2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Çok geçmiş olsun canim

..

1 yaş sendromunu bu

meme mincirmaktan ben de vazgecirmeye çalışıyorum

Benim ve eşimin de hiç bilgisi yok şehir hakkında. Bakıcıyı gidince bulacağız. Dediğin gibi en sıcaklardan en soğuklara geçiş olacak. Eşim ve ben de üniversite dışında hayatımızda ilk kez şehir değiştireceğiz. Teşekkür ederim.

Kızlar günaydın sabah sabah ilikli kemik suyu yapayım malum 10 saat ocakta kalıcak dedim. Dün kasaptan ilikli dana kemiği aldım geceden sirkeli suda buzdolabında beklettim şimdi suyuna biraz sirke ekleyip ocağa koydum ama kaynamaya başlayınca çok kan çıktı. Bu normal mi?

aslında evlendiğimde 53 kilo 36 bedendim ondan geçtim de 58 kilo 38 beden olsam ona da razıyım :) bi bakıyım canım saol. beni düzensizlik mahvetti şu bi yıldır da sütlüsüm yr muhabbeti aşırı yemiyorum ama kısmıyorum da hamile kalmadan önce 68 dim ztn

ay izmirden kars ne zordur

bnm memelerde öyle. hiç düzgün emmiyor. üstümden diğer tarafa atlıyor poposunu yüxüme atıo bişiler bişiler

Oğlum kısa bir dönem ilk uykuda 4-5 saat uyuyup sonra 2-3 saatte bir kalkıyordu ama 1 aydır filan 2 saatte bir kalkıyor kurulu saat gibi

Neden karsa gidiyorsunuz?

Bende 1 yaşına kadar hiç kısmadım 1 yaşından sonra artık yemek yemeye başladı dedim. Yoksa artarak devam edecekti kilom:)))

Canım geçen gün evlilik bitiyor dedin ama canını sıkmamak için sormadım. Gerçekten bitirdiniz mi?
evet canim. bitti gibi. kendine yeni ev tutmus. biz istanbula dondugumuzde artik ayri evlerde yasayacagiz. davayida acar anlasmali bosaniriz artik. suan uzakta oldugum icin film izler gibi izliyorum kendi hayatimi..
Kızlar allah aşkına sizinkiler kaçta yatıyor? Benimki akşam 22:00- sabah 08:00 arası uykuda. Çok geç yatıyor hiçbir işimi yetiştiremiyorum gibi geliyor.

aksam 8 de odaya gidiyoruz. bazen bir bazen iki saat suruyor uykuya dalmalari. onceden ikisini birlikte yatirabiliyordum simdi birbirlerini uyandirdiklari icin once buyugu uyutuyorum o daha cabuk daliyor uykuya. gece saat basi meme. sabah 5/ 6 arasi uyaniyorlar

gelirim annem 4 lu carpisma muhtesem olur gecmis olur hem bize hem. cocuklara
18.30 -19.00 arası uyuyor.
06.30 -07.00 arası uyanıyor
Gece 1 kez mama içiyor sadece.
"Ooo iyi" mı diyorsunuz? ama yanımda uyuyor... imdaaatt
benimkilerde yanimda sabah arapsaci gibi uyaniyoruz kimin bacagi kimin neresinden cikacagi belli olmuyor. once organlarimiz bulmaya calisiyorum parcalar tamamsa kalkiyoruz yataktan.

bi mememi agziyla mincikliyor birini eliyle ceviriyorda ceviriyor. uyu uyuyabilirsen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…