2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Annene alışıksa sorun olmaz bence

Kızlar allah aşkına sizinkiler kaçta yatıyor? Benimki akşam 22:00- sabah 08:00 arası uykuda. Çok geç yatıyor hiçbir işimi yetiştiremiyorum gibi geliyor.

Bu aralar 9 da uyuyor. Genelde en geç 9.30 uyur .ama uyutmak yerine koymak 1 saat. Sonra sabah işe gideceğim icin hazırlık derken dediğin gibi hic bir şey yetişmiyor. Sabah da 7-7.30 benimle birlikte kalkıyor. Ben uyusam uyur 8 e kadar ama ben kalktıgımda oda kalkıyor. Bir yandan hic uyumasın istiyorum çok özlüyorum bir yandan da uyuduktan sonra anca yarına hazirlikti banyo işlerini hallediyorum sonra yatak hemen

Kızlar sorduğunuz için teşekkürler, ufaklığın başlattığı Meksika dalgasına dün gece ateş ve kusma ile büyük kızım da katıldı. Evde tam şenlik var. Her yer kusmuk içinde ve kızlar çırılçıplak dolandılar. Ateşler 39-40. Curcuna arayan buraya PaytiPo gel bacım bak burası çok eğlenceli kendimi sorgulamaya bile vaktim olmuyor

Son düzenleme:
Benim ki 1 ayı geçti böyle görünürde dis de yok anlamadım
1 yaşın dolması ile birlikte aşırı meme düşkünlüğü sürekli paçama yapışma ve kucak talebi ondan başkasıyla ilgilenmeme tahammül edememe ve mızmızlık geceleri zaten hep memedeydi ancak artık isyankar biçimde ağlamalar da ara aea eşlik ediyor. Welcome 1 yaş, darısı 2nin başına.

Kızlar allah aşkına sizinkiler kaçta yatıyor? Benimki akşam 22:00- sabah 08:00 arası uykuda. Çok geç yatıyor hiçbir işimi yetiştiremiyorum gibi geliyor.
18.30 -19.00 arası uyuyor.
06.30 -07.00 arası uyanıyor
Gece 1 kez mama içiyor sadece.
"Ooo iyi" mı diyorsunuz? ama yanımda uyuyor... imdaaatt

Vuhuu party time :))
Şaka bir yana allah kolaylık şifa versin canım

Benimki de hemen yanımda uyuyor meme mıncırarak. Memeye benzeyen şeyler bile ürettim. Yumuşak biberon uçları, yumuşak oyuncaklar, plastik eldiven...Ayıptır söylemesi aklımdan şişme kadın alıp koymak bile geçti
Tak geldi yemin ederim

Ahahahaaa

Gülmeyin valla:))
İnternetten nasıl birşey işime yarar mı diye bakacaktım son anda iCloud hesaplarımı yükselttiğim ve paylaşıma açtığım aklıma geldi. Evdeki bilgisayarlar ve telefonlar apple. Ortak paylaşımda nereye girdiğime bakarsa eşim görür:) Ödüm koptu...Hayır anlatmaya kalksam şu yüzden bakmıştım diye bir erkeğin yaşadığımı anlaması ve anlamlandırması mümkün değil:)

kız allah seni :)))

Aksam 9 9.30 gibi uyuyo sabah 9 10 gibi kalkiyo.ama sabaha kadar kac kez uyaniyoruz sayamiyorum artik.bide son 3 4 gundur sabaha karsi kalkip bi saat oynayip geri uyuyo

Oyy oyyy oyyy bi eve bi hastalik girmeye dursun.butun ev halkini elden geciriyo.Rabbim sifa versin kuzulara..

Ahahaha :))) valla ne yalan solim bi ara bende sisme meme var mi diye baktim :))) malum ne emzik ne biberon hicbisi almiyo.memelerim sündü gitti uclarinin yanmasi da cabasi !

Canım benim kızım hep çok sık uyanıyordu zaten çok bir şey değişmedi o bakımdan ama gündüz yapışık olma durumu iyice tavan yaptı yani bir şey var ama çözemedim. Azı dişleri kabarık ve büyüme etkilerinden olabilir diye düşünüyorum başka da bir şey gelmiyor aklıma. Mesela 9 gibi uyudu bugün ve bu saate kadar 3 kez ağlayarak uyandı. 4 saatte 3 kez!? Yanında uyusaydım daha az uyanabilirdi ama işlerim vardı ortalık darmadağındı onları hallettim filan şimdi yatıcam Sabaha kadar en az 3-4 kez daha uyanır. Hep böyleyiz biz malesef.

Neyse ki annen gelecekmiş canım kuzucuk yalnız kalmayacak. Bakıcıyı orada buldun mu yoksa gidince mi bulacaksın? Bu arada büyük bir değişim İzmir’den Kars’a gitmek. Kışı çok çetin diyorlar ama baharı çok güzel ben de birkaç sene önce geziye gitmiştim çok beğenmiştim. Hayırlı olsun şimdiden yeni işin.

Ah canım ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda. Bulaştı demek ki büyük kızına da kıyamam yaa umarım gece biraz dinlenebilirsin sabaha da daha iyi olurlar.

Benimki de yanımda uyuyor ve sabaha kadar 6-7 kere emiyor hatta meme full ağzında diyebilirim. Beterin beteri var yani şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…