2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İki memeyi açanlara +1 kızlar. Bir de konuşuyor öyle emiyor :)) kanka oldu çocuk onlarla.
bnm sağı emiyo arada bırakıp memmmmm diyo solu emiyo bırakıp memmm dio mi düğme gibi döndürüo hadi sağa
hele bide öyle bi taklalar atıyoki emerken bigün kopup kalcak :)

Odayı duvardan duvara yatak yaptık odanın eni 2,80, 2,80 yatak var :)) duvarın birine yatak yasladık diğerine de ince şilte. Tam yatak odası :)
Ben de 10 aylıkken bebeğimi ayırdım ayrı odaya büyük umutlarla odasında park yatağında uyuyacaktı bende kocamla yatak odasında uyuyacaktım hayaller.. ilk başlarda 3-4 saat park yatakta yatıyordu sonra sabaha karşı uyumadıkça park yataktan alıp yere döşeğin üstüne bebeğimle yatmaya başladım mecbur ,sonra hiç bensiz uyumamaya başlayınca full çocuk odasında yatmaya başladım. Son durum çocuk odasına baza attık yere ,kocam da bende bebeğim de çocuk odasında yerde yer yatağında yatıyoruz ,hayatlar.. :)

Erken bırakmış seninki,kızına da maşallah onun da tatlıymış uyku saati akşam :) çılgın atmalar bizde de felaket arttı 2 si de morluklarla yaşıyo bu saatte ayaktalar.

Gözünüz aydın dede iyi gelir onlara:) kullanıyorum cnm memnunum

Yine geriden gelmeye başladım bakıcı aniden işi bıraktı da neyse benimkilerde ayni öyle pis yiyorlar bende yere bez seriyorum. Pipetten içmeyi öğretmeye çalıştım ama beceremediler sen nasıl öğrettin?

bnm sağı emiyo arada bırakıp memmmmm diyo solu emiyo bırakıp memmm dio mi düğme gibi döndürüo hadi sağa
hele bide öyle bi taklalar atıyoki emerken bigün kopup kalcak :)
Aynen çok benzer benimki sadece memm demiyor bildiğin kendi dilinde sohbet ediyor bir daha fırt çekiyor sonra kafasını çekip konuşup bir daha fırt ardından sanki antidepresanını içmiş gibi başlıyor sırıtmaya :)))
Aynen takla olayı bizde de çok özellikle gece bildiğin amuda kalkmaya çalışıyor..

Sizin de süpermiş :)))
Benimde ilk kızım öncesi çok planlarım vardı kızım sağolsun tüm planları çuvala koydurup çöpe attırdı :)

Dolunay bu gece de uyanık huy etmez inşallah

Bu aralar bizimki de öyle ya ben de korkuyorum huy edecek diye. Emmeye kalkıyor yerine yatırıyorum çığlık kıyamet alıyorum tekrar emiyor yarim saat filan sürüyor tekrar dalmasi derken saat başı kalkıyor. Sabah 5 te kalkti bu sabah emdi yerine yatırdım çığlık yine 5. Deneme sonucunda yanıma yatırmak zorunda kaldim. Yanına yatirinca ses yok çok yoruldum valla ya . Ne zaman düzene girecek bu bebekler acaba

Iyi eşinde sizinle beraber yatıyor orada. Benim eşim ilk 1 sene bizimle aynı odada yattı zona olduğunda ayrı odada yattı şimdi rahat geldi gece uyanmadan uyumak orda uyuyor . Olan bana oluyor.

sizinki de iimiş memeden kesilince uyur dir ümit ediyorum arkadaşlardan uyumayan çocuk uyumuo nidaları yükselio gözüm korkuo

kızlar ben kendimi çok büyük duygusal boşlukta hissediyorum. hayatım tamamen ev işi çocuk iş üçgeninde geçiyor. kendime ilişkimize vakit ayıramıyorum. uykudan vazgeçeli ise çok oldu. eşim unuturum diye emirler yağdırıo. dün patladım sonunda. ben bu evde hizmetçi değilim. sürekli altını aldın mı yemeği koydun nu onu yap bunu yap diip duruyosun bende insanım dedim. farkında diilim unutuyosun die hatırlatmak için söylüyodum dedi. dedim ben farkındayım ve batıyor artık bana. oğlan 11 den öncr uyumuyor. yüzyüze bile bakamıyoruz. 2 gün erken uyudu. onda da ben mutfakta eşim tvden gözlerini alamıyor. önceden olsa benle mutfakta olurdu işimiz çabuk bitsinde vakit geçirelim derdi. konuşmaya karar verdim. aldığım kilolar sarkan memeler deforme olmuş genital organ bakımsız kendime olan özgüvenim yerlerde. eşime ben sadece anne değilim hala bir kadınım demeye karar verdim.

Seninde kutlu olsun canim:) bende keşke öğretmen olsaydım diyenlerdenim:)) inşallah çocuklarımız severek yapacakları bir iş bulurlar refah içinde yasarlar insalllahhh
Bende öğretmen olmak isteyip hukuk okudum netmiş efendim o puana öğretmenlik mi yazılırmış ne saçma bir yönlendirme de mi. Ama asıl içimi sızlatan Boğaziçi pdr ve ODTÜ psikolojiye puanım yetmesine rağmen annemin seni maddi manevi evlatlıktan reddedenim dediği için hukuk yazmam. Ne salakmışım yaz kazan oku sanki evlatlıktan reddedecek. Şimdi bin pişman tabi bu dediğine ama zamanı geri alamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…