O konuda şanslıyım canım ,eşim her zaman sabaha kadar ona bakabilirim istediğin zaman kaldır diyo sabah işe gidecek olmasına rağmen. Ama dizisi olduğu zaman gözünü kırpmadan bakıyor vazgeçemediği şeyler hala var ben oğlum için herşeyden vazgeçtim analık başka bişeyIyi eşinde sizinle beraber yatıyor orada. Benim eşim ilk 1 sene bizimle aynı odada yattı zona olduğunda ayrı odada yattı şimdi rahat geldi gece uyanmadan uyumak orda uyuyor . Olan bana oluyor.
Gece uyandığı zaman bir de su vermeyi dene canım ben birkaç kere su verince uyumuştu artık hep deniyorum hatta emzirmeden önce su veriyorum belki emmeden uyur diye. Her zaman uyumuyor tabi ama..Bu aralar bizimki de öyle ya ben de korkuyorum huy edecek diye. Emmeye kalkıyor yerine yatırıyorum çığlık kıyamet alıyorum tekrar emiyor yarim saat filan sürüyor tekrar dalmasi derken saat başı kalkıyor. Sabah 5 te kalkti bu sabah emdi yerine yatırdım çığlık yine 5. Deneme sonucunda yanıma yatırmak zorunda kaldim. Yanına yatirinca ses yokçok yoruldum valla ya . Ne zaman düzene girecek bu bebekler acaba
Canım ya konuş tabi.kızlar ben kendimi çok büyük duygusal boşlukta hissediyorum. hayatım tamamen ev işi çocuk iş üçgeninde geçiyor. kendime ilişkimize vakit ayıramıyorum. uykudan vazgeçeli ise çok oldu. eşim unuturum diye emirler yağdırıo. dün patladım sonunda. ben bu evde hizmetçi değilim. sürekli altını aldın mı yemeği koydun nu onu yap bunu yap diip duruyosun bende insanım dedim. farkında diilim unutuyosun die hatırlatmak için söylüyodum dedi. dedim ben farkındayım ve batıyor artık bana. oğlan 11 den öncr uyumuyor. yüzyüze bile bakamıyoruz. 2 gün erken uyudu. onda da ben mutfakta eşim tvden gözlerini alamıyor. önceden olsa benle mutfakta olurdu işimiz çabuk bitsinde vakit geçirelim derdi. konuşmaya karar verdim. aldığım kilolar sarkan memeler deforme olmuş genital organ bakımsız kendime olan özgüvenim yerlerde. eşime ben sadece anne değilim hala bir kadınım demeye karar verdim.
Dizi izleyen erkek çok tuhaf geliyor bana :) Eşim ne maç izler, ne dizi. Kemal Sunal ve kovboy filmleri dışında :)O konuda şanslıyım canım ,eşim her zaman sabaha kadar ona bakabilirim istediğin zaman kaldır diyo sabah işe gidecek olmasına rağmen. Ama dizisi olduğu zaman gözünü kırpmadan bakıyor vazgeçemediği şeyler hala var ben oğlum için herşeyden vazgeçtim analık başka bişey
Hadi ya:) o dediklerini benimki de çok sever. Maç izlemiyor ama diZileri var. Kurtlar vadisinin eski bölümlerini de açıp açıp izler. Bana da şu sahneye bak bak bak diyo nefret ediyorum iğrenç..Dizi izleyen erkek çok tuhaf geliyor bana :) Eşim ne maç izler, ne dizi. Kemal Sunal ve kovboy filmleri dışında :)
:)) Bana da Kemal Sunal filmlerinde bak şimdi bak ahahaa diyor ezberledim bütün replikleri artık :/Hadi ya:) o dediklerini benimki de çok sever. Maç izlemiyor ama diZileri var. Kurtlar vadisinin eski bölümlerini de açıp açıp izler. Bana da şu sahneye bak bak bak diyo nefret ediyorum iğrenç..
Gözünüz aydın dede iyi gelir onlara:) kullanıyorum cnm memnunum
yok canım ev annemlerin annemlerin ev satışa çıkmılştı icradan biz onkarın oturduğu evi aldık kredi ödüyoruz işten çıkamam ztn keyfi hiç çıkamam 8 yıldır çalışuyorum aynı yerde tazminatımda varCanım ya konuş tabi.
Eskiden geçinmek daha kolaydı, erkek çalışır kadın kendine evine bakardı. Şimdi şartlar çok zorluyor maalesef. çalışınca da herşeye yetişmek için kaça bölünüyor kadınlar...
