gitmişti diye hatırlıyorum ama bu sefer farklı (( hep aklımda ya inşallah kötü bisey yoktur. Olumlu senaryolar kurmaya çalışıyorum kafamda o kadar ağır durumda neden hastaneye yatırmasınlar, Nasil teşhis konamıyor alerjimiydi acaba diyorum. Eşimde en vicdansız dr bile acil durumda hastaneye yatırılması gerekeni hele bebekse riske atmadan yatırırlardı diyor. Oyle durumlarda yogun bakimda yer olmadığında yaslilari gozden çıkarıyorlarmış uzucu ama oyleymis. Boyle düşünüyorum ama niye yazmadı ki hala acaba (((

Canım alerji olsa tipik alerji belirtilerini göstermez miydi. Sadece iştahsızlık vardı yanlış hatırlamıyorsam. Daha öncede yazmamışsa belki yine BİSüre sonra yazar. Ne kadar dikkatlisin fark etmişsin. İnşallah bebeği iyidir şuan..

bnm boyum 168 kilom 68 kendimi çok tontiş hissediyorum eski çıtır beni istiyorum eşime diyetisyene mi gitsen fedim saçmalama senin neyin var dio

Benimde eşime kalsa diyetisyene ne gerek var sen kendin verirsin fazla bişeyin yok diyor ama ben de zayıf hallerini özlüyorum. Eski kıyafetlerime girmek istiyorum artik.insallahhhh . Bu arada söylemiş miydin bilmiyorum diyet arkadaşım diye bir site var oraya da girebilirsin çok farkındalık yaratıyor insanda. Evlendiğimde aldığım 10 koliyi o site sayesinde vermiştim. Şimdide diyetisyen + diyet arkadaşım takip ediyorum.senin vermen gereken az kilom var azmedersen kolay verirsin

Bu aralar hepimizin ki gece de sık kalkmaya başladılar. Acaba ayrılık korkusu dedikleri mi bu ? Geçen sene bir arkadaşım doğum sonrası gelmişti oğlu ozamanlar 14-15 aylık filandı gece 2 saatte kalkmaya başladı bu aralar demisti o da . Bizimde o civarlarda yavrucaklar. Acaba Ondan mı bize düştüler

Ay bilmiyorum ki alerji testi yaptıracaklardi ya Ondan dedim yoksa reaksiyonları bilmiyorum hiç. Umarım biseyi yoktur

Canım geçen gün evlilik bitiyor dedin ama canını sıkmamak için sormadım. Gerçekten bitirdiniz mi?

Kızım da iki saatte bir uyanıyor bu ara. Uyanmasa da uykusunda ağlıyor. Azı dişleri ve büyüme yüzünden bence

Ben izmirden Kars’a taşınacağım. Gider gitmez başlamam gerek işe. Çünkü masrafımız çok fazla olacak. Üniversiteler harcırah işini ciddiye almıyor. Aslında kadro aktarımım oldu ama 9ay olacak hala yatırmadılar yatıcağız diyorlar. Sadece ben değil herkes bu durumda. Annem gelecek benimle bakıcı ile o kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…