2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bulaşığımı yıkayanın 40 yıl kölesi olurum.
Hay Allah güldüm durup dururken :) Kız makine yok mu sende..Bir kişinin ne bulasığı çıktı birikti öyle :) Bende babamlar var 8 kişi evde makine çılgınca dans ediyor :)

Bu arada kızının uyku saatlerine maşallah akşam altı buçuk yedi de uyuyan çocuk hiç duymadım çevremde, 41 kere maşallah, benimkiler 11 de anca uyumuş oluyorlar babalarıyla kudurmaktan uyku akıllarına gelmiyor ki yerde arapsaçı gibi üst üste tepiniyolardi dün akşam..Gece bir kere kalkıyormuş kızın ne güzel disleri ne durumda? bizim büyük azilar çıktı köpek dişler hemen arkasından çıktı gece de 4-5 kez uyanıyor.

bide bu ara ille de iki memeyide açıcak açamayınca deliriyo açıncada bi fırt ondan bi fırt ondan çekio
ayni durumdayiz bizde sanki iki farkli aroma :)
yesoka90 canım Allah şifa versin. Hemen geçsin gitsin bugünler inşallah.
PaytiPo inşallah sizin için en hayırlısı budur ama daha kesin bir şey yok sanki belli de olmaz

biz hicbir zaman cok buyuk kavgalar etmedik. kirip dokmedik . bir donem birbirimize olan saygiyi yitirdigimizde agiz dalasimiz cok olurdu. 1 yildir ayrilik gundemimizde ama hic sesimiz yukselmedi birbirimizin hatalarini konusup durduk kisir dongu gibi hep ayni sey 8 yildir cozume kavusmuyor. tikandi artik . belki yardim alabilsek cozulurdu onuda istemiyor. hayirlisi artik. duygu bitti gerisi alisilmisliktir herhalde

Kızlar yanınızda yatarken etrafı Nasil çevreliyorsunuz düşmesinler diye? Ben bazen sabah alıyorum koynuma yastım filan koyuyorum ama yine de korkuyorum düşerse diye

bide bu ara ille de iki memeyide açıcak açamayınca deliriyo açıncada bi fırt ondan bi fırt ondan çekio

Ay evet ya aynen bizimki de öyle. Nasil bu kadar benzer olabiliyorlar hayret ediyorum. Nasil kediler hepsi aynı hareketleri yapıyorlar bebeklerde öyle ya. Bizim daha önce bir kac kedi beslemisligimiz varda hep derdim hepsi aynı davranıyor diye ordan aklıma geldi

Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar yanınızda yatarken etrafı Nasil çevreliyorsunuz düşmesinler diye? Ben bazen sabah alıyorum koynuma yastım filan koyuyorum ama yine de korkuyorum düşerse diye
Ben duvara iyice bitiştirdim yatağı. Duvara da minder dayadım kafası çarpmasın diye. Diğer yanında ben varım zaten.

merhabalar. 2018 ekim annelerinden geliyorum tecrübelerinize dayanarak danışmak istediğim bir konu var. yardımcı olursanız çok sevinirim.
birbuçuk aylık bir oğlum var ve ne yazık ki 2 aylıkken de rapor bulamazsam eğer işe başlamam gerekiyor. sabah 8den 3bucuga kadar olamayacam. öğle arası gelebilirsem gelecem. ben şu anda ne yapacam çok kararsizim. süt sagmaya başlamalı miyim ve çalıştığım süreci nasıl döndürebilirim ? sizler nasil yaptiniz? maddi olarak çalışmak durumundayım zaten ama yine de herşeyin ötesinde çalışmayı da çok özledim. vicdan yapıyorum çünkü çok küçük daha. yanlış mi yapıyorum işe dönmekle?

Maddiyat olarak bilemem ama bence en azından 6 aylık olmasıni bekleyin. Daha çok küçük size ihtiyacı var...

Burda da 3 aylıkken zafrina baslamştı sanırım o da hep sağıyo..imkanını zorlayıp kendin bakman tabi ki en güzeli.annen mi bakıcak? Peki özelden rapor almayı denesen ?

Makine var da, sadece ben değil bebişim de bulaşığı var:) bütün gün bir sürü kaseler, kaşıklar.. geçende annem geldi pasta yaptım onun bulaşığı, makineye girmeyen tencere ve plastikler... Bir de kizim uyanıkken temizleri dizemiyorum yerine. Elini atıyor tehlikeli olur diye korkuyordum. Ama bugün catal-kasiklari çıkardıktan sonra tabakları dizmemde bana yardım etti:)) elime veriyor tek tek ben de yerine koyuyorum:)) meğerse oluyormuş:)

Baba yok ya şimdi evde, ışıkları kapatıyorum çıt çıkmıyor. Baba gelince bizim de düzenimiz değişir muhtemelen. ne güzel manzaradır o kudurma sahnesi ne tatlı, darısı bize:)
Üstten 4, altta 2 dişi var. Azılar yok şimdilik ortada. Yoksa kızım da uyanıyor dişi çıkacağı zaman defalarca.

Günde kaç saat uyuyolar ? Geçte yatsalar o vakitte mi kalkıyolar?

Ben de 10 gündr bi açlık hali var normlde gece yemem gece acıkıyorum ne yesem dye dolanıyorum döner fln istyo cnm:) Öyle atıştırmalık diil yani baya baya ağır şeyler..

:)) Biriktirmemek gerekiyor evet birikince toparlamak da zor oluyor.Eşim bankadan geç çıkıyor eve gelmesi de biraz geç oluyor çocuklar kudurmak için babayı bekliyor hepsi erkek olunca akşam evde cümbüş oluyor toplar uçaklar havada uçuşuyor bebek de onlardan geri kalmıyor bazen hepsi üst üste tepisirken bebeğin ayaklarını görüyorum arada, ışte şimdi ezildi diye çekip çıkarıyorum ki kahkahalarla gülüyor oda şimdiden yetişiyor :)

Sizin zor dişler henüz çıkmaya başlamamış şimdi gece uykularının tadını çıkarın ohh :) Ama cok rahat diş çıkaran da duydum belki kolay çıkacak biz diş döneminde gece olmasın istiyoruz :)

Canım ben sirkeli suda bekletmedim hiç. Üzerine kaynar su ekleyip 1 saat kadar bekletiyorum kanı iyice akıyor sonra da ağzı açık şekilde kaynatıyorum düdüklüde ve çıkan köpükleri alıyorum iyice. Sonra da düdüklünün kapağını kapatıp iyice pişiriyorum etler kemikten dökülüyor zaten. En son olarak da süzüp suyunu buz dolabı poşetlerine veya ufak kaplara koyup donduruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…