2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Iyi eşinde sizinle beraber yatıyor orada. Benim eşim ilk 1 sene bizimle aynı odada yattı zona olduğunda ayrı odada yattı şimdi rahat geldi gece uyanmadan uyumak orda uyuyor . Olan bana oluyor.
O konuda şanslıyım canım ,eşim her zaman sabaha kadar ona bakabilirim istediğin zaman kaldır diyo sabah işe gidecek olmasına rağmen. Ama dizisi olduğu zaman gözünü kırpmadan bakıyor vazgeçemediği şeyler hala var ben oğlum için herşeyden vazgeçtim analık başka bişey

Gece uyandığı zaman bir de su vermeyi dene canım ben birkaç kere su verince uyumuştu artık hep deniyorum hatta emzirmeden önce su veriyorum belki emmeden uyur diye. Her zaman uyumuyor tabi ama..

Canım ya konuş tabi.
Eskiden geçinmek daha kolaydı, erkek çalışır kadın kendine evine bakardı. Şimdi şartlar çok zorluyor maalesef. çalışınca da herşeye yetişmek için kaça bölünüyor kadınlar...
Sizin ev kp'nindi galiba dimi? Kendi evinizi almaya çalışıyordunuz galiba. İşten çıksan çok mu zorlar başka bir çaresi yok mu?

Dizi izleyen erkek çok tuhaf geliyor bana :) Eşim ne maç izler, ne dizi. Kemal Sunal ve kovboy filmleri dışında :)

Dizi izleyen erkek çok tuhaf geliyor bana :) Eşim ne maç izler, ne dizi. Kemal Sunal ve kovboy filmleri dışında :)
Hadi ya:) o dediklerini benimki de çok sever. Maç izlemiyor ama diZileri var. Kurtlar vadisinin eski bölümlerini de açıp açıp izler. Bana da şu sahneye bak bak bak diyo nefret ediyorum iğrenç..

Hadi ya:) o dediklerini benimki de çok sever. Maç izlemiyor ama diZileri var. Kurtlar vadisinin eski bölümlerini de açıp açıp izler. Bana da şu sahneye bak bak bak diyo nefret ediyorum iğrenç..
:)) Bana da Kemal Sunal filmlerinde bak şimdi bak ahahaa diyor ezberledim bütün replikleri artık :/

Gözünüz aydın dede iyi gelir onlara:) kullanıyorum cnm memnunum

canim imuneks i diydun mu hic kullandin mi. ben ogluma bir ve iki yaslarinda kullandim hic hasta olmadi oglum sonra unuttum su ara sik hastalaniyor imuneks mi umca mi kullansam ? umcayi hic denemedim.

yok canım ev annemlerin annemlerin ev satışa çıkmılştı icradan biz onkarın oturduğu evi aldık kredi ödüyoruz işten çıkamam ztn keyfi hiç çıkamam 8 yıldır çalışuyorum aynı yerde tazminatımda var

senin yine puanın iimiş. ben kimya 4 yıllık bölüm mezunuyum fen bilgisi öğretmenlğini kendim yazmadım. neymiş efendim anlatmayı sevmiyomuşum çocuklara yazılmış kötü öğretmen olurmuşum. çok mantıklı bir gerekçe. şuan eşim fen öğretmenş bn özel sektörde adam sürekli evde ben sürekli işte. bu arada bn işten ayrılmak istiyırum iş bulursam tabi. ama 8 yılım var burda. kendim çıktığımda tazminatımı ne şartla alabilirim. anlaşmalı fln çıkartmazlar çünkü

Kızlar hepsiburada'dan bebek bezi almıştım. Dün gelmesi gerekiyordu gelmedi. Kargo bilgisi mail atacaklardı ama yok.. hangi kargo olduğunu dahi bilmiyorum. Nasıl arayıp soracam nasıl öğrenecem??

