bide bu ara ille de iki memeyide açıcak açamayınca deliriyo açıncada bi fırt ondan bi fırt ondan çekioBizimki de öyle. Bu son zamanlarda hele bir sağ sol bir sağ sol yapıyor arka arkaya
Hay Allah güldüm durup dururken :) Kız makine yok mu sende..Bir kişinin ne bulasığı çıktı birikti öyle :) Bende babamlar var 8 kişi evde makine çılgınca dans ediyor :)Bulaşığımı yıkayanın 40 yıl kölesi olurum.
ayni durumdayiz bizde sanki iki farkli aroma :)bide bu ara ille de iki memeyide açıcak açamayınca deliriyo açıncada bi fırt ondan bi fırt ondan çekio
gelirim annem 4 lu carpisma muhtesem olur gecmis olur hem bize hem. cocuklara
benimkilerde yanimda sabah arapsaci gibi uyaniyoruz kimin bacagi kimin neresinden cikacagi belli olmuyor. once organlarimiz bulmaya calisiyorum parcalar tamamsa kalkiyoruz yataktan.
bi mememi agziyla mincikliyor birini eliyle ceviriyorda ceviriyor. uyu uyuyabilirsen .
bide bu ara ille de iki memeyide açıcak açamayınca deliriyo açıncada bi fırt ondan bi fırt ondan çekio
ayni durumdayiz bizde sanki iki farkli aroma :)
biz hicbir zaman cok buyuk kavgalar etmedik. kirip dokmedik . bir donem birbirimize olan saygiyi yitirdigimizde agiz dalasimiz cok olurdu. 1 yildir ayrilik gundemimizde ama hic sesimiz yukselmedi birbirimizin hatalarini konusup durduk kisir dongu gibi hep ayni sey 8 yildir cozume kavusmuyor. tikandi artik . belki yardim alabilsek cozulurdu onuda istemiyor. hayirlisi artik. duygu bitti gerisi alisilmisliktir herhalde
Ben duvara iyice bitiştirdim yatağı. Duvara da minder dayadım kafası çarpmasın diye. Diğer yanında ben varım zaten.Kızlar yanınızda yatarken etrafı Nasil çevreliyorsunuz düşmesinler diye? Ben bazen sabah alıyorum koynuma yastım filan koyuyorum ama yine de korkuyorum düşerse diye
Maddiyat olarak bilemem ama bence en azından 6 aylık olmasıni bekleyin. Daha çok küçük size ihtiyacı var...merhabalar. 2018 ekim annelerinden geliyorum tecrübelerinize dayanarak danışmak istediğim bir konu var. yardımcı olursanız çok sevinirim.
birbuçuk aylık bir oğlum var ve ne yazık ki 2 aylıkken de rapor bulamazsam eğer işe başlamam gerekiyor. sabah 8den 3bucuga kadar olamayacam. öğle arası gelebilirsem gelecem. ben şu anda ne yapacam çok kararsizim. süt sagmaya başlamalı miyim ve çalıştığım süreci nasıl döndürebilirim ? sizler nasil yaptiniz? maddi olarak çalışmak durumundayım zaten ama yine de herşeyin ötesinde çalışmayı da çok özledim. vicdan yapıyorum çünkü çok küçük daha. yanlış mi yapıyorum işe dönmekle?
Burda da 3 aylıkken zafrina baslamştı sanırım o da hep sağıyo..imkanını zorlayıp kendin bakman tabi ki en güzeli.annen mi bakıcak? Peki özelden rapor almayı denesen ?merhabalar. 2018 ekim annelerinden geliyorum tecrübelerinize dayanarak danışmak istediğim bir konu var. yardımcı olursanız çok sevinirim.
birbuçuk aylık bir oğlum var ve ne yazık ki 2 aylıkken de rapor bulamazsam eğer işe başlamam gerekiyor. sabah 8den 3bucuga kadar olamayacam. öğle arası gelebilirsem gelecem. ben şu anda ne yapacam çok kararsizim. süt sagmaya başlamalı miyim ve çalıştığım süreci nasıl döndürebilirim ? sizler nasil yaptiniz? maddi olarak çalışmak durumundayım zaten ama yine de herşeyin ötesinde çalışmayı da çok özledim. vicdan yapıyorum çünkü çok küçük daha. yanlış mi yapıyorum işe dönmekle?
Makine var da, sadece ben değil bebişim de bulaşığı var:) bütün gün bir sürü kaseler, kaşıklar.. geçende annem geldi pasta yaptım onun bulaşığı, makineye girmeyen tencere ve plastikler... Bir de kizim uyanıkken temizleri dizemiyorum yerine. Elini atıyor tehlikeli olur diye korkuyordum. Ama bugün catal-kasiklari çıkardıktan sonra tabakları dizmemde bana yardım etti:)) elime veriyor tek tek ben de yerine koyuyorum:)) meğerse oluyormuş:)Hay Allah güldüm durup dururken :) Kız makine yok mu sende..Bir kişinin ne bulasığı çıktı birikti öyle :) Bende babamlar var 8 kişi evde makine çılgınca dans ediyor :)
Bu arada kızının uyku saatlerine maşallah akşam altı buçuk yedi de uyuyan çocuk hiç duymadım çevremde, 41 kere maşallah, benimkiler 11 de anca uyumuş oluyorlar babalarıyla kudurmaktan uyku akıllarına gelmiyor ki yerde arapsaçı gibi üst üste tepiniyolardi dün akşam..Gece bir kere kalkıyormuş kızın ne güzel disleri ne durumda? bizim büyük azilar çıktı köpek dişler hemen arkasından çıktı gece de 4-5 kez uyanıyor.
