Kızlar sorduğunuz için teşekkürler, ufaklığın başlattığı Meksika dalgasına dün gece ateş ve kusma ile büyük kızım da katıldı. Evde tam şenlik var. Her yer kusmuk içinde ve kızlar çırılçıplak dolandılar. Ateşler 39-40. Curcuna arayan buraya PaytiPo gel bacım bak burası çok eğlenceli kendimi sorgulamaya bile vaktim olmuyor
1 yaşın dolması ile birlikte aşırı meme düşkünlüğü sürekli paçama yapışma ve kucak talebi ondan başkasıyla ilgilenmeme tahammül edememe ve mızmızlık geceleri zaten hep memedeydi ancak artık isyankar biçimde ağlamalar da ara aea eşlik ediyor. Welcome 1 yaş, darısı 2nin başına.
Benimki de hemen yanımda uyuyor meme mıncırarak. Memeye benzeyen şeyler bile ürettim. Yumuşak biberon uçları, yumuşak oyuncaklar, plastik eldiven...Ayıptır söylemesi aklımdan şişme kadın alıp koymak bile geçti
Tak geldi yemin ederim
Neyse ki annen gelecekmiş canım kuzucuk yalnız kalmayacak. Bakıcıyı orada buldun mu yoksa gidince mi bulacaksın? Bu arada büyük bir değişim İzmir’den Kars’a gitmek. Kışı çok çetin diyorlar ama baharı çok güzel ben de birkaç sene önce geziye gitmiştim çok beğenmiştim. Hayırlı olsun şimdiden yeni işin.
Benim ve eşimin de hiç bilgisi yok şehir hakkında. Bakıcıyı gidince bulacağız. Dediğin gibi en sıcaklardan en soğuklara geçiş olacak. Eşim ve ben de üniversite dışında hayatımızda ilk kez şehir değiştireceğiz. Teşekkür ederim.
Kızlar günaydın sabah sabah ilikli kemik suyu yapayım malum 10 saat ocakta kalıcak dedim. Dün kasaptan ilikli dana kemiği aldım geceden sirkeli suda buzdolabında beklettim şimdi suyuna biraz sirke ekleyip ocağa koydum ama kaynamaya başlayınca çok kan çıktı. Bu normal mi?
Benimde eşime kalsa diyetisyene ne gerek var sen kendin verirsin fazla bişeyin yok diyor ama ben de zayıf hallerini özlüyorum. Eski kıyafetlerime girmek istiyorum artik.insallahhhh . Bu arada söylemiş miydin bilmiyorum diyet arkadaşım diye bir site var oraya da girebilirsin çok farkındalık yaratıyor insanda. Evlendiğimde aldığım 10 koliyi o site sayesinde vermiştim. Şimdide diyetisyen + diyet arkadaşım takip ediyorum.senin vermen gereken az kilom var azmedersen kolay verirsin
aslında evlendiğimde 53 kilo 36 bedendim ondan geçtim de 58 kilo 38 beden olsam ona da razıyım :) bi bakıyım canım saol. beni düzensizlik mahvetti şu bi yıldır da sütlüsüm yr muhabbeti aşırı yemiyorum ama kısmıyorum da hamile kalmadan önce 68 dim ztn
Ben izmirden Kars’a taşınacağım. Gider gitmez başlamam gerek işe. Çünkü masrafımız çok fazla olacak. Üniversiteler harcırah işini ciddiye almıyor. Aslında kadro aktarımım oldu ama 9ay olacak hala yatırmadılar yatıcağız diyorlar. Sadece ben değil herkes bu durumda. Annem gelecek benimle bakıcı ile o kalacak
Kızlar allah aşkına sizinkiler kaçta yatıyor? Benimki akşam 22:00- sabah 08:00 arası uykuda. Çok geç yatıyor hiçbir işimi yetiştiremiyorum gibi geliyor.
Benimki de hemen yanımda uyuyor meme mıncırarak. Memeye benzeyen şeyler bile ürettim. Yumuşak biberon uçları, yumuşak oyuncaklar, plastik eldiven...Ayıptır söylemesi aklımdan şişme kadın alıp koymak bile geçti
Tak geldi yemin ederim
Aksam 9 9.30 gibi uyuyo sabah 9 10 gibi kalkiyo.ama sabaha kadar kac kez uyaniyoruz sayamiyorum artik.bide son 3 4 gundur sabaha karsi kalkip bi saat oynayip geri uyuyo
Oyy oyyy oyyy bi eve bi hastalik girmeye dursun.butun ev halkini elden geciriyo.Rabbim sifa versin kuzulara..
Ahahaha :))) valla ne yalan solim bi ara bende sisme meme var mi diye baktim :))) malum ne emzik ne biberon hicbisi almiyo.memelerim sündü gitti uclarinin yanmasi da cabasi !
Canım benim kızım hep çok sık uyanıyordu zaten çok bir şey değişmedi o bakımdan ama gündüz yapışık olma durumu iyice tavan yaptı yani bir şey var ama çözemedim. Azı dişleri kabarık ve büyüme etkilerinden olabilir diye düşünüyorum başka da bir şey gelmiyor aklıma. Mesela 9 gibi uyudu bugün ve bu saate kadar 3 kez ağlayarak uyandı. 4 saatte 3 kez!? Yanında uyusaydım daha az uyanabilirdi ama işlerim vardı ortalık darmadağındı onları hallettim filan şimdi yatıcam Sabaha kadar en az 3-4 kez daha uyanır. Hep böyleyiz biz malesef.
Benim ve eşimin de hiç bilgisi yok şehir hakkında. Bakıcıyı gidince bulacağız. Dediğin gibi en sıcaklardan en soğuklara geçiş olacak. Eşim ve ben de üniversite dışında hayatımızda ilk kez şehir değiştireceğiz. Teşekkür ederim.
aslında evlendiğimde 53 kilo 36 bedendim ondan geçtim de 58 kilo 38 beden olsam ona da razıyım :) bi bakıyım canım saol. beni düzensizlik mahvetti şu bi yıldır da sütlüsüm yr muhabbeti aşırı yemiyorum ama kısmıyorum da hamile kalmadan önce 68 dim ztn
evet canim. bitti gibi. kendine yeni ev tutmus. biz istanbula dondugumuzde artik ayri evlerde yasayacagiz. davayida acar anlasmali bosaniriz artik. suan uzakta oldugum icin film izler gibi izliyorum kendi hayatimi..
Kızlar allah aşkına sizinkiler kaçta yatıyor? Benimki akşam 22:00- sabah 08:00 arası uykuda. Çok geç yatıyor hiçbir işimi yetiştiremiyorum gibi geliyor.
aksam 8 de odaya gidiyoruz. bazen bir bazen iki saat suruyor uykuya dalmalari. onceden ikisini birlikte yatirabiliyordum simdi birbirlerini uyandirdiklari icin once buyugu uyutuyorum o daha cabuk daliyor uykuya. gece saat basi meme. sabah 5/ 6 arasi uyaniyorlar
Kızlar sorduğunuz için teşekkürler, ufaklığın başlattığı Meksika dalgasına dün gece ateş ve kusma ile büyük kızım da katıldı. Evde tam şenlik var. Her yer kusmuk içinde ve kızlar çırılçıplak dolandılar. Ateşler 39-40. Curcuna arayan buraya PaytiPo gel bacım bak burası çok eğlenceli kendimi sorgulamaya bile vaktim olmuyor
Tak geldi yemin ederim