Sizin ev kp'nindi galiba dimi? Kendi evinizi almaya çalışıyordunuz galiba. İşten çıksan çok mu zorlar başka bir çaresi yok mu?
senin yine puanın iimiş. ben kimya 4 yıllık bölüm mezunuyum fen bilgisi öğretmenlğini kendim yazmadım. neymiş efendim anlatmayı sevmiyomuşum çocuklara yazılmış kötü öğretmen olurmuşum. çok mantıklı bir gerekçe. şuan eşim fen öğretmenş bn özel sektörde adam sürekli evde ben sürekli işte. bu arada bn işten ayrılmak istiyırum iş bulursam tabi. ama 8 yılım var burda. kendim çıktığımda tazminatımı ne şartla alabilirim. anlaşmalı fln çıkartmazlar çünküBende öğretmen olmak isteyip hukuk okudum netmiş efendim o puana öğretmenlik mi yazılırmış ne saçma bir yönlendirme de mi. Ama asıl içimi sızlatan Boğaziçi pdr ve ODTÜ psikolojiye puanım yetmesine rağmen annemin seni maddi manevi evlatlıktan reddedenim dediği için hukuk yazmam. Ne salakmışım yaz kazan oku sanki evlatlıktan reddedecek. Şimdi bin pişman tabi bu dediğine ama zamanı geri alamıyorsun
siparislerim kisminda yazmiyor muKızlar hepsiburada'dan bebek bezi almıştım. Dün gelmesi gerekiyordu gelmedi. Kargo bilgisi mail atacaklardı ama yok.. hangi kargo olduğunu dahi bilmiyorum. Nasıl arayıp soracam nasıl öğrenecem??
Emirler yağdırıyo derken? Yani mesela altını almıyor mu oğlunuzun? Ya da bir işin ucundan da o tutmuyor mu? İkiniz de çalışıyorsunuz her işi birlikte yapmanız gerekir. Öyle ataerkil taşfırın erkek modunda takılayım mı diyor yani? Hiç alıştırma bence canım baştan restini çek derim ben. Ne demek televizyon izlemek sen çalışırken ya... seni gaza getirmek istemem ama iyi yapmışsın mutlaka konuşup iş bölümü yapmalısınız bence. Anne olabilirsin ama aynı zamanda önce bir insan ve bir kadınsın süperman değil. Her işi mükemmel yapıp, her şeye tek başına yetmen mümkün değil. Psikolojini ve sağlığını da düşünmek zorundasın. Eşin de yorulacak, uykusuz kalacak ve sana yardım edecek başka çaresi yok.kızlar ben kendimi çok büyük duygusal boşlukta hissediyorum. hayatım tamamen ev işi çocuk iş üçgeninde geçiyor. kendime ilişkimize vakit ayıramıyorum. uykudan vazgeçeli ise çok oldu. eşim unuturum diye emirler yağdırıo. dün patladım sonunda. ben bu evde hizmetçi değilim. sürekli altını aldın mı yemeği koydun nu onu yap bunu yap diip duruyosun bende insanım dedim. farkında diilim unutuyosun die hatırlatmak için söylüyodum dedi. dedim ben farkındayım ve batıyor artık bana. oğlan 11 den öncr uyumuyor. yüzyüze bile bakamıyoruz. 2 gün erken uyudu. onda da ben mutfakta eşim tvden gözlerini alamıyor. önceden olsa benle mutfakta olurdu işimiz çabuk bitsinde vakit geçirelim derdi. konuşmaya karar verdim. aldığım kilolar sarkan memeler deforme olmuş genital organ bakımsız kendime olan özgüvenim yerlerde. eşime ben sadece anne değilim hala bir kadınım demeye karar verdim.
Üye olmadan sipariş verdim. M.hizmetlerini aradım .Sipariş aktif olmamış dedi. Talep formu oluşturdu. Parayı çekiyorlar ama sipariş aktif olmuyor! Bir daha internetten alışveriş yaparsam ne olayım.siparislerim kisminda yazmiyor mu
8 yıl yeterli değil canım 3600 gün tamamladığında ihbarname ile sözleşmeni feshedip tazminatını alabilirsin. Diğer bir yol eğer o işyerinde çalışamayacağına dair sağlık raporu alman olabilir. Örneğin ne üzerine çalışıyorsunuz bilmiyorum ama çalıştığın yerdeki toz, kimyasal madde vb. nedeniyle allerjik bir durum yaşıorsan ve bunu raporla ispatlarsan orada artık zorunlu olarak çalışamayacağın için tazminatını alarak ayrılabilirsin.senin yine puanın iimiş. ben kimya 4 yıllık bölüm mezunuyum fen bilgisi öğretmenlğini kendim yazmadım. neymiş efendim anlatmayı sevmiyomuşum çocuklara yazılmış kötü öğretmen olurmuşum. çok mantıklı bir gerekçe. şuan eşim fen öğretmenş bn özel sektörde adam sürekli evde ben sürekli işte. bu arada bn işten ayrılmak istiyırum iş bulursam tabi. ama 8 yılım var burda. kendim çıktığımda tazminatımı ne şartla alabilirim. anlaşmalı fln çıkartmazlar çünkü
Öyle mi? Bunu öğrendiğim iyi oldu. Raporu yani8 yıl yeterli değil canım 3600 gün tamamladığında ihbarname ile sözleşmeni feshedip tazminatını alabilirsin. Diğer bir yol eğer o işyerinde çalışamayacağına dair sağlık raporu alman olabilir. Örneğin ne üzerine çalışıyorsunuz bilmiyorum ama çalıştığın yerdeki toz, kimyasal madde vb. nedeniyle allerjik bir durum yaşıorsan ve bunu raporla ispatlarsan orada artık zorunlu olarak çalışamayacağın için tazminatını alarak ayrılabilirsin.