Günde kaç saat uyuyolar ? Geçte yatsalar o vakitte mi kalkıyolar?evet canim. bitti gibi. kendine yeni ev tutmus. biz istanbula dondugumuzde artik ayri evlerde yasayacagiz. davayida acar anlasmali bosaniriz artik. suan uzakta oldugum icin film izler gibi izliyorum kendi hayatimi..
aksam 8 de odaya gidiyoruz. bazen bir bazen iki saat suruyor uykuya dalmalari. onceden ikisini birlikte yatirabiliyordum simdi birbirlerini uyandirdiklari icin once buyugu uyutuyorum o daha cabuk daliyor uykuya. gece saat basi meme. sabah 5/ 6 arasi uyaniyorlar
Ben de 10 gündr bi açlık hali var normlde gece yemem gece acıkıyorum ne yesem dye dolanıyorum döner fln istyo cnm:) Öyle atıştırmalık diil yani baya baya ağır şeyler..aslında evlendiğimde 53 kilo 36 bedendim ondan geçtim de 58 kilo 38 beden olsam ona da razıyım :) bi bakıyım canım saol. beni düzensizlik mahvetti şu bi yıldır da sütlüsüm yr muhabbeti aşırı yemiyorum ama kısmıyorum da hamile kalmadan önce 68 dim ztn
raporu zorlayacam zaten. en azından 45 gün bulayım derdindeyim.ama olmazsa diye düşünmeye başladimBurda da 3 aylıkken zafrina baslamştı sanırım o da hep sağıyo..imkanını zorlayıp kendin bakman tabi ki en güzeli.annen mi bakıcak? Peki özelden rapor almayı denesen ?
:)) Biriktirmemek gerekiyor evet birikince toparlamak da zor oluyor.Eşim bankadan geç çıkıyor eve gelmesi de biraz geç oluyor çocuklar kudurmak için babayı bekliyor hepsi erkek olunca akşam evde cümbüş oluyor toplar uçaklar havada uçuşuyor bebek de onlardan geri kalmıyor bazen hepsi üst üste tepisirken bebeğin ayaklarını görüyorum arada, ışte şimdi ezildi diye çekip çıkarıyorum ki kahkahalarla gülüyor oda şimdiden yetişiyor :)Makine var da, sadece ben değil bebişim de bulaşığı var:) bütün gün bir sürü kaseler, kaşıklar.. geçende annem geldi pasta yaptım onun bulaşığı, makineye girmeyen tencere ve plastikler... Bir de kizim uyanıkken temizleri dizemiyorum yerine. Elini atıyor tehlikeli olur diye korkuyordum. Ama bugün catal-kasiklari çıkardıktan sonra tabakları dizmemde bana yardım etti:)) elime veriyor tek tek ben de yerine koyuyorum:)) meğerse oluyormuş:)
Baba yok ya şimdi evde, ışıkları kapatıyorum çıt çıkmıyor. Baba gelince bizim de düzenimiz değişir muhtemelen. ne güzel manzaradır o kudurma sahnesi ne tatlı, darısı bize:)
Üstten 4, altta 2 dişi var. Azılar yok şimdilik ortada. Yoksa kızım da uyanıyor dişi çıkacağı zaman defalarca.
Canım ben sirkeli suda bekletmedim hiç. Üzerine kaynar su ekleyip 1 saat kadar bekletiyorum kanı iyice akıyor sonra da ağzı açık şekilde kaynatıyorum düdüklüde ve çıkan köpükleri alıyorum iyice. Sonra da düdüklünün kapağını kapatıp iyice pişiriyorum etler kemikten dökülüyor zaten. En son olarak da süzüp suyunu buz dolabı poşetlerine veya ufak kaplara koyup donduruyorum.Eki Görüntüle 2210370
Kızlar günaydın sabah sabah ilikli kemik suyu yapayım malum 10 saat ocakta kalıcak dedim. Dün kasaptan ilikli dana kemiği aldım geceden sirkeli suda buzdolabında beklettim şimdi suyuna biraz sirke ekleyip ocağa koydum ama kaynamaya başlayınca çok kan çıktı. Bu normal mi?
Aynı şey bizde de var hayret ediyorum okudukça bu kadar mı aynı olurlar yaabide bu ara ille de iki memeyide açıcak açamayınca deliriyo açıncada bi fırt ondan bi fırt ondan çekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?