2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok şeker :))
İlk iki dişi aynı anda acayip zor çıkmıştı. Diğerleri nispeten daha rahattı. İshal, pişik, mizmizlik ve iştahsızlık oluyor.
Seninkiler o saatte yatinca sabah kaçta uyanıyorlar?

Kızlar yanınızda yatarken etrafı Nasil çevreliyorsunuz düşmesinler diye? Ben bazen sabah alıyorum koynuma yastım filan koyuyorum ama yine de korkuyorum düşerse diye
Oturma odasının koltuk minderleri biraz ağır ve kalın onlarla çevreliyorum yatarken. Yere de koyuyorum düşerse diye nitekim bir iki kez düştü uyanıp kendi kendine oynarken ama sorun olmadı yerde minderler olduğu için. Yatak odam savaş alanı gibi içim sıkılıyor bazen baktıkça

Canım umca ben de aldım ama üzerinde içeriğinde alkol olduğu için 2 yaş altı çocuklarda kullanılmaz diyor. Gerçi yesoka nın büyük kızı 2 yaş üzerinde sorun olmaz. Asıl sormak istediğim, emzirenler üzerinde bir çalışma olmadığı yazıyor ben de emin olmadığım için kullanmadım eşim kullanıyor. Hasta olacak gibiyim de ondan sorayım dedim bilgin var mı biz kullanabilir miyiz?

Kızlar yanınızda yatarken etrafı Nasil çevreliyorsunuz düşmesinler diye? Ben bazen sabah alıyorum koynuma yastım filan koyuyorum ama yine de korkuyorum düşerse diye
bn tekken cesaret edemem çünkü çok yuvarlanıo bnm bile üstüme çıkıo uyurken ki yastığı 1 sn de atlar geçer bitarafta ben bitarafta eşim yatıo anca öyle yanıma koyuyırum

bn 3 aylıkken başladım ilk hafta full ağladım tek ihtiyacı olan benim bende bırakıp gidiyorum diye sabah 7 akşam 5.30 ayrıydık. sonra sonra alıştım. süt sağmaya başlamalısın buzluk çekmecemin 1 i full süt doluydu ve bittilee bi süre sonra. yeni sağdıklarımdan 3 tane, eski buzluktan 1 tane veriolardı ilk başlarda. buzluktakiler bayatlamasn diye dönüşüm yapmış oluyorduk. gitgide içtiği süt miktarı arttı sağdığım yetmedikçe buzluk stoğunu tükettik. 6 aylık ek gıdaya başlayınca rahatlarım diyodum ama ii yiyen bş bebek olmadığından süte abanmaya devam ettik. :) oğlum 14 aylık hala sağıyorum ilk sağdığım zamanlar 500 cc çıkıyordu. şimdilerde ise 230 anca.

Bebeğe vermediğimiz ilacı emzirirken de mümkün mertebe kullanmamak gerekiyo dye düşünüyorum cnm,ben 5 yıldır bi parol aldım bi de çok zorda kaldgım için bi 2 kere antihistaminik aldım ha bi de doğum sonrası sezaryenden dolayı antbiyotik,onu saymıyorum.bi ara deli gbi kulağım genzim kaşınıyodu dayanamıyodum uyutmuyodu o araydı anthistamnk aldgım.sen de ballı limon,kekik çayı bilhassa dağ kekiği öyle takviyelerle git istersen geçmiş olsun.

bir taraf duvara dayali obur tarafa da tekli koltugun yanlarini cikarip cekyat gibi acip koydum. o daha alcak yataktan. uyaninca once koltuga iniyor sonra yere iniyor. koltukla duvar arasinda cok az mesafe var orayada bikac minder attim nolur nolmaz diye. kucuk oda zaten.
ben ilk cocugumda 4 aylikken basladim ise. mutlaka sut sagip stok yaptim benim ogle aram yoktu. isle ev arasi bir saat suruyordu o vakitte bol bol stoklardan icti. sutun bol ise ve mutlaka calisacaksan basla stok yapmaya. ikimci dogumumda stok yapacak sutum olmadi benim.
Günde kaç saat uyuyolar ? Geçte yatsalar o vakitte mi kalkıyolar?

oglan uyumayi birakti. cok nadir uyutabiliyorum. gunduz 1.5 saat uyuyor. kiz 10-11 arasi ve 15/16 arasi toplam 2 saat uyuyor. aksam 8 de sarhos gibi oluyor ikiside.

Çok mantıklı. Ihlamur içiyorum sabahtan beri. Kekik de alayım teşekkür ederim

Vuhuu party time :))
Şaka bir yana allah kolaylık şifa versin canım

Ah canım ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda. Bulaştı demek ki büyük kızına da kıyamam yaa umarım gece biraz dinlenebilirsin sabaha da daha iyi olurlar.

Çok geçmiş olsun canim

Çok teşekkürler kızlar bugün daha rahattı ateş azdı hiç kusma olmadı aşırı huysuzlardı sadece. Babam geldi bursadan o kurtarıcı oldu :)) Fineas umca hiç kullanmadım sen kullandın mı oğluna? Memnun kaldın mı?

Odayı duvardan duvara yatak yaptık odanın eni 2,80, 2,80 yatak var :)) duvarın birine yatak yasladık diğerine de ince şilte. Tam yatak odası :)

raporu zorlayacam zaten. en azından 45 gün bulayım derdindeyim.ama olmazsa diye düşünmeye başladim

Bence şartlarını sonuna kadar zorla ama başlamak zorundaysan yapacak bisey yok annen bakarsa biraz daha rahat olur senin için güvenilir ve sevgi ile büyütür . Halkında hayırlısı olsun canim

Senin yine iyi çıkıyor masallah. Benim som zamanlarda 100 cc zor çıkıyordu. Artik sağmiyorum . Sut sagacak yer sıkıntısı var birde annem biberinden bazen içiyor bazen içmiyor ziyam oluyor diyor o yüzden artik sağmiorum eve gelince emziriyorum

bn tekken cesaret edemem çünkü çok yuvarlanıo bnm bile üstüme çıkıo uyurken ki yastığı 1 sn de atlar geçer bitarafta ben bitarafta eşim yatıo anca öyle yanıma koyuyırum

Hepiniz garantilemişsiniz masallah hep merak ediyordum Nasil uyuyorsunuz öyle diye :)

İlk iki dişi aynı anda acayip zor çıkmıştı. Diğerleri nispeten daha rahattı. İshal, pişik, mizmizlik ve iştahsızlık oluyor.
9 buçuk gibi kalkıyorlar 10 buçuk gibi anca kahvaltıya oturuyoruz ikisi ayrı telden çalıyor kahvaltı hazırlamak çok uzun sürüyor ama sağ salim çıkıyoruz her gün savaştan çok şükür :)

9 buçuk gibi kalkıyorlar 10 buçuk gibi anca kahvaltıya oturuyoruz ikisi ayrı telden çalıyor kahvaltı hazırlamak çok uzun sürüyor ama sağ salim çıkıyoruz her gün savaştan çok şükür :)

sabah 7de çıkıyorum evden akşam 7de geliyorum günde 2 kere sağıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…