yok tam olarak öyle diil. o öğretmen bnden erken geliyor. alışverişi yapar çamaşır yıkar asar bulaşıkları yerleştirir. bn iş yaparkn o oplanlq oynuo genelde oplum tek durmayacağı için. her akşam çayı demler getirir. ama sürekli olarak bişiler söylüo bu aralar ve bana fenalık geldi şunu alıp şuraya koyar mısn demesini istemiyorun kendi bana söylemeden halletsn istiyorum. iş bölümü yorulmadan çok ilgisizliğine gıcığım. bn sadece anneymişim gibi davranıyor. ben ilgi istiyorum. geçen işteykn msj attm sana sevgine şefkatine itiyacım var diye o günde oğlan şans eseri 9 da uyudu bizimki hiçç oralı değilç dedim bn sana ne yazdım bugün. diyo seviyorum seni dedim uzaktan sevgi istemiyorum ben. sen gel yanıma nie beni bekliyısun dio. gibi gibi şeyler evet yorukuyoruz vaktimiz dar ama birbirimizle ilgilenmek için vakit yaratmalıyız. yoksa ilişkimiz yıpranacak. ve bunkar biliyorum ki konuşmarıkça bir dağ olup üzerimize çökecek. nekdr erken çözüme kavuşturursak o kdr az hasar alırız.Emirler yağdırıyo derken? Yani mesela altını almıyor mu oğlunuzun? Ya da bir işin ucundan da o tutmuyor mu? İkiniz de çalışıyorsunuz her işi birlikte yapmanız gerekir. Öyle ataerkil taşfırın erkek modunda takılayım mı diyor yani? Hiç alıştırma bence canım baştan restini çek derim ben. Ne demek televizyon izlemek sen çalışırken ya... seni gaza getirmek istemem ama iyi yapmışsın mutlaka konuşup iş bölümü yapmalısınız bence. Anne olabilirsin ama aynı zamanda önce bir insan ve bir kadınsın süperman değil. Her işi mükemmel yapıp, her şeye tek başına yetmen mümkün değil. Psikolojini ve sağlığını da düşünmek zorundasın. Eşin de yorulacak, uykusuz kalacak ve sana yardım edecek başka çaresi yok.
Çalıştığın için daha fazla yıpranıyorsun akşamları birlikte işleri bitirip birlikte oturma alışkanlığını bırakmasına izin verme nasıl alışırsa öyle gider.Ben çalışmıyorum ama benim eşim ne kadar yorulduğumu görüyor ben oturmadan oturmaz asla, ama hayat kosturmacasinda birbirimize pek vakit ayıramıyoruz tek çocukla yeni evli gibiydik iki çocukla hiç işimiz bitmiyor anlamadım bende üzülüyorumkızlar ben kendimi çok büyük duygusal boşlukta hissediyorum. hayatım tamamen ev işi çocuk iş üçgeninde geçiyor. kendime ilişkimize vakit ayıramıyorum. uykudan vazgeçeli ise çok oldu. eşim unuturum diye emirler yağdırıo. dün patladım sonunda. ben bu evde hizmetçi değilim. sürekli altını aldın mı yemeği koydun nu onu yap bunu yap diip duruyosun bende insanım dedim. farkında diilim unutuyosun die hatırlatmak için söylüyodum dedi. dedim ben farkındayım ve batıyor artık bana. oğlan 11 den öncr uyumuyor. yüzyüze bile bakamıyoruz. 2 gün erken uyudu. onda da ben mutfakta eşim tvden gözlerini alamıyor. önceden olsa benle mutfakta olurdu işimiz çabuk bitsinde vakit geçirelim derdi. konuşmaya karar verdim. aldığım kilolar sarkan memeler deforme olmuş genital organ bakımsız kendime olan özgüvenim yerlerde. eşime ben sadece anne değilim hala bir kadınım demeye karar verdim.
O konuda şanslıyım canım ,eşim her zaman sabaha kadar ona bakabilirim istediğin zaman kaldır diyo sabah işe gidecek olmasına rağmen. Ama dizisi olduğu zaman gözünü kırpmadan bakıyor vazgeçemediği şeyler hala var ben oğlum için herşeyden vazgeçtim analık başka bişey
Baba style :)))Kaldırsan bizimki de bakar. Geçen gece nasıl sıkıştım duramıyorum uyandırdim onu kaana bak diye ben lavaboya girdim bizimki emmeye alışık ağlıyor tabi. Bir anda ses kesildi bir baktım gece 2 de salonda oyun oynuyorlar bizimki beatbo dansı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?