Kızlar hepsiburada'dan bebek bezi almıştım. Dün gelmesi gerekiyordu gelmedi. Kargo bilgisi mail atacaklardı ama yok.. hangi kargo olduğunu dahi bilmiyorum. Nasıl arayıp soracam nasıl öğrenecem??
siparislerim kisminda yazmiyor mu

Emirler yağdırıyo derken? Yani mesela altını almıyor mu oğlunuzun? Ya da bir işin ucundan da o tutmuyor mu? İkiniz de çalışıyorsunuz her işi birlikte yapmanız gerekir. Öyle ataerkil taşfırın erkek modunda takılayım mı diyor yani? Hiç alıştırma bence canım baştan restini çek derim ben. Ne demek televizyon izlemek sen çalışırken ya... seni gaza getirmek istemem ama iyi yapmışsın mutlaka konuşup iş bölümü yapmalısınız bence. Anne olabilirsin ama aynı zamanda önce bir insan ve bir kadınsın süperman değil. Her işi mükemmel yapıp, her şeye tek başına yetmen mümkün değil. Psikolojini ve sağlığını da düşünmek zorundasın. Eşin de yorulacak, uykusuz kalacak ve sana yardım edecek başka çaresi yok.

8 yıl yeterli değil canım 3600 gün tamamladığında ihbarname ile sözleşmeni feshedip tazminatını alabilirsin. Diğer bir yol eğer o işyerinde çalışamayacağına dair sağlık raporu alman olabilir. Örneğin ne üzerine çalışıyorsunuz bilmiyorum ama çalıştığın yerdeki toz, kimyasal madde vb. nedeniyle allerjik bir durum yaşıorsan ve bunu raporla ispatlarsan orada artık zorunlu olarak çalışamayacağın için tazminatını alarak ayrılabilirsin.

Öyle mi? Bunu öğrendiğim iyi oldu. Raporu yani

yok tam olarak öyle diil. o öğretmen bnden erken geliyor. alışverişi yapar çamaşır yıkar asar bulaşıkları yerleştirir. bn iş yaparkn o oplanlq oynuo genelde oplum tek durmayacağı için. her akşam çayı demler getirir. ama sürekli olarak bişiler söylüo bu aralar ve bana fenalık geldi şunu alıp şuraya koyar mısn demesini istemiyorun kendi bana söylemeden halletsn istiyorum. iş bölümü yorulmadan çok ilgisizliğine gıcığım. bn sadece anneymişim gibi davranıyor. ben ilgi istiyorum. geçen işteykn msj attm sana sevgine şefkatine itiyacım var diye o günde oğlan şans eseri 9 da uyudu bizimki hiçç oralı değilç dedim bn sana ne yazdım bugün. diyo seviyorum seni dedim uzaktan sevgi istemiyorum ben. sen gel yanıma nie beni bekliyısun dio. gibi gibi şeyler evet yorukuyoruz vaktimiz dar ama birbirimizle ilgilenmek için vakit yaratmalıyız. yoksa ilişkimiz yıpranacak. ve bunkar biliyorum ki konuşmarıkça bir dağ olup üzerimize çökecek. nekdr erken çözüme kavuşturursak o kdr az hasar alırız.

Çalıştığın için daha fazla yıpranıyorsun akşamları birlikte işleri bitirip birlikte oturma alışkanlığını bırakmasına izin verme nasıl alışırsa öyle gider.Ben çalışmıyorum ama benim eşim ne kadar yorulduğumu görüyor ben oturmadan oturmaz asla, ama hayat kosturmacasinda birbirimize pek vakit ayıramıyoruz tek çocukla yeni evli gibiydik iki çocukla hiç işimiz bitmiyor anlamadım bende üzülüyorum Sen işlerlerle boğuşurken o tv izlememeli, cocuğun altını al dediğinde sen al de ve kucağına ver herşeye yetişmeye çalışırken tükenmişlik sendromuna giriyor kadınlar benim en yakın arkadaşım bu durumda şu anda.Erkekler bazı şeylere kolay alışıyor burda da iş kadına düşüyor galiba.

Kaldırsan bizimki de bakar. Geçen gece nasıl sıkıştım duramıyorum uyandırdim onu kaana bak diye ben lavaboya girdim bizimki emmeye alışık ağlıyor tabi. Bir anda ses kesildi bir baktım gece 2 de salonda oyun oynuyorlar bizimki beatbo dansı yapıyor

Baba style :)))
Kızım 2-3 aylıkken ilgilen diye verirdim çizgi film izletirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…